57ye yolculuk...

Bence değil çünkü sporla da destekleyeceğim zaten yaşım genç metabolizmam hızlı çalışır diye düşünüyorum , abur cubur şekeri beyaz unu kesip akşam 6dan sonra yemezsem verilebilir bence
Kesinlikle verilir. Ben daha önce 34 yaşındayken 3 ayda 13 kg vermiştim. Şuan yaşım 37 metabolizma malesef çok yavaşladı.

Süper olur. Birbirimize destek çıkarız. Bpyınuz kaç cm??

Ahh gençlik.. Eski günlerim geldi aklıma. Ben üniversitedeyken 176 cm ve 60 kg dım. 36 38 beden giyiyordum. Sonra doğum yapınca 2 cm kısaldı çok komik ama gerçek. Birde üstüne 25 kg a yakın kilo aldım. 60 olmasa da 65 olsam bence bana yeter. Zaten hesaplama sitelerinde ideal kilo 65 yazıyor

Kaç kalori yakıldığını öğrendiğime çok sevindim 1 mile ını yapıyordum arada aklıma gelirse düzenli olarak 2 mile yapayım o zaman ,çok çok teşekkür ederim.

Buda benim menüm kızlar
Sabah kahvaltım 10.30-11.00
2dilim tam buğday ekmegi, 1 bardak süt, 7 yeşil zeytin,1 salatalik,1 kk kasar peyniri (başka peynir kalmamis),1 tk zencefilli bal

Aksam yemeğim 17.00
1.5 karnıyarık, 3 yemek kaşığı bezelye, 1 domates,1 salatalik, 1 lokma tam buğday ekmeği

Öğlen yemedin mi? Şimdiden oruca hazırlık başlamış aslında bende yavaştan iki öğüne düşeyim ancak alışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…