- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi aypare ackerman
Şuan ideal kilona çok yakınsın kaç beden giyiyorsun? Benim hedefim 38 beden olmak. 65 kg olunca olabilirim umarımGayet iyi. Benim idealim de 61 diyor ama 56 57 istiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan ideal kilona çok yakınsın kaç beden giyiyorsun? Benim hedefim 38 beden olmak. 65 kg olunca olabilirim umarımGayet iyi. Benim idealim de 61 diyor ama 56 57 istiyorum ben
38 şuan üst 36 alt 38-40 arasıŞuan ideal kilona çok yakınsın kaç beden giyiyorsun? Benim hedefim 38 beden olmak. 65 kg olunca olabilirim umarım
Evet tabiki ben 171 boya 63 kg oluyorum arada 8 fark varYaa o zaman 64 olunca 38 olabilirim gibi duruyor dimi
Bu diyetlerde genelde kilo yağdan gitmiyor diye biliyorum, bırakınca çok acıkma hissi geliyormuşPatates yoğurt diyeti varmış. 3 günde 5 kg a kadar kilo verilebiliyormuş. Denesek mi acaba? Karbonhidrat ve protein destekli bir diyet. Yoğurt da yağ da var. Yani çok çok sağlıksız gibi gelmedi. Hepi topu 3 günlük bir diyet. Yapsak mı?
Tamam öyleyse yapalımYapamadığımız noktada bırakırız sonunda ölüm yok ya
Salı günü önemli bir toplantım var o gün yapamam o yüzden çarşamba başlayalım derim uyarsa.Tamam öyleyse yapalım
Tamam bana uyarSalı günü önemli bir toplantım var o gün yapamam o yüzden çarşamba başlayalım derim uyarsa.
Ben regl dönemi hep fazla çıkıyorum yaaPatatesleri aldım. Ama adet oldum yaa. Acaba etkiler mi süreci?
Ödem :)Aynen. Bugün tartıldım 75. 2. Resmen 700 gr almış gibi duruyorum
Ben minimum 600 gram max 1.200 gram fazla çıktım hep regl zamanıİnşallah öyledir