Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar işyerim kapanıyo ve bu cuma son benim işim. ama işde buldum ayın birinde başlıycam. kalisim beni 2 hafta izine ayırırmısın bu cumadan sonra. evden giremem nete yok. herzaman cafede zor yani. martın ilk haftasına kadar izinmi oluyo nasılsa ayarlayıver paylaşımda ve bildirimde bulunamıycam cnm. ama evde kaldığım sürede yürüyüşe başlıycam 2-3 kg vermiş dönücem aranıza. sonra görüşürüz ara ara girerim yazarım size.

cnm selam ne güzel birileri uyarıyor seni mehalimin kıymetini bil cnm ısır mehalim benim yerimede ısır cnm.
evt hala maceralarınızı anlatmadınız ama mart başında anlatın ben yokum.

Son düzenleme:
canım bu haftad güzel vereceksin inşallah

zenancım dengeyi kurmak gerçekten önemli ya
bir ben kuramadım bu de

umutcum ya ara ögünü atlatmayıp yinede abur cubur yiyorum ya özellikle akşamları yaaa

birde seni görmek çok güzel keşke hep burda olsan yaaa

gülcüm hem üzüldüm hem svindim addına
neyseki işsiz kalmıcaksın canım
aramıza dönmeni beklicez

QUOTE=Kalliste;5249805]kadisim dünde pasta yedim diye yazmıştın b günde yazdın sen her gün tatlı ve pasta yiyorsun bunların içindeki yağ ve karbonhidrat oranları senin kilo almana yol açıyor diye düşünüyorum bileiyorum ama sen de her gün pasta yemekten ne desek vazgeçmiyorsun ben artık sana yeme demeyeceğim...[/QUOTE]
ya canım ya 1 küçük dilim ya
ne zararı olabliir ki bunun yani 1 kilo mu aldırcak ya
o zaman hiç bişe yemeden mi gececek bu hayat canım
o kadar kişyii neler yiyo kiloları aynı yaaa

haksızlık değil mi bu yaaaaa

bebişe zarar verir mi diyosun ya
tüh neyse beklicez ozaman canım
araştırmak lazım iice

o hediye de güzelmiş
ben ne alsam yaaa
kadisim cok güldüm canim be.. sütlü kahve istah kesmiyor ben kendime bir ödül veriyorum sütlü kahve icerek . yoksa aksamlari eve gelipte yememek büyük irade isi benim icin.
ya bende iştah kesiyo sandım yaaa
evet ablacım ya benimde yemek yaparken atıştırmamak çok zor ya

takımımızın en iyi kilo vereni gökceni ayrıca tebrik ediyorumdevamını diliyorum darsı diğer arkadaşlarımın başına.
açıkcası biraz hızlanması gerekenlerimiz var aramızda.ben dahilklava:

ya evet ben başta ya
4 ay olmuş şu verdiğime bakın
beni atın yaaaaa

ama çok güzel verenlere var kutlarım arkadaşlar

umutcum nasıl oldun iyimisin birazdaha. oğlunnasıl oldu geçtimi öksürüğü. birgün bile ayrı kalınca sizden konu dışı kalıyom zor oluyo. ama 1 marttansonra inş girebilirim belki yeni işimde hiç giremicem bilmiyom.bakalım iş olsunda. napalım çare yok

kadisim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin karne alıcakken olana bak kg alıyon. cnm tatlıyı kesiceksin çaresi yok az bir lokma diye yerken topladınmı bir dilimi geçiyor. negüsel vermişken kilo sabrediver yeme tatlıyı. keşke senin kilolarına inebilsemde yemesemde olur. bak bana nerlerdeyim kg ma bak.

gülcüm sağol canım.biraz daha iyiyiz.haftasonuna kadar daha da iyi olmayı bekliyorum artık:))iş değiştiriyosun anladığım kadarıyla.hayırlı olsun senin için canım.
kadiscim senin mezun olmaya da burdan ayrılmaya da niyetin yok bence hihoyyyt
pastadan vazgeçemiyosun bi türlü.
bir de acaba tuzu faza mı tüketiyosun hep çok şişmekten şikayetcisin canım.
sizlerle daha fazla bir arada olmayı ben de isterdim kadiscim.şimdilik böyle ne yapalım.az uğrasam da diyete devsm etmeye çalışıyorum pek başarılı gitmesem de.toplamaya çalışıyorum işte.

yani şimdi bizim takımdan kimsenin koçluk isteği olamıcak mı
yani süperiz biz öyle mi
çok süper yaaa

Canım bende hem üzüldüm hem sevindim en azından iş arama derdine düşmiceksin. Biraz dinlen ve bomba gibi yeni işine başla hihoyyyt :1hug:

Ya ben yumurtayı çok yerim. nerdeyse hergün. Bi zararı mı var yoksa bilmediğim. Benim mide hassas olduğu için bi o dokunmuyo bana o nedenle çok sık yerim benneyaptımki akşamları yediğimi yazamıyom genelde az bi tabak ne yemek varsa onu yiyorum 1 dilim ekmekle mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum ayrıca... Yemek yemiyosam salata ile bitiriyom akşamı. Bu hafta inş daha ii kilo vercem :Saruboceq:

Son düzenleme:

canım
yani bilmiyıorum ama normal insanlar gibi yemeye çalışıyorum yani diyet değil abartı değil
1dilim pasta bana günde 1 kilo aldırccaksa öleyim ben yaaa

umutcum mezuniyetle alakası yok inan kı şaşıyorum ya kendime
haftada 1 kilo verdiğim şekil besleniyorum bu sefer günde 1 kilo alıyorum
sizce norml mi ben mi abartıyorum yaaa

tuzsuz yapıyormu yemekleri eşim kızıyo hatta
yani ben buldum yolu bişe yemicem
yada takacam bu kilo işini
beynime sen kilo verceksin diyettesin dicem
canımı da sıkıp hayata küsecem
vercem o kiloları
çünkü digerlerini o şekilde verdim
çok sıkıldı canım yaaa

canım yumurtanın sarısının kalorisi çok yüksek
haftada 1 yada iki ye bence beyazını yiyebilirsin istediğn kadar canım

Selam güzeller ben geldim. bugun regl oldum ve sabahtan beri sancıdan kıvranıyorum derste bile kaloriferin yanından ayrılamadım suratım sirke satıyor. şimdide sıcak su torbası ile oturuyorum..

diyetime devam ediyorum ben.75 olmalıyım bir an önce.çok zaman kaybettim çok:))
:))
Sende böyle kararlı cümleler duymak çok güzel canım en kısa sürede seni mersine gidenler grubunda göreceğime eminim adını oaraya yazarken çok zevk duyacağım :)hihoyyyt

kallıste canım sanırım aynı seylerı yaptırmısız ben ıng ısmını hatırlamıyorum ama ses dalgası gıbı bıseydı adı..
Yanılmıyorsam eğer bahsettiğin yöntemin adı mezoterapi akapuntutura gittiğim dok uyguluyodu.

Burdayım canım hihoyyyt valla yağmur çamur demiyom yürüyüşlerime devam ediyom bende... Allah kolaylık versin sana düşünemiyom o Mehalim'le yanyana olduğumu!!!

:
o mehalim, o mehalim demek haa görürsün sen cadı gelirsem yanına senide ısırırım ona göree:jeyyar:

mehalim fazla yuklenme kiza gunduz ac kalirsa gece gece yer valla hos sen onun gecede ruyasina girersinya demi
busecim yandin valla sana ne gece ne gunduz rahat yok
yok be zenanaım buse akşam kaçırsa bile her sabah sorarım ben ona akşam ne yedin diye oda asla yalan konuşmaz bana .istesede konuşamaz hemen suratı ele veriri yalan konuşamıyacağı için sabah bana hesap vereceği için kaçırmaz. umarım kaçırmaz yani onu tehdit ediyorum bi kola iç bi tatlı ye bak vallaha yazarım buraya diyee :jeyyar:-tatlicadiarzu-

eferim kız devam güzel gidiyosun hemen sana bir tiyo yumurta beyazı 15 sarısı 65 kalori hergün sabah yumurtayı bende yiyorum çokta tok tutuyor.

canım yeni bir yöntem değil ancak ben yeni denemeye başladım hergün yediklerimi yazyorum akşamda hazırladığım kalori cetvelinden yediklerimin yanına kalorilerini yazıp hesaplıyorum böylece gün boyunca aldığım kaloriyi hesaplıyorum böylece bir sonraki güne ekleyeceğim ve çıkaracaklarımı daha iyi biliyorum.ayrıca yediklerimi yazacağım diye kaçamakta yapamıyorum :))

kalisim beni 2 hafta izine ayırırmısın bu cumadan sonra. evden giremem nete yok. herzaman cafede zor yani. .
nasıl yani şimdi 2 hafta haber alamıcazmı senden offff

off ben geldim ama zamanım kalmadı kızıma vermek zorundayım bilgisayarı.. tüm mesajlara göz gezdiremedim bile özür...bir daha ki gelişimde yazarım bende ne yapayım..

bende çıkıormu artık
ıkzlar
çok kaynatmayın gece okkk

bana hediye fikri veren olmadı bu ara
birde bu kilo işi nolcakkkkyaaaaaaa
bu hafta batağız yaaaa

saol cnm evt şirket kapanıyo bizim bende bildiğimden iş arıyodum rastgele burda buldum işi çok sevindim.seni aramızda görmek güsel cnm. ama tam sen varsın ben gidicem.

yani şimdi bizim takımdan kimsenin koçluk isteği olamıcak mı
yani süperiz biz öyle mi
çok süper yaaa
koçluk isteğimiz yok cnm herkes iradeli ve düzgün diyetine devam ediyo. ama koçluk nasıl bişi anlamadım net olarakCADIARZU

evt cnm nezamandır iş arıyodum ben bugün ayağıma geldi iş şaşırdım ama çenem sayesinde buldum. birazdan detyı anlatırım şaşırcanız. yediklerin güzel cnm ama diyet dr. bana haftada 1 yumurta verdi. peynir yemessem 2 olabilirmiş.

canım yumurtanın sarısının kalorisi çok yüksek
haftada 1 yada iki ye bence beyazını yiyebilirsin istediğn kadar canım
haklısın kadisim.

evt cnm 2 hafta yokum özliceniz beni :jeyyar: hele ben çok özlicem sizleri:1hug:

şuan bulunduğumuz yer kiralık bizim patron kapatcakya kiralık burasıyani bakmaya 2 bayan geldi birisi daha önceden tanıdığım biriydi onlar ofise bakarken sordum eleman lazımmı diye lazım dediler güvenilir bir bayan dediler bende övdüm kendimi. çene yaptım anlaştık. hem şuan bulunduum ofisi kiraladılar hemde beni işe aldılar. yani aynı ofisde başka firmayla mart 1 de işe başlıycam. kaçgündr heryere cv yolluyom iş yoktu.bugün nasipim ayağıma geldi..çok mutluyum bugün

zenancım canım arkadaşım nasılsın hiç konuşamadık özledim seniyasenağlama denk gelemedik bir türlü cnm sıkma canını yediklerine dikkat et verirsin kilo yine iyisin bişeyler yapmaya çalışıyosun cnm. nasıl çocuklar iyimi.

46 kilo mu olmak istiyosun canım şaştımmmmm

Evet canım. Benim boy ancak onu kaldırıyo. Cücük kadar olduğum için ( topuksuz tam tamına 149 cm ) 1,5 bilem yokum ben :çok üzgünüm:

Şey ben şaka yapmıştım canım sende hiç şakadan anlamıyon yahu :roflol: valla tek keyfim yımırta oda olmasa naparım ben :çok üzgünüm: bide aralardaki kuruyemişlerim sırnaşık şey onlar sayesinde diyet psikolojisine girmiyorum...

ben cikinca toplanmissiniz elektrikler kesildi yine firtinadan gecmisi soyle bir goz gezdirdim
gulum yeni isin hayirli olur insallah iki hafta ayri kalmanda uzucu ama sakin birakma diyetini aramizda duzenli giden sen varsin canim bol bol yuru bize supriz yap olurmu geldiginde kilolardan birazdaha kurtulmus ol canim
mehalim bende regliden iki buklumum bugun belim karnim sormaya amayinede yurudum geldim cok yorgunum sormayin buse yasadi ozaman onun guvenilir diyetisyeni var kalorileri bilem hesapliyo afferim
umutum haklisin ben ilk baslarda su icmiyodum aralari hep atliyodum meger en buyuk eksiklikmis hem dengeyi kurup hemde sporla guzel kilo verilebilir demekki
kadisim kafayi takip stres yaptigin bisiyde olabilir cunku sen bir ara hani biryere gitmistin hatirlamiyom ordada kacirmistin baya bir yazmistin yedigin tatlilari da almamistinda sevinmistin yoksa benmi yanlis hatirliyorum hatta biz goturmusun yine falan diye yazmistik iki gunde bu kadar artmasi sasirtici ama sen gene verirsinya sen bu isi ogrendin diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…