Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün gece onbuçukta gitim işten eve çok yoruldum duş aldım falan filan derken saat 2ye geliyordu yattığımda sonra da sabah 5 te efe kalktı oturdu
emelim şu an ki durumuna alışana kadar biraz daha yorulacaksın sanırım.. Efede alışır ve sana naz yapmayı bırakır yakında... ama diyetisyen işini halletmelisin kısa zamanda...

aaa buse çok şaşrdım canım yaa kallisin alıntı mesajı anlatmasını bi kerede anlamışın oysa ben 50 kere anlatıyodum sana bişiyi:))))
sen anlayana diil anlatana bakacan kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar kusuruma bakmayın. apartmanın interneti komple gitti. iş yerindende katılamıyorum
umarım en kısa zamanda hallolur matemcim bu internet işi yoksa zaten kopuksun iyice kopacaksın...

cömati ile paylaşacamm tabi gülmeden yazabilirsem.
cömati deyince akşam büyük kızım bir video izletti.. camiimamı vaazveriyor hesapta adam diyor ki camiye gelmeyenler için..." gençken işim var yaşlanınca prostat olur çişim var" bunu bir kaç kez tekrarlıyor ama sinirli sinirli.. sonra diyor gelirler eninde sonunda musalla taşına e-e-eee nasıl bilirdiniz? yahu diyor adam gelmedi ki nasıl bileceğiz :roflol::roflol: imam bunu bir anlatıyor ki koptum...

yalnız gıdemıycem gıbı gorunuyor.bıraz rahatsızlandım basım donuyor.yuruyus yaparken bıseyler oldu ındım yatıp uyudum sımdı yemek yıyınce bıraz daha ıyıyım ama.acaba caymı yapdı yoksa tansıyonummu dusdu anlamadım yanı
bu tansiyon düşmesi ve fenalaşmak takımımızda moda oldu kendinize dikkat ediniz lütfen arkadaşlar ayılıp bayılmayınız kendinizi özletmeyiniz...
bu arada sen de metobolizma çayını mı içiyodun.o mu dokunduki.geçmiş olsun canım.
umutum bu aklıma gelmedi gülde diyordu kötü yaptı beni diye başka diyen oldumu.. olabilir yani ama ben 2. haftaya girdim henüz etki yok.. diyorum ya çöp öğütücü gibi benim mide her şeyi götürüyor...:çok üzgünüm:

Kallisim 13. takıma gelince takım kaptanı bi gelsin bakalım sevcan ortalarda yok nasıl toparlanır bilmiyorum ancak hiç paylaşımda bulunamayan yada sorunları olan arkadaşlar bi süreliğine takımdan çıkarlarsa yeni girmek isteyenlerle toparlanır belki
bir geçmiş mesajlarını okuyayaım onların da bakalım duruma..

portakal ile de olurmuş.içlerindeki sitrik asitin zayıflatıcı etkisi varmış.
bu çay iştahımı kapattı benim.benim böyle çaylara ihtiyacım var demek ki.yemek yerine sürekli bişeyler içiyorum böylelikle.
umutum zararın filan dokunmuyor böyle düşünme hepimiz geçiriyoruz bu tür dönemler...portakalı yazdığın iyi olmuş arada ekliyordum ben yarım portakal...o yüzden acaip kilo veriyorum :mymeka::mymeka:

senın elinden her vakit içerim . kallişim ......Şeniz:kahve:
oyy canım benim bende seni öperimŞeniz

kallistem beni mezun edecekmiş ama ben 55 olana kadaaaaaaarrr zor be kaptanım ama inşallah o kiloya düşerimde incecik fıstık gibi bir hatun olarak mezun olurum burayada foto eklerim ayyy ne seksi oldum bakın bana diye:roflol::sm_cool:
hadi öptüm canlarım
ay hadi inşallah honeyim ama gayret gösterdiğini bilelim bak bizim destek verebilmemiz içinde bu şart...

ben iki kızımı ve köpüşümü alıp çıktım yürüyüşe... yarım saat hızlı tempoda ulaşabileceğimiz bir parkımız var oraya gittik hepimize iyi oldu... babamızda o saatlerde çıkmıştı işten dönerken aldı bizi geldik... galiba 1 saat filan oldu yürüdüğüm...

evet umutcugum bende metabolızma cayını ıcıyorum.bı deneyım dedım.aaa askolsun kallıste bılmıyomusun ben cok trendy ım tabıkı moda olan seylere uymam lazım.valla kaptanım basım donuyo bıseyler yıyınce ıyılesıyom ama acıkınca fena oluyorum.:jeyyar:sebeb aramıyorum yemek ıcın ama pek fenayım.bıde kızların mıdesıne dokunuyodu cay benım mıdede bısey yok ama tansıyonum fena ev sahıbınden ses yok cok stres oldum.ayrıca sana kustum ben kallıste:dilcikar:

gökçencim evden ses yok diye streste olabilir ama et- karbonhidrat eksikliğinden de kaynaklanabilir baş dönmeleriniz filan buna dikkat edin.. b12 eksikliği diyette sık görülüyor.. ben çok olurum mesela... biraz bitkisel beslendim mi hemen dilde uyuşma, vücutta titreme baş dönmesi vs bir çok etki yapar bana.. bu yüzden ayak üstüde olsa et tavuk bir parça atıyorum ağzıma...

kusermıyım canım ben sana kıyamam.ya anlamadım aslında bıraz suphelendıgım bısey var.dun saatlerce bılg da oyun oynadım gece yarısına kadar ondan da olabılır:eek:

ha kallıstecıgım ben b vıtamını ve folık asıt destegı alıyorum canım zaten.ya evdekı sessızlık cok bunalttı benı cok sıkıldım alısmısım evın cıvıltısına.esım gelse artık dıyorum yatagın ortasına yatmak bıle zevk vermıyo artık:eek: habıre yarmazlık yapmak ıstıyorum azıcık bı kacamak yapsam olurmukı bu gece canım kaptanım:mymeka:kızma ama

ama gökçenim hem küstüm dedin hemde küsermiyim diyorsun.. geçen istekte bulunduğun şey ile ilgili ise sana cevap yazdım aldın değil mi cevabımı daha doğrusu yönlendirme mesajımı diyeyim..

ne kaçamağı yapacaksın söle bakemCADIARZU ona göre düşünelim... pizzamı söyleyeceksin delikafadulden tatlı mı yiyeceksin cokacimcoook

ha kallıstecıgım ben b vıtamını ve folık asıt destegı alıyorum canım zaten.ya evdekı sessızlık cok bunalttı benı cok sıkıldım alısmısım evın cıvıltısına.esım gelse artık dıyorum yatagın ortasına yatmak bıle zevk vermıyo artık:eek: habıre yarmazlık yapmak ıstıyorum azıcık bı kacamak yapsam olurmukı bu gece canım kaptanım:mymeka:kızma ama

hehey.kallistecim gökcenk e izin verirsen bende istiyom .bikerem iki güne kadar anam dan ayrılıyom biraz kaçamak yapammı nolur .he yapammı cokacimcoook

aldım canım ama unutmusdum yapmayı sımdı ılgılencem ya sen bı meleksın sey pızza yıyımmı dıycekdımde nasıl bıldın anlamadım:eek:ama buseyram a ızın vermıyelım ben hastayım ya ondan yemek ıstıyorum yoksa hıc yermıyımşakkıdıdelikafadulden

ohooo sizede yüz vermeye gelmiyokafamçokkarıştı i-i-i-i-iiii timam yapın bakem ama sadece bu günlük ve cumaya kadar bu kaçamağınızı eritmek için spor sözü verirseniz kaydirigubbakcemile2

aldım canım ama unutmusdum yapmayı sımdı ılgılencem ya sen bı meleksın sey pızza yıyımmı dıycekdımde nasıl bıldın anlamadım:eek:ama buseyram a ızın vermıyelım ben hastayım ya ondan yemek ıstıyorum yoksa hıc yermıyımşakkıdıdelikafadulden

:mymeka: kimseye haksızlık etmeyelim bak senin gibi onunda bahanesi var annesinden ayrılacakmış :nazar: bir daha nerde bulacak anne yemeği:1rolleyes: onada izin var hadi afiyet olsun size bende gidip kociş gelmeden şu balıkları haşlayayım o da gelince yapsın a.s.

:mymeka: kimseye haksızlık etmeyelim bak senin gibi onunda bahanesi var annesinden ayrılacakmış :nazar: bir daha nerde bulacak anne yemeği:1rolleyes: onada izin var hadi afiyet olsun size bende gidip kociş gelmeden şu balıkları haşlayayım o da gelince yapsın a.s.
hobaa çok teşekkür.amma mehalim duymasın.sonra dalıyo bana kaptanım ya .gökçenk demek bana izin verilmesin.yazdım bunu bi köşeye.(309, sayfa galiba.)birlik nerde kaldı acaba.arka sokakta mı,cami avlusunda MI?SEN BİTTİN yavru ceylanım.
pizzanın yarısını yi bari. .bak hala yiyocokacimcoook.hop kime diyom.yasakkelime

tamam kallıstecıgım bı ara corbanın tarıfını banada verırımısın bende balık corbası severım ama hep dısarda yıyorum evde yapılabılıyosa bende deneyım

benim diyetime gelince fena değilim.dün bildirdiğim kilodan azdım bu sabah.yaptığım çayı da çok severek içiyorum.portakal ile de olurmuş.içlerindeki sitrik asitin zayıflatıcı etkisi varmış.
bu çay iştahımı kapattı benim.benim böyle çaylara ihtiyacım var demek ki.yemek yerine sürekli bişeyler içiyorum böylelikle.
bu hafta zararım dokunsa da haftaya güzel bir sonuç alıcam inşallah.

nasıl bir çay ki iştahı kapatıyor canım benimde iştahım kabardığı zaman ıhlamur yeşil çay ne bulursam içiyorum faydasınıda görüyorum

kalliste önerin için teşekkürer ama başka takımıda düşünmüyorm melis ve karamanlıda toparlanlım diyor ama bilemiyorum bizim takım üyelerini gözden geçireceğini yazmışsın çok iyi olur bir el at canım ya

Duydum duydum ohoooooooooo sana bahane çok busecim bugün anamdan ayrılıyom yarın aliye kızdım öteki gün veliye üzüldüm vallaha karışmam sen bilin pazartesi ye kadar ne halt edersen et ancak pazartsi,den itibaren vallaha tek tek yazarım burya yediklerini hicranıda organize ederim.şerefsizim içtiğin kolaların ml bile yazarım ahanda ozman canına okurlar senin burda kendin bilin gızım.yaz zayıflayacan ya zayıflayacan o kadar diyom sana.

off hala eşimi bekliyorum ya süslendim püslendim beyefendi gelecekte bizde nişana gidecez assolist gibi hep salona en son ben giriyorum yaaa:))

Duydum duydum ohoooooooooo sana bahane çok busecim bugün anamdan ayrılıyom yarın aliye kızdım öteki gün veliye üzüldüm vallaha karışmam sen bilin pazartesi ye kadar ne halt edersen et ancak pazartsi,den itibaren vallaha tek tek yazarım burya yediklerini hicranıda organize ederim.şerefsizim içtiğin kolaların ml bile yazarım ahanda ozman canına okurlar senin burda kendin bilin gızım.yaz zayıflayacan ya zayıflayacan o kadar diyom sana.

off hala eşimi bekliyorum ya süslendim püslendim beyefendi gelecekte bizde nişana gidecez assolist gibi hep salona en son ben giriyorum yaaa:))
baak hele bi bak sen.tehditmi ediyon yavru kuşum.sinrlendirme, üstine çıkar otururm ,hatta bide kolbastı oynarım karnında.sonra kağıt gibim kıvırır, .....ondan sonrasına karar veremedim ,

Son düzenleme:
iyi aksamlarrrr. cocuklar daha yeni gittiler be canlarim ugrayamadim bütün gün. giderkende yarin sabah kahvaltisina söz alip gittiler. ben kalkip biraz isimi gücümü yapsam iyi olur. iki camasir bulasik yikayip aman sana ismi birakiyoruz diyorlar:mymeka:
silme süpürme isi bana bu saate kaldi yada yarin kahvaltidan sonra yaparim artik bakalim canim isterse.CADIARZUyada en iyisi elimdeki kazagi bitireyim ben bir kol kaldi ya.
ilk defa bu haftasonu dikkatli yedim. amaaaaa milletin cok dikkatini cekti n edense . aman bir izzet_i ikram. yok ac degilim dedikce önüme koymalar sandvic hazirlamalar tövbe yarabbimsositososito

Selam selam sonunda geldim ayy anacım bir oynamışım bir göbek atmışım tüm stresim gitti çokta terledim sporda yapmış oldum ah hergün birinin düğünü olsada ben oynasam.ayaklarım ölüyo ağrıdan kulaklarımda duymuyor şuanda müzik sesinden ama güzeldi beay

busecim sen üstüme oturusan vallaha süper olurya beni rejim derdinden kurtarırsın anında zayıflarım yuppi..

reyhan ablam vallaha çok haklısın yemeyecem dedikce insaların sana yediresi geliyor.hem şişmansın derler hemde allah aşkıan ye derler bu yaman çelişkiyi bende çözemedim.kurtlar sofrasındayız aman dikkat.

artıkın uyurum sanırsam kendinize ii bakın ok byy

X