sagol kallisim. ne güzel seyler yazmissin mehalimde öyle aglattiniz beni aksam aksam deliler sizi:1hug:
az önce yazdiklarimda sanki bunlari daha önceden okumusum gibi oldu. iste bunlari dile getirmeye calismistim az önce. evet bu cok özel bir takim. herseyiyle. hepinizi cok seviyorum. kardeslerim gibi.. evlatlarim gibi..Şeniz
ablam benim dün inan hepimiz duygulandık anlıyorum ben hepinizin içinden geçenleri ve takımımı çok ama çok seviyorum buradan çıktığım evimle ailem ile uğraştığım anlar bile hep aklımda siz varsınız.. dün püsküütümü bile ağlattık, o da gurur duydu bizimle beni de çok sevdiğini hissediyorum benim gözümde onun apayrı bir yeri varsa bende onun gözünde nasıl göründüğümü hissedebiliyorum ama asıl içinden geçenleri bir bilseniz bu diyet yarışması ve grupları onun çocuğu gibi yani iki yılın emeği var her gün yeni fikirlerle geldi bize her durgunluk dönemimizde hareketlendirdi ortalığı yaptığım her şeyin yazdığım her kelimenin ucunda onun emeğine karşı saygı var aslında dile getirmek istedim... Ben çok iyi biliyorum ki bu duygularım karşılıklı ve bu takım birbirine o kadar saygılı ki herkesin her yaptığı- bir diğer kişinin bir adım ilerlemesini sağlıyor- bundan daha mutluluk verici ne olabilir ki... geçen yıl ortaya çıktım mevcut takımımı bırakıp yeni bir takım kurmak istiyorum dedim, böyle bir kural yoktu ama içimden öyle geçti ve sivrilik yaptım sonrada ekledim artık kilo verme süreci beni yormuştu tekdüzelik diyete olan bağımlılık sıkıntı yaratmıştı yeni takım bana yeni umut olsun ya olacak ya bitecek dedim bu takım son şansımdı ve o şans bana çok güzel bir şekilde gülümsedi.. Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum hepinizi çok seviyorum biz bu yağları defetme işinin altından hep beraber kalkacağız inanıyorum:1hug:
saskinim sen 65 de simdi nisandada 59 olur allahin izniyle. sabirli ol. diyetteki en büyük yanlis sabirsizlik. hayat boyu diyet yapmis olan bana bu konuda güven.. sabir sabir:1hug:
pericim reyhan ablamı dinle şekerciğim..
En büyük hatamda o zaten ablacım. İnanılmaz sabırsızım bian önce 59 olayım istiyorum sanki 2 günde bu kiloyu aldım yaa , 2 de verecem :çok üzgünüm: Bu hafta inat ettim cumaya kadar tartılmıcam en azından verdiğim kiloyu bianda görmek istiyorum...
canım hepimiz bir an önce olsun göz açıp kapayalım 3 beden ufak kıyafetlere sığalım istiyoruz ama mümkün değil, mümkün olansa yavaş ve sağlıklı olan yolda ilerledikten sonra gelecek inanırsan başarırsın..sık tartılmaman işe yarayacaktır..
insallah umdugun kiloyu görürsün tartida güzelim.
yani elde degil biliyorum bende öyleyim. cuma günü kilomu yazar yazmaz önümüzdeki haftaya ne kadar kilo verebilecegimi hesapliyorum. biliyorum elde degil saskinim
galiba hepimiz böyleyiz asıl önemli olanıda yakaladık sanırım yani hiç umudumuzu kaybetmemek ve daha o gün ki adımımızı bitirince yeni adıma doğru harekete geçmek ahh ne güzel iştekaydirigubbakcemile5
Tam çıkacam Zenanım gelmiş yaa yerimseniben yarın erken kalcam yaa yatım dedim malum yürüyüş var. Eğer hava güzel olursa yine aletli cimnastik yapıcam... Sağolsun Reyhan ablacım dinledi beni :1hug: bugün çok yalnız kaldım yaa herkesin işi vardı... napalım daha çook konuşcamız dertleşcemiz günler olacak Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5
tatlişkom burada yalnız kaldığında öylece bekleme başka takımlara gidip göz at hatta sohbet et misafir ol, sonra diyet başlığında çok güzel konular var onları gözden geçir bilgi sahibi ol.. her takımın ilk sayfalarında güzel konular var emelin püsküütün benim 7. takım baş sayfalarında güzel paylaşımlarımız var oralara bak burada bekleyip canını sıkma olur mu.. mümkün olduğunca burada olmak istiyoruz arzuluyoruz ama her zaman olmayabiliyor, bak buse ve mehalim öğle tatillerinde bile geliyorlar buraya hemen ama evde olunca aksilikler çıkabiliyor dış işleri koşturması ev işleri hep bize baktığı için zamanımız elverdiğince buradayız bazen gelip bir şey yazamadan çıktığımız oluyor bizimde içimiz böyle olsun istemiyor ama elden gelen bu işte.. buraya geldiğinde bekleme içindekileri yaz isteklerin varsa yaz biz geldiğimizde okur cevap veririz biliyorsun kimse atlamıyor...
burdaki orgu modelleri gosteren dergileri kallise gonderem kallis gosterir size onlarida bakin ozaman sizler yapabilirsiniz omodelleri valla cok havalilar kizlarinda gule gule giysinler
saskinim seninde ugraslarin varmidir el isi falan
zenanım sonunda msn açıldı ve seni kaydettim ama verdiğin adres yanlışmış aradan + işareti vardı çıkarttım oldu sen yinede bir bak gelen varmı diye eğer yine yanlışsa tekrar yollarsın bana olurmu canım...ya da ben yollarım senin kızlar kaydederler... zenanım bir şey soracağım sendeki çocuklar kaç yaşındaydı unuttum benim ortanca kızım 14 yaşında 15 olacak çok yakında ve burada bir dahaki yıl için fransızcayı seçmiş dil olarak şimdi ingilizce görüyor ve msn de arkadaş buldu kendine işte amerikadan brezilyadan filan sohbet edip dili ilerletmeye çalışıyor .. bende dedim sorayım sana fransızca başladığı zaman zenanın yaşı uygun olan çocuğu varsa ve de kabul ederse msnden konuşursunuz diye...hem normaldede arkadaşı yok seninkilerden isteyen olursa sevinir...
oyy vallaha sizlerde beni duygulandırıyosunuz böyle oldukça takımım için ne yapsam az gibi geliyor.
kallisim kitapla ilgili bilgilerini bekliyorum dört gözle.
şekerciğim gözünü dört açmışsın da kitap alt katta kaldı :1rolleyes: 2 kat hemde şimdi toto erir filan gidemedim az bekle yazacağım:roflol:
mehalim süper olur biliyormusun süper ötesi olur hatta haydi bu gün gün sonu başlayalım yazmaya ama herkes her yediğini gün sonunda ve tam liste halinde yazsın öyle parça parça toparlanmaz yoksa...
selam takımım
pazardan beri gelemedim çok şey konuşmuşsunuz okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okuyup geleyim
canım benim ya aslında sen anlatıyorum diyorsun ama kendini kandırıyorsun gibi geliyor.. tamam biz de yabancıyız sonuçta fazla paylaşamıyorsun ama bir yerden başlaman içindekileri dışarı atman gerekir... istediğin kişiyle msn sohbetide yapabilirsin tüm takımın buna açık olduğunu bilmeni isterim bir sıkıntın olduğunda ki var hepimiz biliyoruz de ki sen gel bakimm msn ye seninle dertleşmek istiyorum yada bir şeysoracağım bana yardımcı ol bak nasıl koşa koşa geliriz yeterki iste..bir de yazmayı dene... al eline kağıt kalemi yada bilgisayarın karşısına geç, içinden ne geliorsa karşında biri var gibi yaz nasıl faydası oluyor bilemezsin..
analizlerde ve daha önce bizim iststistiklerde kilom yanlış diyorsun ya benim yaptığımda açıkladım hani o hafta bildirim yapmamış sonra bende kaydetmemiş olabilirim diye yanlış olabilir ama dün kü analizde zaten kilolar eksik gözüküyordu galiba bir aylık dönemmi ne yazılmadı baktımda aklımdan çıktı şimdi..