Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy hoşgeldin doracım ya ne istersen var bizim takımda kremalı kahveden tut yeşilçaya kadar demi zenanım hadi hazırlayalım kahveleri:))

kızlar kalişim sabah geldiginde sayfa sayılarını görünce 5.ve 6. takımların şokkk geçirecek yazık kız ....kıyamam Şeniz. 400 yaklaşmışız ....:1shok:

ayrıca bugün sefgililer günü gidinsen herüflerinizin yanına ...ben nöbet tutarım burda ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ayy hoşgeldin doracım ya ne istersen var bizim takımda kremalı kahveden tut yeşilçaya kadar demi zenanım hadi hazırlayalım kahveleri:))

canım çok ince ve zarifsin:asigim:
beni utandırdın bak bu inceliğinle.:eek:
teşekkür ederim mehalim ve zenacığımŞeniz
kahve değilde ben bir bardak yeşil çay alabilirim. :içelim:

saol canım zenanım ben bende pek sevdim ayıcığımı. busede iyi biraz bunalım takılıyorda kendisi aldım dışarı falan çıkardım azcıkta asnsörde sıkıştırdım tatlı şeyii:))))

kızlar kalişim sabah geldiginde sayfa sayılarını görünce 5.ve 6. takımların şokkk geçirecek yazık kız ....kıyamam Şeniz. 400 yaklaşmışız ....:1shok:

ayrıca bugün sefgililer günü gidinsen herüflerinizin yanına ...ben nöbet tutarım burda ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:eek::roflol::roflol:
yok senin yalnız kalmana gönlüm razı olmaz:1hug:
mazeretim var asabiyim ben:nazar:

:eek::roflol::roflol:
yok senin yalnız kalmana gönlüm razı olmaz:1hug:
mazeretim var asabiyim ben:nazar:
eniştem istedigim hedayeyi almadı diye bozuk çaliyon demi ...:roflol::roflol::roflol:sen alyansı begenme adanda bida almaz tabi ...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kızlar bir sorunum var aklıma gelmişken size danışayım.
ben ergenlik döneminde dahi sivilce sorunu yaşamamış bir insana olarak son dönemlerde ciddi anlamda bu konuda sorunlar yaşıyorum inanılmaz birşekilde boynumda sırtımda sivilceler çıkıyor sinir oluyorum ne yapım ben ya akıl verin
arkadaşlarım cildime hayran kalırdı şimdiçok bozuldu yaa nazarmı ettiler yoksa

ben ergenlik döneminde dahi sivilce sorunu yaşamamış bir insana olarak son dönemlerde ciddi anlamda bu konuda sorunlar yaşıyorum inanılmaz birşekilde boynumda sırtımda sivilceler çıkıyor sinir oluyorum ne yapım ben ya akıl verin

kükürtlü sabunla duş alabilirsin. hatta sebamet sabunda iyi olur.
birde yağlı yeme diyeceğim zaten yemiyorsundur.

hakiki gül suyuda mükemmel sivilce kurutuyorkaydirigubbakcemile5

maşallah desinler söylede .....delikafadulden
benım sivilceyle hiç sorunun olmadı .. ama siyah noktaları sıkıp sicilce haline getirmekte çok ustayımdır ....:mymeka::nazar:

kizlar simdi yazmaya vaktim var ama ne yazacagimi bilmiyom
buraya ucgundur kar yagiyo bugun biraz cocuklarla karda oynadik karttopu savasi yaptik kizakla onlari cektim falan onlarla vakit gecirdik iyice simarttim hepsini bugun fotolar cektim hepsi gulme krizine falan girdiler sonra eve girdik onlara film koyduk kucugu aldik kumas magzasina gittik kizlara carsaflik desenli renkli kumas bakacaktim ama bugun emelin kulaklari iyice cinlamistir allahim neler var neler takilar icin incik boncuk mu arasin canta kulplari orgu malzemeleri pullar dugmeler perdeler aksesuarlar renkli ta$lar boyalr dikis nakis dantel model kitaplari aboooo dedim emele bunlardan biryigin gotursem neler yapardi
yalniz model kitaplari satilmiyomus o kitaptan model beyenilip yaptiriliyomus
iste boyle kizlar sizleri coook seviyom yarin gorusuruz

günaydın zena. ohh ne güzel vakit geçirmişin: biz burda karı fazla göremedik. daha çok yağmur yağıyor. bunada şükür. ya hiç yağmasa diyoruz:Saruboceq:
mehalim nerelerdesin
hepinize güzel bir pazar tatili diliyoruma.s.

gunaydin takimima herkeze guzel pazarlar diliyorum
gece burada kimse kalmadiktan sonra msn e girdim honey vardi biraz konustuk ve eeeee ben honeyi gordum kallisim sadece sesi guzel diil kendide pek guzel massallah
kizlar cuma cumartesi iki gun fazla giremedim ya ozledim sizleri gece butun gecmisi okudum cok guzel sohbetler edilmisbenim icin yazdiklariniza coook tesekkur ederim sizler gibi arkadaslarim oldugu icin allahima cok tesekkur ederim
takimin yarisini gordum sayilir matem emel kadis buse gokcenk kaldi gormediklerim insallah onlarida gorurum yaaa cok guzel turkiyenin heryerinde arkadaslarim var turist olup karavanimla hepinizi ziyaret etmek istiyom
yada aklima cok guzel bir fikir geldi hani tv lerde kavusma programlari oluyo oraya basvurup hepinizi kaybettim diycem sizleri bulacaklar yillar sonra bulusmus gibi yapacaz nedersiniz basvurayimmi
sizler dusunun biraz karari bildirirsiniz asada dorayi goruyom dora bizi gammazlamazzsin demi

Günaydın canlar doracım sen hiç uyumadınmı ayol gece ben bırakırken hala burdaydın sabah kalktım gene burdasın .kalk pc başından anacım az hareket et yat uyu yemek ye ne bilim yap bişiler işte:))
kallisim günaydın aşşada görüyorumadını

evet guzel vakit gecirdim canim sanada gunaydin sen canli yayina baglanip bizi gammazlamiycana soz ver once

hiçte şaşırmadım şokta geçirmedim inadına yapacağınzı biliyordum :jeyyar: temilemyeceğim göreceksiniz...birde u kadar yazmaya yorum filan bekleyen varsa ohh çoktan yanılmış gidip kahve yapıp yorum yapmamanın zevkini yudumlayacağım:kahve:
aebenim dün yazma teklifimi kabul etmen beni sevindirdi..

mehalim eski mesajları bulabilsekte keşke görsen. aynı dert bendede var benim özellikle yüzüm hiç lekesiz sivilcesiz yani çok iyi bir cildim vardı ama son 2 aydır filan cildim kurudu bozuldu ve zaman zaman aşırı iltihaplı ağrılı sivilceler oluyor neden bunun nedenini bulmamız gerekiyor kesinlikle...
canım sevgililer günü hediyene bayıldım kaydirigubbakcemile5 güle güle bak inşallahhihoyyyt

kizlar simdi yazmaya vaktim var ama ne yazacagimi bilmiyom
buraya ucgundur kar yagiyo bugun biraz cocuklarla karda oynadik karttopu savasi yaptik kizakla onlari cektim falan onlarla vakit gecirdik iyice simarttim hepsini bugun fotolar cektim hepsi gulme krizine falan girdiler sonra eve girdik onlara film koyduk kucugu aldik kumas magzasina gittik kizlara carsaflik desenli renkli kumas bakacaktim ama bugun emelin kulaklari iyice cinlamistir allahim neler var neler takilar icin incik boncuk mu arasin canta kulplari orgu malzemeleri pullar dugmeler perdeler aksesuarlar renkli ta$lar boyalr dikis nakis dantel model kitaplari aboooo dedim emele bunlardan biryigin gotursem neler yapardi
zenancım ne güzel eğlenmişsiniz ohh çok iyi olmuş...çocuklar aileleri ile vakit geçirince çok mutlu oluyorlar...
ahh zenanım tek emelim değil yanında bende olmalıyım o mağazaya gidildiğinde.. off burada o kadar çeşitli ürün satan mağazalar yok ne kadar kötü... ahh ahh içim cız etti keşke olsaydım görseydim diye neyse kısmet artık bellimi olur bir gün :)....
seninde hdiyen güzelmiş canım benim, eşinin bizden çekinip hediye almasıda bir değişik düşünce yönüdelikafaduldensevdim ama..

Kallisim geçenlerde kilo verme sürecinde neler yaşadıklarımızı anlatalım demişti. kallisim unutmadım yazacağım ancak güzel bir şekilde toparlamak istediğim için henüz yazmadım ama en güzel şekilde yazacağım

X