Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin herkeze gecmisi okumadim cunku okuyana kadar kimse kalmiyo kallis ve ryhan ablami goruyorum nasilsiniz hanimlar ben iyi diilim kahvaltiyi abarrttim pismanim bugun fazla yurumem gerekecek eyvah
kallisim sen bana ev adresini ver canim bu ayin sonuna dogru yeni bir dergi gelcek oda gelsin bensana gonderem guzellerinden olurmu bu arada kizin fransizca kitabini arastirdinizmi eger bulamadiysaniz ben benimkini gonderem yada burdan yeni siparis verem
ablam ben yazmayı unuttum galiba iki hafta önce belediyenin spor salonu reklamını gördüm gidip gezdim nasıl diye çok güze beğendim her alet var ve ayrıca hoca var başında ve step ile aerobik plates yaptırıyor ama ta prgramı bilmiyorum tabiki... haftada 3 gün bende sıra bekliyordum aramayacaklar diye umudumu yitirmiştim ama az önce aradılar ve perşembe başlayabilirmişim...günaydinn.
ne sporu kallisim? spor salonundami. ay ne kadar güzel ya valla canim cekti:ecrin_bebek:
bugün kendimi söyle alici gözüyle inceledim veeeeeeeeeeeee hic begenmedim:1shok:
kizlar yürüyüs disinda herhangi bir spor yapmiyorum valla kendimi hic begenmedim ya. .
reyhan abla aramizda kalsin ben cizelge yaptim bi ara adresini getirip kisisel rutbeye yapistirmistim cok sakarim ya bu cizelgeyi dun esime yaptirdim hani kenarinda ki ticker 7910 varya ordan ablacim ben onuda yapamiyomkaydirigubbakcemile3emelcigim takimda olmana ben cok sevinecegim canim. cok iyi bir karar verdin.
zenan cizelgen ne kadar hos hangi siteden yaptin?