honeyim güzel sapığım istediğin model bumuydu acaba http://www.kadinlarkulubu.com/5303020-mesaj3555.html onay ver istediğin yere yollayayımm ,istersen adresini ver evine gelip öreyim :roflol::roflol:
çok geçmiş olsun canım benimde hatırlarsanız midemle ilgili çok ciddi problemlerim var ameliyat olmam gerekiyor çok ihmal ettim ben yıllarca sen benim gibi yapma doktor endoskopiden sonra ne derse onu yap haaa bide endoskopiyi anestezili yapıyorlarsa öyle yaptır derim ben anestezisiz yaptırdığıma pişman olmuştum hadi öptüm seniii:teselli:herkese günaydın. kızlar cumartesi günü 24 saat nöbetçiydim ya sabahtan bir miğde ağrısı başladı,aldırmadım geçer diye gece iyice şiddetlendi.hastalarımı bıraktım kendimle uğraşıyorum. arkadaşlar bir igne yaptı geçmedi daha sonra daha etkili bir igne yaptılar yok. şurup içtim hap içtim geçmiyor. gece saat 3 oldu ama ölüyorum,ağlıyorum servisin ortasında. eşimi aradım geldi.
ayyy ne güzel çok sevindim senin adına kimse tutamaz artık seni kallisim ohhh gitsin kilolarrrrkaydirigubbakcemile2evevvetetttt beklediğim güzel haber geldi nihayet... salı-perşembe ve cumartesi günleri sporda açık oluşmuş beni çağırdılar yaşasınnnn yaşasınnnnnn:dance::dance::dance:
.bahara ne kaldı ki.
baharda istiyorum ki hepimizin ruhunda da çiçekler açsın.
hayata daha bir sevecen ve umutla bakabilelim.
kendimizi daha çok sevelim ve kendimizden hoşnut olalım.
kilolarımı nasıl saklayacam derdine düşmeden güzel giyinebilelim.
özgüvenimiz yerinde olsun,kilolarımız yüzünden hayatta yaşayabileceğimiz güzelliklerden kaçmayalım.umutcuğum yine şiir gibi yazmışsın bayılıyorum sana sen hep böyle baharla ruhumuzda çiçek açsın falan gibi güzel şeyler yaz bizde okurken hem mutlu olalım hem hırslanalım sağol canım yüreğine sağlıka.s.
gecenin bu vaktinde aklımda bu kadar kaldı kızlar
zenan,emel,gökcenk,reyhan abla,buseyrem,şaşkınım,mehalim sizleride şööööyle kocamann öpsem?ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
:roflol:bilmem ki gelmişmisin:roflol:kalişimden ...
ne ev işiymiş şeker bu yaaaa bitmedi gitti şakkıdı
kıs gelmemişmiyim ondan sonra ..
canım bir çoğumuzun itiraf edemesekte aynı derdi yok mu zaten yaşamdan zevk almamak vs.. bitecek inşallah bitecek.... sizi takip ediyorum bende toparlandınız gidiyorsunuz hatta gidiyoruz öyle değilmi kaydirigubbakcemile5kalliste sana spor salonunda sıra gelmesine çok sevindim.Sizdede herkes spora ağırlık veriyor.Bende steppırla dün başladım kaçış yok benim için sporsuz olmuyor.Canım benimde eşim şuraya buraya gidelim der ben gitmek istemezdim çünkü giyinmekten zevk almıyordum .Buda beni çok üzüyordu.
zenanım eda aklımda olmasına rağmen zaman bulup yazamamıştım çok sevindim yazışmanıza.. rapor hazırlıycaz sonra kimseye söyleme delikafaduldenhosgeldin sidanurumspora baslamissin devamini dilerim evet biz takimca platesler yuruyusler bi hizlandik bakalim allah sonumuzu hayretsinde su kilolar bizi terketsin canim sik sik bekleriz yine gel
hep beraber verelim edacim bizim takima ugraman beni sevindirdi her zaman bekleriz canim yine zayiflarsin yapmadigin seymi caaanimkaydirigubbakcemile3
umutum sengeçende ben yazdığımda bendede aynı sorun var ağrım var demiştin o zamandan beri çekiyormusun şekerciğim kıyamam yaa nedir bu sorun böyle kaç gün oldu...sana bizde alışmıştık aynen ilk zamanlardaki gibi sık sık görmek iyi oluyordu ama yapacak bir şey yok kolay gelsin işlerin canım..iyi akşamlar
mesajlara tam bakamadım baktığım kadarıyla yazayım.
kallistecim spora başlayacakmışsın senin için çok iyi olacak eminim:)
zenancım unutmamışsın bugün işe döndüm canım.ilk gün biraz zor geçti.gece bir türlü başlamayan adetim de başladı.çok ağrım var halen.
75 kiloya ne kaldı ki yazının takipçisi çok olacaktır eminim... bende çok arzuluyorum başarı hikayesini bakalım kısmet...yemek yeme ile olan hastalıklı sorunlarımızdan sıyrılıp her sıkıldığımızda mutfağa koşmayalım.aklımıza bile gelmesin....
.75 kiloya inince başarı öykümü yazmak içi sabırsızlanıyorum.çok uzun bir mesaj yazacağım.
gecenin güzel geçmesi iyi olmuş moral olmuştur ama dediğin konu ciddi rahatsız edici, kendimizi yönetmeyi çok zor öğrenirken başkalarını nasıl yönlendirelim...
ay okuldada aynı durumu yaşıyorum ve gerçekten sıkıldım.tamam insanlara yardım etmekten yana sıkıntım yok ancak ben uzman değilimki doğruyu yapım derken yanlışa yönlendirmekten çok korkuyorum.offf neyse hadi görüşürüz
canım modeli maile atayım ben unutmadan seni msn listesine ekledim bilmem gördünmü olmamışsa söylersin sorun nedir bakarız..merhaba kızlar
gece saat 2
kallisim yazdığın o güzel yazıyı okudum ve iyiki yazmış dedim çünkü bende takıma ilk girdiğimde yine böyle akşamları yazıyordum pek kimsede cevap yazmıyordu önce alındım
Günaydın şekerler nasılsınız kallisim adını görüyorum sanda günaydın. okula gitmeden bir sesleneyim dedim. off burda çok kar var ama tatil yok.bizim valimiz erzurumdan gelmiş adam burdaki karı hesaba almıyor yani:)) bugun öğlende giremem sanırsam çünkü okulda toplantımız var haberiniz olsun merak etmeyin haa:))) gelemedim diye kimse ağlamasın haaaa