Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gulum iyiyim canim cocuklarda iyiler yuruyom iyi gidiyo her cuma bu hafta bir kilo gitmeli diye basliyom cuma bir bakmisim 200gr olsun yinde vericem bu kilolardan kurtulacagim bugun dahabir heycanliyim niye bilmiyom birde analizden basari ile gecmisiz ya seviniyom boyle cocuklar gibi bugun pekbi elektrikler kesildi fazla giremedim olsun
senin adinada hem sevindim hemde biraz ayri kalcazya uzuldum amasen bize bir supriz yap iki haber bekliycez senden bir saglikli kilo vermeye devam edecen biride bebis haberi belki allah sana firsat veriyo degerlendir bu firsati hadi bakalim canim:CüvCüv:

saskinim hosbulduk gulum gitmis be cevap yazmistim ona olsun yarin okur arrtikcanim benim
saskinim masallahinvar kiz genc olmak boyle bisiy oooyyyyle devam ediyon diyeti sporu afferin bak ablalarin sozunu dinle yumurta gibi olursun sonra karismam bende cikiyom aksama gorusuruk kizimi alayim geleyim okuldan elektrik kesildi gorusemedik senlede pardon canim ya

Sende bırakıp git beni senağlama kaldım burda bir başıma... Ya ben akşam yemeğini bugün erken yedim sanırsam :1shok: 1 dilim ekmekle az bişey kuru fasülye yedim yanında da olmazsa olmaz baharatlanmış kuru soğan :jeyyar: ve ben bunu 16:30 gibi yedim. Akşama daha çook var eğer bunla durursam tam süper olur :dance: birazda hareket yaparsam bu cuma güzel bi sonuç beni bekliyo demektir. sositososito

Tekrar selam bugun yazdıklarımı sizlerlede paylaşım hemen bakalım ne diyeceksiniz aynısını buseyede yapmayı planlıyorum anlıcanız çok sıkıya alcam onu bugun kafamın etini yedi hazirana düğün varmışta iki tane eş adayıda gelecekmişte ona bakacakmışta mutlaka zayıflaması gerekiyormuşdaa öldürdü kafamı beynimi yedi bitirdi aramızda kalsın haa bu yazdıklarımm( ayy neler yazmışım şimdi yarın okur gene kovalar benii):)))

Gelelim listeme-- bu arada listemin yanına eklediğim kalori değerleri elimdeki bigilerle ve netten aldıklarımla hesapladığım en yaklaşık değerler yani aşşa yukarı

sabah1 kuru kayısı---8 kal
1 dilim kepek ekmek--60 kal
1 katı yumurta-- 85 kal
1brdk greyfurt+potakal suyu--- 110 kal

arayarım bardk ikisi bir yerde kahve---28 kal
öğlen1/2 kepçe kuru fasulye--100 kal
3 kaşık pirinçpilavı--150 kal
3 kaşık salata (yağlı)----?

arayarım brdk kahve--28 kal
2 kuru kayısı--16 kal
maden suyu

akşamkellogs k flex-- 160 kal
toplamda 750 kal oluyor.

şimdi akşam dahada bişşey yermiyim bilmiyorum meyva yerim sanırsam.yaptığım hesaplamada yada kalori değerlerinde bir yanlışlık varsa düzeltin beni ok bilgilerinizi esirgemeyin benden haaaa şimdilik bu kadar

Mehalim ölüm orucuna girdinde bizim mi haberimiz yok kujum :roflol: kız 1250 kalorinin altında diyet mi olur? ( diyene de bakın hele :roflol: )
canım akşamada bişeyler atıştır sen,meyve falan olsun ye bişeyler.. Bide regl oldum diyosun yarın güçsüz kalırsın bak demedi deme klava:

ya evet şaşkınım ya değerleri oldukça yüksek tutmuştum ama genede toplam çok az göründü banada olmazsa bir daha gözden geçirim .ayrıca eşim geldi yemek yiyecek çıkmam lazım hadi görüşürüz

şaşkınım listemi yazıyodum bebeğim nasılsın bakım

İyiyim canım. Bu hafta pek bi hırslıyım nazar değmesinde 2 haftaya kalmaz 65 olurum diye ümit ediyorum. Bana kalsa bu hafta olayım ama bi haftada 4 kilo zor olur sanırım :roflol: Dün aletlerle spor yapmıştım yaa her tarafım acıyo yaa :1no2: yürümekte bile zorluk çekiyom... hihoyyyt ama herşeye rağmen hareket etmek için çırpınıyom...

ohh ancak gelebildim püsküütüm yeni konu açmış ağlattı beni yine daraldım.. neyse ki yazdım rahatladım..

geçmişe göz atmadan yazmak istedim ...hemen bakıyorum mesajlara...

pericim aferin canım spora ara vermeden devam edebiliyorsun ve gördüğüm kadarıylada iyice asılıyorsun... devam bakalım cumaya ne sonuç çıkacak..
az yememeye çalış nolursun metabolizmanı yavaşlatma..
mehalim kalori hesabın yanlış mı doğrumu bilmem canım ama eğer doğruysa çok az yaa.. sana bir haberim var nil gün kitabı geçti elime ve de cd si... başladım bile okumaya çok güzel bir mantık var yarın zamanım olursa yazmaya başlıyacağım.. diyor ki kilo almak istiyorsanız diyet yapın yani mantığı ye ve zayıfla gibi gözüküyor...

5. takımın güzelleri tebrıklar:teytey: hepiniz maviş kalmışınız analızde .
hiç kızaran olmamışşşşşkaydirigubbakcemile3a.s.

bende çıkıormu artık
ıkzlar
çok kaynatmayın gece okkk

bana hediye fikri veren olmadı bu ara
birde bu kilo işi nolcakkkkyaaaaaaa
bu hafta batağız yaaaa
kdisim senin kilo işinin mantığını yarın yazacağım bu okuduğum kitap çok güzel açıklıyor senin neden kilo veremediğini canım sabah bekle..

gülüm canım hayırlı olsun bakalım önce üzüldüm dedim iş hayatıın bitmesi bir bunalım sebebi çünkü ama hemen yeni işe başlayacağını duydum ya çok iyi canım haydi allah yüzünü güldürsün inşallah...

5. takımın güzelleri tebrıklar:teytey: hepiniz maviş kalmışınız analızde .
hiç kızaran olmamışşşşşkaydirigubbakcemile3a.s.

ay canım benim çok teşekkür ederiz valla nasıl bir gurur duydum anlatamam hiç hesaplamamıştım çünkü hep sınıfta kalacağız diyordum ama müthiş bir tablo çıktı :lepi: senin durumna bakamadım henüz bazı tabloları kontrol edemedim umarım iyidir..

Teşekkür ederim Kalisim, inan iple çekiyorum cumayı :1rolleyes: Ya aç kaldığımı söyleyemem çok acıkırsam kuru yemişim ya da meyvam var. Ya bu nilgün ün cd aldım ben ama hiç beğenmedim. Çok saçma geldi bana daha doğrusu kadından negatif elektrik aldım 1 kere tam dinledim 2. tahammül edemedim valla.

ablam kimbilir ne güzel olmuştur o kazak...güle gül giysin inşallah... bakalım yeni ne başlayacaksın...
sana yeni modeller bakıyorum bir kaç tane buldum ekleyeceğim ilk fırsatta...

a-a-aa neden ki bakış açına bağlı galiba nagatiflik pozitiflik.. ben kaydedip dinlediğim halde çok hoş duygulara sahip olmuştum daha ilk dinlediğimde diyete karşı içim böyle kıpır kıpır olmuştu hayret valla senden şimdi böyle duyunca şaşırdım.

ben kaçtım pericim bu gün fazla vakit bulamıyorum şimdide yemek saatimiz geldi ...hepinize iyi ve huzrlu geceler diliyorum..

selamlarrrrrrrrr.
sükür oglusum sag salim geldi eve ama yarin yine gidecek. öyle berbat bir hava varki inanilmaz. sabaha kadar 20 kez uyanmisimdir belkide. firtina resmen.
kallisim cok güzel oldu kazak tavsiye ederim yapmak istersen sonuc harika gercekten . ne basliyacagima karar veremedim henüz bir dolasayim bakayim ne uyar kafamagamyoncuiremsu
umutum kararlisin masallah. insallah subat bitmeden 75 olursun güzelim benim..
gülüm yeni isin hayirli olsun tatlim. insallah seni tatmin edecek huzur verecek bir istir..
zenan güzelim biz cok yakiniz galiba ya. sizdeki firtina bizdede var...:yagmur kar ve firtina cok pis hava cok
kadisim iyice stresste. acaba bizmi baski yapiyoruz diyorum mezun ol mezun ol diye.iste bu hafta yada diger hafta diye diye cok baski yaptik kadisime oda ters tepki verdi. sikma canini kadisim. mezun neyimde olma. keyfine bak kiyamam sana benkaydirigubbakcemile5
gökcen gercekten harika kilo verdin geldin geleli.. hele gecende bir haftada 4,5 kilon gitmisti. benim cenem acik cekmece gibi sarkmisti. giden kiloyu görünce. allah nazarlardan saklasin canim
emelimde cok mesgul bu ara haberlerini alamiyoruz. insallah iyidir yolundadir hersey.
saskinim cok hirsli masallah insallah mükafatini alir cabalarinin.
mehalimde acaip koc olur yani. elimasaliklava: banada lazim öyle bir koc.. benimde kocum olurmusun mehalimlülülülülülü isirmak yok ama.....
busem gercekten isirdimi giiii? cok güldüm yananiknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…