sengözlerimebaksanab neyse en azından grup birincisi olmuşum. Sonuç itibariyle derece derecedir sırnaşık şey
Teşekkür ediyorum tüm tebrik eden arkadaşlarıma QUOTE]
kutlarım arkadaşım çok güzel vermişsin sen özel bir diyet falanmı yaptın?merak ettim:jeyyar: haftaya ben birinci olacam ama ona görelaelaelaelaelae
yaa listeye çok zararım dokunmuş.hepinizden özür dilerim canlarım.kusura bakmayın.
canım benim niye öyle diyorsun takımdaki herkesin aldığı zamanlarda oluyor verdiği zamanlarda sen iyileşmene bak tamammı ?öpüyorum kocaman kocaman:teselli:
Selam güzeller nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam yarınki nişan için alışverişteydim ayy ayaklarım koptu bu arada istatistiklere hemen geçmek istiyorum Takımımızda mersine oyalanmadan gidenler... şaşkınperi ( 2.10% )---(Tebrikler canım ancak iddanı unuttuğumu sanma hala takipteyim---:hooray:
honeybaby( 0.83% )----tebrikler canım devamm--a.s.
reyhanxx54 ( 0.51% )--ablacım süpersin dereceden vazgeçmiyosun bakıyorumda--
Yavaş ama yarışta varız diyenler zenan25 ( 0.26% )
GÜL78 ( 0.47% )
gokcenk ( 0.46% )
mehalim ( 0.32% )
kadis ( 0.32% )
kalliste22 ( 0.38% ) Durun az nefes alayım deyipte yerinde sayan MATEM ( 0.00% )--fazla durma orda haaaaa!
Hastayım mazeretim var dedii umuts76 ( -1.27% )--sınıntılar biter bitmez aynı hızla devamm mıııı .
ellerine sağlık canımcığım yine harika olmuş istatistik yaa senin istatistik olayı gerçekten vazgeçilmezimiz oldu hemen mehalim istatistiği yapmışmı diye arıyo gözlerim süpersin sena.s.
selamlarrrrrrr
ücüncü ücüncü geliyorum valla mersine tutmayin beni.birde karnimin gurultusu sussafisfisfis.
reyhan abla tebrikler canım çaktırmadan iyi veriyosun sende maaşallah bendemi örgüye başlasam yaa mutfağa git gel yapmadan ağzımı çalıştıracağıma elimi çalıştırırm hiç olmasa dimi?
buseyrem hoşgeldin aramıza güzelim en harika takıma geldin biliyormusunkaydirigubbakcemile5
kadis şekerim sen takımdan ayrılmamak için yiyon gibi geliyo bana ????:jeyyar:ayrıca kadayıf falan yazma yaaa canım çekti bak valla evde malzeme olsa kalkıp yapacaktım eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme kız
aklımda kalanları yazdım unuttuklarımı da öpüyorum herkese iyi haftasonları bu hafta sonu biraz kaçırabilirim şimdiden söyleyimde vicdanım rahat yiyeyim:roflol: