- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Kesinlikle verilir. Ben daha önce 34 yaşındayken 3 ayda 13 kg vermiştim. Şuan yaşım 37 metabolizma malesef çok yavaşladı.Bence değil çünkü sporla da destekleyeceğim zaten yaşım genç metabolizmam hızlı çalışır diye düşünüyorum , abur cubur şekeri beyaz unu kesip akşam 6dan sonra yemezsem verilebilir bence
Süper olur. Birbirimize destek çıkarız. Bpyınuz kaç cm??aypare ackerman kilomuz aynı gramı gramına ben 63 e düşüp ordan geri alıyorum kıramadım :) Yediklerimden değil,üşengeçlikten :) Zayıflamaya da çalışmadım ama ideal halim 56 kg.
Belki motivasyon olur size katılayım her gün sporun biraz ucundan tutayım.
Yediklerimi içtiklerimi egzersizleri ben de yazarım.
Sevgiler
Ben üniversite okuyorumYaşlar kaç hanımlar? Bir de çalışıyor musunuz?
Kaç kalori yakıldığını öğrendiğime çok sevindim 1 mile ını yapıyordum arada aklıma gelirse düzenli olarak 2 mile yapayım o zaman ,çok çok teşekkür ederim.30 dakikalık olanı yapıyorum. 2 mile 4 Mile gücünde yazıyor. Kalori takibini akıllı saatim le yapıyorum. 30 dakikalık o videoda yaklaşık 320 kalori gidiyor. Eğer yorulmamışsam hala halim varsa 1 mile daha üstüne yapıyorum. Bu arada saatim benim kiloma boyuma ve nabız hızına göre yaktığım kaloriyi hesaplıyor o yüzden eminim doğru olduğuna.
1.63 sizin?Süper olur. Birbirimize destek çıkarız. Bpyınuz kaç cm??
1.63 sizin?
170 benim de1.63 sizin?
Valla harika. Çok bir kilo fazlalığın yok şanslısın170 benim de
170 benim de
Evet öyle duruyor ama aslında değil orantısızım bacaklarımda toplanıyor kiloValla harika. Çok bir kilo fazlalığın yok şanslısın
Yaz aylarında nedense canım hiç istemiyor 3 öğünü... Belki biraz kefir içerimÖğlen yemedin mi? Şimdiden oruca hazırlık başlamışaslında bende yavaştan iki öğüne düşeyim ancak alışırız
Ben normalde spor yapıyordum .Biraz ara verdim .Ama pazartesi iftara bir saat kala yapmayı düşünüyorum insalllah.Evde koşu bandı yürüyüş birde eliptik bisiklet ile destekliycem.Spor falan yapıyor musun beslenmen nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?