şaşkınperi kız ne hırslısın maaşallah diyim nazar olmasın şekerim tebrik ederim gösterdiğin azimden dolayı
Honeyim teşekkür ederim canım bana bi dönem böle hırs gelir süper incelirim. sonra bi yerden patlak verir hoop diye geri alırım -tatlicadiarzu- bu düzen hep böyle gider. Ama inşallah bu sefer sizlerinde desteğiyle yarı yolda bırakmıcam iddiamı. yerimseniben
Canım sende inşallah bian önce sıkıntılarından kurtulursun. Bende depresyondayım dr verdiği antideprasan sayesinde birazda bu kadar istikrarlı olmam. Eskisi kadar kafama takmıyorum olayları.
günaydın güzel bayanlar
nasılsınız bakalım
ben bugün 1 kilo inmişim
ya bu tartı mı delirdi
ben mi delirdim
vücudummu delirdi yaaaaaa
şaşkınım çok şaşkın yaaaa
Kadisim canım bu grubun tek şaşkını benim tamam mı? :dilcikar:
Ben hemen kendi listemi yazayım.
kahvaltı2 kayısı---20 kal
1 kase kellogs k flex--- 160 kal
arayarım fincan ikisi bir arada kahve---28 kal
öğlen 1 yemek kaşığı pataes yemeği---150 kal
3 kaşık yoğurtlu makarna---230 kal
3 kaşık salata ---70 kal
arayarım fincan kahve--28 kal
1 kuru kayısı--10 kal
1 portakal---50
1 maden suyu (bu ara öğndekilerin hepsini farklı saatlerde yedim arkadaşlar)
akşam1 kase patates salatası yağsız--200 kal
toplam700 kal (yuvarladım)
dahada akşm yerim arkadaşlar elma, portakal,kuru üzüm falan gibi
**kalori değerlerini en yüksek seviyede tutuyorum ancak sonuç gene düşük oluyor benmi az yiyorum yoksa bir hatamı yapıyorum yaa
Mehalim hayırdır benle yarışır gibi bi halin var? noluyo kuzum? zafiyet geçircen biraz daha ye bişeyler benden fazla kilo verirsen kudururum
klava:
Bende yediklerimi yazım hesapla sana zahmet Şeniz
Sabah: 2 kayısı
öğlen: tam tahıl ekmeği arasına ( 1 dilimi 72 kaloriymiş yuh dedim ) light beyaz peynirli yağsız tost. 1 yeşil 2 siyah zeytin.
arada: 1 elma 2 kepekli galeta
akşam: göbek salata içine az light peynir 1 kk kadar ve 5 yeşil zeytin doğradım. üzerine limon sıkıp zeytin yağ gezdirdim. akşam yemeğine bulgur pilavı yapmıştım pişip pişmadşiğini anlamak için baktığım lokmalarıda sayarsak yarım kaşıkta pilav yemişimdir. :roflol:
ara: yarım galeta + 2 badem+ 2 fındık + 3 kuru üzüm + 4 kayısı yedim. 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim. ( bunları gün içersinde tükettim hepsini tek seferde yemedim.)
1 bardak limonlu sıcak su ve 1 bardak yeşil çay içtim.
Yatmadan 1 orta boy nar yemeyi ve sıcak su limon + yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
şaka maka ne çok şey yemişim yafff. sırnaşık şey
Ama sabah 3 saat spor yaptım sayılır.. ( hemende bahanemi söylim sositososito )