- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
gülcüm canım bozma diyetini canım.kendin de demişsin ben de çok iyi biliyorum ki toparlamak çok zor sonrasında.bugünkü ruh halini de anlayabiliyorum ama yaşadığın pek çok sağlık sorunu da kilonun bir getirisi malesef.bunu kabul ettikten sonra gerisi gelecek inan.yüksek kiloda gebe kalmak riskli canım.herşeyde vardır bir hayır.böyle düşün.gebelikten yaşanan şeker tansiyon problemleri tehlikeli olabiliyor.bunların farkında olursan biraz zayıflayıpta gebe kalmak sana da daha mantıklı gelecek.35 yaşında ilk kez anne olan arkadaşlarım var.33 yaşında henüz evlenmemiş arkadaşım var.bunları düşününce senin yaşın daha müsait diye düşünüyorum.
anne olma isteğinin karşı konulamaz bir istek olduğunu da çok iyi biliyorum.sırf kendi kendimi strese soktuğumdan benim de hamileliğim geç oldu.yine de binlerce kez şükrediyorum halime.
sen de toparla canım kendini.önce sağlığın için gerekenleri yap.dediğin gibi 85 kilo ya bir insen kendiliğinden hallolur pek çok sorun.ben 89 kilo ile hamile kaldım.daha önce de yazmıştım sana.hissettiklerini anladığımı bilmeni isterim.:teselli:
anne olma isteğinin karşı konulamaz bir istek olduğunu da çok iyi biliyorum.sırf kendi kendimi strese soktuğumdan benim de hamileliğim geç oldu.yine de binlerce kez şükrediyorum halime.
sen de toparla canım kendini.önce sağlığın için gerekenleri yap.dediğin gibi 85 kilo ya bir insen kendiliğinden hallolur pek çok sorun.ben 89 kilo ile hamile kaldım.daha önce de yazmıştım sana.hissettiklerini anladığımı bilmeni isterim.:teselli: