Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tekrar meraba kizlar saskin tebrikler guzelim verdigin kiloyu az bulma sakin zaten gramda olsa vermek guzelya
gulum yegenine gelin bulamadinmi askolsun yaslari buyuk demiyceksen benim en kucuk kiz 5 yasinda istersen kerttelim nedersin illa besiktemi kertilir biride yaninda oturur zaten saskin zayiflayinca nisan takacaz benim oglana
mehalimde buyuk kizi alacak oldu bu is ceyizleride emelle reyhan abla ve kallisim hallederler nasil olsa onlarin uzmanlik seyleri
gruptaki diger arkadaslarda dugunde gobecikleri atarlar artik ne guzel olur koca bir aile oluruz kizlar ele gitmesin aramizda alalim verelim demi sizlerden iysinimi bulacam
dusunun derimben

sositososito oldu buiş zenancım dünürümm sen gibi hanfendi bir kadının kızını almazmıyız. oluşumuza :icecream: güzel bakarsınızz. sen iyi düşünmüşsün 3 kız doğurup bak negüzel aileyi genişletiyon hemen hazırda kız var elinde:dance: dünürüm benimm:teytey:

oldu o vakit yaza kadar tez zamanda zayiflayip soyle salina salina oglunuzu istemeye gelelim ben kasim kasim kasilaraktan allahin emri isteyim oglunuzu gerisi allah kerim artik 20 yil sonra yaparik dugunu belki biraz burusmus goca gari olurum ama eeee gaynana olacaz nede olsa demi ya

mehalim sende iyi bak damadima olmusken hepsi olsun ciksin aradan cabuk cifter cifter yapalim iste
saskin sende cabuk zayifla iki seneye kalmaz oglani sunnet ettiririm belki ,sende oynayacan ona gore
baska oglanlara bakarsan gozlerini oyarim bak formunu koru ak gelinler edecem seni yavrim emi istemeye gelen olursa papucuna raptiye gayfesine zehir koy kimseye yuz verme gaynanani sever sozunu dinlersen ogluma karsi kiskirtmem seni oldumu yavri hadi koklayaraktan optum seni canim gelinim

hadi ciktim kizlar coook isim var yurumedim daha bugun gelemezsem merak etmeyin bu pc de surekklilik yok cok yavas yine elimde kalmadan kapatayim sunu kocaman optum takimimi cabuk zayiflayin bak evlenecek gencler cocuklar var zarif gorunelim biraz demiya kacirmayin hafta sonu hadi saglikla kalin kendinize iyi bakin ciktimmm

Kalliste sana çok teşekkür ederim 13. takımda yardımcı bendim ama nasıl düzenleme yapıldığını b ilmiyordumm tam çabalıyordum üstüne elektirikte kesildi kaçmış gibi oldum kısacası çok kötü oldum bugün tekrr teşekkürler

Kalliste sana çok teşekkür ederim 13. takımda yardımcı bendim ama nasıl düzenleme yapıldığını b ilmiyordumm tam çabalıyordum üstüne elektirikte kesildi kaçmış gibi oldum kısacası çok kötü oldum bugün tekrr teşekkürler

ay yok canım ya olurmu hiç öyle şey düşünme bile...ben düşünmedim mesela sidanur kaçtı galiba demedim fallaha yeminle :roflol: sadece dikkat etmeniz gereken bir durum var bu da kuralların takımdaki üyelere daha açıklayıcı bir şekilde aktarılması... bunun içinde lideriniz sevcana iş düşüyor... paylaşım alanının sürekli kontrol altında tutulması en başta geliyor... ve hesaplamayı tüm üyeler öğrenmeli... eğer sende yapabiliyorsan sevcana yardım et.. cuma erken saatte çizelde hazır olsun bu gün benim yaptığım gibi ve her gelen üye kilosunu geçsin... yazıp çekip gitmesin bu yarışmada berabersek sorumlulukta hepimizde olmalı değil mi... ayrıca kilo bildirim saatlerinde özen göstermeniz gerekiyor... bakın en son ben verdim listeyi daha erken bitebilirse hem hesap başında bekleyenler bunalmamış olur...

benimkiler sadece öneri takım iç işleyişinizi düzene sokma görevi sizde tabiki yaparsınız ya da yapmazsınız ben bilemem.. yardım etmeye gelince her zaman ederim hiç sorun değil...ama bakın daha lideriniz gidip paylaşım alanına benim yardımcım sidanur diye haber bile vermemiş... bir kişinin çabası fayda etmiyor sakın kimse yanlış anlamasın... ben takımım için çabalıyorsam biliyorum ki herüyem benim kadar özenlidir kurallara duyarlıdır... destek budur arkadaşım galiba biraz toparlanmanız gerek bu toparlanma hareketlenmenizi de beraberinde getirecektir motiveniz düştü izlediğim kadarı ile ve toparlamazsanız yakında listede adı olmayan bir takım olacaksınız şimdiye kadar böyle bir çok takım dağıldı siz dikkat edin.......a.s.

kızlar anca gelebildim bir bakayım dedim
şaşkınım süpersin
verenleri kutluyorum
umutcum tellafi edeceğini biliyorum canım
ben daha çok vermiştim aslında da 2 günde geri aldım kızkardeşimg elince birde yine şişm galiba yaaa

sengözlerimebaksanab neyse en azından grup birincisi olmuşum. Sonuç itibariyle derece derecedir sırnaşık şey

Teşekkür ediyorum tüm tebrik eden arkadaşlarıma Şeniz

Zenan şişko gelin kabul etmiyon mu bakim? Zayıflamazsam almıcan yani beni oğluna :dilcikar:

galiba dicem ama yok canım yok
çok kaçırdım çok
bir kadayıflı tatlı yaptım ki oy oy harikaydıııı
bir kaç bişeler daha var hafta sonuda evdeyim temizlik yapcam bakalım artık gelmeye çalışçam kızlar ii akşamlar daha dairedeyim çok iş var ama çok yoruldum yaaa

Selam güzeller nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam yarınki nişan için alışverişteydim ayy ayaklarım koptu bu arada istatistiklere hemen geçmek istiyorum

Takımımızda mersine oyalanmadan gidenler...
şaşkınperi ( 2.10% )---(Tebrikler canım ancak iddanı unuttuğumu sanma hala takipteyim---:hooray:
honeybaby( 0.83% )----tebrikler canım devamm--a.s.
reyhanxx54 ( 0.51% )--ablacım süpersin dereceden vazgeçmiyosun bakıyorumda--:nazar:

Yavaş ama yarışta varız diyenler
zenan25 ( 0.26% )
GÜL78 ( 0.47% )
gokcenk ( 0.46% )
mehalim ( 0.32% )
kadis ( 0.32% )
kalliste22 ( 0.38% )

Durun az nefes alayım deyipte yerinde sayan

MATEM ( 0.00% )--fazla durma orda haaaaa!

Hastayım mazeretim var dedii
umuts76 ( -1.27% )--sınıntılar biter bitmez aynı hızla devamm mıııı

Bu hafta paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için yakamoz arkadaşımız aramızdan ayrıldı.Kadis ısrarla mezun olmak istemiyor( biz etmiyoruz aslında:jeyyar:) Umutsa sağlık sorunlarıyla uğraşıyor en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyoruz.13.takımdan arkadaşımız buseyrem takımımıza transfer olmuştur kendisine hg ve hayırlı olsun diyoruz.

Son düzenleme:
iyi akşamlar bütün gün koşturmaca yaşadım iş yerinde efe ve kardeşimde büroya geldiler öğleden sonra gönderdim onları banka şura bura derken akşam oldu daha gidecek gibi de değilim hastasının gözü kör olan bir göz doktoru geliyor şimdi bu satten sonra toplantı var bakalım beni kaçta gönderecekler
kilo işi berbat durumda kendime hakim olamıyorum haftaya mutlaka diyetisyene gitmeliyim başka çare yok
yardımcı yöntemller kullanmalıyım bence tek başıma becermem çok zor geliyor diyeti bakalım o ne diyecek
benden bu kadar hoşçakalın

kilo veren herkesi kutluyorum ayrıca

Kızlar az evel tartıldım hemde 2 kere 62.2 çıkıyorum ya banae banane yaa hemen kilo bildirimini değiştirin ben kilo vermişim :)))) hahahah.
uzun yıllardan sonra ilk defa tartıda 62 görüyorum allahım inanmıyorum

OOOOOOOO buse hanımlar şaşkın hanımlarda burdaymış ne şeref sizle aynı anda burda olmak eeee gelin bakım ganadım altına azcık okşayam sizi

şaşkınım gene aynı şey oldu msnde bende kapattım haberim olsun okk

Kızlar az evel tartıldım hemde 2 kere 62.2 çıkıyorum ya banae banane yaa hemen kilo bildirimini değiştirin ben kilo vermişim :)))) hahahah.
uzun yıllardan sonra ilk defa tartıda 62 görüyorum allahım inanmıyorum

Mehalim senin adına çok sevindim.Buseyrem senin gözetimin altına girmiş.Bizim takımada kimseler uğramaz oldu sıkılıyorum valla

X