Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çocukken havlu kenarı, lif falan yapardım ama artık bişey yapmıyom canım... Hepsinide unuttum zaten kaydirigubbakcemile3

Tamam ablacım pes etmicewm ve buraya yazıcam sabrettim ve başardım diye :hooray:

tamam saskinim iyi geceler yat sen sporunu ihmal etme canim canin sikilincada yaz bitanem hepimiz dinleriz
reyhan ablaya ben superimiz diyorum zaten onerileri ogutleri cok degerli benim icin

canim benim tesekkür ederim. keske daha cok vaktim olabilse keske cogunluk buradayken herkesle yazisabilsem. ama elimden gelen bukadar.
ben hepinizi süper görüyorum hepinizi tatli dillim:1hug:

bende yazma oyasi dantel takimlar ormustum yundende sadece tigla yapilan seyler sal,yelek patik falan gibi seyler yapabiliyorum birde bana gelen dergilerden cocuklara bere bandana falan ormustum kolay olanlari istebiraz ugrasiyom aslinda dikise merakim var birazda dikis beceriyorum iste bunlar kucukte okula baslasin yapacam bisiyler allah izin verirse

bak sende yapiyormussun bir yigin sey zenan. ya ben bakinip duruyorum ama kafama yatan bir model bulamadim hala. neyse bugün kalsin artik yarin baslarim birseye. yatip dinleneyim ben zenanim. iyi geceler güzelim öpüyorum cok

guzel adapte etti kendini saskin afferim ona insallah mezunuyetini goruruz cadinin
e oylesin supersin reyhan abla , yok bizim takimdan birtane daha demi

oyy vallaha sizlerde beni duygulandırıyosunuz böyle oldukça takımım için ne yapsam az gibi geliyor.
kallisim kitapla ilgili bilgilerini bekliyorum dört gözle.
kaptanım kraliçem ayrıca reyhan ablam sayesinde aklıma bir fikir geldi fikrimi hemen sen ve takım arkadaşlarımla paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz
şimdi ben her gün yediklerimi yazım kalorilerini hesaplıyorumya. diyorumki nasılsa arkadaşlarımızda hergün yediklerini yazıyorlar. bunu daha düzenli bir şekilde yapsakta gün sonunda her kez yediklerini yazsa atlamadan ama. bende elimden geldiğince becerebildikçe bunların kalorilerini hesaplasam nasıl olur acaba diyorum.ama bunu ciddiye alacaz atlamak yok(mümkün old kadar tabiki.
böylece daha kontrollü oluruz gibi geliyor bana ne dersiniz acaba

bana uyar mehalim guzel fikir hem daha duzenli oluruz
yaw bu kiz ogretmen olmus ama diyetisyenlige terfi edecek gibi geliyo bana nerden buluyon kizim bu fikirleri sen hep plan proje ile yatip kalkiyosun herhal yarin ne yeni bir fikir bulmaliyim diye yatiyo kadin yataga kaltimi bulmus oluyo baska isin yokmu kizim senin ogrencilerinle ugrassana
super fikir bayildim herkez yatti bakalim yarin arkadaslar neder

iyi geceler akşama kadar pc başında çalıştım eve gelip kendimi yatağa zor attım az önce uyandım şimdi 7 sayfa yazı yazıp maille göndericem patrona
ben ve efe iyiyiz efe babasında bugün yanlız geçen ikinci gecem perşembeye duruşma var ne olacağını bilmemenin verdiği bir gerginlik var ama Allah büyük ben haklı olduğuma inanıyorum kararım da kesin gerisi de boş bu satten sonra
merak ettiğinizi biliyorum ama çok zaman yok arada sitede bir yavaşlık oluyor zaten mesaj göndermek imkansız hale geliyor

herkes iyi gördüğüm kadarıyla takım raporunu da gördüm hepinizi tebrik ederim iyiki ben çıkışım listeden batırırdım sizi

görüşmek üzere

emelcim islerinde yogunmus canim allah kolaylikversin iyi olmaniza cok sevindim canim
takimda olmasan bile gonlumuzdesin takimdada olmani isterdim canim sagliginiz huzurunuz yerinde olsunda bizim icin onemli olan o simdilik efeyide senide optum canim

selam takımım
pazardan beri gelemedim çok şey konuşmuşsunuz okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okuyup geleyim
bu arada yediklerimi yazayım diyecem ama neredeyse hiç birşey yemeden yaşıyorum kaç gündür mesela bu sabah kahvaltı ettim öğlen yemedim akşam çorba içtim sadece onuda geri çıkarttım depresyonun dibine vurmuş durumdayım yemek yemiyorum uyuyamıyorum ve olur olmaz ağlıyorum bu gün tekrar psikiyatriste gittim bir ilaç daha verdi normalde çok pis boğazlıyımdır ama son günlerde canım hiçbirşey yemek istemiyor kilo almamak adına iyi ama ruhsal sağlığım adına kötü bir durum
zenanı görüyorum aşağıda ama ben zenana küsüm:dilcikar sebebini biliyookaydirigubbakcemileyada bilmiyokaydirigubbakcemile3

honeycim ne oldu sana
depresyonun ne olduğunu çok iyi biliyorum rahat bırak kendini ilaçlarını düzenli kullan zor da gelse bişeyler daha yemeye çalış metabolizman yavaşlamasın sonra direncin çöker Allah korusun

merhaba emelciğim

sanırım herkesden iyi sen anlarsın beni canım eşimin ailesiyle ilgili çok sıkıntı çektim evlendiğimden beri ve ben hep sustum içime attım en son yaşadığım şeyden sonra sinir krizi geçirdim ve psikiyatrist çok dolmuşsunuz bir boşalma olmuş ve depresyona girmişsiniz dedi eşime bile farkettirmedim ben ruhsal sıkıntımı hep kendi içimde yaşadım doktorda depresyonda olduğumu öğrenince çok şaşırdı eşim atlatacağım diyorum kendi kendime artık tutmuyorum duygularımı içimde söylüyorum ağlıyorum zamana ihtiyacım var sizlerde beni hep sıkıntıda olan biri gibi tanıyorsunuz ama sadece sizlerle paylaşıyorum yoksa günlük hayatta asla çaktırmam kimseye
yeme düzenime gelince de bir iyi bir kötü gidiyor maalesef kafa rahat olmayınca yediklerinede bir düzen koyamıyor insan maalesef ilgin için teşekkür ederim canım benim iyiki bu takıma girmişim diyorum her zaman hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız :enbuyukkk:

takımımızın başarısını kutluyorum herkesi tebrik ediyorum maalesef listede en az ben vermiş görünüyorum ama hep söylüyorum aslında ben 7.5 kilo verdim nedense 4 gibi görünüyo listelerde çünkü 67.5 ile başlamıştım neyse önemli olan şu anda üstümden o kadar kiloyu atabilmiş olmam her ne kadar 5 ay gibi uzun bir zamanda vermişde olsam
gökçenk tebrik ederim canım takım birincisi olmuşsun harikasın devam
kadisim sen çok iradeli bir kızsın canını sıkma lütfen ben senin kısa zamanda inat edip mezun olacağına inanıyorum
gül canım yeni işin hayırlı olsun
şaşkınperi kız ne hırslısın maaşallah diyim nazar olmasın şekerim tebrik ederim gösterdiğin azimden dolayı
umutcuğum da kendini toparlamaya kilo vermeye devam etmeye karar almış çok sevindim
reyhanabla pek beceriklisin yaaa ne güzel sen yazdıkça ben burda kendimi çok beceriksiz hissediyom ama
mehalim kalori hesaplama işi çok iyi olur canım harika bir fikir bence ben kalori hesabını hiç bilmem çünkü ne yediğimde kaç kalori aldığımı bilirsem ona göre dikkat ederim dimi
buseciğim hiç şikayet etme ısırılmaktan bende ısırarak sevenlerdenim çünkü çok şekersin demekki ısırıyor arkadaşın seni ama bende bi tadına bakayım ne kadar şekerlisinkaydirigubbakcemile3
kallistem takımın başarısının mimarı sensin canım hepimizi motive etmek için uğraşıyorsun kaptanımızı sevindirmişiz takımcak mutlu oldum bende sen harika bir kaptansın teşekkür ederim kendi adıma Şeniz

honeycim hiçbirşey senn sağlığından daha önemli değil bunu asla unutma lütfen
eşine de durumu anlat sağlığının bozulmasının sebebi ailesi olduğu gerçeğini kabul edip sana değer veriyorsa seni onlardan uzak tutsun
benimki bunu anlayamadı sonunda olan ona oldu yanlız kaldı sabrın da bir sonu var elbet

stres sebebiyle birsürü hastalığım oldu deminden beri onu araştırıyorum
otoimmun tiroit hastalığım zaten var bugün öğrendim ki çölyak da olabilirmişim buna ilaveten risk taşıyorum
test yapılması gerekmiş ama hastalık olsa da olmasa da benim yapılması gereken glutensiz yaşamak
bir süre bunu deniyeyim bakalım ne kadar fayda göreceğim

bu arada tabiki derdini bizimle paylaşacaksın ne demek saklamak biz takımız burda hayatı paylaşıyoruz ki yükümüz hafiflesin sakın içine atma hastalık sahibi olma dikkat et kendine

Günaydın .kaptanım kraliçem sanada günaydın gördüm aşşadasın .

emelim davan da hayırlısı inşallah sorunsuz birşekilde atlatman dileği ile.
honeyim sanada çok geçmiş olsun bırak kızım herşeyi dışına at.içine atıp sana dert olacağına dişına at millete dert olsun vallaha bak.
kalori hesabı isteyenler akşam yediklerinin hepsini yazarsa bende seve seve yapar bakalım becerebilecemmi:) bişrazdan okula gitcem artık öğlen görüşürüz ok

ablam benim dün inan hepimiz duygulandık anlıyorum ben hepinizin içinden geçenleri ve takımımı çok ama çok seviyorum buradan çıktığım evimle ailem ile uğraştığım anlar bile hep aklımda siz varsınız.. dün püsküütümü bile ağlattık, o da gurur duydu bizimle beni de çok sevdiğini hissediyorum benim gözümde onun apayrı bir yeri varsa bende onun gözünde nasıl göründüğümü hissedebiliyorum ama asıl içinden geçenleri bir bilseniz bu diyet yarışması ve grupları onun çocuğu gibi yani iki yılın emeği var her gün yeni fikirlerle geldi bize her durgunluk dönemimizde hareketlendirdi ortalığı yaptığım her şeyin yazdığım her kelimenin ucunda onun emeğine karşı saygı var aslında dile getirmek istedim... Ben çok iyi biliyorum ki bu duygularım karşılıklı ve bu takım birbirine o kadar saygılı ki herkesin her yaptığı- bir diğer kişinin bir adım ilerlemesini sağlıyor- bundan daha mutluluk verici ne olabilir ki... geçen yıl ortaya çıktım mevcut takımımı bırakıp yeni bir takım kurmak istiyorum dedim, böyle bir kural yoktu ama içimden öyle geçti ve sivrilik yaptım sonrada ekledim artık kilo verme süreci beni yormuştu tekdüzelik diyete olan bağımlılık sıkıntı yaratmıştı yeni takım bana yeni umut olsun ya olacak ya bitecek dedim bu takım son şansımdı ve o şans bana çok güzel bir şekilde gülümsedi.. Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum hepinizi çok seviyorum biz bu yağları defetme işinin altından hep beraber kalkacağız inanıyorum:1hug:

saskinim sen 65 de simdi nisandada 59 olur allahin izniyle. sabirli ol. diyetteki en büyük yanlis sabirsizlik. hayat boyu diyet yapmis olan bana bu konuda güven.. sabir sabir:1hug:
pericim reyhan ablamı dinle şekerciğim..

canım hepimiz bir an önce olsun göz açıp kapayalım 3 beden ufak kıyafetlere sığalım istiyoruz ama mümkün değil, mümkün olansa yavaş ve sağlıklı olan yolda ilerledikten sonra gelecek inanırsan başarırsın..sık tartılmaman işe yarayacaktır..

insallah umdugun kiloyu görürsün tartida güzelim.
yani elde degil biliyorum bende öyleyim. cuma günü kilomu yazar yazmaz önümüzdeki haftaya ne kadar kilo verebilecegimi hesapliyorum. biliyorum elde degil saskinim
galiba hepimiz böyleyiz asıl önemli olanıda yakaladık sanırım yani hiç umudumuzu kaybetmemek ve daha o gün ki adımımızı bitirince yeni adıma doğru harekete geçmek ahh ne güzel iştekaydirigubbakcemile5

tatlişkom burada yalnız kaldığında öylece bekleme başka takımlara gidip göz at hatta sohbet et misafir ol, sonra diyet başlığında çok güzel konular var onları gözden geçir bilgi sahibi ol.. her takımın ilk sayfalarında güzel konular var emelin püsküütün benim 7. takım baş sayfalarında güzel paylaşımlarımız var oralara bak burada bekleyip canını sıkma olur mu.. mümkün olduğunca burada olmak istiyoruz arzuluyoruz ama her zaman olmayabiliyor, bak buse ve mehalim öğle tatillerinde bile geliyorlar buraya hemen ama evde olunca aksilikler çıkabiliyor dış işleri koşturması ev işleri hep bize baktığı için zamanımız elverdiğince buradayız bazen gelip bir şey yazamadan çıktığımız oluyor bizimde içimiz böyle olsun istemiyor ama elden gelen bu işte.. buraya geldiğinde bekleme içindekileri yaz isteklerin varsa yaz biz geldiğimizde okur cevap veririz biliyorsun kimse atlamıyor...

burdaki orgu modelleri gosteren dergileri kallise gonderem kallis gosterir size onlarida bakin ozaman sizler yapabilirsiniz omodelleri valla cok havalilar kizlarinda gule gule giysinler
saskinim seninde ugraslarin varmidir el isi falan
zenanım sonunda msn açıldı ve seni kaydettim ama verdiğin adres yanlışmış aradan + işareti vardı çıkarttım oldu sen yinede bir bak gelen varmı diye eğer yine yanlışsa tekrar yollarsın bana olurmu canım...ya da ben yollarım senin kızlar kaydederler... zenanım bir şey soracağım sendeki çocuklar kaç yaşındaydı unuttum benim ortanca kızım 14 yaşında 15 olacak çok yakında ve burada bir dahaki yıl için fransızcayı seçmiş dil olarak şimdi ingilizce görüyor ve msn de arkadaş buldu kendine işte amerikadan brezilyadan filan sohbet edip dili ilerletmeye çalışıyor .. bende dedim sorayım sana fransızca başladığı zaman zenanın yaşı uygun olan çocuğu varsa ve de kabul ederse msnden konuşursunuz diye...hem normaldede arkadaşı yok seninkilerden isteyen olursa sevinir...

oyy vallaha sizlerde beni duygulandırıyosunuz böyle oldukça takımım için ne yapsam az gibi geliyor.
kallisim kitapla ilgili bilgilerini bekliyorum dört gözle.
şekerciğim gözünü dört açmışsın da kitap alt katta kaldı :1rolleyes: 2 kat hemde şimdi toto erir filan gidemedim az bekle yazacağım:roflol:
mehalim süper olur biliyormusun süper ötesi olur hatta haydi bu gün gün sonu başlayalım yazmaya ama herkes her yediğini gün sonunda ve tam liste halinde yazsın öyle parça parça toparlanmaz yoksa...

selam takımım
pazardan beri gelemedim çok şey konuşmuşsunuz okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okuyup geleyim
canım benim ya aslında sen anlatıyorum diyorsun ama kendini kandırıyorsun gibi geliyor.. tamam biz de yabancıyız sonuçta fazla paylaşamıyorsun ama bir yerden başlaman içindekileri dışarı atman gerekir... istediğin kişiyle msn sohbetide yapabilirsin tüm takımın buna açık olduğunu bilmeni isterim bir sıkıntın olduğunda ki var hepimiz biliyoruz de ki sen gel bakimm msn ye seninle dertleşmek istiyorum yada bir şeysoracağım bana yardımcı ol bak nasıl koşa koşa geliriz yeterki iste..bir de yazmayı dene... al eline kağıt kalemi yada bilgisayarın karşısına geç, içinden ne geliorsa karşında biri var gibi yaz nasıl faydası oluyor bilemezsin..

analizlerde ve daha önce bizim iststistiklerde kilom yanlış diyorsun ya benim yaptığımda açıkladım hani o hafta bildirim yapmamış sonra bende kaydetmemiş olabilirim diye yanlış olabilir ama dün kü analizde zaten kilolar eksik gözüküyordu galiba bir aylık dönemmi ne yazılmadı baktımda aklımdan çıktı şimdi..

bende gidip kitabımı alayım giderken kahve suyu koyayım dönerken kahve yapar alır gelirim :)) snki yarım saatlik yola gidiyorum..

Evettt kitabı aldım ama bu konuyu hem tartışmak istiyorum hemde bize mantıklı gelirse başkalarıda yararlansın ya da şöyle diyelim mantıklı ve mantıksız taraflarını paylaşalım istiyorum gidip konu açayım burayada link eklerim beraber takip ederiz..
gelen olursa ben buralardayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…