- 23 Mayıs 2008
- 248
- 2
gulum iyiyim canim cocuklarda iyiler yuruyom iyi gidiyo her cuma bu hafta bir kilo gitmeli diye basliyom cuma bir bakmisim 200gr olsun yinde vericem bu kilolardan kurtulacagim bugun dahabir heycanliyim niye bilmiyom birde analizden basari ile gecmisiz ya seviniyom boyle cocuklar gibi bugun pekbi elektrikler kesildi fazla giremedim olsunzenancım canım arkadaşım nasılsın hiç konuşamadık özledim seniyasenağlama denk gelemedik bir türlü cnm sıkma canını yediklerine dikkat et verirsin kilo yine iyisin bişeyler yapmaya çalışıyosun cnm. nasıl çocuklar iyimi.
saskinim hosbulduk gulum gitmis be cevap yazmistim ona olsun yarin okur arrtikcanim benim
saskinim masallahinvar kiz genc olmak boyle bisiy oooyyyyle devam ediyon diyeti sporu afferin bak ablalarin sozunu dinle yumurta gibi olursun sonra karismam bende cikiyom aksama gorusuruk kizimi alayim geleyim okuldan elektrik kesildi gorusemedik senlede pardon canim ya
Tekrar selam bugun yazdıklarımı sizlerlede paylaşım hemen bakalım ne diyeceksiniz aynısını buseyede yapmayı planlıyorum anlıcanız çok sıkıya alcam onu bugun kafamın etini yedi hazirana düğün varmışta iki tane eş adayıda gelecekmişte ona bakacakmışta mutlaka zayıflaması gerekiyormuşdaa öldürdü kafamı beynimi yedi bitirdi aramızda kalsın haa bu yazdıklarımm( ayy neler yazmışım şimdi yarın okur gene kovalar benii):)))
Gelelim listeme-- bu arada listemin yanına eklediğim kalori değerleri elimdeki bigilerle ve netten aldıklarımla hesapladığım en yaklaşık değerler yani aşşa yukarı
sabah1 kuru kayısı---8 kal
1 dilim kepek ekmek--60 kal
1 katı yumurta-- 85 kal
1brdk greyfurt+potakal suyu--- 110 kal
arayarım bardk ikisi bir yerde kahve---28 kal
öğlen1/2 kepçe kuru fasulye--100 kal
3 kaşık pirinçpilavı--150 kal
3 kaşık salata (yağlı)----?
arayarım brdk kahve--28 kal
2 kuru kayısı--16 kal
maden suyu
akşamkellogs k flex-- 160 kal
toplamda 750 kal oluyor.
şimdi akşam dahada bişşey yermiyim bilmiyorum meyva yerim sanırsam.yaptığım hesaplamada yada kalori değerlerinde bir yanlışlık varsa düzeltin beni ok bilgilerinizi esirgemeyin benden haaaa şimdilik bu kadar
şaşkınım listemi yazıyodum bebeğim nasılsın bakım
kdisim senin kilo işinin mantığını yarın yazacağım bu okuduğum kitap çok güzel açıklıyor senin neden kilo veremediğini canım sabah bekle..bende çıkıormu artık
ıkzlar
çok kaynatmayın gece okkk
bana hediye fikri veren olmadı bu ara
birde bu kilo işi nolcakkkkyaaaaaaa
bu hafta batağız yaaaa
gülüm canım hayırlı olsun bakalım önce üzüldüm dedim iş hayatıın bitmesi bir bunalım sebebi çünkü ama hemen yeni işe başlayacağını duydum ya çok iyi canım haydi allah yüzünü güldürsün inşallah...zenancım canım arkadaşım nasılsın hiç konuşamadık özledim seniyasenağlama denk gelemedik bir türlü cnm sıkma canını yediklerine dikkat et verirsin kilo yine iyisin bişeyler yapmaya çalışıyosun cnm. nasıl çocuklar iyimi.
5. takımın güzelleri tebrıklar:teytey: hepiniz maviş kalmışınız analızde .
hiç kızaran olmamışşşşşkaydirigubbakcemile3a.s.
pericim aferin canım spora ara vermeden devam edebiliyorsun ve gördüğüm kadarıylada iyice asılıyorsun... devam bakalım cumaya ne sonuç çıkacak..
az yememeye çalış nolursun metabolizmanı yavaşlatma..
mehalim kalori hesabın yanlış mı doğrumu bilmem canım ama eğer doğruysa çok az yaa.. sana bir haberim var nil gün kitabı geçti elime ve de cd si... başladım bile okumaya çok güzel bir mantık var yarın zamanım olursa yazmaya başlıyacağım.. diyor ki kilo almak istiyorsanız diyet yapın yani mantığı ye ve zayıfla gibi gözüküyor...
ablam kimbilir ne güzel olmuştur o kazak...güle gül giysin inşallah... bakalım yeni ne başlayacaksın...hafif kahvaltimi yaptim. giyindim..taranip süslenip ise gidecegim. dün gece saat 1.30da elimdeki kazagi bitirdim. bana göre bir harika oldu. simdi kizlar paylasamiyacak. birine niyetlenmistim ama düsündügümden kücük oldu kazak
Teşekkür ederim Kalisim, inan iple çekiyorum cumayı :1rolleyes: Ya aç kaldığımı söyleyemem çok acıkırsam kuru yemişim ya da meyvam var. Ya bu nilgün ün cd aldım ben ama hiç beğenmedim. Çok saçma geldi bana daha doğrusu kadından negatif elektrik aldım 1 kere tam dinledim 2. tahammül edemedim valla.