ben girerim mutfaga hemde her işi yaparım tez elden marifetiyımdir ha .. hiç gocunmam çabuçak bitirir işi otururuz ....delikafaduldensositososito ardından çig köfteyi lüpletiriz. cokacimcoookbak mutfağa girmem söliyim ama:dilcikar: fakatt mutfağa kadar sesli dedikodu yapabilirim bağırarak ay son günlerde kızım eve geç gelip erken gidiyo işlerde yardım edemiyo ve ben artık beş kişi 2 böcük sorumluluğu almaktan yoruldum o yüzden kalkamadım mehalim sen çayları demlede gel biz aebenle kaynatırız..:roflol: ay ciddi ciddi benimde canım çekti iyimi.. hele o köpteleri
selam kizlar .amma kaynatmissiniz ya gözlerim sasi oldu. okumaktan degil ama örgü örmekten. cuma aksami basladigim bebek ceketini ördüm bitirdim becerebilirsem koyarim resmini. ay havama bakin resmini bile cektimdelikafadulden
hoşbulduk güzelim kocanı sav başından birazcıkda muhabbet edelim gitme kızzabowww aşşaya bakın ne kadar adam var kızlar topiğimiz çökecek dikkat:)) hepside geçmişi okuyodur eminim hahahaha reyhan ablacım mreakla bekliyorum ceketin resmini
gül inamaıyorum gördüğüm senmisin hg bacum honey cedric slm arkadaşlar sizede
selam kizlar .amma kaynatmissiniz ya gözlerim sasi oldu. okumaktan degil ama örgü örmekten. cuma aksami basladigim bebek ceketini ördüm bitirdim becerebilirsem koyarim resmini. ay havama bakin resmini bile cektimdelikafadulden
valla sizi böyle sohbet ederken görünce takımımı özledim bi an ...