Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok saol umutsumm çok haklısın ama işde bugünlük bir üüzüntü çöktü üstüme.yıllardır beklediğim için. ama allahın vardır bir bildiği dediğin gibi kilolu gebelikde hastalıklar artıyo. beklicezm ve kilo vericem çaresi yok
mehalim sende saol cnm zaman ayırıp bana teselli verdiğiniz için zenanım sende saol. işde takım dediğin budur. rehyan ablamın dediği gibi. hepinizi seviyorum biraz bana teselli olsunuz.

:teselli: Gülüm bidenem hiiç sıkma canını. Benim teyzem hamile kaldıysa herkes kalır canım. Kendisi çok kiloluydu. yıllarca tedavi gördü. Tüp bebek falan denedi zehirlendi. bi türlü çocuğu olmadı. Bu arada teyzem 40 larını geçmişti. yani yıllarca çocuk özlemi çekti. Sonra bigün dr gidiyo karnımda bişey var diye. Sanırım ur çıktı diyo. Ama dr bi öğreniyoki hamile. Şimdi 4 yaşında alican isminde tosuncuk bi yeğenim var. :ecrin_bebek: :emir_bebek: O nedenle sakın sıkma canını bitanem. Eminim seninde mis kokulu bi yawrun olacak. Burdaki teyzeleride ona patikler örecek. Ben öremeden anlamam ama hazır alırım artık napim.. :roflol:

Son düzenleme:
Kallisim şey ben ben.. daha verdiğin linke bakamdım biliyomusun sabah okuldayen tıklamıştım açılmamıştı sonrada unuttum ayy kıpkırmızı oldum tamam canım en kısa sürede yorumlarımı okursun.kızlar şu dizim bitsin hemen hesaplamalrı eklicem ok meraktan bekleyin

şimdi çıkıyorum yediklerinizi aldım hesaplamalrı yapınca eklicem ok byy

reyhan abla sende ekle ben gelincede seninkine bakarım

selammmmm ben geldimmmmmm. ne güzel sohbetler etmissiniz ya allah nazarlardan saklasin:nazar:
ah gülüm ah. sikma o güzel canini sen cok yakinda olur tombis sevimli bebeklerin . zaten bir kez olmus demek olmamasi icin tek neden kendine yaptigin stress birde birkac kilocuk... onuda halledeceksin be güzelim.. senin boyun cok uzun yani kilon öyle hamile kalmani engelliyecek kadar degil. gerci dedigin gibi 85_90 kiloda hamile kalirsan daha iyi hissedersin kendini ama olsun. yasinda ne var birtanem senin ya? benim kizim 33 yasinda evli bile degil. valla cokda stress yapmiyoruz. kendini ne zaman hazir hissederse ozaman evlenir zaten nisanli ama hic acelesi yok gibi. kendinden kücükler evlendi biri bebek bekliyor ama büyügün pek niyeti yok. hayirlisi bakalim. hem birsey diyeyimmi gülüm? öyle cani gönülden öyle yüregin yana yana istiyorsunki anne olmayi,allah sana verecek gönlünün muradini yakin zamanda. hep birlikte dua edecegiz saglikli,hayirli, anne baba kiymeti bilen,dünya tatlisi bir bebisin olsun diye. sabirli ol güzelim. sevgi dolu ,anlayisli, cok seker bir anne olacaksin Şeniz

mehalim bugünkü yediklerimi yazayim caniminici::::
sabah tam bugday ekmegibir dilim, bir kibrit kutusu büyüklügünde beyaz peynir tam yagli, 4 siyah zeytin bir cay kasigi bal, bir domates bir etli kirmizi biber...
arada iki minicik elma
sonra himmmm saat 16.30da yine bir dilim ekmek 5 irice köfte bolca kirmizi lahana salatasi cok az yagli. iki orta boy portakal
birde 750ml besi biryerde cayi
haaaa 4 bardak cay ikiser sekerli
birde sabah kahvesi tek sekerli az sütlü

Selam ben geldim ay kimsecikler kalmamış bekleyemdinizmi ayol. şaşkının zenanın ve aebenin hesaplamaları hazır hemen eklicem ablacım seninkinide şimdi eklerim. besinlerin yanına yazdımdeğerleri bu aldığım değerler en yüksek değerler belirtillir.

şaşkınperi nin yedikleri

Sabah: 2 kayısı 20 kal
öğlen: tam tahıl ekmeği arasına ( 1 dilimi 72 kaloriymiş yuh dedim ) light beyaz peynirli yağsız tost.40 kal. 1 yeşil 2 siyah zeytin. 50 kal
arada: 1 elma 2 kepekli galeta 50 kal---40 kalori
akşam: göbek salata içine az light peynir 1 kk kadar ve 5 yeşil zeytin doğradım.155 kal. üzerine limon sıkıp zeytin yağ gezdirdim.18 kal. akşam yemeğine bulgur pilavı yapmıştım pişip pişmadşiğini anlamak için baktığım lokmalarıda sayarsak yarım kaşıkta pilav yemişimdir. 50 kal.
ara: yarım galeta 10 kal+ 2 badem-14 kal+ 2 fındık- 20 kal + 3 kuru üzüm(allahım taneyle üzüm yiyor hesaplayana kadar öldüm 9 kal) + 4 kayısı yedim—40 kal.. 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedim. --?( bunları gün içersinde tükettim hepsini tek seferde yemedim.)
1 bardak limonlu sıcak su ve 1 bardak yeşil çay içtim.
Yatmadan 1 orta boy nar yemeyi—200 kal. ve sıcak su limon + yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
şaşkın allah seni ne etmesin kuru üzümü nasıl hesapladım anlatsam gülersin eşim dellendinmi ne diyorduJ)
TOPLAM:850 yuvarlayalım 900 olsun

Zenan
12 00 de 4 tane zeytin36kal, 1tane domates65 kal,10 gr ortayagli peynir40kal , 2 ince dilim tambugday ekmegi—160 kal, birtas kahve tek sekerli 20 kal.
3 00 te 6 marul yapragi ve 1 kirmizi biberden yapilmis limonlu az tuzlu salata 60 kal.1 dilim tam bugday ekmegi—80 kal.
4 30 da 12 tane badem—84 kal
6 30da 1elma ortaboy –50 kal
7 00 de200grhaslanmis karnibahar salata-64 kal ve 120gr birtane haslanmis balik(ne balığı buu—120 ile 170 kal arası) 2 ince dilim tam bug. Ekm—160 kal
9 00 gibi iki mandalin yemegi dusunuyom—100 kal
gecede bir caybardagi sut—68 kal

Zenan bayıldım canım gramla falan yazmışın çok hoşuma gitti işte bu dedmJ)
TOPLAM: 1360 kal yuvarlamasamda olurJ
***canım gördüğüm kadarı ile ekmek çok kalori tutyor yemende

aeben

bu gün kü menüm ..
kalkınca greyfurt portakal suyu 1 bardak ....110 kal
kavaltı . 1 dilim k entegre ekmek 60 kal. kinrit kutusu diyet peynir .50 kal. şekersiz çay ..

ara ...1 elma .50 kal 1 kupa yeşil çay ....
öylen .1 kepçe yogurt çorba 50- 100 kal arası(içinde daha neler olduğunu bilmediğimden net rakam vermeiyorum) salata yagsız .-70 kal
ara.. yeşil çay ..10 fınduk ...100 kal
yarım greyfurt ..30 kal
akşam . ızgara balık 1 tane palamut ..168 kal.150.200 gr.. yagsız salata 140 kal. 1 b. ayran ..80 kal
soda içicem şimdi
yatarken süt içerim 1 bardak yarım yaglı ...120 kal..
TOPLAM:1078 kal

honeycim hiçbirşey senn sağlığından daha önemli değil bunu asla unutma lütfen
eşine de durumu anlat sağlığının bozulmasının sebebi ailesi olduğu gerçeğini kabul edip sana değer veriyorsa seni onlardan uzak tutsun
benimki bunu anlayamadı sonunda olan ona oldu yanlız kaldı sabrın da bir sonu var elbet

stres sebebiyle birsürü hastalığım oldu deminden beri onu araştırıyorum
otoimmun tiroit hastalığım zaten var bugün öğrendim ki çölyak da olabilirmişim buna ilaveten risk taşıyorum
test yapılması gerekmiş ama hastalık olsa da olmasa da benim yapılması gereken glutensiz yaşamak
bir süre bunu deniyeyim bakalım ne kadar fayda göreceğim

bu arada tabiki derdini bizimle paylaşacaksın ne demek saklamak biz takımız burda hayatı paylaşıyoruz ki yükümüz hafiflesin sakın içine atma hastalık sahibi olma dikkat et kendine
çok sağol emelciğim eşimde zaten artık durumu farketti mümkün olduğunca beni uzak tutmaya çalışıyor hani ağlamayana meme yok derler ya ben sustum sustum bi patladım herkes herşeyi anladı ama çok geç oldu
çölyak neymiş bacım? :1shok:pek cahil gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

Günaydın ..
honeyim sanada çok geçmiş olsun bırak kızım herşeyi dışına at.içine atıp sana dert olacağına dişına at millete dert olsun vallaha bak.
kalori hesabı isteyenler akşam yediklerinin hepsini yazarsa bende seve seve yapar bakalım becerebilecemmi:) bişrazdan okula gitcem artık öğlen görüşürüz ok
ayyy ne güzel söylüyorsun mehalim bana dert olacağına başkalarına olsun ama yapı meselesi birazda ben büyüklerime saygılı büyütüldüm ailem tarafından bana ne deselerde ne yapsalarda yüzlerine birşey diyemiyorum ben utanıyorum onlar yaşlarından utanmıyo neyse kalori hesabı için yediklerimi de yazarım birazdan ama sanada zahmet olacak canım çok sağol teşk.
canım benim ya aslında sen anlatıyorum diyorsun ama kendini kandırıyorsun gibi geliyor.. tamam biz de yabancıyız sonuçta fazla paylaşamıyorsun ama bir yerden başlaman içindekileri dışarı atman gerekir... istediğin kişiyle msn sohbetide yapabilirsin tüm takımın buna açık olduğunu bilmeni isterim bir sıkıntın olduğunda ki var hepimiz biliyoruz de ki sen gel bakimm msn ye seninle dertleşmek istiyorum yada bir şeysoracağım bana yardımcı ol bak nasıl koşa koşa geliriz yeterki iste..bir de yazmayı dene... al eline kağıt kalemi yada bilgisayarın karşısına geç, içinden ne geliorsa karşında biri var gibi yaz nasıl faydası oluyor bilemezsin..QUOTE]
yazdıklarını okuyunca ağladım biliyomusun:çok üzgünüm:öyle içten öyle güzel yazmışsın ki benim ablam yok ama sanki ablammışsın gibi hissettim bak yazarkende gözlerim doldu ağlamaya hazır bombayım zaten ağlatmayın kıs beniiii bide msn de mi başınızı ağrıtayım canım yaaa bilmiyorum ama istersen msn adresimi özelden yazayım sana canım?

canım bencede anlattığını sanıyosun ama hiç bişe anlatmıyosun
anlatmazsan rahatlamazsın
eşinden de bişe saklama bağır çağır boşalt içini
inan içine attıkça kalıyo onlarda bişe anlamıyo zaten
kadisim arkadaşım hangi birini anlatayım gülüm yaaa valla sonra susturamazsınız beni üstüme gelmeyin çok doluyum haaa:roflol: eşimde aldı dersini zaten ben kriz geçirince artık dikkatli davranmaya çalışıyo üzülmeme izin vermiyor çok sağol canım arkadaşım:1hug:
günaydın güzel takımımın güzel bayanları nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür.
saol honeyim. cnm psikoloji çok önemli herşey beyinde bitiyo. anan seni bir kere doğurdu elalemin bunu hayatını mahvetmesine izin verme. düşünme takma kafana. bizim ailede 2 tane var psikolojik hasta bilirim zorluklarını oyüzden bırak kim ne derse desin üzülme cnm. eşine anlat derdini paylaş stresini paylaş.toplan cnm at arkana herşeyi bidahamı gelcen dünyaya.
teşekkür ederim bitanem haketmediğim şeyler yaşadım kabullenemiyorum işte ama allahın izniyle atlatacağım gülüm
gül canım bebek için sonucu bize bildir bende merakla bekliyorum ayyy hadi inşallah kııız

honeyım bana kusmus canum benım kusme bana nolurgenelde hep bırı varmı dıye bakarım asaya ama emelım vardı o gıttı bende cıktım canım yoksam kormu oldum bılemıyom hadı gel opımde senı barısak
öp bakem :dilcikar:amabir öpücükle kanmam bilesin sırnaşık şey kapris yapacağım birini arıyorum zaten :roflol:

Reyhan ablamın yedikleri
sabah tam bugday ekmegibir dilim--80 kal, bir kibrit kutusu büyüklügünde beyaz peynir tam yagli--70 kal, 4 siyah zeytin --36 kal,bir cay kasigi bal, bir domates --60 kal,bir etli kirmizi biber...5-10 kal
arada iki minicik elma--80 kal
sonra himmmm saat 16.30da yine bir dilim ekmek --160 kal,5 irice köfte --(kızartma ise 100 gr 280-350 arası değişiyor.bolca kirmizi lahana salatasi cok az yagli--90 kal. iki orta boy portakal--100 kal
birde 750ml besi biryerde cayi
haaaa 4 bardak cay ikiser sekerli--160 kal.
birde sabah kahvesi tek sekerli az sütlü 30 kal

TOPLAM 1176 kal

inşalh bir yanlışlık yoktur ablacım birde köfteler ne köftesi ve nasıl piştyiğini bilemediğim için net yazamadım

selam honey hosgeldin güzelim.
bugün daha iyisin insallah? biliyormusun bu günler hepsi gecer gider geriye bir senin kendini paralaman kalir. ne sana bunlari yapanlarin umurunda olur, nede degisen birsey olur.hayatimizdan elimizde ne kaliyor biliyormusunuz? sadece yasadigimiz mutlu olaylar. kendimizi mutlu gördügümüz birkac mutlu gün hafta yada ay. ne paradir saadet ne güzellik ne sahip olunan biryigin incik boncuk. bunlar anlik rahatlama sagliyabilir lakin mutlu edemez. bu güzel genclik yillarinizda, en güzel oldugunuz en saglikli oldugunuz yillarda mutlu olmanizi engelliyebilecek herseyi elinizden geldigince cikarin hayatinizdan.. sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin ne olur. hersey gecip gidiyor. insanlar size yaptiklarini unutabiliyor ama siz unutamayip icinize ata ata kahrolmayin. sayginizi sevginizi haketmiyen kimse icin hayatinizi zehirlemeyin. kisaca bencil olun. kendinizi düsünün sadece kendinizi. bu dünyada kimseye yaranilmaz.
benim yasima geldiginizde geri bakinca diyorsunuzki ben ne yasadimya? hayatim gecti gidiyor bitiyor.. ben ne yasadim, ne yaptim, hayatimi nasil gecirdim, neleri degistirebilirdim, ne olsa daha iyi olurdu? yetsitirilen hayirli evlatlar ve yasanan birkac mutluluk anisi. elimizde kalan bunlar canlarim

tesekkürler mehalim valla iyi cikti bir bardak süt icebilirim demekki daha.
valla bildigimiz köfte dana kiymasi yagsiz ama yagda kizarmis iste

honeycim canım benim senide bekleyim hesaplayım öyle çıkım dedim ama çok uykum geldi malum erken kalkıyoruz sen yediklerini yaz canım ben hesabını yarın yapsam olur değil mi biraz salaklaştımda:)) kusura bakma ne olur yarın ilk işim senin hasabın olacak ok
hadi ii geceler

ben aslında bu kadar duraklama yaşamazdım ama sağlığım elvermedi diyete devam etmeme.inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamazsam diyete devam etmek yani mersine gitmek niyetindeyim canım.:))
honeycim canım benim ne oldu sana.üzerinde çok yoğun bir baskı var sanırım.olan hep sana oluyor.eğer içine çok atan bir insan isen zamanla biriktirdiklerini taşıyamaz hale geliyosun.
honeycim burada hepimiz zaman zaman paylaşıyoruz özel hayatta yaşadığımız sıkıntıları.ayrıca halden de anlarız.bizlerin de eşleri veya aileleri ile zaman zaman sorunlarımız oluyor.önemli olan keni kendimize fazla eziyet etmeden ve aşırı stres yaşamadan bu sıkıntılardan kurtulmak.haklı isen susmayacaksın,kırıldıysan açıkca söyleyeceksin ki içinde birirkmesin.biriken sorunları sonradan halletmek çom zor.bu dönemi de atlacaksın elbette umutsuzluğa kapılma.drç desteği alman da çok yerinde.çok geçmiş olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruzsenağlama
sağol umutcuğum aslında yeni olan bir şey yok ama ben yaşadıklarım yeni yeni özümsemeye anlamaya başladım kendi kendime olayların üstünden geçiyorum çok iyi niyetli olmak doğru değil benim başıma ne geldiyse hep ben üzülsemde kimseyi üzmeyim dediğim için geldi biraz zaman alsada hayatımı yoluna koyacağım inşallah
selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
.
canım yeni okudum testinin negatif çıktığını nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum benimde adetim düzensizdir pko sendr. var bende de her ay acaba hamilemiyim diye ümitleniyorum bazen dayanamayıp test yapıyorum hep negatif görmekten çok bunaldım allah sabrımızı sınıyor diyorum ben benim yaşımda 31 oldu ama herşeyde bir hayır vardır demek lazım sen en azından hamile kalabileceğini biliyorsun mutlaka tekrar olacaktır sakın diyetini bozma tamammı? allah sana bana isteyen herkese anneliği tattırsın güzel öpüyorum yanaklarından :teselli:
Honeyim teşekkür ederim canım bana bi dönem böle hırs gelir süper incelirim. sonra bi yerden patlak verir hoop diye geri alırım -tatlicadiarzu- bu düzen hep böyle gider. Ama inşallah bu sefer sizlerinde desteğiyle yarı yolda bırakmıcam iddiamı. yerimseniben
Canım sende inşallah bian önce sıkıntılarından kurtulursun. Bende depresyondayım dr verdiği antideprasan sayesinde birazda bu kadar istikrarlı olmam. Eskisi kadar kafama takmıyorum olayları. )
ayy sendemi depresyondasın şekerim seninki neden diye sorsam çokmu özel olur?buraya devam ettiğin sürece verdiğin kiloları geri almazsın canım merak etme hadi bakalım bu haftada birinci olcakmısın?

selam honey hosgeldin güzelim.
bugün daha iyisin insallah? biliyormusun bu günler hepsi gecer gider geriye bir senin kendini paralaman kalir. ne sana bunlari yapanlarin umurunda olur, nede degisen birsey olur.hayatimizdan elimizde ne kaliyor biliyormusunuz? sadece yasadigimiz mutlu olaylar. kendimizi mutlu gördügümüz birkac mutlu gün hafta yada ay. ne paradir saadet ne güzellik ne sahip olunan biryigin incik boncuk. bunlar anlik rahatlama sagliyabilir lakin mutlu edemez. bu güzel genclik yillarinizda, en güzel oldugunuz en saglikli oldugunuz yillarda mutlu olmanizi engelliyebilecek herseyi elinizden geldigince cikarin hayatinizdan.. sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin ne olur. hersey gecip gidiyor. insanlar size yaptiklarini unutabiliyor ama siz unutamayip icinize ata ata kahrolmayin. sayginizi sevginizi haketmiyen kimse icin hayatinizi zehirlemeyin. kisaca bencil olun. kendinizi düsünün sadece kendinizi. bu dünyada kimseye yaranilmaz.
benim yasima geldiginizde geri bakinca diyorsunuzki ben ne yasadimya? hayatim gecti gidiyor bitiyor.. ben ne yasadim, ne yaptim, hayatimi nasil gecirdim, neleri degistirebilirdim, ne olsa daha iyi olurdu? yetsitirilen hayirli evlatlar ve yasanan birkac mutluluk anisi. elimizde kalan bunlar canlarim
biliyormusun reyhan abla annemde benim gibi hep sustu yıllarca sustu çok çile çekti ama bana hiç demedi kızım benim gibi olma bencil ol sen kendi sağlığına dikkat et diye haklısın artık kendimi düşünmenin zamanı geldi olan bana oluyor çünkü herkes yaptığını unutuyor mutlu mutlu yaşıyor senin sözünü dinleyeceğim canım ablam teşekkür ederim a.s.
honeycim canım benim senide bekleyim hesaplayım öyle çıkım dedim ama çok uykum geldi malum erken kalkıyoruz sen yediklerini yaz canım ben hesabını yarın yapsam olur değil mi biraz salaklaştımda:)) kusura bakma ne olur yarın ilk işim senin hasabın olacak ok
hadi ii geceler
ne kusuru mehalim ben geçmişi okuyup gelene kadaaaar kaç saat geçiyorkaydirigubbakcemile3 yediklerimi yazayım yarın akşam geldiğimde bakarım ne kadar yemişim sağol canım tekrar
sabah 1bardak süt,1domates,1 yeşil biber,kepekli tost ekmeğiyle kaşarlı tost
öğle 1 elma
akşam 4-5 kaşık tereyağlı kuskus pilavı 3 kaşık mantar sote,salata
ara 3tane gofret:eek: 1tek şekerli çay,1 muz
unutmadan yazayım bugün 1 saat sporumuda yaptım afferin dimi bana?sırnaşık şeyyarında gideceğim inşallah spora çünkü psikolojime de iyi geliyor rahatlıyorum

en son bütün takım arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim zor günümde yanımda oldunuz oluyorsunuz da hepinizden allah razı olsun kimselere demediklerimi sizlere diyorum yanlız olmadığımı dertleşecek destek olacak arkadaşlarım olduğunu hissettirdiniz tek tek herkesi öpüyorum canlarım iyiki bu takımdayım iyiki sizlerle tanıştım

Günaydın takımım günaydın kaptanım kraliçem aşşada görünüyosun. az kalacam şimdi okula gidiyorum yaa gene cuma geldi yarın cuma bakalım ne olacak

honeycim okuldan gelir gelmez hesabını yaoacam canım byy

Kallisim şey ben ben.. daha verdiğin linke bakamdım biliyomusun sabah okuldayen tıklamıştım açılmamıştı sonrada unuttum ayy kıpkırmızı oldum tamam canım en kısa sürede yorumlarımı okursun.kızlar şu dizim bitsin hemen hesaplamalrı eklicem ok meraktan bekleyin
aman mehalim birde yüzü kızarmış neden yahu.. dar vakitlerde geldiğini hepimiz biliyoruz...
sana birde şeyi söyleyeyim kimsenin bir itirazı olacağını sanmıyorum herkes yediğini yazacak ya burada bekleme bir daha geldiğinde alırsın not edersin 3 gün sonra sonucunu yazsan ne farkeder aylardır yemişiz aynı düzende şimdi bir haftada rayına oturtsak ne değişir yeterki sen bunalıp daralma herkes rahat ferah olsun amacımız zevk alarak bu işi bitirmek değilmiki...

canım benim ya aslında sen anlatıyorum diyorsun ama kendini kandırıyorsun gibi geliyor.. tamam biz de yabancıyız .QUOTE]
yazdıklarını okuyunca ağladım biliyomusun:çok üzgünüm:öyle içten öyle güzel yazmışsın ki benim ablam yok ama sanki ablammışsın gibi hissettim bak yazarkende gözlerim doldu ağlamaya hazır bombayım zaten ağlatmayın kıs beniiii bide msn de mi başınızı ağrıtayım canım yaaa bilmiyorum ama istersen msn adresimi özelden yazayım sana canım?
canım ne demek başımızı ağrıtmak aşkol yani bunalırsak takıma gelip yardım çağrısında bulunuruz destek gelir hemen çitf kişi dinleriz olmaz mısırnaşık şey

ablam ne kadar güzel yazmışsın biliyormusun ama işte bazı şeyler geç farkediliyor... ben çok fazla pişmanlık yaşamadım hayatımda bu da iyi bir şey ve içimi çok doldurmadım tabi bu kadar kilo nasıl aldım hep sıkıntıdan ama ben burada yalnız kalınca sonra işimden olunca darbe üstüne darbe yiyince bu hale geldim buraya gelmeden en kilolu halim 84 idi.. burada bir kahve içecek insanım yok diye çok ağladım amacım içimi dökmekti tabiki.. dediğin gibi şöyle geçmişe göz gezdirdiğinde elle tutulur çok şey bulamıyorsun ne yazık ki.. ama kimse kimseye yaranamaz demişsin ne kadar doğru... bende çok sorgularım ne yaptık, ne başardık, neyi atlatamadık diye ama en güzel sonucu işte o pırıl pırıl evlatlar yokmu... allah acılarını göstermesin allah sağlıklı günler nasip etsin hepimizin yavrusuna..

tesekkürler mehalim valla iyi cikti bir bardak süt icebilirim demekki daha.
valla bildigimiz köfte dana kiymasi yagsiz ama yagda kizarmis iste
offfff ben bunu görmemiş olayım silin silin çabuk:kızgın:

Honeyim gülüm başka bebek bekleyen kim vardı heh matemkaydirigubbakcemile5 başka varmıydı varsa unuttuysam özürler dilerim içinizden kim önce bebek sahibi olursa ona sürprizim olacak çok zamandır içimde delikafadulden ufacık bir hediye yani maddiyatı büyük değil ama kendi el emeğimle bir hatıram olsun istedim çünkü çok istiyorsunuz...tebrik için gelenlere verebileceğiniz bebek şekerleri...şekerlerini siz alırsınız falla karışmam :nazar:

4545hu4.jpg

günaydın bayanlar nasılısınz bakalım
ben bir sevinçle dün yediklerimi yazıp kalori hesabımı merak diyorum

sabah yarım kase mısır gevreği
greyfurt suyu yarım bardak 1 bardak yeşil çay
ara da küçük bir elma
öğlen tabak makarna 5-6 kaşık çorba tarhana
ara yeşil çay
2 küçük bisküvi
akşam salata yarım kase çorba et patates haşlama yarım tabak
ekmek 1 lokma sadece
çayla birlikte patlamış mısır

1 elma yarım portakal
yeşil çay 1 bardak
yatarken 1 bardak süt şekersiz sayılır

ne çok şey yemişim osa ki çok çok açtım yaaaa

geçmişe bakıp geleyim biii

Kadisim canım bu grubun tek şaşkını benim tamam mı? :dilcikar:
)
tamam canım şaşkınım sensin

selam ben geldim okuldan bugun nöbetçiydim azcık yoruldum şimdi maden suyumla keyifli yapıyorum.
hemen bir bilgi daha aktarım tatlı isteğini bastırmak için maden suyu ile yarım bardak meyve suyunu(hazır meyve suyu olmayacak ama) karıştırıp içiyosunuz enfes bişi oluyor tavsşye edilir.:))
kalori hesaplama işine gelince zor olacak diyen canım arkadaşlarım deneyip bakacaz işte ama istedikten sonra yapılmayacak iş yok hem ben bayılırım böyle lüzumsuz işlere:))) sizlerin yazdıklarını kopyalıyorum(yediklerinizi) akşam yatmadan bunları hesaplayıp eklerim sabah kalkınca görürseniz sizlerde yapmak sorun değilde benim tek endişem yanlış yapıpta sizleri yanlış yönlendirmekolur bunada gerçekten çok dikkat edeceğim.

bunu denicem inşallah bende işe yarar arıtk canım istediği için yada lezzzeti güzel olduğu için değil bırf yemek için yiyorum ve doymuyormuşum gibi geliyo ya
kaç gündür yemiyorium zaten de öncesi için yaniii
ıyyyy iğrendim bir an ya ügssss

canım ya bazı arkadaşların kalorisi çok az ya 700 kalori olur mu beslenme arkadaşlar lütfen hesaplayıp alalım kalorilerimizi
az kalori ala la metabolizma alışıpı kıtlık psikolojisine girer ve artık bir lokma bişe yemeseniz bile kilo veremezsiniz ona göre benden demesiii

selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekilde bende kiloya bağlı progestan eksikliği (yumurtlamayı bozuyo) varmış
ilaç başlıycak yine ama ilaçsız düzenli adet olmadığım sürece bebek sahibi olmam zorlaşıyo. acele kilo vermem lazım yaa. ama buaralar bozmak geliyo içimden regli olmadımya üzerime sıkıntı çöküyor karnım şiş. bişeyler yemek geliyo içimden. napim kızlar.canım sıkıldı ya yaşım kaç oldu hala bebek sahibi olamadım. evlat sahibi olmadan ölcem herhalde.

canım canının hiç sıkma
üzülme
doğru zaman geldiğinde bebeğini kucağına alackısn bitanemmm
sen aklıma gelince 4 kaşık geliyo aklıma yemek koyarken kendime 4 kaşık diyorum gülin ki gibi
kıslar bende yazıyorum size misafir olarak . kusura bakmıyosunuz dimi arada bir .....şutarafagitti

canım ne demek her zaan gel bekleriz şenleniyoruz misafirlerimizle
hareketlerime bende ara vermiştim geri başlayıca hamlamışım yaaa sorma
sporun çok iiii

Heeee bısıyı atlamısım bu arada kaynanamın cocugu evlendıkten dort yıl sonra olmus bırde bana yaptıgına bakarmısınız benım bırbucuk yıl sonra oldu ve ben bunu hıc haketmemısım

ah bu kaynanalar ah
bende kaynana olcam böyle olur muyum acaba yaaaaa

amanin ne çok çeneniz düşmüş sizin yahu nasıl okuyacağım özet geçiverin bana haydi:roflol::roflol:

sorma kallisim yaaa öldüm okuyana ayıklayana kadar yaaaaaa

:sm_cool:

X