matemcim sigarayı bıkakmaya çalışıyosun heralde.inşallah başarırsın canım.bu arada su içmeye alıştır kendini.imkanın oldukca da yürü.çok güzel kilo verirsin emin ol.
şu anki kilon bira yoruyordur seni.ben de o kilodayken öyle hissediyordum ama bak bir 10 kilo versen nasıl daha hafif hissedeceksin kendini.
biraz hızlanalım demi artık.beni örnek aldığını söylediğin için ben de sana birkaç öneri yazdım daha da yazarım
herzaman önerilerini bekliyorum. idolüm benim Şeniz. şu yorgunluk hissinden bir kurtulabilsem hayat gerçekten daha keyifli olacak benim için. zavallı dizlerim hergün acı çekiyor. diyorum ki: aslında allaha ait olan bu bedene eziyet çektirme hakkım varmı? tabiki yokkkk. ama boğazı tutmak da yokk.
Tekrar selam kızlar matem ınsallah bırakırsın canım sıgarayı yurumelerde ıyı ne guzel herkeze bır kıpırtı geldı valla bende ıcemıyodum su matem cım once yemeklerde onume koca bardak dolusu su koydum yemek yerken yudum yudum o bardagı bıtırmeye calıstım canım sonra eger salonda oturuyosam otururken yıne elıme buyuk bardak alıp ta oturdum cay ıcer gıbı ıce ıce alıstım sımdı heryere bır sıse bır bardak koyuyorum yoksa su ıcmek aklıma bıle gelmıyodu bırden cok ıctıgım zaman benımde karnım agrıyodu azar azar cogalttım canım sımdıde susuz yapamıyorum bıraz ıcmesem agzım kuruyo canım azar azar alıstır kendını bunları buradakı arkadaslardan ogrendım faydasını da gordum canım
şu dakika itibariyle bu yöntemi denemeye başlıcam. dün nöbette de çok zorladım kendimi. 1 litreden biraz fazla içtim. bu gün hedefim 1,5 litre...
selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
bende gül ne yaptı diye düşünüyorum kaç gündür.
üzülme be kanki. bu ayda ofsayttayız ama elbet bizde bigün gol atarız. hatta yakın zamanda beraber gebe kalsak ne güzel olu dimi.
mehalim üzüldüm ya.. yıllardır diğer eşimden olmadı bu eşimden hamile kaldım 5 aylıkken düştü bebeğim. ozamandan beri bidaha yok. yıllardır hep bebek özlemi var içimde her ay olmayınca istemeden takıyom kafaya yine bu eşimdendemi çocuğum olmuycak diye.
evet bugün biraz bozdum diyeti tavuk dürüm yedim yemek getirmemiştim. biraz dağıldım bugünya. yıllardır hep ençok istediğim şey evladım olması olmuyo ama olmuyo...
zaten dün nöbette çaktırmadan ağladım,geldim geçmişi okudum yine ağladım.
dedim ya burası küçük yer ve evli olan bütün arkadaşlarım geçen 2,5 sene zarfında annelik duygusunu tadabildiler. buna gerçekten seviniyorum ama insanın içine dokunuyor işte. önceki gün (hani biraz ateşlenmiştim o gün) yakın bir arkadaşım doğum yaptı. daha üç haftası vardı ama ufaklık acele etti dünyaya gelmek için.içim bi tuhaf oldu zaten hastayım diye görmeye gitmedim. (taze bebe mikrop kapmasın diye) işte dün nöbete gittim tabi arkadaşımda daha taburcu olmamış. gece beşe kadar ufaklıgın emmesi için uğraştıkhadi oğluşum ,hadi mustafam diye bebeğini severken ben kendimi ağlamamak için zor tuttum. sonra bir ara ağladım rahatladım.
isyan etmek istemiyorum. herşeyin bir zamanı vardır diyorum sabretmeye çalışıyorum.
yine inatla inanıyorum bizde bi gün anne olacazzzzz.
Cıkamadım ya sız geldınız gulum sana bısıy anlattcam cok abuk ve gercek tamammı
ben evlendıgımde 19 yasındaydım buraya fransaya geldım reglım duzensız ılk basladıgından berı neyse geldım buraya 30 agustos 1996 ıydı yenı bıtmıstı reglım bır ay sonrası kaynanam soruyo
benimkide düğün oldu ilk aydan başladı: eeee bi müjdeniz yokmu? uyuz işte. şey var o kadar soracak anlayışsız şey.
ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum.. regl dönemimdeyim ve dün temizlik yaparken ya yoruldum ya da daha önceden üşüttüm anlayamadım ama böyle halsizim, idrar yollarımda sanki sorun var arada oluyorum böyle ne terlik giyerim ne çorap olur tabiki.. ayrıca sağ göğsüm aşırı derecede şiş ama olmazdı bu yıllardır, yani daha önceden bu göğsümde rahatsızlığım olmuştu hatta ameliyat oldum, galiba hormon dengemde bir oynama var anlayamadım daha ilerlerse gideyim doktora sadece üşütmekle ilgili günlük geçicide olabilir diye düşünüyorum..
bu gün saat 14.00 kızımla tiyatroya gidiyoruz, akşama kadar bir daha gelemem sanırım çünkü eve ancak 18.00 gibi geliriz yemek filan derken gün biter..
bu gün emelimin duruşması ne oldu acaba saat kaçtaydı çok merak ediyorum umarım gelip hemen haber verir ve umarım hakkında iyi bir sonuç alabilir..
aman kaptan önceki gün bende fenaydım şimdi topladım. gögsünü ihmal etme bak.
gerçekten emelimiz ne yaptı acaba. kocası sorun çıkatmaz inşallah.