Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar
mehalim zenancım pc yi açtım ama oturamadımçoğluşu uyutmam gerekti.2 gündür giremedim hiç nete.
vakit bulamadım.geçmişi okuyamadım.
benim adetim daha başlamadı.geçikti.çok gerginim bu yüzden.patlayacak bomba gibiyim.ayrıca hamile de olma ihtimali geriyor beni.kazara olmuş olabilir belki.üff bilmiyorum işte.bekliyorum şimdilik.2 gün daha bekler sonra test filan yaparım.
eşim şimdi alışverişten gelecek.daha sonra yine gelirim.
artık yarın işe başlıyorum.sık sık uğrayamıcam.evdeyken ne iyiydi.

zenancım sağol canım ama önemli olan sivilceleri kurutmak değil önemli olan sorunun neden olduğunu bulmak.. cildim pul pul oluyor lekelenme var renk değişikliği var yani çok moral bozucu..
kallisim haklisin canim renk bozuklugu bendede var haftaya dr a gitcem kadina bir sordurayim daha once kadin bana beslenme konusunda tavsiyelerde bulunmustu anliyo yani bu seylerden neler cildi bozuyo falan yada biz neyi eksik yapiyoz
simdi cikiyom cocuklarin hepsi basima geldi kuck kizim ne diyo biliyomusunuz aynen sunu soyluyo((((((((anne! hergun anneler kulubu! anneler kulubu !anneler kulubu! sen niye hep surdasin kucuk ogluna baksana kuki istiyo!)))))))) bu arada kuki neskuik oluyo :1rolleyes: bunlarida duyuyom yarabbim gidip once onu isiram sonra biraz onlarla vakit gecirem kizlar opuyom sizikaydirigubbakcemile3 hey allahim:roflol:

umutum hersey allahtan canim ne varirse herseyin hayirlisini versin artik iyisiniz saglik problemlerinizi atlattiniz ya muhimolan buydu
yarinda ise basliyosun hadi allah kolaylik versin bende cikiyom ugrarim yine

Kızlar bu hafta 1. takım olmamızı istiyorum.Bilmiyorum ne yaparız ne ederiz ancak lütfen bu hafta 1. olmamızı istiyorum kötükedihüso

selamlar kızlar

reyhan ablama bir not iletmeye geldim sadece tomten hırka açıklaması bu linkte ablacım ben çok sevdim bu modeli kesin yapılacaklar sırasında
ÇOCUKLARA

:roflol::roflol:yok canım sana yazdım hemen kaçtım. bak aeben hanım birde gelmediğimden şikayet edersin.ç beni mehal burada yattı sanmışnaniknanik
sabahta kocişi işe gönderdim erkenden kalkmak zorunda kaldım.delikafadulden

selamlar kızlar

reyhan ablama bir not iletmeye geldim sadece tomten hırka açıklaması bu linkte ablacım ben çok sevdim bu modeli kesin yapılacaklar sırasında
ÇOCUKLARA
emelcim bu cocuklara diye yazdigin yer kayit ol falan diyo canim ben kayit olmaya calistim e_posta adresi yanlis diyo
simdi benim mail adresim var
msn adreside yaptirdik adama zorla kafasini yiye yiye
simdi bide ayriyeten e_ posta adresimi yaptiracaz :uhm: adama bu altin orgu yerine kayit olmak icin canim bir tarif ediver zahmet olmazsa
dun girdigim magzada gorduklerimden sonra sizin neler yaptiginizida gormek ogrenmek istiyyorum canim simdiden tesekurlera.s.

ya mehalim canimcim ben kopya cekmeyi cok sefiyom okuldayken sinavlarda hic ders calismazdim hep kopya cekerdim yanimdaki kiza cok tembihlerdim yarin sinava guzel hazirlan benim basimi belaya sokma! derdim oda napsin sabaha kadar calisirdi sonra ikimizde guzel not alirdik cooook iyiligim dokundu o kiza benim sayemde cok calisti ben olmasam hem o kotu not alirdi hem ben yazik diilmi ikimize demi caaanim hem ben hic yakalanmadim biliyonmu
iyiki senin ogrencin falan diilim sen yakalardin beni korkuyom senden kiz
mehalim buraya 4 senede bir turk ogretmeni aliniyo seni istedeyimmi kiz buraya nasil oluyo bilmiyom ama arastiririm
gelmek istenmi yikariz ortaligi nedersin etraf ogretmen gorur biraz he

SELAM GÜZELLER SELAM ZENANIM KAYIT OLMAYI BAŞARAMADINMI CANIM E-POSTA adersi ile msn adresi aynı şey aslında canımıniçi.ben kendime bir ziyafet hazırlıyorum demeyin gitsin çiğköfte pastırma simitt ayy çok mutluyum.
mağazada sen ne görün canım merak ettim

ya mehalim anlattim ya incik boncuk sizin yaptiginiz seyler taki malzemzleri hobiler falan iste canim orgu aklina ne gelirse iste

ahh canım benim ben açıklayım sana hemen önce bakanlığın bir sınavı oluyor ona giriyosun sonra listeye yani sıraya giriyosun zamanı gelince seni çağırıyor ancak cazip hiç bir tarafı yok --ayrıca yabancı dil bilme mecburiyeti var benim ingilizcem ileri seviye ancak fransızcam yok-ben bi aara kafayı takmıştım ancak eşim ne olacak zavallımı çocuğumu buraya bırakmak istemedim birde azerbayacana gidip geldikten sonra çocuğumu vatanımdan ayrı biryerde asla büyütemiyeceğime karar verdim canım böylece bu düşüncem bitti gitti

cokacimcoookbende isterem çig köfte banane ...banane ...güya bugün kaçanak günüydü canım bişi istemiye galiba yasakken daha lezizler . .:1shoküf nokta bura galiba ....yerimseniben

anladim mehalim en dogru karari vermissin canim ulkemiz gibisi yok valla ben biraz kendimi dusundum ne yalan soyliyim sizler gibi ese dosta ihtiyacim var onun icin

heyy ışıklarıızı görüyorum ortadan kaybolanı fururum ona göre.. vuradabilirim vurmayadabilirim orası bana kalmış:roflol::roflol::roflol:bir maç boyunca buradayım kimse bir yere gitmeyecek anşaşıldımı kocalarınıza maç izlemeye yollayın ayrıca..:roflol:

tamam tamam burdayız kallisim .

aeben gel anacım istediğin köfte olsun ellerimle yedirem :))

aebecim bu sorun o kremleri kullanmaan önce başlamıştı hatta sanada yazmıştım hatırlarsan.. of ne biim ya ama o göbüş kremleri çok fena yara yapıyo 2 günde geçiy söliyim işe yarayacak gibi sanki uzunca kullanmak gerekiyormuş... sezeryan izini hafifletti bayağı inanmazsınız...

kallisim haklisin canim renk bozuklugu bendede var haftaya dr a gitcem kadina bir sordurayim daha once kadin bana beslenme konusunda tavsiyelerde bulunmustu anliyo yani bu seylerden neler cildi bozuyo falan yada biz neyi eksik yapiyoz
:
zenanım sor bakalım ne diyecek ne sonuç çıkacak..

Kızlar bu hafta 1. takım olmamızı istiyorum.Bilmiyorum ne yaparız ne ederiz ancak lütfen bu hafta 1. olmamızı istiyorum kötükedihüso
açtığın konulara yarın sabah bakabileceğim şekerciğim devam diyorum ve ben sabah apora asılıp geliyorum seni mahçup etmemek için onuda belirteyim sen iste yeterki bu hafta 2 kg vermeyen nolsun..:roflol:

zenanım sen oraya kayıt olma ben sana şifre vereyim canım bende bu hafta kayıt olmuştum emele laf atmak için ama burası benim anavatanım olduğu için oraya çok girip bakamam arada model çalarım :roflol: sen kullan bari

cokacimcoookbende isterem çig köfte banane ...banane ...güya bugün kaçanak günüydü canım bişi istemiye galiba yasakken daha lezizler . .:1shoküf nokta bura galiba ....yerimseniben
bende istedim şimdi iyimi... off mehalime gitsek bize çay demlse yanındada dedikodu off köfteler ne giderdi acaip canım çekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…