- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Spor En güzeli aslındaBen normalde spor yapıyordum .Biraz ara verdim .Ama pazartesi iftara bir saat kala yapmayı düşünüyorum insalllah.Evde koşu bandı yürüyüş birde eliptik bisiklet ile destekliycem.
Kolay gelsin size yaa ben iyi gidiyordum da son günlerde motivasyonumu kaybettim.Ben normalde spor yapıyordum .Biraz ara verdim .Ama pazartesi iftara bir saat kala yapmayı düşünüyorum insalllah.Evde koşu bandı yürüyüş birde eliptik bisiklet ile destekliycem.
Aynen yaa benimde iftardan iki saat önce pilim bitiyorValla iftardan önce hiç halim kalmaz gibi hissediyorum kendi adıma
Ben Pazartesi demiycem iftar oncesi inşallah yapabilirim.Bir saat kala yürüyüş yapicam.Baktim zor oluyor artık iftarda yaparım.Mecbur olucak bir şekilde.Kolay gelsin size yaa ben iyi gidiyordum da son günlerde motivasyonumu kaybettim.Inş yine bir ilham gelir 64.7 takıldım kaldım iki haftadır. Birde siz iftardan önce spor yapacağım diyorsunuz zor olmaz mı öyle, yoksa daha mı iyi olur. Varsa bi avantajı banada söyleyin üç beş sebepleneyim
Offfff ya keşke yiyip yiyip hiiic kilo almasaydıkBen Pazartesi demiycem iftar oncesi inşallah yapabilirim.Bir saat kala yürüyüş yapicam.Baktim zor oluyor artık iftarda yaparım.Mecbur olucak bir şekilde.
Aslında biz yemeyi bilmediğimiz için ramazanda kilo alıyoruz o ramazan pidelerini yeme ekmeği yeme hamur işi kızartma yemeden bol yoğurt bol su çorba haftada 3 sebze 2 gün et 2 gün bakliyat ye bak nasıl kilo veriyorsunOfffff ya keşke yiyip yiyip hiiic kilo almasaydıkama yok öyle bi dünya, bakalım bu ramazan verecekmiyiz . Ben genelde ramazanlarda alırım
Sana katılıyorum ben şimdi disardayim .Bir sürü yemek yerlerinin önünden oruçlu gibi geçtim.Su ve eti başak yedim Leight.Cok zor valla.Ya aç kalıp zayifliycaz.Yada yiycez sismanliycaz.Yok anacigim ben öyle vazgeçmek istemiyorum.Basak bisküvi ilçede doydum .Ben zayıf olup güzel giyinmek istiyorum.Yaglarimdan kurtulmak istiyorum.Artik bu işi kafamda bitirmek üzereyim .Ya bu kilolar gidicek yada gidicek.Aslında biz yemeyi bilmediğimiz için ramazanda kilo alıyoruz o ramazan pidelerini yeme ekmeği yeme hamur işi kızartma yemeden bol yoğurt bol su çorba haftada 3 sebze 2 gün et 2 gün bakliyat ye bak nasıl kilo veriyorsun
Haklısın gerçekten. Ama dayanmak çok zor. O çıtır çıtır pideler, serbetli tatlılar, nar gibi kızarmış kızartmalar... Dayanacağız mecburAslında biz yemeyi bilmediğimiz için ramazanda kilo alıyoruz o ramazan pidelerini yeme ekmeği yeme hamur işi kızartma yemeden bol yoğurt bol su çorba haftada 3 sebze 2 gün et 2 gün bakliyat ye bak nasıl kilo veriyorsun
O an aklına şunu getir diyelim sen şerbetli tatlını pideni yedin anlık zevk. Eee sonra pişman olacaksın üzüleceksin ve vücuduna yağ göndereceksin. Hemen aklına zayıf halini getir jean içinde incecik bacaklar bel incecik herles ay ne kadar zayıflamışsın diyor..zaten yemek istemezsinHaklısın gerçekten. Ama dayanmak çok zor. O çıtır çıtır pideler, serbetli tatlılar, nar gibi kızarmış kızartmalar... Dayanacağız mecbur
Sana katılıyorum ben şimdi disardayim .Bir sürü yemek yerlerinin önünden oruçlu gibi geçtim.Su ve eti başak yedim Leight.Cok zor valla.Ya aç kalıp zayifliycaz.Yada yiycez sismanliycaz.Yok anacigim ben öyle vazgeçmek istemiyorum.Basak bisküvi ilçede doydum .Ben zayıf olup güzel giyinmek istiyorum.Yaglarimdan kurtulmak istiyorum.Artik bu işi kafamda bitirmek üzereyim .Ya bu kilolar gidicek yada gidicek.
Hangi App? İos ise ben de kullanayım :)Kızlar bugünkü menü bu.
Ben şekersizim zaten :) doğal katılımcı :)Günaydın kızlar, şekersiz 21 yapalım mı ne dersiniz
Bu beslenme şeklinin nasıl faydaları oldu sana canım04.05.2019
Sabah;
Zerdeçallı karışımdan 1çk
Spirulina(Yosun)
1çay bardağı sıcak su içine elma sirkesi
Devit3
Soğ sık Zyağı yarım çb
Hin cev yağı 1tk
Filtre kahve hin cev yağlı
Öğlen;
Türk kahvesi sade
15:00 civarı;
1 avokado ezilip içine sabahki zerdeçallı karışımdan dökülmüş
2 sarımsak turşusu
zencefil turşusu (Turşular dün de vardı yazmamışım)
Salatalık,marul,
2 haşlanmış yumurta az keçi tyağı ve karabiber
1 kase taze yaban mersini
Omega3
Magnezyum
Buharda pırasa ve ıspanak bir kase
18:00 civarı
Demleme kekik çayı
Egzersiz;
1s 35 dk yürüyüş
5 tibet hareketi
Hayatımdaki tek fark egzersiz eklemek ve gün geçtikçe artırmak olacak ki çok önemli ve gerekli
Yarın itibariyle Leslie yi de ekleyeceğim.
Hepinize iyi akşamlar,
:) Kızınız size örnek olmuş sizi örnek alacağına :)) TbiBen kalori takibi yapıyorum. Günlük max 1400 kalori alıyorum. Karbonhidrat malesef alıyorum çünkü kızım gün içinde ya makarna ya pilav mutlaka yiyor. Onlardan birisi olmasa sofraya oturmuyor malesef. Bende eşlik ediyorum ona mecburen. Sebze salata et mutlaka yemeğe çalışıyorum. Abur cubur u komple kestim. Tek abur cuburum sek marka tahıl bar. O da 100 kalori civarı. Ben önceden hergun albeni gofret yada kek mutlaka bunlardan yerdim hem de ne yemekama 1 aydır kestim. 83.7 kilo olunca bu işe artık bir dur dedim. İnşallah hedef kiloma ineceğim
Merhabalar,Bu beslenme şeklinin nasıl faydaları oldu sana canım
Çok haklısınız. Laktozsuz ve glutensiz beslenmek aslında çoğu kişiye iyi geliyor yediğimiz buğdaylar hep gdolu geçmiş yıllara göre gluten miktarı çooook fazla ekmek yiyince karnım çok şişiyor benim de anormal bi şekilde. Kolay gelsin:) Kızınız size örnek olmuş sizi örnek alacağına :)) Tbi
Merhabalar,
Güzel akşamlar
Bana bir konuda faydası olan birşey başkasına olmaz belki birebir aynı şekilde yaşamadığımız ve farklı bünyelere sahip olduğumuz için ,sadece bu kendi özelliklerime uygun bulduğum araştırıp uyguladığım bir düzen.
Fayda beklemekten ziyade,bir zarar görmemek bana yeter :)
Biilimsel olarak güvendiğim kaynaklarda zararı ispatlanmış veya yararı ispatlanmamış veya ülkemiz koşullarında faydası şaibeli olan ve güneşten beslenmeyen hiçbirşeyi kullanmıyorum.
Her ay 24 veya 36 saatlik su orucu da yapıyorum.Devam ettikçe öğün yazarken belli olur :)
Amacım elimden geldiği kadar bedeni yormadan,zarar vermeden,sağlıklı kalmak.
Nisan' da yani bir 10-15gün önce detaylı şekilde kan hormon vitaminler o bu vs geniş çaplı bir tahlil yaptırdım herşey süper.
Şimdi yarına hazırlanmak üzere biraz müsaade isteyeyim.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?