ayy hoşgeldin doracım ya ne istersen var bizim takımda kremalı kahveden tut yeşilçaya kadar demi zenanım hadi hazırlayalım kahveleri:))
kızlar kalişim sabah geldiginde sayfa sayılarını görünce 5.ve 6. takımların şokkk geçirecek yazık kız ....kıyamam Şeniz. 400 yaklaşmışız ....:1shok:
ayrıca bugün sefgililer günü gidinsen herüflerinizin yanına ...ben nöbet tutarım burda ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
eniştem istedigim hedayeyi almadı diye bozuk çaliyon demi ...:roflol::roflol::roflol:sen alyansı begenme adanda bida almaz tabi ...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
yok senin yalnız kalmana gönlüm razı olmaz:1hug:
mazeretim var asabiyim ben
kızlar bir sorunum var aklıma gelmişken size danışayım.
ben ergenlik döneminde dahi sivilce sorunu yaşamamış bir insana olarak son dönemlerde ciddi anlamda bu konuda sorunlar yaşıyorum inanılmaz birşekilde boynumda sırtımda sivilceler çıkıyor sinir oluyorum ne yapım ben ya akıl verin
arkadaşlarım cildime hayran kalırdı şimdiçok bozuldu yaa nazarmı ettiler yoksa
maşallah desinler söylede .....delikafaduldenkızlar bir sorunum var aklıma gelmişken size danışayım.
ben ergenlik döneminde dahi sivilce sorunu yaşamamış bir insana olarak son dönemlerde ciddi anlamda bu konuda sorunlar yaşıyorum inanılmaz birşekilde boynumda sırtımda sivilceler çıkıyor sinir oluyorum ne yapım ben ya akıl verin
hiçte şaşırmadım şokta geçirmedim inadına yapacağınzı biliyordum :jeyyar: temilemyeceğim göreceksiniz...birde u kadar yazmaya yorum filan bekleyen varsa ohh çoktan yanılmış gidip kahve yapıp yorum yapmamanın zevkini yudumlayacağımkızlar kalişim sabah geldiginde sayfa sayılarını görünce 5.ve 6. takımların şokkk geçirecek yazık kız ....kıyamam Şeniz. 400 yaklaşmışız ....:1shok:
ayrıca bugün sefgililer günü gidinsen herüflerinizin yanına ...ben nöbet tutarım burda ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
mehalim eski mesajları bulabilsekte keşke görsen. aynı dert bendede var benim özellikle yüzüm hiç lekesiz sivilcesiz yani çok iyi bir cildim vardı ama son 2 aydır filan cildim kurudu bozuldu ve zaman zaman aşırı iltihaplı ağrılı sivilceler oluyor neden bunun nedenini bulmamız gerekiyor kesinlikle...kızlar bir sorunum var aklıma gelmişken size danışayım.
zenancım ne güzel eğlenmişsiniz ohh çok iyi olmuş...çocuklar aileleri ile vakit geçirince çok mutlu oluyorlar...kizlar simdi yazmaya vaktim var ama ne yazacagimi bilmiyom
buraya ucgundur kar yagiyo bugun biraz cocuklarla karda oynadik karttopu savasi yaptik kizakla onlari cektim falan onlarla vakit gecirdik iyice simarttim hepsini bugun fotolar cektim hepsi gulme krizine falan girdiler sonra eve girdik onlara film koyduk kucugu aldik kumas magzasina gittik kizlara carsaflik desenli renkli kumas bakacaktim ama bugun emelin kulaklari iyice cinlamistir allahim neler var neler takilar icin incik boncuk mu arasin canta kulplari orgu malzemeleri pullar dugmeler perdeler aksesuarlar renkli ta$lar boyalr dikis nakis dantel model kitaplari aboooo dedim emele bunlardan biryigin gotursem neler yapardi