Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kımse yok haaala kızlar bende yurumeye gıdeyım ben donene kadar gelırsınız ınsallah ya ben mesajı yazarken hep buyuk harf yazıyo efe oynamıs galıba ya ama cevaplayı basınca mesaj kucuk harfle yazılmıs olarak cıkıyo napım soyleyın lutfen

selam ben geldim okuldan bugun nöbetçiydim azcık yoruldum şimdi maden suyumla keyifli yapıyorum.
hemen bir bilgi daha aktarım tatlı isteğini bastırmak için maden suyu ile yarım bardak meyve suyunu(hazır meyve suyu olmayacak ama) karıştırıp içiyosunuz enfes bişi oluyor tavsşye edilir.:))
kalori hesaplama işine gelince zor olacak diyen canım arkadaşlarım deneyip bakacaz işte ama istedikten sonra yapılmayacak iş yok hem ben bayılırım böyle lüzumsuz işlere:))) sizlerin yazdıklarını kopyalıyorum(yediklerinizi) akşam yatmadan bunları hesaplayıp eklerim sabah kalkınca görürseniz sizlerde yapmak sorun değilde benim tek endişem yanlış yapıpta sizleri yanlış yönlendirmekolur bunada gerçekten çok dikkat edeceğim.

Mehalımle gulumu goruyom onlar bana soylerler demı kızlar napım soyleyın bırınız hadı lutfeng nolur

bakın mesela umut yediklerini yazmış ancak ayrıntı verirse daha güzel olur tabi isterse ben zorluyomuş gibi olmayımda yapmak isteyenlere örnek olsun diye yazıyorum

sabah:2 dilim ekmek-yarım domates-2 zeytin-peynir --( ne ekmeği, peynir ne kadar)
ara:1 küçük elma-yarım havuç
öğle:4 kaşık pilav-küçük tabak pırasa-1 ayran (pırasa tahminen kaç kaşık yada kaç porsiyon ?)
ara:1 elma
bilmem anlatabildimmi

selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
ilaç başlıycak yine ama ilaçsız düzenli adet olmadığım sürece bebek sahibi olmam zorlaşıyo. acele kilo vermem lazım yaa. ama buaralar bozmak geliyo içimden regli olmadımya üzerime sıkıntı çöküyor karnım şiş. bişeyler yemek geliyo içimden. napim kızlar.canım sıkıldı ya yaşım kaç oldu hala bebek sahibi olamadım. evlat sahibi olmadan ölcem herhalde.

mehalim sana geçen sayfalarda ayrıntı yazmıştım okurmusun bi. tostla ilgili hem hemde yediklerimle ilgili

MEHALIM LUZUMSUZ IS LAFINI BEYENMEDIM CANIM BENCE COK ONEMLI BIR IS CANIM SEN YAPARSIN MERAK ETME
AYRICA TAKIMIMIZ ICIN BUTUN FIKIRLERIN VE YAPTIKLARINDAN DOLAYI SENI KOCAMAN OPUYOM COK DUSUNCELISINŞeniz

gülcüm gördüm okudum canım.bebek konusna gelince tekrar toparlıcana inanıyosan bugun kendine izin ver ye bakalım bişiler ancak topralayamam dağılırım diyosan yeme .ayrıca bebeğim olmadan ölecem ne demek ya o nasıl laf ya kızdırma insanı.şimdi herşeyin çaresi var.yapacağın şey belli kiloyu halledeceksin
zenanım çok tşkler canım

zenancım caps lok tuşuna bidaha bas şimdi açtın o tuşu büyük yazıyon kapalı olcak küçük yazmak için

mehalim üzüldüm ya.. yıllardır diğer eşimden olmadı bu eşimden hamile kaldım 5 aylıkken düştü bebeğim. ozamandan beri bidaha yok. yıllardır hep bebek özlemi var içimde her ay olmayınca istemeden takıyom kafaya yine bu eşimdendemi çocuğum olmuycak diye.
evet bugün biraz bozdum diyeti tavuk dürüm yedim yemek getirmemiştim. biraz dağıldım bugünya. yıllardır hep ençok istediğim şey evladım olması olmuyo ama olmuyo...

Umuts un yedikleri
sabah:2 dilim ekmek-yarım domates-2 zeytin-peynir beyaz ekmekse 180kal kepekse 120 kal+1/2 domates 35 kal+2 zeytin 35 kl+ peynir?
ara:1 küçük elma-yarım havuç --------- 40+35 kal.=75kal
öğle:4 kaşık pilav-küçük tabak pırasa-1 ayran pilav 170+pırasa tahminen 100 +1 brd ayran 80 kal
ara:1 elma 40 kal
toplam 750 kal.( yuvarladım)

bu yazdıklarım yaklaşık değerler ayrıca aldığım değerler elde ettiğim bilgiler içindeki en yüksek değerlerdir bilginize sunarım

ekmek kepek ekmeği-peynir 1.5 kibrit kutusu normal beyaz peynir
pırasa 6 kaşık kadardı tahminen.
canım sağolasın.ne güzel üşenmeden hesaplıyosun.emeğine sağlık canım.

gülcüm karamsarlık sana bişey kazandırmayacak canım.bişeyler atıştırıp ta moralini daha da bozma.ama tatlı isteğini bastıracak küçücük bişeyler ye ve ya iç.kakaolu süt olabilir,kuru meyve olabilir yarım kase puding vs. olabilir.
bebek sahibi olabilmek için zayıflama amacından asla vazgeçme canım.yaşında daha bişey yok.önünde zamanın var.sağlıklı bişekilde kilo verince eminim senin de tatlı bir bebişin olacak.

mehalim hesaplamışsın bile.sağol cnaım.azıcık bişey bile hemencecik 750 kalori ya.arkadaşlar kalorilerden biraz anlamamız lazım hepimizin.çünkü az yedik zannedip yüksek kaloriler alabiliyoruz.

gülüm canım benim gerçekten seni anlıyorum.bu özlem ayrı bir özlem ancak en önemliside stersten uzak durmak herşey çok normal görünsede sırf stresten bebeği olmayan insanlar var sen kafaya taktıkça kendine kötülük ediyosun aslında bu nedenle.önce beynini temizle canım kilonu normal duruma getirmeye bak sonra oluruna bırak biliyorum söylemek kolay gelyor ancak yapabileceğin en iyi şey buu

mehal bende isterem banane ....... banane ..naniknanik... zahmet olmassa tabiki ..:1hug:
akşam yediklerimi ayrıntılı yazarım okey .... zor olmaz çünki günlük tuyorum ne yadıysem biliyorum ozanam hangi gün ne yaemiş nekeder vermişim yada almışım acaip analız oluyo ...sositososito
kıslar bende yazıyorum size misafir olarak . kusura bakmıyosunuz dimi arada bir .....şutarafagitti

Gulum boyle dusunme bıtanem ustelık yasın cok buyuk dııl daha canım ya dua et allaha bende edrım hergun canım sen daha once hamıle kalmıssın canım olmaması mumkun dııl bugun kac yıl sonra anne olan bayan lar var doktorunla konusmadan karamsar dusunup kendını yıpratma canım benım ayrıca dıyetını bozma emegın var bence guzel yol katettın devam et sabır canım hersey yoluna gırer canım

arkadaşlar ben bu hesaplama işine girince gördüm.kalori değerleri arasında okadar farklılıklar varki anlatamam. en basit allahın bir orta boy elması için okadar farklı değerler vermişlerki kısacık bir araştırsanız görürüsünüz ama hesaplamalarda en yüksek değeri alacağım ne olur ne olmaz haberiniz olsun

Ay çocuk gibi zıplıyor tamam kız zıplama seninkinide hesaplarız sen akşam yaz hele:)

haklısınız kızlar ama napim üzüldüm işde. diyeti bir bozarsam toplayamam bidaha benim canım tatlı istemiyo böyle günlerde sadece atıştırmak istiyom bişiler yemek ne olursa.. yaşım 31 zenancım az deil yüksek tansiyon var bende yaş ilerledikce daaha da artıcak sorunlar dahada zorlaşcak gebe kalmam.korkum üzüntüm ondan. ama saolun desteğiniz için. inşallah bir 85 e fln düşsem herhalde ozaman olur gebelik ama bilmiyom ya bugün iyi deilim yani.
doktorumla konuştum ilaç başlıycak adet düzenleyici hormon eksikliğini gidercekmiş. kaç ay bilmiyom tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…