oyy vallaha sizlerde beni duygulandırıyosunuz böyle oldukça takımım için ne yapsam az gibi geliyor.
kallisim kitapla ilgili bilgilerini bekliyorum dört gözle.
kaptanım kraliçem ayrıca reyhan ablam sayesinde aklıma bir fikir geldi fikrimi hemen sen ve takım arkadaşlarımla paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz
şimdi ben her gün yediklerimi yazım kalorilerini hesaplıyorumya. diyorumki nasılsa arkadaşlarımızda hergün yediklerini yazıyorlar. bunu daha düzenli bir şekilde yapsakta gün sonunda her kez yediklerini yazsa atlamadan ama. bende elimden geldiğince becerebildikçe bunların kalorilerini hesaplasam nasıl olur acaba diyorum.ama bunu ciddiye alacaz atlamak yok(mümkün old kadar tabiki.
böylece daha kontrollü oluruz gibi geliyor bana ne dersiniz acaba
öyle sey olurmu keşke çıkmasaydın takımdan. allah sana kolaylıklar versin emelcim. duruşman inşallah istediğin gibi geçer.iyi geceler akşama kadar pc başında çalıştım eve gelip kendimi yatağa zor attım az önce uyandım şimdi 7 sayfa yazı yazıp maille göndericem patrona
ben ve efe iyiyiz efe babasında bugün yanlız geçen ikinci gecem perşembeye duruşma var ne olacağını bilmemenin verdiği bir gerginlik var ama Allah büyük ben haklı olduğuma inanıyorum kararım da kesin gerisi de boş bu satten sonra
merak ettiğinizi biliyorum ama çok zaman yok arada sitede bir yavaşlık oluyor zaten mesaj göndermek imkansız hale geliyor
herkes iyi gördüğüm kadarıyla takım raporunu da gördüm hepinizi tebrik ederim iyiki ben çıkışım listeden batırırdım sizi
görüşmek üzere
yahu hepimizde depresif olduk. hayat bizi çok mu yoruyor ne?selam takımım
pazardan beri gelemedim çok şey konuşmuşsunuz okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okuyup geleyim
bu arada yediklerimi yazayım diyecem ama neredeyse hiç birşey yemeden yaşıyorum kaç gündür mesela bu sabah kahvaltı ettim öğlen yemedim akşam çorba içtim sadece onuda geri çıkarttım depresyonun dibine vurmuş durumdayım yemek yemiyorum uyuyamıyorum ve olur olmaz ağlıyorum bu gün tekrar psikiyatriste gittim bir ilaç daha verdi normalde çok pis boğazlıyımdır ama son günlerde canım hiçbirşey yemek istemiyor kilo almamak adına iyi ama ruhsal sağlığım adına kötü bir durum
zenanı görüyorum aşağıda ama ben zenana küsüm:dilcikarsebebini biliyookaydirigubbakcemileyada bilmiyokaydirigubbakcemile3
emelim dur çölyak ta nerden çıktı? şimdi testmi yaptıracaksın?honeycim hiçbirşey senn sağlığından daha önemli değil bunu asla unutma lütfen
eşine de durumu anlat sağlığının bozulmasının sebebi ailesi olduğu gerçeğini kabul edip sana değer veriyorsa seni onlardan uzak tutsun
benimki bunu anlayamadı sonunda olan ona oldu yanlız kaldı sabrın da bir sonu var elbet
stres sebebiyle birsürü hastalığım oldu deminden beri onu araştırıyorum
otoimmun tiroit hastalığım zaten var bugün öğrendim ki çölyak da olabilirmişim buna ilaveten risk taşıyorum
test yapılması gerekmiş ama hastalık olsa da olmasa da benim yapılması gereken glutensiz yaşamak
bir süre bunu deniyeyim bakalım ne kadar fayda göreceğim
bu arada tabiki derdini bizimle paylaşacaksın ne demek saklamak biz takımız burda hayatı paylaşıyoruz ki yükümüz hafiflesin sakın içine atma hastalık sahibi olma dikkat et kendine
bende öyle düne göre 1 kg vermişim. ama dün ben bayagı ateşlendim. doğru düzgün birşeyde yemedim,heralde su kaybı oldu. ama bugün iyiyim ateşimi ilaçla kontrol altına alabildim.günaydın güzel bayanlar
nasılsınız bakalım
ben bugün 1 kilo inmişim
ya bu tartı mı delirdi
ben mi delirdim
vücudummu delirdi yaaaaaa
şaşkınım çok şaşkın yaaaa
geçmişe bakıp geleyim azıcık vaktim var
gülcüm bir ara gebelikten şüpheleniyordun. test yaptın mı? adette olmamışsın olabilir mibuarada dün yediklerimi yazim.
kahvaltı yok öğlen tost yedim kaşarlı akşam 4 kaşık bulgur ve 2 çatal menemen kalmış onu yedim
ama çok şişkinlik var üstümde adet olmayınca şiştim. cumaya fazla çeker tartı eminim. ama 2 haftalık tatilde günde 2 kez yürücem kararlıyım.
kalisim nasıl olcak bu cumadan sonra izinlimi yapcan beni canım cevap vermemişsin merak ettim.
emelcim yarın inşallah iyi geçer. sen güçlü birisin başarırsın cnm. sakin ol.
busecim bende ısırarak severim sevdiğimi emin olun yanımda olsanız ısırır dururdum sizi.
bana pek sık olmayan bir şey oldu :))) evimi temizleyesim geldi... kızların odalarına hiç dokunmam aslında ama bugün ufaklığınkini biraz elden geçirsem fena olmayacak birazdan o da gelir beraber düzenleriz.. haydi şimdilik hoşkalın..
ne çalışkan bayansın. gayet güzel bir fikir üretmişsin.oyy vallaha sizlerde beni duygulandırıyosunuz böyle oldukça takımım için ne yapsam az gibi geliyor.
kallisim kitapla ilgili bilgilerini bekliyorum dört gözle.
kaptanım kraliçem ayrıca reyhan ablam sayesinde aklıma bir fikir geldi fikrimi hemen sen ve takım arkadaşlarımla paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz
şimdi ben her gün yediklerimi yazım kalorilerini hesaplıyorumya. diyorumki nasılsa arkadaşlarımızda hergün yediklerini yazıyorlar. bunu daha düzenli bir şekilde yapsakta gün sonunda her kez yediklerini yazsa atlamadan ama. bende elimden geldiğince becerebildikçe bunların kalorilerini hesaplasam nasıl olur acaba diyorum.ama bunu ciddiye alacaz atlamak yok(mümkün old kadar tabiki.
böylece daha kontrollü oluruz gibi geliyor bana ne dersiniz acaba
öyle sey olurmu keşke çıkmasaydın takımdan. allah sana kolaylıklar versin emelcim. duruşman inşallah istediğin gibi geçer.iyi geceler akşama kadar pc başında çalıştım eve gelip kendimi yatağa zor attım az önce uyandım şimdi 7 sayfa yazı yazıp maille göndericem patrona
ben ve efe iyiyiz efe babasında bugün yanlız geçen ikinci gecem perşembeye duruşma var ne olacağını bilmemenin verdiği bir gerginlik var ama Allah büyük ben haklı olduğuma inanıyorum kararım da kesin gerisi de boş bu satten sonra
merak ettiğinizi biliyorum ama çok zaman yok arada sitede bir yavaşlık oluyor zaten mesaj göndermek imkansız hale geliyor
herkes iyi gördüğüm kadarıyla takım raporunu da gördüm hepinizi tebrik ederim iyiki ben çıkışım listeden batırırdım sizi
görüşmek üzere
yahu hepimizde depresif olduk. hayat bizi çok mu yoruyor ne?selam takımım
pazardan beri gelemedim çok şey konuşmuşsunuz okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okuyup geleyim
bu arada yediklerimi yazayım diyecem ama neredeyse hiç birşey yemeden yaşıyorum kaç gündür mesela bu sabah kahvaltı ettim öğlen yemedim akşam çorba içtim sadece onuda geri çıkarttım depresyonun dibine vurmuş durumdayım yemek yemiyorum uyuyamıyorum ve olur olmaz ağlıyorum bu gün tekrar psikiyatriste gittim bir ilaç daha verdi normalde çok pis boğazlıyımdır ama son günlerde canım hiçbirşey yemek istemiyor kilo almamak adına iyi ama ruhsal sağlığım adına kötü bir durum
zenanı görüyorum aşağıda ama ben zenana küsüm:dilcikarsebebini biliyookaydirigubbakcemileyada bilmiyokaydirigubbakcemile3
emelim dur çölyak ta nerden çıktı? şimdi testmi yaptıracaksın?honeycim hiçbirşey senn sağlığından daha önemli değil bunu asla unutma lütfen
eşine de durumu anlat sağlığının bozulmasının sebebi ailesi olduğu gerçeğini kabul edip sana değer veriyorsa seni onlardan uzak tutsun
benimki bunu anlayamadı sonunda olan ona oldu yanlız kaldı sabrın da bir sonu var elbet
stres sebebiyle birsürü hastalığım oldu deminden beri onu araştırıyorum
otoimmun tiroit hastalığım zaten var bugün öğrendim ki çölyak da olabilirmişim buna ilaveten risk taşıyorum
test yapılması gerekmiş ama hastalık olsa da olmasa da benim yapılması gereken glutensiz yaşamak
bir süre bunu deniyeyim bakalım ne kadar fayda göreceğim
bu arada tabiki derdini bizimle paylaşacaksın ne demek saklamak biz takımız burda hayatı paylaşıyoruz ki yükümüz hafiflesin sakın içine atma hastalık sahibi olma dikkat et kendine
bende öyle düne göre 1 kg vermişim. ama dün ben bayagı ateşlendim. doğru düzgün birşeyde yemedim,heralde su kaybı oldu. ama bugün iyiyim ateşimi ilaçla kontrol altına alabildim.günaydın güzel bayanlar
nasılsınız bakalım
ben bugün 1 kilo inmişim
ya bu tartı mı delirdi
ben mi delirdim
vücudummu delirdi yaaaaaa
şaşkınım çok şaşkın yaaaa
geçmişe bakıp geleyim azıcık vaktim var
gülcüm bir ara gebelikten şüpheleniyordun. test yaptın mı? adette olmamışsın olabilir mibuarada dün yediklerimi yazim.
kahvaltı yok öğlen tost yedim kaşarlı akşam 4 kaşık bulgur ve 2 çatal menemen kalmış onu yedim
ama çok şişkinlik var üstümde adet olmayınca şiştim. cumaya fazla çeker tartı eminim. ama 2 haftalık tatilde günde 2 kez yürücem kararlıyım.
kalisim nasıl olcak bu cumadan sonra izinlimi yapcan beni canım cevap vermemişsin merak ettim.
busecim bende ısırarak severim sevdiğimi emin olun yanımda olsanız ısırır dururdum sizi.
bana pek sık olmayan bir şey oldu :))) evimi temizleyesim geldi... kızların odalarına hiç dokunmam aslında ama bugün ufaklığınkini biraz elden geçirsem fena olmayacak birazdan o da gelir beraber düzenleriz.. haydi şimdilik hoşkalın..
hiç sorma,fatih terim bir,mehalim.iki.valla ısırıyo.arkadaşlar kurtardıselamlarrrrrrrrr.
mehalimde acaip koc olur yani. elimasaliklava: banada lazim öyle bir koc.. benimde kocum olurmusun mehalimlülülülülülü isirmak yok ama.....
busem gercekten isirdimi giiii? cok güldüm yananiknanik
kızlar benden haber alamzsanız,mehalim sorumludur .lütfen zabıtlara geçsinşakkıdısen iste ablam seve seve elimden geleni yaparım.buse ile sınıflarımız aynı binada derse beraber gideriz derse girmeden kimsecikler yoksa onu sıkıştırım kendisi çok huyludurda ısırdığımda olur vallaha.hadi ben kaçtım öpüldünüz
hee.teker,teker GELİN.YANAĞIM SARKTI YAV,buseciğim hiç şikayet etme ısırılmaktan bende ısırarak sevenlerdenim çünkü çok şekersin demekki ısırıyor arkadaşın seni ama bende bi tadına bakayım ne kadar şekerlisinkaydirigubbakcemile3
GÜLCÜMısıran için kolay tabi,amma ıssırılan kişi nin kendisi olarak diyom.feryadımı orhan gencebay duyaydı batsın bu dünya diye patlatırdı.buarada dün yediklerimi yazim.
Selam dersteyim bilgisayar dersinde bebelerim paintte resim yapıyor bende buraya kaçtım.
kallisim aynen dediğin akşam bütün halinde yenilenler yazılırsa benim işim daha kolay elbette ayrıca bir ricam daha var yazmak isteyen arkadaşlar yediklerini yazarken biraz daha detaylı olurlarsa sevinirim örneğim gül demişki tost yedim demiş bunu şöyle yazarsa sevinirim işte çeyrek ekmek yada 2 dilim kepek ekmekle yağlı yada yağsız.veya şu peynirle yaptım gibi .sadece tost yazarsanız ben o tost hangi ekmekle yapıldıu içine konuşdu bilmem elbete buda hesap yapmamı zorlaştırır.
Bende kendi listemi akşam yazacam .bana güzel olacak gibi geliyor bakalım inşl başarırız.
kadisim vallaha vucudumuzda şaşırıyor ne yapacağını tartıda şaşırıyor:))
ablam ne güzel şeyler yazmışın vallaha okudukça coşuyorum siz bu azimle değil 75 .. 70 ide zorlarsınız
Sende böyle kararlı cümleler duymak çok güzel canım en kısa sürede seni mersine gidenler grubunda göreceğime eminim adını oaraya yazarken çok zevk duyacağım :)hihoyyyt
ezet zenancım aynen dediğin gibi.ayrıca su çok çok önemli asla ihmale gelmez.umutum haklisin ben ilk baslarda su icmiyodum aralari hep atliyodum meger en buyuk eksiklikmis hem dengeyi kurup hemde sporla guzel kilo verilebilir demekki
sağolasın ablacım.bilmiyorum bakalım göreceğiz.çok bağlayıcı bir hedefim yok şu anda.ne kadar giderse kar kardır:))umutum kararlisin masallah. insallah subat bitmeden 75 olursun güzelim benim..
iyi geceler akşama kadar pc başında çalıştım eve gelip kendimi yatağa zor attım az önce uyandım şimdi 7 sayfa yazı yazıp maille göndericem patrona
görüşmek üzere
honeycim canım benim ne oldu sana.üzerinde çok yoğun bir baskı var sanırım.olan hep sana oluyor.eğer içine çok atan bir insan isen zamanla biriktirdiklerini taşıyamaz hale geliyosun.selam takımım
honeycim burada hepimiz zaman zaman paylaşıyoruz özel hayatta yaşadığımız sıkıntıları.ayrıca halden de anlarız.bizlerin de eşleri veya aileleri ile zaman zaman sorunlarımız oluyor.önemli olan keni kendimize fazla eziyet etmeden ve aşırı stres yaşamadan bu sıkıntılardan kurtulmak.haklı isen susmayacaksın,kırıldıysan açıkca söyleyeceksin ki içinde birirkmesin.biriken sorunları sonradan halletmek çom zor.bu dönemi de atlacaksın elbette umutsuzluğa kapılma.drç desteği alman da çok yerinde.çok geçmiş olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruzsenağlamamerhaba emelciğim
sanırım herkesden iyi sen anlarsın beni canım eşimin ailesiyle ilgili çok sıkıntı çektim evlendiğimden beri ve ben hep sustum içime attım en son yaşadığım şeyden sonra sinir krizi geçirdim ve psikiyatrist çok dolmuşsunuz bir boşalma olmuş ve depresyona girmişsiniz dedi eşime bile farkettirmedim ben ruhsal sıkıntımı hep kendi içimde yaşadım doktorda depresyonda olduğumu öğrenince çok şaşırdı eşim atlatacağım diyorum kendi kendime artık tutmuyorum duygularımı içimde söylüyorum ağlıyorum zamana ihtiyacım var sizlerde beni hep sıkıntıda olan biri gibi tanıyorsunuz ama sadece sizlerle paylaşıyorum yoksa günlük hayatta asla çaktırmam kimseye
yeme düzenime gelince de bir iyi bir kötü gidiyor maalesef kafa rahat olmayınca yediklerinede bir düzen koyamıyor insan maalesef ilgin için teşekkür ederim canım benim iyiki bu takıma girmişim diyorum her zaman hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız :enbuyukkk:
Matemım naaptın kız butun sayfayı doldurdun bır seferde sende benım gıbı net ozurlumusun yoksam kız ne guzel benım gıbı bırı daha varmıs yalnız dıılım bu konuda demekkı
naaptın yurumeye basladıydın devam edıyonmu kızım madem yurume bandın var duzenlı yuru hergun olmasada haftada bırkacdefa yuru ıste daha cabuk verırsın kıloları emın ol canım ben bırazdan cıkcam mesela dun ıkı defa yurudum hem ogle hem aksam super hıssettım kendımı
haftada en fazla üç kez yürüyorum eee yapıımda tembellik varya. ben çok üşengeç biriyim acaba kilodan dolayı hareket etmek mi istemiyorum.
öncede demiştim hiç su içmiyorum diye. okadarda içmeye çalışıyorum ama yok,hemen midem bulanıyor.
dünden beri sigara içmemek içinde kendimi zorluyorum,bugün nöbete gidicem bu günü ve yarınıda atlatırsam inşallah bidaha içmicem. çünkü ilk 72 saat çok önemliymiş. dayanmama lazım.
kadısm canım benım duzelcek kılon merak etme ıslerınde yogun ya stres yaptın sen bıraz galıba ondan olabılır demı bak bugun dusmus kılon hadı devamını dılerım canım
/QUOTE]
saol zenancım ama bu karmaşa beni yiyp bitricek canım yaaa
saol canım tebriğin içinGünaydınlar güzeller,
size de merhaba demeden geçemedim. Nasıl gidiyor, cuma stresi bastı mı sizi de. Ben çok şişmişim, metobolizma hızlandırıcı çay yaptım onu yudumluyorum, ödemleri yok etsem, yüzüklerim kıpırdamıyor.
Bu arada hepinizi tebrik ederim, analiz sonuçlarınıza baktım, süper kilo vermişsizniz.
Öpüldünüz, biz de bekleriz.
.
sende mi şiştin işe yarıyo mu çay
bende mi yapsam duuu iii aklıma geldi akşam demliyivereyim
S
kallisim aynen dediğin akşam bütün halinde yenilenler yazılırsa benim işim daha kolay elbette ayrıca bir ricam daha var yazmak isteyen arkadaşlar yediklerini yazarken biraz daha detaylı olurlarsa sevinirim örneğim gül demişki tost yedim demiş bunu şöyle yazarsa sevinirim işte çeyrek ekmek yada 2 dilim kepek ekmekle yağlı yada yağsız.veya şu peynirle yaptım gibi .sadece tost yazarsanız ben o tost hangi ekmekle yapıldıu içine konuşdu bilmem elbete buda hesap yapmamı zorlaştırır.
Bende kendi listemi akşam yazacam .bana güzel olacak gibi geliyor bakalım inşl başarırız.
kadisim vallaha vucudumuzda şaşırıyor ne yapacağını tartıda şaşırıyor:))
canım tamma ben varım yazmaya
yarın yazayım bugün yediklerimi
bende defter tutcam artık
başka yolu yok canım
ama senin için epey zor olcak hepimizinkini hesaplama canım
aynen ablacım bende çok çok duygulandımmmablam benim hoşgeldin.. ne içten yazmışsın hepimiz adına yazmışsın hemde tüylerim diken diken oldu...
kallisim inşallah bu azminin sonucunu alacaksın canımiçim içimi yiyo ablam ama bilmiyorum ki olmaması için neden yok tabiki azmı çabalıyoruz diyorum bazen ama ben biraz fazla verince sonra kaç hafta üzülüyorum veremiyorum bu yüzden aynen şu ayarda gidiyorum bakalım ne yemeğimi ne sporumu değiştirmiyorum eğer haftada 300-500 gr arasını düzenli yakalayabilirsem yinede çok mutlu olacağım..
şu protein ağırlıklı beslenmeyi denesene gelecek hafta bakalım sonuç ne olacak canım
bunu canım bende denemeyi düşünüyorum tatlı yeyip protein yiyeyim bariiiiicokacimcoook2 gündür aklımda unutuyorum hemen yazım belki bilen vardır ancak ama ben bilmeyenler için oktay ustayı tanımayan yoktur kitabını inceliyodum şuna rastladım diyorki
"100 gr yağ almak yerine 200 gr protein almayı tercih edin diyor çünkü protein ile vucuda alınan kalorinin %80 vucut kullanır geri kalan % 20 si ısı olrak kullanır yani depolamaz ancak azda olsa alınan yağın %50 sinden fazlasını vucut depolar demekte" yani ne yapıyoruz mümkün mertebe protein ağırlıklı besleniyoruzz şekerler