Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın zenanım canım.

kallis acaba düzgün bir cildimiz varken diyetin herhangi bir olumsuz etkisini mi görüyoruz acaba dur hemen bunuda araştırayım bir:))

siz birakin cildinizi be guzelsiniz ergenlikte olmamis simdi genclesiyozya ondan ergenlik sivilceleri size ziyaret ediyo nasil 20 yil sonra bulustular falan diye tv ye cikalimmi basvurayimmi siz onu deyin

günaydın zenanım canım.

kallis acaba düzgün bir cildimiz varken diyetin herhangi bir olumsuz etkisini mi görüyoruz acaba dur hemen bunuda araştırayım bir:))

falla vaktin varsa araştır sana minnettar kalarım zira çok merak ediyordum..

o söylediğim istediğim yazıyı bende daha hazırlamadım doğru düzgün ve uzun olsun istiyorum çünkü ama aeben sen ve benden başka yazacak kimse yokmu ki:1rolleyes: cevap gelmemiş yada kaçırdım..

özellikle peri ve buseden istiyorum nasıl başladılar ne düşünüyorlar, neyi değiştirebildiler, ne zaman ne hissettiklerinde pes ediyorlar, hedefe gidince neler hayal ediyorlar filan..
sahi buse nerelerde, cumadan beri yok ama takımdan önce gayet neşesi yerindeysi daha çok gelip yazıyordu hatta, dünde berabermişsiniz iyidir umarım mehalim...

buseden tüm herşeye ek olarak kendini biraz daha tanıtmasını isteyeceğim bu yazısında çünkü kimdir nedir necidir evlimidir bekarmıdır aşıkmıdır hi bir şeyi bilmiyoruzsengözlerimebaksanab

zenan buda güzel bir mantık bende hiç bilmem ergenlikte sivice filan ama şidi böyle cildimin bozulması sinirlerimi bozdu.

insallah kallisim hepinizi misafir etmeyi coook isterdim burda ya istediginiz seyler varsa gercekten alip gonderem canim degisik seyler gordum dun bende gormemistim gonderirim nolcak

kallisim az önce bir yazı okudum anacım okadar bilimselki anladığım tek şey diyet yapmak vucudumuzdaki bazı yararlı bakterilerin ölüme yok açıyor ve uzun vadede dikkat edilmezse kanser riskini arttırıyomuş şimdilik anladım bu.

busenin evinde net yok cam ancak okuldan girebiliyor kendisi

zenanım sen başvur ben gelirimprograma ok ellerimde çiçeklerle:))

bende yazayim ama kallisim nerden baslayim nasil baslayim yada once ne anlatayim once siz bir yazinda bende kopya cekeyim

kopyacı zenan seni olur bekle biz yazalım sende kopya çek.bu arada teklifin içinde tşk edrim canım bir ihtayacımız olursa tabiki sana diyeceğiz artıkk taa gevur memleketlerinde bir kardeşimiz var oda zenan.

umutt hg canım günaydın

umut gunaydin hosgeldin mehalim hepimiz zayifladiktan sonra basvurcam biliyosun ekran zaten kilolu gosteriyomus simdi bu halimizle tombul grubu olarak cikmayalim demi
sivilceler icin ben en dogal sogan suyunu duydum bir dr dan ve her ay benim bir tane cikar denedim sogan suyunu iz birakmadan kurutuyo ama temelli cozuyomu bilmiyorum

bende yazayim ama kallisim nerden baslayim nasil baslayim yada once ne anlatayim once siz bir yazinda bende kopya cekeyim

tamam zenanım öncelik bizden gelsin se sonra yazarsın..
mehalim anam o ne biçim yaz ben yararlı bakterilerim ölsün istemiyorum yaa:çok üzgünüm: daha araştır nolurr:1shok:

zenancım sağol canım ama önemli olan sivilceleri kurutmak değil önemli olan sorunun neden olduğunu bulmak.. cildim pul pul oluyor lekelenme var renk değişikliği var yani çok moral bozucu..

umutum geçmişi okumak gibi bir delilik yapmıyorsun değil mi:roflol: ben sana özet geçeyim hemen gel bak hiç önemli bir şey yazmamış bu hatunlar sırf gevezelik etmişler bak bittibile gel sohbete gel boşver geçmişi.. anlat nasıl olduğunu, sağlığını, oğluşunu filan anlat sen..

tamam kallisim daha derin araştıracamda senden bir rica yaa ben hangi linkten nick değişiyodu unuttum sana zahmet yaaalütfennn

ben kaçıyorum arkadaşlar ortanca kızım ufaklığın toplantısına gitmişti babamızda köpeğe tasma almaya gitti kızınıda alıp döneceklerdi gelirler şimdi ben hala evde bir şey yapmadım gidip biraz toparlıyayım haydi hoşkalın..

günaydınlar ......iyi pazarlar.....

kaliş kıs kısmanma sen yokken çenemiz düştü diye ....:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım benim aklıma bişi geldi sivilcelerin şu göbek için kullandıgın ilaç alerji falan yapmış olmasın . onun yen etkisi falan . bi süre bırak sadece medacossolu sür bakalım . ben aldım 2 sinide başlamak kısmat olmadı ....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…