Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak mutfağa girmem söliyim ama:dilcikar: fakatt mutfağa kadar sesli dedikodu yapabilirim bağırarak:roflol: ay son günlerde kızım eve geç gelip erken gidiyo işlerde yardım edemiyo ve ben artık beş kişi 2 böcük sorumluluğu almaktan yoruldum o yüzden kalkamadım mehalim sen çayları demlede gel biz aebenle kaynatırız..:roflol: ay ciddi ciddi benimde canım çekti iyimi.. hele o köpteleri

melisim hoş geldin aşağıdasın .. sabah size not bırakacağım canım unutmayayım diye şimdiden buraya yazıyorum :))
sevcandan haber yok değil mi?

ben girerim mutfaga hemde her işi yaparım tez elden marifetiyımdir ha .. hiç gocunmam çabuçak bitirir işi otururuz ....delikafaduldensositososito ardından çig köfteyi lüpletiriz. cokacimcoook

not : son anda bir ... engel çıktı 3 tane sıra bekleyen veleddd..:roflol:.

kızlar ben az biraz çıkıyorum eşim hadi hadi kalk diyor:)) ama uğrarım yine ok

tamam aebencim sorun yok senin veletleri benimkilere benimkileride seninilere emanet edip yola çıkalım :))

mehalim haydi keyfine bak şekerciğim

selam kizlar .amma kaynatmissiniz ya gözlerim sasi oldu. okumaktan degil ama örgü örmekten. cuma aksami basladigim bebek ceketini ördüm bitirdim becerebilirsem koyarim resmini. ay havama bakin resmini bile cektimdelikafadulden

selam kızlar nasılsınız ben iyiyimm arkadaşa oturmaya geldik ordan yazıyom size. tatilin tadını çıkarıyom. net varmış burda hemen aklıma geldiniz yazim dedim. gerçi eşim çok düşünceli bir davranış sergiledi dün konuşurken ben kulüpe de giremicem dedim.arada internet kafeye gidersin girersin dedi şaşırdım. arada gidip görüşcem sizinle.diyetim devam. dün yürüyüşümüde yaptım bugün yapamadım.
ama devm edicem.daha fazla yazamıycam ayıp oluyo:)))
neyse kıslar kendinize iyi bakın. cafeye gidince geçmişi okurum hepinizi seviyorum. Şeniz
iyi akşamlar

abowww aşşaya bakın ne kadar adam var kızlar topiğimiz çökecek dikkat:)) hepside geçmişi okuyodur eminim hahahaha reyhan ablacım mreakla bekliyorum ceketin resmini
gül inamaıyorum gördüğüm senmisin hg bacum honey cedric slm arkadaşlar sizede

selam kizlar .amma kaynatmissiniz ya gözlerim sasi oldu. okumaktan degil ama örgü örmekten. cuma aksami basladigim bebek ceketini ördüm bitirdim becerebilirsem koyarim resmini. ay havama bakin resmini bile cektimdelikafadulden

maşallah ablam ne kadar elin çabuk... çok isterim eklemeni fotoğrafı...

oh maaşallah çaylar demlenmiş çiğ köfte yapılmış dedikodu da var duydum toplanmışsınız terliklerimi tıkırdata tıkırdata geldim açılın bakemdelikafadulden
kallistem geçen reyhan ablama verdiğin hırka örneği varya onu benim özelimede gönderirmisin canım hayatımda ilk defa hırka örmeyi deneyeceğim dantel işlemeyi iyi bilirim de bu da tığ işi olduğu için belki becerebilirim diye düşündüm zorlandığım yer olursa soracak kişilerde var becerebilirim herhalde dimi?ama önce bana nasıl bir ip almam gerektiğini söyleyin şekerim markası numarası falan yani olurmu?
bu hafta sonu yediklerimi yazmayım kocaman bir yuh çekersiniz ama hadi bir tanesini yazayım 1tepsi kurabiyeden 3-4 tane eşim yedi geriye 5tane kaldı diğerlerini ben yedimhesaplayın bakalım honeybaby kaç tane yemiş:roflol:
bu arada zenanla gecenin bir vakti kamerayı açtık birbirimizi gördük ayy hemen heyecan yaptık gülüştük falan dedikodusunu yapayım kendi yokken :jeyyar:ben 4 çocuğum var dediği için daha olgun birini bekliyordum maaşallah genç kız gibi pekde güleryüzlü sevimli bir hatun hem kilosunu da pek göstermiyor bilgilerinize efendimkaydirigubbakcemile3
ben artık tek tek hepinizi görmek istiyorum şekerler yazın bana özelden msn adresinizi yada bir fikrim daha var aynı saatte sözleşelim önceden belirlediğimiz saatte herkes foto eklesin birbirimizi görelim sonra hemen silelim ne dersiniz?

kallisim herzaman yaptigim sekilde olmuyor resim ekleme belki boyutlari uymuyor cep teli ile cekmistim fotoyu. ne yapabilirim baska?

honeyim hırkayı atayımda canım hangisini öyle çok ekledim ki.. ilk olan üçgenimi tarif et iyice yada mesajın üzerindeki numarayı ver canım... ben tarif ederim merak etme ip içinde ya nako bebe ipi alırsın yada makine yünü alırsın bir çile yeter zaten..

ayy çok güzel oldu kızlar yaa ben hep kendi kendime konuşurdum arada bir zenan yada reyhan ablam olurdu burda ohh valla bissürü kişi var
hoşbulduk güzelim kocanı sav başından birazcıkda muhabbet edelim gitme kızz
bak ben benimkine hadi bi çay koyda içelim dedim kırmadı sağolsun bu arada kocamın günahını almışım kızlar yaaa hediyesi gerçekten kaybolmuş kargodan aradılar dün akşam bulduk gelin alın diye gittik aldık ama ne hediye aldığını söylemiyim kopya (daha çok kendisi için almış hediyeyi)

hadi reyhan abla ekle ekle ekle tezahürat yapalımda hemen koyuversin resmi:roflol:

ablam mailime atabilirmisin o daha basit olur mu ki... özelden mail adresimi vereyim sana ...ben ekleyeyim o zaman...

takımını özleyeceine gelde ziyaret et hoşgeldin şekerciğim özledik seni haberin yok sağda solda çarpışıyoruz arada sırada oda yetmiyor :))

valla sizi böyle sohbet ederken görünce takımımı özledim bi an ...

buda bizim eski kaçaklardan arkadaşlar mezun edemeden yolladık

hoşbulduk kallisim senle de uzun zamandır görüşememiştik
bakiim 3 dk 15 sn he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…