kadısm canım benım duzelcek kılon merak etme ıslerınde yogun ya stres yaptın sen bıraz galıba ondan olabılır demı bak bugun dusmus kılon hadı devamını dılerım canım
/QUOTE]
saol zenancım ama bu karmaşa beni yiyp bitricek canım yaaa
Günaydınlar güzeller,
size de merhaba demeden geçemedim. Nasıl gidiyor, cuma stresi bastı mı sizi de. Ben çok şişmişim, metobolizma hızlandırıcı çay yaptım onu yudumluyorum, ödemleri yok etsem, yüzüklerim kıpırdamıyor.
Bu arada hepinizi tebrik ederim, analiz sonuçlarınıza baktım, süper kilo vermişsizniz.
Öpüldünüz, biz de bekleriz.
.
saol canım tebriğin için
sende mi şiştin işe yarıyo mu çay
bende mi yapsam duuu iii aklıma geldi akşam demliyivereyim
S
kallisim aynen dediğin akşam bütün halinde yenilenler yazılırsa benim işim daha kolay elbette ayrıca bir ricam daha var yazmak isteyen arkadaşlar yediklerini yazarken biraz daha detaylı olurlarsa sevinirim örneğim gül demişki tost yedim demiş bunu şöyle yazarsa sevinirim işte çeyrek ekmek yada 2 dilim kepek ekmekle yağlı yada yağsız.veya şu peynirle yaptım gibi .sadece tost yazarsanız ben o tost hangi ekmekle yapıldıu içine konuşdu bilmem elbete buda hesap yapmamı zorlaştırır.
Bende kendi listemi akşam yazacam .bana güzel olacak gibi geliyor bakalım inşl başarırız.
kadisim vallaha vucudumuzda şaşırıyor ne yapacağını tartıda şaşırıyor:))
canım tamma ben varım yazmaya
yarın yazayım bugün yediklerimi
bende defter tutcam artık
başka yolu yok canım
ama senin için epey zor olcak hepimizinkini hesaplama canım
ablam benim hoşgeldin.. ne içten yazmışsın hepimiz adına yazmışsın hemde tüylerim diken diken oldu...
aynen ablacım bende çok çok duygulandımmm
içim içimi yiyo ablam ama bilmiyorum ki olmaması için neden yok tabiki azmı çabalıyoruz diyorum bazen ama ben biraz fazla verince sonra kaç hafta üzülüyorum veremiyorum bu yüzden aynen şu ayarda gidiyorum bakalım ne yemeğimi ne sporumu değiştirmiyorum eğer haftada 300-500 gr arasını düzenli yakalayabilirsem yinede çok mutlu olacağım..
kallisim inşallah bu azminin sonucunu alacaksın canım
şu protein ağırlıklı beslenmeyi denesene gelecek hafta bakalım sonuç ne olacak canım
2 gündür aklımda unutuyorum hemen yazım belki bilen vardır ancak ama ben bilmeyenler için oktay ustayı tanımayan yoktur kitabını inceliyodum şuna rastladım diyorki
"100 gr yağ almak yerine 200 gr protein almayı tercih edin diyor çünkü protein ile vucuda alınan kalorinin %80 vucut kullanır geri kalan % 20 si ısı olrak kullanır yani depolamaz ancak azda olsa alınan yağın %50 sinden fazlasını vucut depolar demekte" yani ne yapıyoruz mümkün mertebe protein ağırlıklı besleniyoruzz şekerler
bunu canım bende denemeyi düşünüyorum tatlı yeyip protein yiyeyim bariiiiicokacimcoook