canım benim ya aslında sen anlatıyorum diyorsun ama kendini kandırıyorsun gibi geliyor.. tamam biz de yabancıyız sonuçta fazla paylaşamıyorsun ama bir yerden başlaman içindekileri dışarı atman gerekir... istediğin kişiyle msn sohbetide yapabilirsin tüm takımın buna açık olduğunu bilmeni isterim bir sıkıntın olduğunda ki var hepimiz biliyoruz de ki sen gel bakimm msn ye seninle dertleşmek istiyorum yada bir şeysoracağım bana yardımcı ol bak nasıl koşa koşa geliriz yeterki iste..bir de yazmayı dene... al eline kağıt kalemi yada bilgisayarın karşısına geç, içinden ne geliorsa karşında biri var gibi yaz nasıl faydası oluyor bilemezsin..QUOTE]
yazdıklarını okuyunca ağladım biliyomusun:çok üzgünüm:öyle içten öyle güzel yazmışsın ki benim ablam yok ama sanki ablammışsın gibi hissettim bak yazarkende gözlerim doldu ağlamaya hazır bombayım zaten ağlatmayın kıs beniiii bide msn de mi başınızı ağrıtayım canım yaaa bilmiyorum ama istersen msn adresimi özelden yazayım sana canım?
canım bencede anlattığını sanıyosun ama hiç bişe anlatmıyosun
anlatmazsan rahatlamazsın
eşinden de bişe saklama bağır çağır boşalt içini
inan içine attıkça kalıyo onlarda bişe anlamıyo zaten
kadisim arkadaşım hangi birini anlatayım gülüm yaaa valla sonra susturamazsınız beni üstüme gelmeyin çok doluyum haaa:roflol: eşimde aldı dersini zaten ben kriz geçirince artık dikkatli davranmaya çalışıyo üzülmeme izin vermiyor çok sağol canım arkadaşım:1hug:
günaydın güzel takımımın güzel bayanları nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür.
saol honeyim. cnm psikoloji çok önemli herşey beyinde bitiyo. anan seni bir kere doğurdu elalemin bunu hayatını mahvetmesine izin verme. düşünme takma kafana. bizim ailede 2 tane var psikolojik hasta bilirim zorluklarını oyüzden bırak kim ne derse desin üzülme cnm. eşine anlat derdini paylaş stresini paylaş.toplan cnm at arkana herşeyi bidahamı gelcen dünyaya.
teşekkür ederim bitanem haketmediğim şeyler yaşadım kabullenemiyorum işte ama allahın izniyle atlatacağım gülüm
gül canım bebek için sonucu bize bildir bende merakla bekliyorum ayyy hadi inşallah kııız
honeyım bana kusmus canum benım kusme bana nolurgenelde hep bırı varmı dıye bakarım asaya ama emelım vardı o gıttı bende cıktım canım yoksam kormu oldum bılemıyom hadı gel opımde senı barısak
öp bakem :dilcikar:amabir öpücükle kanmam bilesin sırnaşık şey kapris yapacağım birini arıyorum zaten :roflol: