- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
kallistecim çok özenli ve güzel bir dille yazdığın yazıyı okudum ve tamamen katılıyorum canım ellerine yüreğine sağlık.
takımımızdaki paylaşım çok güzel ve samimi.bu hepimiz açısından çok büyük avantaj.bu avantajı iyi kullanarak kilo vermemizi hızlandırmalıyız.
bahara ne kaldı ki.
baharda istiyorum ki hepimizin ruhunda da çiçekler açsın.
hayata daha bir sevecen ve umutla bakabilelim.
kendimizi daha çok sevelim ve kendimizden hoşnut olalım.
kilolarımı nasıl saklayacam derdine düşmeden güzel giyinebilelim.
özgüvenimiz yerinde olsun,kilolarımız yüzünden hayatta yaşayabileceğimiz güzelliklerden kaçmayalım.
yemek yeme ile olan hastalıklı sorunlarımızdan sıyrılıp her sıkıldığımızda mutfağa koşmayalım.aklımıza bile gelmesin....
eee kimse yok ben de kendi kendime yazdım durdum.75 kiloya inince başarı öykümü yazmak içi sabırsızlanıyorum.çok uzun bir mesaj yazacağım.
takımımızdaki paylaşım çok güzel ve samimi.bu hepimiz açısından çok büyük avantaj.bu avantajı iyi kullanarak kilo vermemizi hızlandırmalıyız.
bahara ne kaldı ki.
baharda istiyorum ki hepimizin ruhunda da çiçekler açsın.
hayata daha bir sevecen ve umutla bakabilelim.
kendimizi daha çok sevelim ve kendimizden hoşnut olalım.
kilolarımı nasıl saklayacam derdine düşmeden güzel giyinebilelim.
özgüvenimiz yerinde olsun,kilolarımız yüzünden hayatta yaşayabileceğimiz güzelliklerden kaçmayalım.
yemek yeme ile olan hastalıklı sorunlarımızdan sıyrılıp her sıkıldığımızda mutfağa koşmayalım.aklımıza bile gelmesin....
eee kimse yok ben de kendi kendime yazdım durdum.75 kiloya inince başarı öykümü yazmak içi sabırsızlanıyorum.çok uzun bir mesaj yazacağım.
Son düzenleme: