Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallistecim çok özenli ve güzel bir dille yazdığın yazıyı okudum ve tamamen katılıyorum canım ellerine yüreğine sağlık.
takımımızdaki paylaşım çok güzel ve samimi.bu hepimiz açısından çok büyük avantaj.bu avantajı iyi kullanarak kilo vermemizi hızlandırmalıyız.
bahara ne kaldı ki.
baharda istiyorum ki hepimizin ruhunda da çiçekler açsın.
hayata daha bir sevecen ve umutla bakabilelim.
kendimizi daha çok sevelim ve kendimizden hoşnut olalım.
kilolarımı nasıl saklayacam derdine düşmeden güzel giyinebilelim.
özgüvenimiz yerinde olsun,kilolarımız yüzünden hayatta yaşayabileceğimiz güzelliklerden kaçmayalım.
yemek yeme ile olan hastalıklı sorunlarımızdan sıyrılıp her sıkıldığımızda mutfağa koşmayalım.aklımıza bile gelmesin....

eee kimse yok ben de kendi kendime yazdım durdum.75 kiloya inince başarı öykümü yazmak içi sabırsızlanıyorum.çok uzun bir mesaj yazacağım.

Son düzenleme:
selammmmmmm ben geldimmmm
evet canim gecmisi okudum umutum.
insallah bir iki haftaya kadar okuyacagiz o zaman basari öykünü az kaldi 75e.

cedric canim reha klinigi sormussun. almanyadaydi gittigim yer heidelbergde cok güzel bir yerdi tekrar gitmeyi cok isterdim ama bu ara imkansiz. en az 3 yilda bir izin veriyorlar

Selam canlar ben geldim reyhan abla görüyorum seni aşşada selam nasılsın.
ben gezmeden geldim hemde kaçırmadan gayet iyi gitti evsahibesi çok güzel şeyler yapmış kadına ayıp oldu ama kimse kusura bakmasın sağlığım hrkesin hatrından daha önemli ayrıca yaptığı herşeyden tattım sadece abartmadım ayy kızlar bu arada ben çevrem tarafından iyice beslenme uzmanı gibi görünmeye başladım buda yavaş yavaş beni rahat sız ediyor ya.en samimi arkadaşımın eşide kilo vermeye çalışıyor.kendisi ayrıca eşimin çocukluk arkadaşı gece boyunca yenge şunu yiyim yenge bunda yesemmi sürekli bana sordu.
ay okuldada aynı durumu yaşıyorum ve gerçekten sıkıldım.tamam insanlara yardım etmekten yana sıkıntım yok ancak ben uzman değilimki doğruyu yapım derken yanlışa yönlendirmekten çok korkuyorum.offf neyse hadi görüşürüz

selam mehalim hosgeldin canim. masallah demek abartmadin helal sana gurur duydum canim.
takma kafana kimseye ayip olmaz. aylarca mücadele et sonra birileri kirilmasin diye basladigin yere dön. olmaz öyle sey. anlayis göstermeli herkes. gökcen güzel birsey söyledi haftasonunda. börek yapacagim demistimde "yeme ablacim pismanligina degmiyor " dedi. hakikaten öyle. 15 dakika yiyip bir an mutlu oluyorsun sonra günlerce pismanlik duyuyorsun. ben börege elimi bile sürmedim ki en sevdigim seydir börek.

merhaba kızlar
gece saat 2 ben bu saatte burdayım çünkü bütün gün o kadar çok yoruldumki yemekden sonra uyuyakalmışım koltukda eşimde uyandırmaya kıyamamış 3-4 saat uyumuşum uyandım şimdide uyuyamıyorum
bugün yediklerimide yazayım
sabah 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu 1kurabiye
öğle 1simit tek şekerli çay
akşam hamsi buğulama çeyrek ekmek
ara 1elma
kallisim yazdığın o güzel yazıyı okudum ve iyiki yazmış dedim çünkü bende takıma ilk girdiğimde yine böyle akşamları yazıyordum pek kimsede cevap yazmıyordu önce alındım sonra dedimki herkes kilo vermek için burda kimse kimseye alınma hakkına sahip değil bana yazarlarsa sevinirim yazmazlarsada ben yinede elimden geldiğince yazarım dedim kimseye de küsmem cevap yazmadı diye artık herkesi daha iyi tanıyorum ve çok seviyorum tek tek hepinizi
honeyim güzel sapığım istediğin model bumuydu acaba http://www.kadinlarkulubu.com/5303020-mesaj3555.html onay ver istediğin yere yollayayımm ,istersen adresini ver evine gelip öreyim :roflol::roflol:

canımcığım doğru modeli bulmuşsun özelime gönderirsen sevinirim ama eve gelip bir çayımı içip banada bunu örmeyi öğretirsen tam süper olurkaydirigubbakcemile3

kadis izin istemiş ,canım arkadaşım geldiğinde eskisi gibi hırslı azimli görmek istiyorum seni tamammı? kafanı topla gel çekişelim yine eskisi gibi olurmu?

çok geçmiş olsun canım benimde hatırlarsanız midemle ilgili çok ciddi problemlerim var ameliyat olmam gerekiyor çok ihmal ettim ben yıllarca sen benim gibi yapma doktor endoskopiden sonra ne derse onu yap haaa bide endoskopiyi anestezili yapıyorlarsa öyle yaptır derim ben anestezisiz yaptırdığıma pişman olmuştum hadi öptüm seniii:teselli:

evevvetetttt beklediğim güzel haber geldi nihayet... salı-perşembe ve cumartesi günleri sporda açık oluşmuş beni çağırdılar yaşasınnnn yaşasınnnnnn:dance::dance::dance:
ayyy ne güzel çok sevindim senin adına kimse tutamaz artık seni kallisim ohhh gitsin kilolarrrrkaydirigubbakcemile2
karizmatikim kaptanım pilates videoları içinde teşekkür benimde işime yarayacak hep aynı hareketleri yapıyordum sıkılmıştım yarın bende yaparım bunlara bakarak pcnin karşında topla birlikte hop hop hop hihoyyyt

Günaydın şekerler nasılsınız kallisim adını görüyorum sanda günaydın. okula gitmeden bir sesleneyim dedim. off burda çok kar var ama tatil yok.bizim valimiz erzurumdan gelmiş adam burdaki karı hesaba almıyor yani:)) bugun öğlende giremem sanırsam çünkü okulda toplantımız var haberiniz olsun merak etmeyin haa:))) gelemedim diye kimse ağlamasın haaaa

honeyim senle karşılaşmakta nasip olmuyor bir türlü sen akşamcı ben sabahçı ne olacak bizim halimiz ne zaman vuslatı bulacağız sanle :))

kalişimden ...
ne ev işiymiş şeker bu yaaaa bitmedi gitti şakkıdı
kıs gelmemişmiyim ondan sonra ..
:roflol:bilmem ki gelmişmisin:roflol:

canım bir çoğumuzun itiraf edemesekte aynı derdi yok mu zaten yaşamdan zevk almamak vs.. bitecek inşallah bitecek.... sizi takip ediyorum bende toparlandınız gidiyorsunuz hatta gidiyoruz öyle değilmi kaydirigubbakcemile5

zenanım eda aklımda olmasına rağmen zaman bulup yazamamıştım çok sevindim yazışmanıza.. rapor hazırlıycaz sonra kimseye söyleme delikafadulden

umutum sengeçende ben yazdığımda bendede aynı sorun var ağrım var demiştin o zamandan beri çekiyormusun şekerciğim kıyamam yaa nedir bu sorun böyle kaç gün oldu...sana bizde alışmıştık aynen ilk zamanlardaki gibi sık sık görmek iyi oluyordu ama yapacak bir şey yok kolay gelsin işlerin canım..

75 kiloya ne kaldı ki yazının takipçisi çok olacaktır eminim... bende çok arzuluyorum başarı hikayesini bakalım kısmet...
dediklerin çok doğru vede iç açıcı bahara az kaldı ama bizim hedeflerede az kaldı kazanacağız...

gecenin güzel geçmesi iyi olmuş moral olmuştur ama dediğin konu ciddi rahatsız edici, kendimizi yönetmeyi çok zor öğrenirken başkalarını nasıl yönlendirelim...

canım modeli maile atayım ben unutmadan seni msn listesine ekledim bilmem gördünmü olmamışsa söylersin sorun nedir bakarız..

canım benim ayu kallis bir günaydın demeden alıntılayıp geçiyor mesajları görünce dayanamıyorum yaa ne yapayım günaydın hepinize günaydn benim güzel takımıma...a.s. burda ufacık yerde bile tatil oluyor karda ama şu günlerde yağmıyor akşam gördüm sizin orada ne çok yağıyor şiddetli şiddettli....

gunaydın arkadaslar dun keyıfsız bı gece gecırdım hıc uyuyamadım.sabahda erkenden kaldım.bı sorunum yok bıyerımde agrımıyo ama bı kırıklık bı garıplık var anlıyamadım neyım var.bol zencefıllı bı ıhlamur yapıcam ıyı gelır umarım.bugun dısarıda olucam.tabı kar yagmazsa havadurumu karlı demıs ama hava acmaya basladı.dun duzgun beslendım ama spor yapamadım.yanı bılerek yapmadım soylekı.gecen regl oldugumda aldırmayıp yuruyuse devam edıyordum.sabah oluyorum yuruyusden sonra bıtıyor sabah yıne oluyorum seklınde 3 gun devam ettı ve benı epey korkuttu.sımdıde belkı regl olurum dıye beklıyorum.bu arad kendıme soyle hos bır esofman almak ıstıyorum.dısardada hafta sonu gıyebılecegım ustu basenlerı kapatan dar olmayan koyu renklı ama yok .habıre bakınıyorum ama bulamıyorum.aklınızda olsun gorursenız kızlar banada haber edın ha tabı bıde 50 beden olcak

gunaydın kadıs canım .kallıste verdıgın lınk ıcın tesekkurler canım ısıme yarıycak.reha abla bende turkıye deyse bı arasdırayım demısdım .tatıle gıtmek ıstıyorum.esımın yogunlugundan dolayı sadece bıkackez haftasonu kacdık uzun tatıl yapamadık.benı yalnız gonder dıyorum ama ona uymuyor.ama zayıflamaya yardımcı bıyer olsa fıkrı degısırsenağlamabenı muzaffer kushan a bıle yollamaya kalkmısdı da.unutuyorum ama matem canım gecmıs olsun bugun daha ıyısındır umarım.honey gel bende senı opeyım canım kocaman

cedricim günaydın bak aklıma geldi benim büyük kız LCW den almış geçen ay bana ama yeni sezondu çok hoş gri almış siyah ve mor da vardı dedi kadife ama severmisin bilmem cidden dışarıda filan giymeye çok hoş duruyor biliyorsun LCW de de XXXL gibi bedenler var bir bak istersen belki başka modellerde vardır..

kallıste canım bende t shırt falan cok alırım lc den hem guzeller hemde ucuz ama bana kucuk gelıyor canım 3x ı maalesef esofman gomlek vs de.bı tane faık sonmezde begendım ama 240 ı buluyo 3 parcası .zaten zayıflıyorum bu parayı vermek mantıksız geldı almadım tabı bıde kıs basında cadde de bı dukkanda grı kadıfe bı esofman gormusdum.tek sorunu kadıfe olusuydu ama sadece50 lıraydı almadım bıtmıs cok pısmanımsenağlama

aaa bu cok guzel kallıstecıgım ellerıne saglık ıyıkı getırmıssın.bıde akadaslar bılıyosunuz youtube yasaklı.'ben gırıyorum, sızde gırın.'demıycem size tabı:jeyyar:ama spor vıdeoları orda var hemde bır suru pılatesde var tabı.bılg n ayarlarıyla oynamak yerıne vtunnel dıye bı sıte var.ordan gırebılırsınız youtube de.hatırlatayım dedımhihoyyyt

evet haklısın aslında sana olmadığı doğru değil yani XXX te olsa bedenleri ufak cidden ben geçen yıl ilk 17 kiloyu verdiğimde bir heveslendim dedim pantalon alayım 48 beden pantalonu dizimden yukarı çekemedim LCW de, görünüş 42 bedendi tabiki.. neyse bulursun mutlaka sıkma canını.. bizim burda çok güzel bir büyük beden mağazamız var oradada yomudur şunesi acana nazen diye hem aşırı kalite hem çok güzel bedenleri var hemde marka herşeyi bulman mümkün burada 4 şube var dur nete bakimm varmı şubesi

malesef yok sadece eskişehir gösteriyor... atla gel alışverişe :)) 4 saat bişi diil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…