- 23 Mayıs 2008
- 248
- 2
çok saol umutsumm çok haklısın ama işde bugünlük bir üüzüntü çöktü üstüme.yıllardır beklediğim için. ama allahın vardır bir bildiği dediğin gibi kilolu gebelikde hastalıklar artıyo. beklicezm ve kilo vericem çaresi yok
mehalim sende saol cnm zaman ayırıp bana teselli verdiğiniz için zenanım sende saol. işde takım dediğin budur. rehyan ablamın dediği gibi. hepinizi seviyorum biraz bana teselli olsunuz.
çok sağol emelciğim eşimde zaten artık durumu farketti mümkün olduğunca beni uzak tutmaya çalışıyor hani ağlamayana meme yok derler ya ben sustum sustum bi patladım herkes herşeyi anladı ama çok geç olduhoneycim hiçbirşey senn sağlığından daha önemli değil bunu asla unutma lütfen
eşine de durumu anlat sağlığının bozulmasının sebebi ailesi olduğu gerçeğini kabul edip sana değer veriyorsa seni onlardan uzak tutsun
benimki bunu anlayamadı sonunda olan ona oldu yanlız kaldı sabrın da bir sonu var elbet
stres sebebiyle birsürü hastalığım oldu deminden beri onu araştırıyorum
otoimmun tiroit hastalığım zaten var bugün öğrendim ki çölyak da olabilirmişim buna ilaveten risk taşıyorum
test yapılması gerekmiş ama hastalık olsa da olmasa da benim yapılması gereken glutensiz yaşamak
bir süre bunu deniyeyim bakalım ne kadar fayda göreceğim
bu arada tabiki derdini bizimle paylaşacaksın ne demek saklamak biz takımız burda hayatı paylaşıyoruz ki yükümüz hafiflesin sakın içine atma hastalık sahibi olma dikkat et kendine
ayyy ne güzel söylüyorsun mehalim bana dert olacağına başkalarına olsun ama yapı meselesi birazda ben büyüklerime saygılı büyütüldüm ailem tarafından bana ne deselerde ne yapsalarda yüzlerine birşey diyemiyorum ben utanıyorum onlar yaşlarından utanmıyo neyse kalori hesabı için yediklerimi de yazarım birazdan ama sanada zahmet olacak canım çok sağol teşk.Günaydın ..
honeyim sanada çok geçmiş olsun bırak kızım herşeyi dışına at.içine atıp sana dert olacağına dişına at millete dert olsun vallaha bak.
kalori hesabı isteyenler akşam yediklerinin hepsini yazarsa bende seve seve yapar bakalım becerebilecemmi:) bişrazdan okula gitcem artık öğlen görüşürüz ok
canım benim ya aslında sen anlatıyorum diyorsun ama kendini kandırıyorsun gibi geliyor.. tamam biz de yabancıyız sonuçta fazla paylaşamıyorsun ama bir yerden başlaman içindekileri dışarı atman gerekir... istediğin kişiyle msn sohbetide yapabilirsin tüm takımın buna açık olduğunu bilmeni isterim bir sıkıntın olduğunda ki var hepimiz biliyoruz de ki sen gel bakimm msn ye seninle dertleşmek istiyorum yada bir şeysoracağım bana yardımcı ol bak nasıl koşa koşa geliriz yeterki iste..bir de yazmayı dene... al eline kağıt kalemi yada bilgisayarın karşısına geç, içinden ne geliorsa karşında biri var gibi yaz nasıl faydası oluyor bilemezsin..QUOTE]
yazdıklarını okuyunca ağladım biliyomusun:çok üzgünüm:öyle içten öyle güzel yazmışsın ki benim ablam yok ama sanki ablammışsın gibi hissettim bak yazarkende gözlerim doldu ağlamaya hazır bombayım zaten ağlatmayın kıs beniiii bide msn de mi başınızı ağrıtayım canım yaaa bilmiyorum ama istersen msn adresimi özelden yazayım sana canım?
kadisim arkadaşım hangi birini anlatayım gülüm yaaa valla sonra susturamazsınız beni üstüme gelmeyin çok doluyum haaa:roflol: eşimde aldı dersini zaten ben kriz geçirince artık dikkatli davranmaya çalışıyo üzülmeme izin vermiyor çok sağol canım arkadaşım:1hug:canım bencede anlattığını sanıyosun ama hiç bişe anlatmıyosun
anlatmazsan rahatlamazsın
eşinden de bişe saklama bağır çağır boşalt içini
inan içine attıkça kalıyo onlarda bişe anlamıyo zaten
teşekkür ederim bitanem haketmediğim şeyler yaşadım kabullenemiyorum işte ama allahın izniyle atlatacağım gülümgünaydın güzel takımımın güzel bayanları nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür.
saol honeyim. cnm psikoloji çok önemli herşey beyinde bitiyo. anan seni bir kere doğurdu elalemin bunu hayatını mahvetmesine izin verme. düşünme takma kafana. bizim ailede 2 tane var psikolojik hasta bilirim zorluklarını oyüzden bırak kim ne derse desin üzülme cnm. eşine anlat derdini paylaş stresini paylaş.toplan cnm at arkana herşeyi bidahamı gelcen dünyaya.
gül canım bebek için sonucu bize bildir bende merakla bekliyorum ayyy hadi inşallah kııız
öp bakem :dilcikar:amabir öpücükle kanmam bilesin sırnaşık şey kapris yapacağım birini arıyorum zaten :roflol:honeyım bana kusmus canum benım kusme bana nolurgenelde hep bırı varmı dıye bakarım asaya ama emelım vardı o gıttı bende cıktım canım yoksam kormu oldum bılemıyom hadı gel opımde senı barısak
tesekkürler mehalim valla iyi cikti bir bardak süt icebilirim demekki daha.
valla bildigimiz köfte dana kiymasi yagsiz ama yagda kizarmis iste
sağol umutcuğum aslında yeni olan bir şey yok ama ben yaşadıklarım yeni yeni özümsemeye anlamaya başladım kendi kendime olayların üstünden geçiyorum çok iyi niyetli olmak doğru değil benim başıma ne geldiyse hep ben üzülsemde kimseyi üzmeyim dediğim için geldi biraz zaman alsada hayatımı yoluna koyacağım inşallahben aslında bu kadar duraklama yaşamazdım ama sağlığım elvermedi diyete devam etmeme.inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamazsam diyete devam etmek yani mersine gitmek niyetindeyim canım.:))
honeycim canım benim ne oldu sana.üzerinde çok yoğun bir baskı var sanırım.olan hep sana oluyor.eğer içine çok atan bir insan isen zamanla biriktirdiklerini taşıyamaz hale geliyosun.
honeycim burada hepimiz zaman zaman paylaşıyoruz özel hayatta yaşadığımız sıkıntıları.ayrıca halden de anlarız.bizlerin de eşleri veya aileleri ile zaman zaman sorunlarımız oluyor.önemli olan keni kendimize fazla eziyet etmeden ve aşırı stres yaşamadan bu sıkıntılardan kurtulmak.haklı isen susmayacaksın,kırıldıysan açıkca söyleyeceksin ki içinde birirkmesin.biriken sorunları sonradan halletmek çom zor.bu dönemi de atlacaksın elbette umutsuzluğa kapılma.drç desteği alman da çok yerinde.çok geçmiş olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruzsenağlama
canım yeni okudum testinin negatif çıktığını nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum benimde adetim düzensizdir pko sendr. var bende de her ay acaba hamilemiyim diye ümitleniyorum bazen dayanamayıp test yapıyorum hep negatif görmekten çok bunaldım allah sabrımızı sınıyor diyorum ben benim yaşımda 31 oldu ama herşeyde bir hayır vardır demek lazım sen en azından hamile kalabileceğini biliyorsun mutlaka tekrar olacaktır sakın diyetini bozma tamammı? allah sana bana isteyen herkese anneliği tattırsın güzel öpüyorum yanaklarından :teselli:selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
.
ayy sendemi depresyondasın şekerim seninki neden diye sorsam çokmu özel olur?buraya devam ettiğin sürece verdiğin kiloları geri almazsın canım merak etme hadi bakalım bu haftada birinci olcakmısın?Honeyim teşekkür ederim canım bana bi dönem böle hırs gelir süper incelirim. sonra bi yerden patlak verir hoop diye geri alırım -tatlicadiarzu- bu düzen hep böyle gider. Ama inşallah bu sefer sizlerinde desteğiyle yarı yolda bırakmıcam iddiamı. yerimseniben
Canım sende inşallah bian önce sıkıntılarından kurtulursun. Bende depresyondayım dr verdiği antideprasan sayesinde birazda bu kadar istikrarlı olmam. Eskisi kadar kafama takmıyorum olayları. )
biliyormusun reyhan abla annemde benim gibi hep sustu yıllarca sustu çok çile çekti ama bana hiç demedi kızım benim gibi olma bencil ol sen kendi sağlığına dikkat et diye haklısın artık kendimi düşünmenin zamanı geldi olan bana oluyor çünkü herkes yaptığını unutuyor mutlu mutlu yaşıyor senin sözünü dinleyeceğim canım ablam teşekkür ederim a.s.selam honey hosgeldin güzelim.
bugün daha iyisin insallah? biliyormusun bu günler hepsi gecer gider geriye bir senin kendini paralaman kalir. ne sana bunlari yapanlarin umurunda olur, nede degisen birsey olur.hayatimizdan elimizde ne kaliyor biliyormusunuz? sadece yasadigimiz mutlu olaylar. kendimizi mutlu gördügümüz birkac mutlu gün hafta yada ay. ne paradir saadet ne güzellik ne sahip olunan biryigin incik boncuk. bunlar anlik rahatlama sagliyabilir lakin mutlu edemez. bu güzel genclik yillarinizda, en güzel oldugunuz en saglikli oldugunuz yillarda mutlu olmanizi engelliyebilecek herseyi elinizden geldigince cikarin hayatinizdan.. sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin ne olur. hersey gecip gidiyor. insanlar size yaptiklarini unutabiliyor ama siz unutamayip icinize ata ata kahrolmayin. sayginizi sevginizi haketmiyen kimse icin hayatinizi zehirlemeyin. kisaca bencil olun. kendinizi düsünün sadece kendinizi. bu dünyada kimseye yaranilmaz.
benim yasima geldiginizde geri bakinca diyorsunuzki ben ne yasadimya? hayatim gecti gidiyor bitiyor.. ben ne yasadim, ne yaptim, hayatimi nasil gecirdim, neleri degistirebilirdim, ne olsa daha iyi olurdu? yetsitirilen hayirli evlatlar ve yasanan birkac mutluluk anisi. elimizde kalan bunlar canlarim
ne kusuru mehalim ben geçmişi okuyup gelene kadaaaar kaç saat geçiyorkaydirigubbakcemile3 yediklerimi yazayım yarın akşam geldiğimde bakarım ne kadar yemişim sağol canım tekrarhoneycim canım benim senide bekleyim hesaplayım öyle çıkım dedim ama çok uykum geldi malum erken kalkıyoruz sen yediklerini yaz canım ben hesabını yarın yapsam olur değil mi biraz salaklaştımda:)) kusura bakma ne olur yarın ilk işim senin hasabın olacak ok
hadi ii geceler
aman mehalim birde yüzü kızarmış neden yahu.. dar vakitlerde geldiğini hepimiz biliyoruz...Kallisim şey ben ben.. daha verdiğin linke bakamdım biliyomusun sabah okuldayen tıklamıştım açılmamıştı sonrada unuttum ayy kıpkırmızı oldum tamam canım en kısa sürede yorumlarımı okursun.kızlar şu dizim bitsin hemen hesaplamalrı eklicem ok meraktan bekleyin
canım ne demek başımızı ağrıtmak aşkol yani bunalırsak takıma gelip yardım çağrısında bulunuruz destek gelir hemen çitf kişi dinleriz olmaz mısırnaşık şeycanım benim ya aslında sen anlatıyorum diyorsun ama kendini kandırıyorsun gibi geliyor.. tamam biz de yabancıyız .QUOTE]
yazdıklarını okuyunca ağladım biliyomusun:çok üzgünüm:öyle içten öyle güzel yazmışsın ki benim ablam yok ama sanki ablammışsın gibi hissettim bak yazarkende gözlerim doldu ağlamaya hazır bombayım zaten ağlatmayın kıs beniiii bide msn de mi başınızı ağrıtayım canım yaaa bilmiyorum ama istersen msn adresimi özelden yazayım sana canım?
ablam ne kadar güzel yazmışsın biliyormusun ama işte bazı şeyler geç farkediliyor... ben çok fazla pişmanlık yaşamadım hayatımda bu da iyi bir şey ve içimi çok doldurmadım tabi bu kadar kilo nasıl aldım hep sıkıntıdan ama ben burada yalnız kalınca sonra işimden olunca darbe üstüne darbe yiyince bu hale geldim buraya gelmeden en kilolu halim 84 idi.. burada bir kahve içecek insanım yok diye çok ağladım amacım içimi dökmekti tabiki.. dediğin gibi şöyle geçmişe göz gezdirdiğinde elle tutulur çok şey bulamıyorsun ne yazık ki.. ama kimse kimseye yaranamaz demişsin ne kadar doğru... bende çok sorgularım ne yaptık, ne başardık, neyi atlatamadık diye ama en güzel sonucu işte o pırıl pırıl evlatlar yokmu... allah acılarını göstermesin allah sağlıklı günler nasip etsin hepimizin yavrusuna..benim yasima geldiginizde geri bakinca diyorsunuzki ben ne yasadimya? hayatim gecti gidiyor bitiyor.. ben ne yasadim, ne yaptim, hayatimi nasil gecirdim, neleri degistirebilirdim, ne olsa daha iyi olurdu? yetsitirilen hayirli evlatlar ve yasanan birkac mutluluk anisi. elimizde kalan bunlar canlarim
offfff ben bunu görmemiş olayım silin silin çabuktesekkürler mehalim valla iyi cikti bir bardak süt icebilirim demekki daha.
valla bildigimiz köfte dana kiymasi yagsiz ama yagda kizarmis iste
Honeyim gülüm başka bebek bekleyen kim vardı heh matemkaydirigubbakcemile5 başka varmıydı varsa unuttuysam özürler dilerim içinizden kim önce bebek sahibi olursa ona sürprizim olacak çok zamandır içimde delikafadulden ufacık bir hediye yani maddiyatı büyük değil ama kendi el emeğimle bir hatıram olsun istedim çünkü çok istiyorsunuz...tebrik için gelenlere verebileceğiniz bebek şekerleri...şekerlerini siz alırsınız falla karışmam
tamam canım şaşkınım sensinKadisim canım bu grubun tek şaşkını benim tamam mı? :dilcikar:
)
selam ben geldim okuldan bugun nöbetçiydim azcık yoruldum şimdi maden suyumla keyifli yapıyorum.
hemen bir bilgi daha aktarım tatlı isteğini bastırmak için maden suyu ile yarım bardak meyve suyunu(hazır meyve suyu olmayacak ama) karıştırıp içiyosunuz enfes bişi oluyor tavsşye edilir.:))
kalori hesaplama işine gelince zor olacak diyen canım arkadaşlarım deneyip bakacaz işte ama istedikten sonra yapılmayacak iş yok hem ben bayılırım böyle lüzumsuz işlere:))) sizlerin yazdıklarını kopyalıyorum(yediklerinizi) akşam yatmadan bunları hesaplayıp eklerim sabah kalkınca görürseniz sizlerde yapmak sorun değilde benim tek endişem yanlış yapıpta sizleri yanlış yönlendirmekolur bunada gerçekten çok dikkat edeceğim.
selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
ilaç başlıycak yine ama ilaçsız düzenli adet olmadığım sürece bebek sahibi olmam zorlaşıyo. acele kilo vermem lazım yaa. ama buaralar bozmak geliyo içimden regli olmadımya üzerime sıkıntı çöküyor karnım şiş. bişeyler yemek geliyo içimden. napim kızlar.canım sıkıldı ya yaşım kaç oldu hala bebek sahibi olamadım. evlat sahibi olmadan ölcem herhalde.
kıslar bende yazıyorum size misafir olarak . kusura bakmıyosunuz dimi arada bir .....şutarafagitti
Heeee bısıyı atlamısım bu arada kaynanamın cocugu evlendıkten dort yıl sonra olmus bırde bana yaptıgına bakarmısınız benım bırbucuk yıl sonra oldu ve ben bunu hıc haketmemısım
amanin ne çok çeneniz düşmüş sizin yahu nasıl okuyacağım özet geçiverin bana haydi:roflol::roflol: