Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen iste ablam seve seve elimden geleni yaparım.buse ile sınıflarımız aynı binada derse beraber gideriz derse girmeden kimsecikler yoksa onu sıkıştırım kendisi çok huyludurda ısırdığımda olur vallaha.hadi ben kaçtım öpüldünüz

sağol reyhan ablacım inşallah yaa :1hug: Mart ayına 59 la girer miyim acaba? :uhm: Allah'ım o günleri bi gösterse varya çıldır gelcek bana :sm_cool: delikafadulden sositososito :teytey: :hooray: :dance: sırnaşık şey

Nee gökcenk 1 haftada 4,5 kilo mu verdi?? benim neden bundan haberim yok bakim? klava:

oyyyyy canim sagol mehalim. ya öyle güzel bir gurupki burasi... herkes herkes icin birseyler yapmaya faydali olmaya cabaliyor. düseni kaldiriyor iteliye kakaliya yürütüyor...
birinin birine bir isi düsse digeri seve seve daha fazlasini yapmaya calisiyor.. ben öyle seviyorumki takimimi.. incelip saglikli bicimli olmak bir yana, takimin herbir üyesi basli basina gercek dost. dostlukta cok büyük cok üstün bir kavram. ben burada olmaktan cok mutluyum . iyiki varsiniz .:1hug:Şeniz

saskinim mart ayina 3 hafta bile kalmadi 10 kiloyu nasil vereceksin birtanem. zaten öyle aman aman bir kiloon yok. ama 65 olabilirsin ugrasirsan yani böyle gidersen.
ya allah hepimizin gönlündekini versin. herkes mutlu olsun ne olura.s.

saskinim mart ayina 3 hafta bile kalmadi 10 kiloyu nasil vereceksin birtanem. zaten öyle aman aman bir kiloon yok. ama 65 olabilirsin ugrasirsan yani böyle gidersen.
ya allah hepimizin gönlündekini versin. herkes mutlu olsun ne olura.s.

Biliyorum ablacım benimki imkansızı istemek gibi bişey ama napim işte bu hafta 2 kilo veririm diye umuyorum. Geriye kalıyo 2 hafta onda da taş çatlasa 4 veririm... yok ben bu dileğimi mart ortasına atım en iyisi :çok üzgünüm: çok istiyorum ama yaaa

amaninda kazaklar bitmis oyy oyy yeter reyhan ablaya bebekler cabuk buyuyolar boy boy oruyondur insallah pek kivrak kari bu ya daha cocuk agustosun sonunda dogacak ozamana kadar bebek giyim magazasina donecek ev vallahi
hem orgu hem yuruyus hem diyet hem calis hem ev abooo massallah cok tembelim ben cooook

sagol kallisim. ne güzel seyler yazmissin mehalimde öyle aglattiniz beni aksam aksam deliler sizi:1hug:
az önce yazdiklarimda sanki bunlari daha önceden okumusum gibi oldu. iste bunlari dile getirmeye calismistim az önce. evet bu cok özel bir takim. herseyiyle. hepinizi cok seviyorum. kardeslerim gibi.. evlatlarim gibi..Şeniz

bitanem bebege örmeye baslamadim henüz . bun lari kizlara ördüm.. bebege bir baslarsam aman allah dedigin gibi bebek konfeksiyon magazasina döner ev. simdilik tutuyorum kendimi

saskinim sen 65 de simdi nisandada 59 olur allahin izniyle. sabirli ol. diyetteki en büyük yanlis sabirsizlik. hayat boyu diyet yapmis olan bana bu konuda güven.. sabir sabir:1hug:

saskinim sen 65 de simdi nisandada 59 olur allahin izniyle. sabirli ol. diyetteki en büyük yanlis sabirsizlik. hayat boyu diyet yapmis olan bana bu konuda güven.. sabir sabir:1hug:

En büyük hatamda o zaten ablacım. İnanılmaz sabırsızım bian önce 59 olayım istiyorum sanki 2 günde bu kiloyu aldım yaa , 2 de verecem :çok üzgünüm: Bu hafta inat ettim cumaya kadar tartılmıcam en azından verdiğim kiloyu bianda görmek istiyorum...

insallah umdugun kiloyu görürsün tartida güzelim.
yani elde degil biliyorum bende öyleyim. cuma günü kilomu yazar yazmaz önümüzdeki haftaya ne kadar kilo verebilecegimi hesapliyorum. biliyorum elde degil saskinim

saskinim ben seni hic yalniz birakirmiyim 4 cocuk naparsin isim bitmiyo hic ustelik butun arkadaslarimada cevap vermeden cikmakta istemiyom bazen birini gorunce asada cikcaksam birazdaha kaliyom fakat bugun seni biraktim cunku mecbur kizimi okula almaya gitmem gerekiyodu bitanem bide bugun elektrikler sinir etti beni analiz basarimiz icin sevincimden heycanlanmistim herkeze bircok guzel mesajlar yazmistim hepsi silindi elektrikler yuzunden cok uzuldum iknci kez yine uzunca yazdim yine kesildi deli oldum ya naparsin bazen oluyo seni kendime benzetiyom biliyomusun bende esim oglenci olunca burda daha cok vakit geciriyom e tabi arkadaslarda caliso bende yalniz kalinca hep sitem ederdim onlara nerdesiniz falan diye ne cok mesaj yazardim hepsini okurlar sagolsunlar bikmadan ve hepsinede cevap yazarlar kiyamam onlara sende yaz canim biz burda butun derdimizi sevincimizi paylasir hale geldik hatta bazen burasi zayiflama grubu degilde el isleri orgu grubu bilem olmustur bak yine yazdim elim dusuyo bazen booooooyle uzatiyorum roman gibi napim yalnizlik boyle bisiy buradan baska konuscak kimsem yok benim

insallah umdugun kiloyu görürsün tartida güzelim.
yani elde degil biliyorum bende öyleyim. cuma günü kilomu yazar yazmaz önümüzdeki haftaya ne kadar kilo verebilecegimi hesapliyorum. biliyorum elde degil saskinim

Bende aynı ablacım.. Şu kadar verirsem şu tarihte bu kiloda olurum diyorum.. Sonra beğenmiyom yok yok bu kadar veririm diyorum, sonra umduğum gibi olmayınca diyeti bozuyorum benneyaptımki

Tam çıkacam Zenanım gelmiş yaa yerimseniben yarın erken kalcam yaa yatım dedim malum yürüyüş var. Eğer hava güzel olursa yine aletli cimnastik yapıcam... Sağolsun Reyhan ablacım dinledi beni :1hug: bugün çok yalnız kaldım yaa herkesin işi vardı... napalım daha çook konuşcamız dertleşcemiz günler olacak Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5

heeee anladim reyhan abla cunku ben gecen gun hep bebek modellerini gordum oyuzden bebege oruyon sandim kizlara oruyon demek mehalimin gosterdigi modeller ozaman onlarda cok guzellerbende burdaki orgu modelleri gosteren dergileri kallise gonderem kallis gosterir size onlarida bakin ozaman sizler yapabilirsiniz omodelleri valla cok havalilar kizlarinda gule gule giysinler
saskinim seninde ugraslarin varmidir el isi falan

konusuruz tabiki saskinim, burada yalniz degiliz. zenanin dedigi gibi kimse yokkende ben derdimi tasami sevincimi um utlarimi planlarimi anlatirim.. kimse iska gecmez herkes ilgilenir. bu ne güzel bir durum biliyormusun . bazen kendi cocuklarimin vakitleri olmaz beni dinlemeye yada ben her tasami anlatmam onlara . ama buradaki 11 can hep can olurlar dost olurlar bana ve herkes herkese.
dedigim gibi ilk bastan sabir öyle diyet bozmak falan yok hep birlikte saglikla elele incelip güzellesecegiz

tamam saskinim iyi geceler yat sen sporunu ihmal etme canim canin sikilincada yaz bitanem hepimiz dinleriz
reyhan ablaya ben superimiz diyorum zaten onerileri ogutleri cok degerli benim icin

elisi güzeldir zenanim oyalayip sakinlestirir beni yemek falanda aklima gelmez pek. hele aksamlari ille oyalanmak ihtiyacindayim .cünkü aksamlari ben cok yerim. ama bu ikinci haftam aksam eve gelince elime aliyorum örgümü yemeyi unutmaya calisiyorum yani sende yap ufak tefek birseyler. gerci 4 cocuk ev isi yemek ütü derslerle ilgilenme derken pek vaktin olmaz ama yani olursa diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…