Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

içim içimi yiyo ablam ama bilmiyorum ki olmaması için neden yok tabiki azmı çabalıyoruz diyorum bazen ama ben biraz fazla verince sonra kaç hafta üzülüyorum veremiyorum bu yüzden aynen şu ayarda gidiyorum bakalım ne yemeğimi ne sporumu değiştirmiyorum eğer haftada 300-500 gr arasını düzenli yakalayabilirsem yinede çok mutlu olacağım..

bana pek sık olmayan bir şey oldu :))) evimi temizleyesim geldi... kızların odalarına hiç dokunmam aslında ama bugün ufaklığınkini biraz elden geçirsem fena olmayacak birazdan o da gelir beraber düzenleriz.. haydi şimdilik hoşkalın..

biz cabami gösterelim. ne kadar olursa okadar kallisim 75 degilde 76 olsak ne olacak hicbirsey canimiz sagolsun. sana kolay gelsin temizliginde canim. bende ise gidiyorum hepinizi cok öpüyorum

2 gündür aklımda unutuyorum hemen yazım belki bilen vardır ancak ama ben bilmeyenler için oktay ustayı tanımayan yoktur kitabını inceliyodum şuna rastladım diyorki
"100 gr yağ almak yerine 200 gr protein almayı tercih edin diyor çünkü protein ile vucuda alınan kalorinin %80 vucut kullanır geri kalan % 20 si ısı olrak kullanır yani depolamaz ancak azda olsa alınan yağın %50 sinden fazlasını vucut depolar demekte" yani ne yapıyoruz mümkün mertebe protein ağırlıklı besleniyoruzz şekerler

ablam ne güzel şeyler yazmışın vallaha okudukça coşuyorum siz bu azimle değil 75 .. 70 ide zorlarsınız

öyle sey olurmu keşke çıkmasaydın takımdan. allah sana kolaylıklar versin emelcim. duruşman inşallah istediğin gibi geçer.

yahu hepimizde depresif olduk. hayat bizi çok mu yoruyor ne?

emelim dur çölyak ta nerden çıktı? şimdi testmi yaptıracaksın?
bende öyle düne göre 1 kg vermişim. ama dün ben bayagı ateşlendim. doğru düzgün birşeyde yemedim,heralde su kaybı oldu. ama bugün iyiyim ateşimi ilaçla kontrol altına alabildim.

gülcüm bir ara gebelikten şüpheleniyordun. test yaptın mı? adette olmamışsın olabilir mi

darısı başıma. darısı başıma.
ev berbat olmuş bekliyor. bende bir heves gelsin diye bekliyorum.
kolay gelsin kallistecim.

ne çalışkan bayansın. gayet güzel bir fikir üretmişsin.
biz yazınca hepsini tek tek hesaplıcakmısın, öylemi olacak. zor olmasın sonra sana

öyle sey olurmu keşke çıkmasaydın takımdan. allah sana kolaylıklar versin emelcim. duruşman inşallah istediğin gibi geçer.

yahu hepimizde depresif olduk. hayat bizi çok mu yoruyor ne?

emelim dur çölyak ta nerden çıktı? şimdi testmi yaptıracaksın?
bende öyle düne göre 1 kg vermişim. ama dün ben bayagı ateşlendim. doğru düzgün birşeyde yemedim,heralde su kaybı oldu. ama bugün iyiyim ateşimi ilaçla kontrol altına alabildim.

gülcüm bir ara gebelikten şüpheleniyordun. test yaptın mı? adette olmamışsın olabilir mi

darısı başıma. darısı başıma.
ev berbat olmuş bekliyor. bende bir heves gelsin diye bekliyorum.
kolay gelsin kallistecim.

selamlarrrrrrrrr.

mehalimde acaip koc olur yani. elimasaliklava: banada lazim öyle bir koc.. benimde kocum olurmusun mehalimlülülülülülü isirmak yok ama.....
busem gercekten isirdimi giiii? cok güldüm yananiknanik
hiç sorma,fatih terim bir,mehalim.iki.valla ısırıyo.arkadaşlar kurtardı

kızlar benden haber alamzsanız,mehalim sorumludur .lütfen zabıtlara geçsinşakkıdı

buseciğim hiç şikayet etme ısırılmaktan bende ısırarak sevenlerdenim çünkü çok şekersin demekki ısırıyor arkadaşın seni ama bende bi tadına bakayım ne kadar şekerlisinkaydirigubbakcemile3
hee.teker,teker GELİN.YANAĞIM SARKTI YAV,

GÜLCÜMısıran için kolay tabi,amma ıssırılan kişi nin kendisi olarak diyom.feryadımı orhan gencebay duyaydı batsın bu dünya diye patlatırdı.

ablam ne güzel şeyler yazmışın vallaha okudukça coşuyorum siz bu azimle değil 75 .. 70 ide zorlarsınız

müdür yok diye neler yapıyo bak hele..seni dimezsen..pambık müdürüm e dirim .

Kızlar gunaydunda herkeze benım pc yı efe ellemıs hep buyuk yazıyo napım once onu soyleyın sonra cevapmalra gececem

Amaaaan ne bıcım bu yazarken buyuk harfa yazıyo mesaj cıktım ıkucuk ulen efe ulen efe naaaptın yav adam kızacak benı yıne kızlar napım soyleyın buyuk harf yazıyo bu

Neyse kallısım adresın geldı bacum akıllı kadınmıssın yanlıs degılmıs yanı yanlısımı duzeltmıssın canum
gulum benım ıcın yazdıkların etkıledı canım benı tesekkur ederım ayrıca senın yedıklerını takıp edıyom ben hep 4 er kasık verıyon olculerı ama ıste bende yapsam bunu ıyı olcak cunku bazen abarttıgım oluyo ama dur kalorıler hesaplancak ya mehalım sayesınde buda duzelcek ınsallah
kadısm canım benım duzelcek kılon merak etme ıslerınde yogun ya stres yaptın sen bıraz galıba ondan olabılır demı bak bugun dusmus kılon hadı devamını dılerım canım
honeyım bana kusmus canum benım kusme bana nolurgenelde hep bırı varmı dıye bakarım asaya ama emelım vardı o gıttı bende cıktım canım yoksam kormu oldum bılemıyom hadı gel opımde senı barısak

Matemım naaptın kız butun sayfayı doldurdun bır seferde sende benım gıbı net ozurlumusun yoksam kız ne guzel benım gıbı bırı daha varmıs yalnız dıılım bu konuda demekkı
naaptın yurumeye basladıydın devam edıyonmu kızım madem yurume bandın var duzenlı yuru hergun olmasada haftada bırkacdefa yuru ıste daha cabuk verırsın kıloları emın ol canım ben bırazdan cıkcam mesela dun ıkı defa yurudum hem ogle hem aksam super hıssettım kendımı

Sende böyle kararlı cümleler duymak çok güzel canım en kısa sürede seni mersine gidenler grubunda göreceğime eminim adını oaraya yazarken çok zevk duyacağım :)hihoyyyt

ben aslında bu kadar duraklama yaşamazdım ama sağlığım elvermedi diyete devam etmeme.inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamazsam diyete devam etmek yani mersine gitmek niyetindeyim canım.:))

umutum haklisin ben ilk baslarda su icmiyodum aralari hep atliyodum meger en buyuk eksiklikmis hem dengeyi kurup hemde sporla guzel kilo verilebilir demekki
ezet zenancım aynen dediğin gibi.ayrıca su çok çok önemli asla ihmale gelmez.

umutum kararlisin masallah. insallah subat bitmeden 75 olursun güzelim benim..
sağolasın ablacım.bilmiyorum bakalım göreceğiz.çok bağlayıcı bir hedefim yok şu anda.ne kadar giderse kar kardır:))

emelcim kolay gelsin canım.çok yoğunsun bu aralar.ama çalışıyor olman çok iyi senin için.

honeycim canım benim ne oldu sana.üzerinde çok yoğun bir baskı var sanırım.olan hep sana oluyor.eğer içine çok atan bir insan isen zamanla biriktirdiklerini taşıyamaz hale geliyosun.

honeycim burada hepimiz zaman zaman paylaşıyoruz özel hayatta yaşadığımız sıkıntıları.ayrıca halden de anlarız.bizlerin de eşleri veya aileleri ile zaman zaman sorunlarımız oluyor.önemli olan keni kendimize fazla eziyet etmeden ve aşırı stres yaşamadan bu sıkıntılardan kurtulmak.haklı isen susmayacaksın,kırıldıysan açıkca söyleyeceksin ki içinde birirkmesin.biriken sorunları sonradan halletmek çom zor.bu dönemi de atlacaksın elbette umutsuzluğa kapılma.drç desteği alman da çok yerinde.çok geçmiş olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruzsenağlama

ya kimse yok mu.ben ancak gelebildim.
sabah mutfakta biraz temizlik yaptım.
pırasa yemeği pişirdim.
yoğurt mayaladım vs. vs.evde olunca da iş bitmiyor ya.
ancak oğlum uyudu ve pc yi açtım.
sabah:2 dilim ekmek-yarım domates-2 zeytin-peynir
ara:1 küçük elma-yarım havuç
öğle:4 kaşık pilav-küçük tabak pırasa-1 ayran
ara:1 elma
işte şu ana kadar ki yediklerim.

haftada en fazla üç kez yürüyorum eee yapıımda tembellik varya. ben çok üşengeç biriyim acaba kilodan dolayı hareket etmek mi istemiyorum.
öncede demiştim hiç su içmiyorum diye. okadarda içmeye çalışıyorum ama yok,hemen midem bulanıyor.
dünden beri sigara içmemek içinde kendimi zorluyorum,bugün nöbete gidicem bu günü ve yarınıda atlatırsam inşallah bidaha içmicem. çünkü ilk 72 saat çok önemliymiş. dayanmama lazım.

matemcim sigarayı bıkakmaya çalışıyosun heralde.inşallah başarırsın canım.bu arada su içmeye alıştır kendini.imkanın oldukca da yürü.çok güzel kilo verirsin emin ol.
şu anki kilon bira yoruyordur seni.ben de o kilodayken öyle hissediyordum ama bak bir 10 kilo versen nasıl daha hafif hissedeceksin kendini.
biraz hızlanalım demi artık.beni örnek aldığını söylediğin için ben de sana birkaç öneri yazdım daha da yazarım

Tekrar selam kızlar matem ınsallah bırakırsın canım sıgarayı yurumelerde ıyı ne guzel herkeze bır kıpırtı geldı valla bende ıcemıyodum su matem cım once yemeklerde onume koca bardak dolusu su koydum yemek yerken yudum yudum o bardagı bıtırmeye calıstım canım sonra eger salonda oturuyosam otururken yıne elıme buyuk bardak alıp ta oturdum cay ıcer gıbı ıce ıce alıstım sımdı heryere bır sıse bır bardak koyuyorum yoksa su ıcmek aklıma bıle gelmıyodu bırden cok ıctıgım zaman benımde karnım agrıyodu azar azar cogalttım canım sımdıde susuz yapamıyorum bıraz ıcmesem agzım kuruyo canım azar azar alıstır kendını bunları buradakı arkadaslardan ogrendım faydasını da gordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…