Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mahallim ve kızlar ben günlük yada gün aşırı calsuyumD. tablet içiyorum . hemdiyete faydalı kilo vermede hemde ilerisi için .. tavsiye ederim sizlerede .a.sKallisim cilt üzerindeki etkilerini bulamadım ancak şu bilgilere ulaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/254327-diyet-yapmanin-olumsuz-etkileri.html
kallisim haklisin canim renk bozuklugu bendede var haftaya dr a gitcem kadina bir sordurayim daha once kadin bana beslenme konusunda tavsiyelerde bulunmustu anliyo yani bu seylerden neler cildi bozuyo falan yada biz neyi eksik yapiyozzenancım sağol canım ama önemli olan sivilceleri kurutmak değil önemli olan sorunun neden olduğunu bulmak.. cildim pul pul oluyor lekelenme var renk değişikliği var yani çok moral bozucu..
Günaydın canlar doracım sen hiç uyumadınmı ayol gece ben bırakırken hala burdaydın sabah kalktım gene burdasın .kalk pc başından anacım az hareket et yat uyu yemek ye ne bilim yap bişiler işte:))
kallisim günaydın aşşada görüyorumadını
emelcim bu cocuklara diye yazdigin yer kayit ol falan diyo canim ben kayit olmaya calistim e_posta adresi yanlis diyoselamlar kızlar
reyhan ablama bir not iletmeye geldim sadece tomten hırka açıklaması bu linkte ablacım ben çok sevdim bu modeli kesin yapılacaklar sırasında
ÇOCUKLARA
ya mehalim canimcim ben kopya cekmeyi cok sefiyom okuldayken sinavlarda hic ders calismazdim hep kopya cekerdim yanimdaki kiza cok tembihlerdim yarin sinava guzel hazirlan benim basimi belaya sokma! derdim oda napsin sabaha kadar calisirdi sonra ikimizde guzel not alirdik cooook iyiligim dokundu o kiza benim sayemde cok calisti ben olmasam hem o kotu not alirdi hem ben yazik diilmi ikimize demi caaanim hem ben hic yakalanmadim biliyonmukopyacı zenan seni olur bekle biz yazalım sende kopya çek.bu arada teklifin içinde tşk edrim canım bir ihtayacımız olursa tabiki sana diyeceğiz artıkk taa gevur memleketlerinde bir kardeşimiz var oda zenan.
umutt hg canım günaydın
cokacimcoookbende isterem çig köfte banane ...banane ...güya bugün kaçanak günüydü canım bişi istemiye galiba yasakken daha lezizler . .:1shoküf nokta bura galiba ....yerimsenibenSELAM GÜZELLER SELAM ZENANIM KAYIT OLMAYI BAŞARAMADINMI CANIM E-POSTA adersi ile msn adresi aynı şey aslında canımıniçi.ben kendime bir ziyafet hazırlıyorum demeyin gitsin çiğköfte pastırma simitt ayy çok mutluyum.
mağazada sen ne görün canım merak ettim
aebecim bu sorun o kremleri kullanmaan önce başlamıştı hatta sanada yazmıştım hatırlarsan.. of ne biim ya ama o göbüş kremleri çok fena yara yapıyo 2 günde geçiy söliyim işe yarayacak gibi sanki uzunca kullanmak gerekiyormuş... sezeryan izini hafifletti bayağı inanmazsınız...günaydınlar ......iyi pazarlar.....
kaliş kıs kısmanma sen yokken çenemiz düştü diye ....:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım benim aklıma bişi geldi sivilcelerin şu göbek için kullandıgın ilaç alerji falan yapmış olmasın . onun yen etkisi falan . bi süre bırak sadece medacossolu sür bakalım . ben aldım 2 sinide başlamak kısmat olmadı ....:1hug:
zenanım sor bakalım ne diyecek ne sonuç çıkacak..kallisim haklisin canim renk bozuklugu bendede var haftaya dr a gitcem kadina bir sordurayim daha once kadin bana beslenme konusunda tavsiyelerde bulunmustu anliyo yani bu seylerden neler cildi bozuyo falan yada biz neyi eksik yapiyoz
:
açtığın konulara yarın sabah bakabileceğim şekerciğim devam diyorum ve ben sabah apora asılıp geliyorum seni mahçup etmemek için onuda belirteyim sen iste yeterki bu hafta 2 kg vermeyen nolsun..:roflol:Kızlar bu hafta 1. takım olmamızı istiyorum.Bilmiyorum ne yaparız ne ederiz ancak lütfen bu hafta 1. olmamızı istiyorum kötükedihüso
zenanım sen oraya kayıt olma ben sana şifre vereyim canım bende bu hafta kayıt olmuştum emele laf atmak için ama burası benim anavatanım olduğu için oraya çok girip bakamam arada model çalarım :roflol: sen kullan bariemelcim bu cocuklara diye yazdigin yer kayit ol falan diyo canim ben kayit olmaya calistim e_posta adresi yanlis diyo
simdi benim mail adresim var
msn adreside yaptirdik adama zorla kafasini yiye yiye
simdi bide ayriyeten e_ posta adresimi yaptiracaz :uhm: adama bu altin orgu yerine kayit olmak icin canim bir tarif ediver zahmet olmazsa
dun girdigim magzada gorduklerimden sonra sizin neler yaptiginizida gormek ogrenmek istiyyorum canim simdiden tesekurlera.s.
bende istedim şimdi iyimi... off mehalime gitsek bize çay demlse yanındada dedikodu off köfteler ne giderdi acaip canım çekti..cokacimcoookbende isterem çig köfte banane ...banane ...güya bugün kaçanak günüydü canım bişi istemiye galiba yasakken daha lezizler . .:1shoküf nokta bura galiba ....yerimseniben