- 30 Aralık 2007
- 4.514
- 73
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlarrrrrrrrr.
sükür oglusum sag salim geldi eve ama yarin yine gidecek. öyle berbat bir hava varki inanilmaz. sabaha kadar 20 kez uyanmisimdir belkide. firtina resmen.
kallisim cok güzel oldu kazak tavsiye ederim yapmak istersen sonuc harika gercekten . ne basliyacagima karar veremedim henüz bir dolasayim bakayim ne uyar kafamagamyoncuiremsu
umutum kararlisin masallah. insallah subat bitmeden 75 olursun güzelim benim..
gülüm yeni isin hayirli olsun tatlim. insallah seni tatmin edecek huzur verecek bir istir..
zenan güzelim biz cok yakiniz galiba ya. sizdeki firtina bizdede var...:yagmur kar ve firtina cok pis hava cok
kadisim iyice stresste. acaba bizmi baski yapiyoruz diyorum mezun ol mezun ol diye.iste bu hafta yada diger hafta diye diye cok baski yaptik kadisime oda ters tepki verdi. sikma canini kadisim. mezun neyimde olma. keyfine bak kiyamam sana benkaydirigubbakcemile5
gökcen gercekten harika kilo verdin geldin geleli.. hele gecende bir haftada 4,5 kilon gitmisti. benim cenem acik cekmece gibi sarkmisti. giden kiloyu görünce. allah nazarlardan saklasin canim
emelimde cok mesgul bu ara haberlerini alamiyoruz. insallah iyidir yolundadir hersey.
saskinim cok hirsli masallah insallah mükafatini alir cabalarinin.
mehalimde acaip koc olur yani. elimasaliklava: banada lazim öyle bir koc.. benimde kocum olurmusun mehalimlülülülülülü isirmak yok ama.....
busem gercekten isirdimi giiii? cok güldüm yananiknanik
saskinim mart ayina 3 hafta bile kalmadi 10 kiloyu nasil vereceksin birtanem. zaten öyle aman aman bir kiloon yok. ama 65 olabilirsin ugrasirsan yani böyle gidersen.
ya allah hepimizin gönlündekini versin. herkes mutlu olsun ne olura.s.
amaninda kazaklar bitmis oyy oyy yeter reyhan ablaya bebekler cabuk buyuyolar boy boy oruyondur insallah pek kivrak kari bu ya daha cocuk agustosun sonunda dogacak ozamana kadar bebek giyim magazasina donecek ev vallahi
hem orgu hem yuruyus hem diyet hem calis hem ev abooo massallah cok tembelim ben cooook
Biliyorum ablacım benimki imkansızı istemek gibi bişey ama napim işte bu hafta 2 kilo veririm diye umuyorum. Geriye kalıyo 2 hafta onda da taş çatlasa 4 veririm... yok ben bu dileğimi mart ortasına atım en iyisi :çok üzgünüm: çok istiyorum ama yaaa
saskinim sen 65 de simdi nisandada 59 olur allahin izniyle. sabirli ol. diyetteki en büyük yanlis sabirsizlik. hayat boyu diyet yapmis olan bana bu konuda güven.. sabir sabir:1hug:
insallah umdugun kiloyu görürsün tartida güzelim.
yani elde degil biliyorum bende öyleyim. cuma günü kilomu yazar yazmaz önümüzdeki haftaya ne kadar kilo verebilecegimi hesapliyorum. biliyorum elde degil saskinim
saskinim ben seni hic yalniz birakirmiyim 4 cocuk naparsin isim bitmiyo hic ustelik butun arkadaslarimada cevap vermeden cikmakta istemiyom bazen birini gorunce asada cikcaksam birazdaha kaliyom fakat bugun seni biraktim cunku mecbur kizimi okula almaya gitmem gerekiyodu bitanem bide bugun elektrikler sinir etti beni analiz basarimiz icin sevincimden heycanlanmistim herkeze bircok guzel mesajlar yazmistim hepsi silindi elektrikler yuzunden cok uzuldum iknci kez yine uzunca yazdim yine kesildi deli oldum ya naparsin bazen oluyo seni kendime benzetiyom biliyomusun bende esim oglenci olunca burda daha cok vakit geciriyom e tabi arkadaslarda caliso bende yalniz kalinca hep sitem ederdim onlara nerdesiniz falan diye ne cok mesaj yazardim hepsini okurlar sagolsunlar bikmadan ve hepsinede cevap yazarlar kiyamam onlara sende yaz canim biz burda butun derdimizi sevincimizi paylasir hale geldik hatta bazen burasi zayiflama grubu degilde el isleri orgu grubu bilem olmustur bak yine yazdim elim dusuyo bazen booooooyle uzatiyorum roman gibi napim yalnizlik boyle bisiy buradan baska konuscak kimsem yok benim