- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
Analiz sonuçlarına çok sevindim ben zaten bu sonucu bekliyordum işte bu kadar ben bugun
sabah1 kayısı ,1 katı yumurta,1 dilim kepekli ekmek,kibrit kutusunun yarısındada az peynir yedim,1brk greyfurt+portakal suyu
öğlenyarım kepçe kurufasulye, 3 kaşik ama dolu değil pirinç pilavı va salata yedim akşama allah kerim
şaşkın peri nerelerdesin be ya,ben neler çekiyom .bura nazi kampı gibi.ne yiyosam mehalim görüyo.tehdit ediyo.yarısını vermezsem dövüyo,yaaaaaaa.ben anamı özledim
şaka bi yana mehalim çok destek.bakışı bile yetiyo.
hepinizi öptüm,ama valla yetişemiyom,
ya mehalim beni ıssırdı ,kopardı resmen.heralde 50 kalorim gitmiştir...senağlama
selam herkeze canlarim once selam verimde sabahtan iki defa gecmisi okuyup uzun uzun mesaj yazdim ikisindede gordermeden elektrik kesildi bende bu sefer once selam verim dedim kizlar yine kesilirse sasmayin firtina acayip burda yurumeye ciktim oyleki ruzgar benim gibi agir kadini bile itti yane oderece kizlar aksam saat beste yine cikicam yurumeye yuruyemedigim uc gunu telafi etmem gerek simdi tekrar okuyayim gecmisi sabah okuduklarimi unuttum cunku
Heyyyyyyyyy uyanın 5. takım güzelleri gurur tablomuz geldi... Hepinizi ama hepinizi tek tek öpüyor tek tek tebrik ediyorumŞeniza.s.Şu ana kadar yapılan ve sunulan analizlerde takımımızın başarısı süper arkadaşlar, Sadece bizim takımda herkes çok güzel kilo vermiş, çok heyecanlandım çok ama çok sevindim...
Her nekadar analize dahil olmasam da takımımdan kimsenin uyarı almamış olması beni de çok mutlu etti. Başarılarımız daim olur inşallah :Saruboceq: