Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gülcüm canım bozma diyetini canım.kendin de demişsin ben de çok iyi biliyorum ki toparlamak çok zor sonrasında.bugünkü ruh halini de anlayabiliyorum ama yaşadığın pek çok sağlık sorunu da kilonun bir getirisi malesef.bunu kabul ettikten sonra gerisi gelecek inan.yüksek kiloda gebe kalmak riskli canım.herşeyde vardır bir hayır.böyle düşün.gebelikten yaşanan şeker tansiyon problemleri tehlikeli olabiliyor.bunların farkında olursan biraz zayıflayıpta gebe kalmak sana da daha mantıklı gelecek.35 yaşında ilk kez anne olan arkadaşlarım var.33 yaşında henüz evlenmemiş arkadaşım var.bunları düşününce senin yaşın daha müsait diye düşünüyorum.
anne olma isteğinin karşı konulamaz bir istek olduğunu da çok iyi biliyorum.sırf kendi kendimi strese soktuğumdan benim de hamileliğim geç oldu.yine de binlerce kez şükrediyorum halime.
sen de toparla canım kendini.önce sağlığın için gerekenleri yap.dediğin gibi 85 kilo ya bir insen kendiliğinden hallolur pek çok sorun.ben 89 kilo ile hamile kaldım.daha önce de yazmıştım sana.hissettiklerini anladığımı bilmeni isterim.:teselli:

Bana müsade kızlar azcık dinlenicem uzanım artık akşam girerim.
bu arada kaptanım kraliçem nerelerde yafff kaliiissssssssssssssssss nerelere gittin bacummm

Cıkamadım ya sız geldınız gulum sana bısıy anlattcam cok abuk ve gercek tamammı
ben evlendıgımde 19 yasındaydım buraya fransaya geldım reglım duzensız ılk basladıgından berı neyse geldım buraya 30 agustos 1996 ıydı yenı bıtmıstı reglım bır ay sonrası kaynanam soruyo en son ne zaman oldun dıye ben dedım buraya geldımde yenı bıtmısıtı hadı doktora ben dedımkı bıraz beklıyek yok kadın beklem ıyo yuru dedım benım bazen duzensız oluyo hayır ınatcı kecı nolcak zorla gıttık doktora kan aldılar tahlılı bekledık dr tekrar bakacakmıs o soylıcekmıs negatıfmı pozıtıfmı bakıyolar kagıda bızımkıler bısıy anlamıyolar haftasına randevu var benım kaynana basladı patık neyım ormeye o oyle bıde benı dusun sankı varmıs gıbı gıtıık dr a var gıbı dedı kadın tam bellı dııl ultrasonda sıra bır haftadaha bekledık bu arada herkez var dıyolar anladıkları yok hala sınır olurum ben bu duruma
ultrasonda bısıy yok kadın yok dıyo kaynanam eksık fransızcasıyla bıda bak bıdaha bak dıyo kadına kadın bagırdı yok dıye daha bırıncı ay daha eve gelınceye kadar basımı yedı sen kısırsın senın cocugun olmaz duzensızmıs benım oglum bırdaha evlenır sen naparsan yap butun bunları saydı o zama halımı dusun ben ıcımcıcıme yıye yıye ve ıcımden gecenlerı soyleyememenın sıkıntısıyla gece sabaha kadar agladım ıkıncı ay yıne aynı sey ve ben stresten olcagı varsada gecıktırdım hamıle kalmayı sonra anneme telefon etmelelr kızının cocugu olmuyo falan neymıs kucukken ben cok aglamısımda babaannem benı hocaya goturmus hoca demıskı bunun cocugu olmıycak falan annemde cahıl oldugu halde demıskı bence uzuntuden olmadı benımde gec oldu cocugum kızımında olabılır demıs ama ne annemı dınledıler nede benı herekez kendı kendıne bırsey cıkarıp benı uzerek benım hamıle kamamı gecıktırdıler uzulmek en buyuk engel tek caresı ınanmak ve sabretmek canım sakın sakın aklına kotu ıhtımaller getırme bıtanem dıyetınede devam etoglen yedıysen yedın nolmus kaldıgın yerden devam et canım

çok saol umutsumm çok haklısın ama işde bugünlük bir üüzüntü çöktü üstüme.yıllardır beklediğim için. ama allahın vardır bir bildiği dediğin gibi kilolu gebelikde hastalıklar artıyo. beklicezm ve kilo vericem çaresi yok
mehalim sende saol cnm zaman ayırıp bana teselli verdiğiniz için zenanım sende saol. işde takım dediğin budur. rehyan ablamın dediği gibi. hepinizi seviyorum biraz bana teselli olsunuz.

Heeee bısıyı atlamısım bu arada kaynanamın cocugu evlendıkten dort yıl sonra olmus bırde bana yaptıgına bakarmısınız benım bırbucuk yıl sonra oldu ve ben bunu hıc haketmemısım

zenancım gerçekdn güzel bir örneksin bana. allaha şükür öyle yapan yok bana. ama ilk eşden olmadı ikincidende olmuyo diye herkes lafediyo. senin kaynananda kör cahilmiş.benim kaynanada köyde ıspartada ama hiç böyle şeyler düşünmedi söylemedi. yazık ne çektirmiş sana ilk aydan. ya aslında sölediklerinizi hepsini bilom stresin kısırlık yaptını flnda. bilom ama işde bugün onları düşünemedim. ama saolun kendime getirdiniz beni. hepiniz ayrı ayrı saolun arkadaşlarım

Hah soyle bıtanem aramızda en duzenlı sen varsın canım ben canı gonulden kılolarıda verecene ve annede olcagına ınanıyorum
bak ne guzl etrafındda anlayıslı kısıler varmıs ozaman gerıye bırtek dua etmek sabretmak kalıyo bu sefer cıkmam lazım artık yoksa bugun yuruyemıycem cooook opuyom hepınızı

Zenan iyi sabırlıymışın sen ya ben okadar lafa çoktan kavga etmiştim .ben birz cadıyımdır öyle her babayiğin harcı değildir bana laf söylemek.annemde senin gibi çok sabırlıdır.senin gibi sabırlı insanlara gıbta ediyorum ya.allah kayınvaliden gibi insalara merhamet versin yaa

amanin ne çok çeneniz düşmüş sizin yahu nasıl okuyacağım özet geçiverin bana haydi:roflol::roflol:

selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekil.
aman gülüm yapma üzme kendini böyle.. bak zenanımda anlatmış bende anlatayım biz 20 yıl önce evlendik ama nişanlıyken eşimin arkadaşı evlendi aşağı yukarı aynı zamana denk geldi sonra benim rahatsızlığım vardı beklemeden doğum yapmalısın tedavi için dediler ve ilk kızım hemen oldu arkasından o 3.5 yaşındayken 2. oldu o arkadaşlarda artık tedavi tedavi nereye gideceklerini şaşıtıyorlar stres oldular aynı zenan gibi eşinin annesi sizin çocuğunuz olmayacak diye kızı strese sokuyor ama hiç bir doktor bir sorun bulamıyor türkiye sınırları içinde gitmedikleri ne doktor kaldı nede en son artık hacı hocaya başladılar nede bu tür kaldı hepsine gittiler... ama olmadı olmadı... bizim 3. kız olunca artık evlerine misafirliğe gidememeye başlamıştım çünkü öyle seviyorlardı ki bizim kızları en son üzüldüklerini hissettim her gittiğimizde buruklaşıyorlardı çünkü çok zaman geçmiş sonuç alamamışlardı biz buraya geldik taşındık yani o zaman birbirimizden haber alamaz olduk ama eşim bir ara dediki ******* artık tedaviyi kesmişler yani umutlarıda bitmiş ... çok üzüldüm tabiki fakat bunu duyduğumun galiba 5 yada 6. ayında aradılar kızımız olacak diye sanırım şimdi 3 yaşında filandır gidipte göremedim.. yani en baş düşmanı stres ve kendini buna zorunlu hissetmen.. bunu atlatamazsan sanırım üstesinden gelemezsin biraz oluruna bırakman gerek aklından atman gerek aynı diyet gibi işte oluruna bırakıp inanacağız biz bunu başaracağız nasıl olsa diye kendimizi strese sokmayacağız ki sonuç alabilelim..

hee.teker,teker GELİN.YANAĞIM SARKTI YAV,

.
bu kadar olur yane.. diyorum ki bu kim :roflol: fallahi birden yabancı sandım.. seninle çok ilgilenemediğimin resmidir bu :mymeka::mymeka: bunlar bana...

bak kimse gelip özet geçmemiş bende kızdım kimseye yazmayacağım:roflol::roflol::roflol: bahanem nasıl ama yetiştiremeyeceğim valla yazamadığım kişilerden özür dilerim..

zenanım canım aldım mesajlarını msnden teşekkr ederim... o kitabın adını istiyor kızım pek pimpiriklidir daha çok zamanı var ama vakit buldukça hazırlık yapmak ister... davetin içinde teşekkür ederim canım benim bu yaz maddi açıdan kimsenin bir yere kıpırdayası olmaz sanıyorum hemde büyük kızın sınavları çok masraflı oluyor altından kalkamayız ama allah kısmet ederse gelecek yaz misafiriniz olur kızlar neden olmasın bakarsın bende takılırım peşlerine sizede benim kapım açık hepinize tabiki kimin yolu buralara düşerse beklerim..

Ben hemen kendi listemi yazayım.

kahvaltı2 kayısı---20 kal
1 kase kellogs k flex--- 160 kal

arayarım fincan ikisi bir arada kahve---28 kal

öğlen 1 yemek kaşığı pataes yemeği---150 kal
3 kaşık yoğurtlu makarna---230 kal
3 kaşık salata ---70 kal

arayarım fincan kahve--28 kal
1 kuru kayısı--10 kal
1 portakal---50
1 maden suyu (bu ara öğndekilerin hepsini farklı saatlerde yedim arkadaşlar)

akşam1 kase patates salatası yağsız--200 kal

toplam700 kal (yuvarladım)

dahada akşm yerim arkadaşlar elma, portakal,kuru üzüm falan gibi

**kalori değerlerini en yüksek seviyede tutuyorum ancak sonuç gene düşük oluyor benmi az yiyorum yoksa bir hatamı yapıyorum yaa

şimdilikçıkıyorum arkadaşlar eşim geldi ancak ilerleyen saatlerde girip bakacam yazan arkadaşlarada hesap yapacam

gülcüm bu arada bugun senin yediklerini hesaplamıyorum ok.

selam yuruyusumu bildirmeye geldiydim ugraman gidemedim size
kallisim benim buyuk kizda seneye koleje basliycak konusabilirler canim hatta baska arkadaslarda bulurum eger isterse kendi yas grubundan kitabin ismini msn e yazim bilmiyorum buraya yazsam olurmu
mehalim canim gercekten bende sasiriyorum sabrima ama en cok sevdigim huyum bu benim
ama bazi konulardada cok sabirsizim mesela cabuk zayiflamak istiyom bisiyin sonucunu cabuk gormek istiyorum boyle yane

şaşkın hanımı görüyorum aşşada nasılsınız hanımefendi bende dizye bakyorum reklem arasında buraya koştum hemen.belki sen yazmadan çıkarım ama genede sana selam yazmak istedim anlat bakım neler yaptın tekrar gelince okurum

şaşkınperi kız ne hırslısın maaşallah diyim nazar olmasın şekerim tebrik ederim gösterdiğin azimden dolayı

Honeyim teşekkür ederim canım bana bi dönem böle hırs gelir süper incelirim. sonra bi yerden patlak verir hoop diye geri alırım -tatlicadiarzu- bu düzen hep böyle gider. Ama inşallah bu sefer sizlerinde desteğiyle yarı yolda bırakmıcam iddiamı. yerimseniben
Canım sende inşallah bian önce sıkıntılarından kurtulursun. Bende depresyondayım dr verdiği antideprasan sayesinde birazda bu kadar istikrarlı olmam. Eskisi kadar kafama takmıyorum olayları.

günaydın güzel bayanlar
nasılsınız bakalım
ben bugün 1 kilo inmişim
ya bu tartı mı delirdi
ben mi delirdim
vücudummu delirdi yaaaaaa
şaşkınım çok şaşkın yaaaa

Kadisim canım bu grubun tek şaşkını benim tamam mı? :dilcikar:

Mehalim hayırdır benle yarışır gibi bi halin var? noluyo kuzum? zafiyet geçircen biraz daha ye bişeyler benden fazla kilo verirsen kudururum klava:
Bende yediklerimi yazım hesapla sana zahmet Şeniz

Sabah: 2 kayısı
öğlen: tam tahıl ekmeği arasına ( 1 dilimi 72 kaloriymiş yuh dedim ) light beyaz peynirli yağsız tost. 1 yeşil 2 siyah zeytin.
arada: 1 elma 2 kepekli galeta
akşam: göbek salata içine az light peynir 1 kk kadar ve 5 yeşil zeytin doğradım. üzerine limon sıkıp zeytin yağ gezdirdim. akşam yemeğine bulgur pilavı yapmıştım pişip pişmadşiğini anlamak için baktığım lokmalarıda sayarsak yarım kaşıkta pilav yemişimdir. :roflol:
ara: yarım galeta + 2 badem+ 2 fındık + 3 kuru üzüm + 4 kayısı yedim. 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim. ( bunları gün içersinde tükettim hepsini tek seferde yemedim.)
1 bardak limonlu sıcak su ve 1 bardak yeşil çay içtim.
Yatmadan 1 orta boy nar yemeyi ve sıcak su limon + yeşil çay içmeyi düşünüyorum.

şaka maka ne çok şey yemişim yafff. sırnaşık şey
Ama sabah 3 saat spor yaptım sayılır.. ( hemende bahanemi söylim sositososito )

bugun yediklerimi yazayim kizlar mehalim kaloriler hasaplanacagi icin hepsini saydim tarttim canim sabah gec aklltigim icin hicbisiy yemedim yanlis tabi bu
12 00 de 4 tane zeytin, 1tane domates,10 gr ortayagli peynir , 2 ince dilim tambugday ekmegi birtas kahve tek sekerli
3 00 te 6 marul yapragi ve 1 kirmizi biberden yapilmis limonlu az tuzlu salata 1 dilim tam bugday ekmegi
4 30 da 12 tane badem
6 30da 1elma ortaboy
7 00 de200grhaslanmis karnibahar salata ve 120gr birtane haslanmis balik 2 ince dilim tam bug. ekm
9 00 gibi iki mandalin yemegi dusunuyom
gecede bir caybardagi sut
bugunku liste bu kizlar yarin boyle olmaz mecbur erken kalkarim bugun okul olmadigi icin boyle oldu

mehalım al sana liste .....

bu gün kü menüm ..
kalkınca greyfurt portakal suyu 1 bardak ....
kavaltı . 1 dilim k entegre ekmek . kinrit kutusu diyet peynir .. şekersiz çay ..

ara ...1 elma . 1 kupa yeşil çay ....
öylen .1 kepçe yogurt çorba . salata yagsız .
ara.. yeşil çay ..10 fınduk ...
yarım greyfurt ..
akşam . ızgara balık 1 tane palamut ...150.200 gr.. yagsız salata . 1 b. ayran ..
soda içicem şimdi
yatarken süt içerim 1 bardak yarım yaglı .....:1closedeyes:

bak ..buda bugünkü hareketlerim ...

Yürüyüş..1 .saat ....
pilates .. 30 dk...
lulohop . 30 dk..
yereyat bacak karna çe...150..
bacak havaya .( makas )..150..
yarım mekik .. 150...
tam mekik ..10
çapraz mekik . ..100.
hayali ip atlama ....50...
karın içe çek ...aklıma geldikçe ...
yarım şınav ...60 .
görünmez sandalye.....20 sn
yere çömelme... 50...
ters mekik.......30
yere yat bisiklet sürme ....10....

sence yarına kaç gr..cık veririm .... bak haline şukret benım gibi boşa kurek sallayanda var ......kafamçokkarıştıŞeniza.s.

iyi akşamlar hepinize...
yalnız değilim pc başında arada bakabileceğim size bu yüzden.. mehalim ben bugün yediklerimi yzmayacaım canım öyle abuk beslendim ki ayaküzeri atıştırdım çok az yedim akşam yemeğinde ise fırında makarna yedim ama neredeyse bir aydır ilk kaçamağımdı affedin ufak bir parçaydı ve yanında sadece bir bardak ayranım vard...

mehalim birde gece geldiğinde yaz bakem, sen beğenmedinmi kitaba yorum yapmamışsın.. diyet deneyimlerinde konu yeni başladım sabaha yazacağım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…