Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzel bayanlar
nasılsınız bakalım
ben bugün 1 kilo inmişim
ya bu tartı mı delirdi
ben mi delirdim
vücudummu delirdi yaaaaaa
şaşkınım çok şaşkın yaaaa

geçmişe bakıp geleyim azıcık vaktim var

selam takımım
pazardan beri gelemedim çok şey konuşmuşsunuz okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okuyup geleyim
bu arada yediklerimi yazayım diyecem ama neredeyse hiç birşey yemeden yaşıyorum kaç gündür mesela bu sabah kahvaltı ettim öğlen yemedim akşam çorba içtim sadece onuda geri çıkarttım depresyonun dibine vurmuş durumdayım yemek yemiyorum uyuyamıyorum ve olur olmaz ağlıyorum bu gün tekrar psikiyatriste gittim bir ilaç daha verdi normalde çok pis boğazlıyımdır ama son günlerde canım hiçbirşey yemek istemiyor kilo almamak adına iyi ama ruhsal sağlığım adına kötü bir durum:nazar:
zenanı görüyorum aşağıda ama ben zenana küsüm:dilcikar:eek: sebebini biliyookaydirigubbakcemileyada bilmiyokaydirigubbakcemile3
canım bencede anlattığını sanıyosun ama hiç bişe anlatmıyosun
anlatmazsan rahatlamazsın
eşinden de bişe saklama bağır çağır boşalt içini
inan içine attıkça kalıyo onlarda bişe anlamıyo zaten

Evettt kitabı aldım ama bu konuyu hem tartışmak istiyorum hemde bize mantıklı gelirse başkalarıda yararlansın ya da şöyle diyelim mantıklı ve mantıksız taraflarını paylaşalım istiyorum gidip konu açayım burayada link eklerim beraber takip ederiz..
gelen olursa ben buralardayım..

tamam canım takip ederiz kitabı
bakalım neler anlatacaksın bizeee

günaydın güzel takımımın güzel bayanları nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür.

gulum iyiyim canim cocuklarda iyiler yuruyom iyi gidiyo her cuma bu hafta bir kilo gitmeli diye basliyom cuma bir bakmisim 200gr olsun yinde vericem bu kilolardan kurtulacagim bugun dahabir heycanliyim niye bilmiyom birde analizden basari ile gecmisiz ya seviniyom boyle cocuklar gibi bugun pekbi elektrikler kesildi fazla giremedim olsun
senin adinada hem sevindim hemde biraz ayri kalcazya uzuldum amasen bize bir supriz yap iki haber bekliycez senden bir saglikli kilo vermeye devam edecen biride bebis haberi belki allah sana firsat veriyo degerlendir bu firsati hadi bakalim canim:CüvCüv::nazar:
selam zenancım dün yazdım ama çıkmak zorunda kaldım.az az da olsa veriyosun cnm sana tavsiyem yemeklerini 4 kaşığı geçirme sebze ve makarna yada pilav olarak ye. günde 3 dilim ekmeği ye mutlaka bol salatayla beslen yemek yanında. böyle fayda görürsün ben böyle besleniyom. iş konusunda şansım güldü.allahın sevgili kuluymuşum. saol cnm. bebek için de bugün belli olcak varmı yokmu. tatildede iyice dinlencem.
saskinim hosbulduk gulum gitmis be cevap yazmistim ona olsun yarin okur arrtikcanim benim
saskinim masallahinvar kiz genc olmak boyle bisiy oooyyyyle devam ediyon diyeti sporu afferin bak ablalarin sozunu dinle yumurta gibi olursun sonra karismam bende cikiyom aksama gorusuruk kizimi alayim geleyim okuldan elektrik kesildi gorusemedik senlede pardon canim ya
cnm gördüm yazını bugün. neden elektrik gidiyo sizin hep. şaşkıncım evt sözlerimizi yabana atma şanslı çıkarsın.

Sende bırakıp git beni senağlama kaldım burda bir başıma... Ya ben akşam yemeğini bugün erken yedim sanırsam :1shok: 1 dilim ekmekle az bişey kuru fasülye yedim yanında da olmazsa olmaz baharatlanmış kuru soğan :jeyyar: ve ben bunu 16:30 gibi yedim. Akşama daha çook var eğer bunla durursam tam süper olur :dance: birazda hareket yaparsam bu cuma güzel bi sonuç beni bekliyo demektir. sositososito
yediklerin güzel cnm ama acıkıcan belli gece 1 bardak süt içebilirsin yada 2 meyva. sen spora devam et ve böyle beslenmeye güzel kilo vercen. yeterki azmini yitirme.

İyiyim canım. Bu hafta pek bi hırslıyım nazar değmesinde :nazar: 2 haftaya kalmaz 65 olurum diye ümit ediyorum. Bana kalsa bu hafta olayım ama bi haftada 4 kilo zor olur sanırım :roflol: Dün aletlerle spor yapmıştım yaa her tarafım acıyo yaa :1no2: yürümekte bile zorluk çekiyom... hihoyyyt ama herşeye rağmen hareket etmek için çırpınıyom...

valla cnm benden sonra 2 ci baya baya azimli birisin. spora başlayınca ilk başlarda vücutta acıma oluyor ama zamanla alışır bünyen.

5. takımın güzelleri tebrıklar:teytey: hepiniz maviş kalmışınız analızde .:nazar:
hiç kızaran olmamışşşşşkaydirigubbakcemile3a.s.
bizim takımımız süper takım kızarmamak iiçin çabalıyor herkez.azimle saygıyla diyetine ve arkadaşlarına saygı duyuyorlar.sadık kalıyorlar.

kdisim senin kilo işinin mantığını yarın yazacağım bu okuduğum kitap çok güzel açıklıyor senin neden kilo veremediğini canım sabah bekle..

gülüm canım hayırlı olsun bakalım önce üzüldüm dedim iş hayatıın bitmesi bir bunalım sebebi çünkü ama hemen yeni işe başlayacağını duydum ya çok iyi canım haydi allah yüzünü güldürsün inşallah...
saol kalisim evt iş arıyordum zaten evde yapamam ben. dediğin gibi bunalıyom sarcak yer arıyom. oyüzden allahdan hemen buldum.

oyyyyy canim sagol mehalim. ya öyle güzel bir gurupki burasi... herkes herkes icin birseyler yapmaya faydali olmaya cabaliyor. düseni kaldiriyor iteliye kakaliya yürütüyor...
birinin birine bir isi düsse digeri seve seve daha fazlasini yapmaya calisiyor.. ben öyle seviyorumki takimimi.. incelip saglikli bicimli olmak bir yana, takimin herbir üyesi basli basina gercek dost. dostlukta cok büyük cok üstün bir kavram. ben burada olmaktan cok mutluyum . iyiki varsiniz .:1hug:Şeniz
ablaların güazelii ne güzel cümleler söylüyon hakkımızda çok duygulanıyom okurken ama benim cümle daarcığım küçük az fazla cümle türetemiyom. sen çok güzel anlatıyon takımımızı. sende iyiki varsın hepinizi seviyorum.:1hug:

saskinim ben seni hic yalniz birakirmiyim 4 cocuk naparsin isim bitmiyo hic ustelik butun arkadaslarimada cevap vermeden cikmakta istemiyom bazen birini gorunce asada cikcaksam birazdaha kaliyom fakat bugun seni biraktim cunku mecbur kizimi okula almaya gitmem gerekiyodu bitanem bide bugun elektrikler sinir etti beni analiz basarimiz icin sevincimden heycanlanmistim herkeze bircok guzel mesajlar yazmistim hepsi silindi elektrikler yuzunden cok uzuldum iknci kez yine uzunca yazdim yine kesildi deli oldum ya naparsin bazen oluyo seni kendime benzetiyom biliyomusun bende esim oglenci olunca burda daha cok vakit geciriyom e tabi arkadaslarda caliso bende yalniz kalinca hep sitem ederdim onlara nerdesiniz falan diye ne cok mesaj yazardim hepsini okurlar sagolsunlar bikmadan ve hepsinede cevap yazarlar kiyamam onlara sende yaz canim biz burda butun derdimizi sevincimizi paylasir hale geldik hatta bazen burasi zayiflama grubu degilde el isleri orgu grubu bilem olmustur bak yine yazdim elim dusuyo bazen booooooyle uzatiyorum roman gibi napim yalnizlik boyle bisiy buradan baska konuscak kimsem yok benim
kıyamam sana zenanım benim:teselli: gurbet çok zor. yalnızlıkda canım benim herzaman burdayız konuşmaya hazırım ben senle sende duygulandırdın beni bakya.siz yazın sonra biz geldimi okuyoruz mutlaka hayatım. üzülme herzaman yanındayız.

konusuruz tabiki saskinim, burada yalniz degiliz. zenanin dedigi gibi kimse yokkende ben derdimi tasami sevincimi um utlarimi planlarimi anlatirim.. kimse iska gecmez herkes ilgilenir. bu ne güzel bir durum biliyormusun . bazen kendi cocuklarimin vakitleri olmaz beni dinlemeye yada ben her tasami anlatmam onlara . ama buradaki 11 can hep can olurlar dost olurlar bana ve herkes herkese.
dedigim gibi ilk bastan sabir öyle diyet bozmak falan yok hep birlikte saglikla elele incelip güzellesecegiz
ayy kıyamam ablam benimm yine döktürmüşsün saol iyi dileklerin için. bütün hissettiklerimi anlatmışsın burda.a.s.
oyy vallaha sizlerde beni duygulandırıyosunuz böyle oldukça takımım için ne yapsam az gibi geliyor.
kallisim kitapla ilgili bilgilerini bekliyorum dört gözle.
kaptanım kraliçem ayrıca reyhan ablam sayesinde aklıma bir fikir geldi fikrimi hemen sen ve takım arkadaşlarımla paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz
şimdi ben her gün yediklerimi yazım kalorilerini hesaplıyorumya. diyorumki nasılsa arkadaşlarımızda hergün yediklerini yazıyorlar. bunu daha düzenli bir şekilde yapsakta gün sonunda her kez yediklerini yazsa atlamadan ama. bende elimden geldiğince becerebildikçe bunların kalorilerini hesaplasam nasıl olur acaba diyorum.ama bunu ciddiye alacaz atlamak yok(mümkün old kadar tabiki.
böylece daha kontrollü oluruz gibi geliyor bana ne dersiniz acaba
mehalim ben varım.. dün aklımdan geçti sana sormak kalori hesbını öğrenim diyodum falla sevinirim yaparsan zaten hemen hemen hergün yazıyom dahada gayret ederim yazmaya cnm. saol iyi fikir. öğretmenim benimm.

takımımızın başarısını kutluyorum herkesi tebrik ediyorum maalesef listede en az ben vermiş görünüyorum ama hep söylüyorum aslında ben 7.5 kilo verdim nedense 4 gibi görünüyo listelerde çünkü 67.5 ile başlamıştım neyse önemli olan şu anda üstümden o kadar kiloyu atabilmiş olmam her ne kadar 5 ay gibi uzun bir zamanda vermişde olsam
gökçenk tebrik ederim canım takım birincisi olmuşsun harikasın devam
kadisim sen çok iradeli bir kızsın canını sıkma lütfen ben senin kısa zamanda inat edip mezun olacağına inanıyorum
gül canım yeni işin hayırlı olsun
şaşkınperi kız ne hırslısın maaşallah diyim nazar olmasın şekerim tebrik ederim gösterdiğin azimden dolayı
umutcuğum da kendini toparlamaya kilo vermeye devam etmeye karar almış çok sevindim
reyhanabla pek beceriklisin yaaa ne güzel sen yazdıkça ben burda kendimi çok beceriksiz hissediyom ama
mehalim kalori hesaplama işi çok iyi olur canım harika bir fikir bence ben kalori hesabını hiç bilmem çünkü ne yediğimde kaç kalori aldığımı bilirsem ona göre dikkat ederim dimi
buseciğim hiç şikayet etme ısırılmaktan bende ısırarak sevenlerdenim çünkü çok şekersin demekki ısırıyor arkadaşın seni ama bende bi tadına bakayım ne kadar şekerlisinkaydirigubbakcemile3
kallistem takımın başarısının mimarı sensin canım hepimizi motive etmek için uğraşıyorsun kaptanımızı sevindirmişiz takımcak mutlu oldum bende sen harika bir kaptansın teşekkür ederim kendi adıma Şeniz

saol honeyim. cnm psikoloji çok önemli herşey beyinde bitiyo. anan seni bir kere doğurdu elalemin bunu hayatını mahvetmesine izin verme. düşünme takma kafana. bizim ailede 2 tane var psikolojik hasta bilirim zorluklarını oyüzden bırak kim ne derse desin üzülme cnm. eşine anlat derdini paylaş stresini paylaş.toplan cnm at arkana herşeyi bidahamı gelcen dünyaya.

buarada dün yediklerimi yazim.
kahvaltı yok öğlen tost yedim kaşarlı akşam 4 kaşık bulgur ve 2 çatal menemen kalmış onu yedim
ama çok şişkinlik var üstümde adet olmayınca şiştim. cumaya fazla çeker tartı eminim. ama 2 haftalık tatilde günde 2 kez yürücem kararlıyım.
kalisim nasıl olcak bu cumadan sonra izinlimi yapcan beni canım cevap vermemişsin merak ettim.
emelcim yarın inşallah iyi geçer. sen güçlü birisin başarırsın cnm. sakin ol.
busecim bende ısırarak severim sevdiğimi emin olun yanımda olsanız ısırır dururdum sizi.

Günaydınlar güzeller,
size de merhaba demeden geçemedim. Nasıl gidiyor, cuma stresi bastı mı sizi de. Ben çok şişmişim, metobolizma hızlandırıcı çay yaptım onu yudumluyorum, ödemleri yok etsem, yüzüklerim kıpırdamıyor.
Bu arada hepinizi tebrik ederim, analiz sonuçlarınıza baktım, süper kilo vermişsizniz.
Öpüldünüz, biz de bekleriz.

ben öyle çok doğurdum ki kime ne kadar kiloyla hamile kaldım kimi doğurdum kaç kilo oldum karıştırdım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kalistecim merak ettim ne kadar doğurdun ki???

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-pazartesi-rejime-basliyorum.html#post5264449

kadisim günaydın bak sana ne getirdim buradaki 3. mesaj tam senin için yazılmış gibi zaten dün kitabı okumaya başladığımda bu konuyu görüp işte kadisin sorunu bu dedim... oku bakalım boşa çabaladığını göreceksin...

Ben de 3-5 ay önce nilgün motivasyonunu dinledim, hergün sabah akşam dinleyin diyordu, 1 hafta dinledim ezberledim dinle dinle nereye kadar sıkıldım. Ama yazılanlar doğru, herşeyi araştırıp öğreniyorum da bir de uygulasam.

gülüm ne güzel tavsiyelerde bulunmuşsun zenana periye filan.. diğer mesajlarında çok hoş bence kendine haksızlık yapıyorsun..
emelle konuşabildinizmi buradaki mesajını görmemiş olabilir gidecekmisin bu gün ..

ahh gülüm yazacaktım yazmamışım demi unutup atlamışım canım özür.. iki hafta için ayrıldı deriz sorun yok sen içini ferah tut burayı ben hallederim yeter ki kilo almadan dönmeye çalış..

Günaydınlar güzeller,
size de merhaba demeden geçemedim. Nasıl gidiyor, cuma stresi bastı mı sizi de. Ben çok şişmişim, metobolizma hızlandırıcı çay yaptım onu yudumluyorum, ödemleri yok etsem, yüzüklerim kıpırdamıyor.
Bu arada hepinizi tebrik ederim, analiz sonuçlarınıza baktım, süper kilo vermişsizniz.
Öpüldünüz, biz de bekleriz.
yok canım bizi basmadı stres.. demişsiniz ya kardeş takım uyuyomu hep biz derece alıyoruz :dilcikar::dilcikar::dilcikar: bu yüzden sessizce eylemlere geçtik aramızda mırıldanarak anlaşıyoruz size sölemices:dilcikar:

ben öyle çok doğurdum ki kime ne kadar kiloyla hamile kaldım kimi doğurdum kaç kilo oldum karıştırdım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kalistecim merak ettim ne kadar doğurdun ki???

Ben de 3-5 ay önce nilgün motivasyonunu dinledim, hergün sabah akşam dinleyin diyordu, 1 hafta dinledim ezberledim dinle dinle nereye kadar sıkıldım. Ama yazılanlar doğru, herşeyi araştırıp öğreniyorum da bir de uygulasam..
3 tane dünya tatlısı dünya güzeli kızım var canım...
bende acaip motive oldum bakalım artık fayda edecekmi merak ediyorum..21. gün dinlemek gerekiyormuş ama keşke bırakmasaydın..

gülüm ne güzel tavsiyelerde bulunmuşsun zenana periye filan.. diğer mesajlarında çok hoş bence kendine haksızlık yapıyorsun..
emelle konuşabildinizmi buradaki mesajını görmemiş olabilir gidecekmisin bu gün ..
saol kalisimm bazen coşarım ama bazen de tutulur bişi diyemem. genelde fazla teselli vermesini beceremem.görüştüm emelle msndden. gidicem nasip olursa ya perşembe ya cuma olmadı ctesi mutlaka gidicem kalıcam onda.sizi çekiştiririz.
oturur birde biz analiz yaparız hakkınızda.kaydirigubbakcemile5

ahh gülüm yazacaktım yazmamışım demi unutup atlamışım canım özür.. iki hafta için ayrıldı deriz sorun yok sen içini ferah tut burayı ben hallederim yeter ki kilo almadan dönmeye çalış..

yok kalisim almam kilo merak etme söz veriyom hepinize hayalimde yürüyüş yapmak var. belki ıspartaya giderim ama ordada çok güsel yürücek yerler var. kilo vermiş olurum orası kesin.a.s.

günaydın
işim çok yine sabahtan parton geldi arayan soran ne ararsan var bugün sabahtan büroyu bir temziledim şimid de yetiştirmem gereken bir yazı var
akşama partonum yemekli toplantı sonrası seminer vercek de onu yazıyorum
hoşçakalın

Selam dersteyim bilgisayar dersinde bebelerim paintte resim yapıyor bende buraya kaçtım.
kallisim aynen dediğin akşam bütün halinde yenilenler yazılırsa benim işim daha kolay elbette ayrıca bir ricam daha var yazmak isteyen arkadaşlar yediklerini yazarken biraz daha detaylı olurlarsa sevinirim örneğim gül demişki tost yedim demiş bunu şöyle yazarsa sevinirim işte çeyrek ekmek yada 2 dilim kepek ekmekle yağlı yada yağsız.veya şu peynirle yaptım gibi .sadece tost yazarsanız ben o tost hangi ekmekle yapıldıu içine konuşdu bilmem elbete buda hesap yapmamı zorlaştırır.
Bende kendi listemi akşam yazacam .bana güzel olacak gibi geliyor bakalım inşl başarırız.

kadisim vallaha vucudumuzda şaşırıyor ne yapacağını tartıda şaşırıyor:))

mehalim haklısın cnm medyum deilsin bilemessin özür dilerim.
dün yemek getiremedim ben oyüzden cafeden söyledim tost. kaşarlı domatesli yağsız ayvalık ekmeğine yapılmış tost cnm. buarada kızlar bişi söylicem
ben yediğim yemeklerde salatalarda yağı kısmadım yani zaten oldum olası yağlı yemek sevmem aynen devam ediyom 1 kaşığı geçmiyo yağ oranı ve herşeyde zeytin yağı kullanıyorum.
2 cisi tuzuda çok kesmedim zaten aşırı tuzlu yemezdim aynı oranda yiyorum yine. tuzsus yağsız deil yediklerim yani. diyet doktorumun tavsiyesiydi. vücudu alıştırarak yemeiymişiz. tuzdan arındırırsak yağdanda arındırmamak lazımmış diyeti bırakınca aldığımız her yağ tuz kiloya sebep oluymuş.ben böyle herşeyden ölçülü yiyerek veriyorum. canlarım. bilgi amaçlı yazdım.

zenancım reyhan ablacım grdüm sizlerii nabersiniz geçmişimi okuyonuz. falla ben sabahları hergün 1 sati buluyo okuyup bitirmem. sonra cvp yazıyorum. maşallah akşamları iyi kaynatıyonuz yokluğumda.

günaydin güzellerim.
ya 20 cm kar yagmis gece nerdeyse..
emelim insallah istedigin düsündügün gibi olur hersey. senin ve oglun icin en hayirlisini rabbim bilir..
mehalim harika fikir tatlim ben varim cok iyi olur. böylece hatalarimizi daha iyi görürüz.
gülüm benim kalp hissetmezse dil söylemez. söylesede sahte olur belli olur sahteligi. birkere daha demistim. buradaki herkesin egitim ve kültür seviyesi cok yüksek. cok kaliteli sohbet ortami var. herseyden öte cok duygu var. yazilan güzel bir cümle ile ürperip gözlerimiz doluyorsa . yazilan icten bir kelime ile karsindakini kucaklamak arzusu olusuyorsa, bu aradaki duygu yogunlugundan kaynaklidir. saygidir sevgidir, ictenliktir..
yani uzatmiyayim tek kelime ile bu takim HARIKADIR:lepi::lepi::lepi:

zenancım reyhan ablacım grdüm sizlerii nabersiniz geçmişimi okuyonuz. falla ben sabahları hergün 1 sati buluyo okuyup bitirmem. sonra cvp yazıyorum. maşallah akşamları iyi kaynatıyonuz yokluğumda.

herzaman olmuyor gülüm aksam sohbeti arada bir denk geliyor.kocisleri uyutup sohbet ediyoruz:sm_cool:

ablam benim hoşgeldin.. ne içten yazmışsın hepimiz adına yazmışsın hemde tüylerim diken diken oldu...

hosbuldum kallisim sende hosgeldin. kitabi oku bizde faydalanalim.yani hazira konalim:roflol: valla cok ugrasiyorsun kallisim hepimizle tek tek hakkini helal et güzelim ya:1hug:

ne demek ablacım ya aşkol.. kilolara savaş için ne gerekiyorsa yapacağım tabiki hak ne demek...hepimiz amacımıza ulaşalım bundan güzel ne olabilir...

bizde bu takim dayanismasi varken bu savastan biz galip cikacagiz ben eminim .hemde hepbirlikte. kallisim 5 marta cok az kaldi ne dersin? 75 olabilecekmiyiz?

X