aynını bende yedim.ama mehalim turşu da yedi.ben gördüm vallaha.hatta yasin hocayıda
payladı.
şu turşuyu vercenmiiiiiiiiiiiiiiii?dedi .adam korkudan napcağını şaşırdı
kallistecim ,napıyon,hiç selam vermiyon.attın mehalimin eline .
gülcüm sen napıyon,mehalim anlatmadımı daha sana maceralarımı .
kalisim evt çok güzel bir durum.Heyyyyyyyyy uyanın 5. takım güzelleri gurur tablomuz geldi... Hepinizi ama hepinizi tek tek öpüyor tek tek tebrik ediyorumŞeniza.s.Şu ana kadar yapılan ve sunulan analizlerde takımımızın başarısı süper arkadaşlar, Sadece bizim takımda herkes çok güzel kilo vermiş, çok heyecanlandım çok ama çok sevindim...
Her nekadar analize dahil olmasam da takımımdan kimsenin uyarı almamış olması beni de çok mutlu etti. Başarılarımız daim olur inşallah :Saruboceq:
şaşkıncım sende güzel verdin kg. yenisin ondan yoksun analizde devam et cnm böyle iyi gidiyon
Bu arada bugün yediklerimi yazmadım, hemen onlarıda belirteyim;
Sabah sıcak suyumu içemeden yürüyüşe çıktım. Eve gelince haşlanmış 2 minik yumurta ( toplasanız 1 büyük yumurta eder yani ) biraz peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği ve çay arada 1 minik elma ve 1 tane kepekli galeta üstüne sıcak limonlu su onunda üstüne yeşil çay
yediklerin çok güzel cnm ama yumurtayı haftada 1 kere ye tavsiye ederim. yemeklerinide 4 akşığı geçmesin cnm. am a beslenmen güzel.
bende sevindim arkadaşlar tebrik ederim analizimiz güzel. ben baya vermişimya şaşırdım. gökcecim nerdeyse birebir gidiyoz senle .süprizzzzz neyse herkes çok iyi devam böyle
canım bu haftad güzel vereceksin inşallahBu arada bugün yediklerimi yazmadım, hemen onlarıda belirteyim;
Sabah sıcak suyumu içemeden yürüyüşe çıktım. Eve gelince haşlanmış 2 minik yumurta ( toplasanız 1 büyük yumurta eder yani ) biraz peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği ve çay arada 1 minik elma ve 1 tane kepekli galeta üstüne sıcak limonlu su onunda üstüne yeşil çay
zenancım dengeyi kurmak gerçekten önemli yaumut um sen ilk baslarda spor falan yapmismiydin ben sporda yapsam yurusemde hatta bir haftada dans bile ettim hep yavas ben hatamida buldum ya cok ac kaldim yada cok doydum onun icin metobolizma sasti naapsin simdide ekmegi sadece sabah yiyodum kallisim bununda iyi olmadini soyluyo ve hakli bence herseyden az yemek en mantiklisi ama bir turlu denge kuramadim galiba ben ya bir arada sadece yesillik yemistim oda iyi degildi yediklerimi guzelce gozden gecirsem iyi olcak
ilk basladigim zamanlardaki gibi diilim bircok sey ogreniyorum hergun ogrendikcede duzene gircek ve ben bu kilolardan kurtulacagima daha cok inanamaya basladim
kucuk kizimi okula goturcem gorusuruz yine kizlar hepinizi cok seviyorum benya
zenancım spor yapmadım ama çok düzenli ve dengeli 6 öğün beslendim.diyete başlamadan uzunca süre araştırmıştım.bisürü şeyi öğrenmek şaşırtmıştı beni.aç kalmak iyi değik zenancım.ara öğünler bu açıdan çok önemli.tek tip beslenme de çok tehlikeli.bunlar vucudun dengesini inanılmaz bozuyorlarmış..
herşeyden az ve öz yemek bu işin aslı.ara öğünleri de atlamazsan abur cuburu aramıyosun.
selam kızlar işyerim kapanıyo ve bu cuma son benim işim. ama işde buldum ayın birinde başlıycam. kalisim beni 2 hafta izine ayırırmısın bu cumadan sonra. evden giremem nete yok. herzaman cafede zor yani. martın ilk haftasına kadar izinmi oluyo nasılsa ayarlayıver paylaşımda ve bildirimde bulunamıycam cnm. ama evde kaldığım sürede yürüyüşe başlıycam 2-3 kg vermiş dönücem aranıza. sonra görüşürüz ara ara girerim yazarım size.
kallıste canım sen ne yapdırdın lıpolızmıydı.bak sımdı benımde aklıma gırdın.ben gecen yıl sordum 8 doz artı dıyetısyen artı lenf drenaj oda sanırım 20 seansdı 2000 dolar dedıler.ama ıyıce zayıflamamlazım dıye dusunuyorum.bu arada kadıs canım ben senın emzırdıgını unuttum karboksıde gaz verılıyo derı altına lıpolız dede bı yag cozucu ılac.yanılmıyorsam kolesterıl tedavısınde kullanılan bı ılacdı.o yuzden sut vermeyı bırakdıgında yaptur canım aman bebıse zarar vermesın.kallıste canım ne romantık hos bır hedıye.bız kapıtalıst duzenın gunlerını kutlamayız .ama bu yıl ılk kez esıme bı hedıye alıcam.sıyah celıkden bı yuzuk.ustunde yıllar ın kabartmalı donen baskısı var.cok ıstıyo cok begendı ama pahalı buldu almadı.ben almayı dusunuyorum.
ya bende iştah kesiyo sandım yaaakadisim cok güldüm canim be.. sütlü kahve istah kesmiyor ben kendime bir ödül veriyorum sütlü kahve icerek . yoksa aksamlari eve gelipte yememek büyük irade isi benim icin.
takımımızın en iyi kilo vereni gökceni ayrıca tebrik ediyorumdevamını diliyorum darsı diğer arkadaşlarımın başına.
açıkcası biraz hızlanması gerekenlerimiz var aramızda.ben dahilklava:
selam kızlar işyerim kapanıyo ve bu cuma son benim işim. ama işde buldum ayın birinde başlıycam. kalisim beni 2 hafta izine ayırırmısın bu cumadan sonra. evden giremem nete yok. herzaman cafede zor yani. martın ilk haftasına kadar izinmi oluyo nasılsa ayarlayıver paylaşımda ve bildirimde bulunamıycam cnm. ama evde kaldığım sürede yürüyüşe başlıycam 2-3 kg vermiş dönücem aranıza. sonra görüşürüz ara ara girerim yazarım size.
kadisim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin karne alıcakken olana bak kg alıyon. cnm tatlıyı kesiceksin çaresi yok az bir lokma diye yerken topladınmı bir dilimi geçiyor. negüsel vermişken kilo sabrediver yeme tatlıyı. keşke senin kilolarına inebilsemde yemesemde olur. bak bana nerlerdeyim kg ma bak.
gülcüm sağol canım.biraz daha iyiyiz.haftasonuna kadar daha da iyi olmayı bekliyorum artık:))iş değiştiriyosun anladığım kadarıyla.hayırlı olsun senin için canım.
kadiscim senin mezun olmaya da burdan ayrılmaya da niyetin yok bence hihoyyyt
pastadan vazgeçemiyosun bi türlü.
bir de acaba tuzu faza mı tüketiyosun hep çok şişmekten şikayetcisin canım.
sizlerle daha fazla bir arada olmayı ben de isterdim kadiscim.şimdilik böyle ne yapalım.az uğrasam da diyete devsm etmeye çalışıyorum pek başarılı gitmesem de.toplamaya çalışıyorum işte.
canım bu haftad güzel vereceksin inşallah
Sende böyle kararlı cümleler duymak çok güzel canım en kısa sürede seni mersine gidenler grubunda göreceğime eminim adını oaraya yazarken çok zevk duyacağım :)hihoyyytdiyetime devam ediyorum ben.75 olmalıyım bir an önce.çok zaman kaybettim çok:))
:))
Yanılmıyorsam eğer bahsettiğin yöntemin adı mezoterapi akapuntutura gittiğim dok uyguluyodu.kallıste canım sanırım aynı seylerı yaptırmısız ben ıng ısmını hatırlamıyorum ama ses dalgası gıbı bıseydı adı..
o mehalim, o mehalim demek haaBurdayım canım hihoyyyt valla yağmur çamur demiyom yürüyüşlerime devam ediyom bende... Allah kolaylık versin sana düşünemiyom o Mehalim'le yanyana olduğumu!!!
:
yok be zenanaım buse akşam kaçırsa bile her sabah sorarım ben ona akşam ne yedin diye oda asla yalan konuşmaz bana .istesede konuşamaz hemen suratı ele veriri yalan konuşamıyacağı için sabah bana hesap vereceği için kaçırmaz. umarım kaçırmaz yani onu tehdit ediyorum bi kola iç bi tatlı ye bak vallaha yazarım buraya diyee :jeyyar:-tatlicadiarzu-mehalim fazla yuklenme kiza gunduz ac kalirsa gece gece yer valla hos sen onun gecede ruyasina girersinya demi
busecim yandin valla sana ne gece ne gunduz rahat yok
eferim kız devam güzel gidiyosun hemen sana bir tiyo yumurta beyazı 15 sarısı 65 kalori hergün sabah yumurtayı bende yiyorum çokta tok tutuyor.Bu arada bugün yediklerimi yazmadım, hemen onlarıda belirteyim;
canım yeni bir yöntem değil ancak ben yeni denemeye başladım hergün yediklerimi yazyorum akşamda hazırladığım kalori cetvelinden yediklerimin yanına kalorilerini yazıp hesaplıyorum böylece gün boyunca aldığım kaloriyi hesaplıyorum böylece bir sonraki güne ekleyeceğim ve çıkaracaklarımı daha iyi biliyorum.ayrıca yediklerimi yazacağım diye kaçamakta yapamıyorum :))yediklerimi guzelce gozden gecirsem iyi olcak
ilk basladigim zamanlardaki gibi diilim bircok sey ogreniyorum hergun ogrendikcede duzene gircek ve ben bu kilolardan kurtulacagima daha cok inanamaya basladim
kucuk kizimi okula goturcem gorusuruz yine kizlar hepinizi cok seviyorum benya
nasıl yani şimdi 2 hafta haber alamıcazmı senden offffkalisim beni 2 hafta izine ayırırmısın bu cumadan sonra. evden giremem nete yok. herzaman cafede zor yani. .
saol cnm evt şirket kapanıyo bizim bende bildiğimden iş arıyodum rastgele burda buldum işi çok sevindim.seni aramızda görmek güsel cnm. ama tam sen varsın ben gidicem.gülcüm sağol canım.biraz daha iyiyiz.haftasonuna kadar daha da iyi olmayı bekliyorum artık:))iş değiştiriyosun anladığım kadarıyla.hayırlı olsun senin için canım.
uğrasam da diyete devsm etmeye çalışıyorum pek başarılı gitmesem de.toplamaya çalışıyorum işte.
koçluk isteğimiz yok cnm herkes iradeli ve düzgün diyetine devam ediyo. ama koçluk nasıl bişi anlamadım net olarakCADIARZUyani şimdi bizim takımdan kimsenin koçluk isteği olamıcak mı
yani süperiz biz öyle mi
çok süper yaaa
evt cnm nezamandır iş arıyodum ben bugün ayağıma geldi iş şaşırdım ama çenem sayesinde buldum. birazdan detyı anlatırım şaşırcanız. yediklerin güzel cnm ama diyet dr. bana haftada 1 yumurta verdi. peynir yemessem 2 olabilirmiş.Canım bende hem üzüldüm hem sevindim en azından iş arama derdine düşmiceksin. Biraz dinlen ve bomba gibi yeni işine başla hihoyyyt :1hug:
Yemek yemiyosam salata ile bitiriyom akşamı. Bu hafta inş daha ii kilo vercem :Saruboceq:
haklısın kadisim.canım yumurtanın sarısının kalorisi çok yüksek
haftada 1 yada iki ye bence beyazını yiyebilirsin istediğn kadar canım
Selam güzeller ben geldim. bugun regl oldum ve sabahtan beri sancıdan kıvranıyorum derste bile kaloriferin yanından ayrılamadım suratım sirke satıyor. şimdide sıcak su torbası ile oturuyorum..
oyy ne kötüdür halin şimdi. ben hala olmadım buay testte yapmıyom bekliyom öyle.
nasıl yani şimdi 2 hafta haber alamıcazmı senden offff
46 kilo mu olmak istiyosun canım şaştımmmmm
Selam güzeller ben geldim. bugun regl oldum ve sabahtan beri sancıdan kıvranıyorum derste bile kaloriferin yanından ayrılamadım suratım sirke satıyor. şimdide sıcak su torbası ile oturuyorum..
o mehalim, o mehalim demek haagörürsün sen cadı gelirsem yanına senide ısırırım ona göree:jeyyar:
eferim kız devam güzel gidiyosun hemen sana bir tiyo yumurta beyazı 15 sarısı 65 kalori hergün sabah yumurtayı bende yiyorum çokta tok tutuyor.