- 4 Eylül 2008
- 1.422
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MEHALIM LUZUMSUZ IS LAFINI BEYENMEDIM CANIM BENCE COK ONEMLI BIR IS CANIM SEN YAPARSIN MERAK ETMEselam ben geldim okuldan bugun nöbetçiydim azcık yoruldum şimdi maden suyumla keyifli yapıyorum.
hemen bir bilgi daha aktarım tatlı isteğini bastırmak için maden suyu ile yarım bardak meyve suyunu(hazır meyve suyu olmayacak ama) karıştırıp içiyosunuz enfes bişi oluyor tavsşye edilir.:))
kalori hesaplama işine gelince zor olacak diyen canım arkadaşlarım deneyip bakacaz işte ama istedikten sonra yapılmayacak iş yok hem ben bayılırım böyle lüzumsuz işlere:))) sizlerin yazdıklarını kopyalıyorum(yediklerinizi) akşam yatmadan bunları hesaplayıp eklerim sabah kalkınca görürseniz sizlerde yapmak sorun değilde benim tek endişem yanlış yapıpta sizleri yanlış yönlendirmekolur bunada gerçekten çok dikkat edeceğim.
ekmek kepek ekmeği-peynir 1.5 kibrit kutusu normal beyaz peynirbakın mesela umut yediklerini yazmış ancak ayrıntı verirse daha güzel olur tabi isterse ben zorluyomuş gibi olmayımda yapmak isteyenlere örnek olsun diye yazıyorum
sabah:2 dilim ekmek-yarım domates-2 zeytin-peynir --( ne ekmeği, peynir ne kadar)
ara:1 küçük elma-yarım havuç
öğle:4 kaşık pilav-küçük tabak pırasa-1 ayran (pırasa tahminen kaç kaşık yada kaç porsiyon ?)
ara:1 elma
bilmem anlatabildimmi
gülcüm karamsarlık sana bişey kazandırmayacak canım.bişeyler atıştırıp ta moralini daha da bozma.ama tatlı isteğini bastıracak küçücük bişeyler ye ve ya iç.kakaolu süt olabilir,kuru meyve olabilir yarım kase puding vs. olabilir.selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
ilaç başlıycak yine ama ilaçsız düzenli adet olmadığım sürece bebek sahibi olmam zorlaşıyo. acele kilo vermem lazım yaa. ama buaralar bozmak geliyo içimden regli olmadımya üzerime sıkıntı çöküyor karnım şiş. bişeyler yemek geliyo içimden. napim kızlar.canım sıkıldı ya yaşım kaç oldu hala bebek sahibi olamadım. evlat sahibi olmadan ölcem herhalde.
mehal bende isterem banane ....... banane ..naniknanik... zahmet olmassa tabiki ..:1hug:
akşam yediklerimi ayrıntılı yazarım okey .... zor olmaz çünki günlük tuyorum ne yadıysem biliyorum ozanam hangi gün ne yaemiş nekeder vermişim yada almışım acaip analız oluyo ...sositososito
kıslar bende yazıyorum size misafir olarak . kusura bakmıyosunuz dimi arada bir .....şutarafagitti