- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
Bu yorumda sana katılmadan yapamayacağım ablam... Çünkü öyle çok ihtiyaç molası veriyorum ki dün sokak dönüşü köpeğimle kavga ettim wc ye koşana dek saymadığım laf kalmadı altıma yapacağım senin yüzünden diye :roflol: suyu çok içmeye başladım ve bu hafta yeme düzenim öyle güzeldiki wc de her türlü rahatlama olduyine geldim..
masallah ya herkez gram gramda olsa vermis. zaten mersine kosa kosa gidilmez etrafi seyrederek tadini cikara cikara keyifle yürüyerek gidiyoruz. arada ihtiyac molasi falanda oluyor ama sonucta biz mersine varacagiz allahin izniyle.
saskinim tebrikler canim 4 günde 1,5 kilo hicde az degil.
simdide kahvaltiya iniyorum. ciikmadan gelirim yine birazda yürümem lazim en az yarim saat
gunaydın ablacım.hımmm sen her kahve dedıkce bende kosup kendıme bı tane alıyorum.kahve canavarı oldum bendelikafaduldenyine olmamis ya. yani zenandan sonra ikinci teknoloji canavarida benimkaydirigubbakcemile2
günaydin güzellerim..
keyifler nasil?
kahvemi iceyim sonra gecmisi okur yine gelirim
rıca ederım canım.ıns hepımıze faydası olur.ya farkındamısınız bu kıtaplar ınsanı dıyetten sogutuyor vallaGünaydın güzeller yeni kalktım daha ayıkamadım :)) Kahve mübarek nasıl kokuyorsa taa diğer takımlardan gelmişler aeben saol canım kahvede güzelmiş.gökcenk canım yazın için tşkler.Ben henüz tartılmadım.ay ne diyecektim ben hımm dün bende başladım kitaba hemen azcık özetleyim
diyet kelimesinin diyet yapmanın vucuttaki etkilerinden bahsetmede başlangıçta bu nedenle sağlıklı beslenmey önermekte ve önce vucudun çalışma sistemni yağları ve nasıl depolandığı anlatılmadıkta daha oralara geçmedim ama özde gökcenkin yazdıklarıyla paralel.
emel canım 800 gr cok fazla bı kılo degıl sakın pısmanlık duyma bak kıtapda yedıklerımız ıcın pısmanlıgın yanlıs oldugu yazıyor.zor gunler yasadıgın halde cokda kılo almıyosun.gerıye donup bakma.onumuzdekı hafta aldıgını verme sansın var sonucdagünaydın ben bu yeme performansıyla tabiki kilo aldım 2 haftada 800 gr ama aldım sonuçta
motivasyona ihtiyacım var acayip şişkinlik ve tembellik var kendimi kötü hissediyorum
saskınperıcım tebrık ederım canım.gurupda bırıncı olacagın kesın canım.ayrıca verdıgın kılo hıcde az degıl.100 kılo olan bırıbın 1 kılo vermesı ıle 70 kılo olan bırının 1 kılo vermesı aynı olabılırmı hıc onemlı olan oranın canım ustelık 5 gunde vermısın pazar gunude goturmusun.daha ne olsun canımGünaydın kızlar;
Yürüyüşümü yaptım ve geldim. Kilomu bildiriyorum 69.900 gr yani tam 1,5 kilo vermişim sırnaşık şey Daha çok bekliyodum ama napalım bunla idare edeciğim artık. Bakalım beni geçen var mı? Birinci olma ihtimalim devam ediyor mu?
zenan canım regl sıskınlıgıdır o emın ol.sonucda bu hafta az verırsın bıdahakıne cok bozma moralınıgunaydin herkeze hesaplamayi yapip kendim ekleyim dedim ama fazla silmisim yada eksik ne bilem 200 gr kizlar ya pazartesi sali anladikta diger gunler guzeldi hatta fazlada yurudum insalla reglim bugunyarin gelirde rahatlarim hala davul gibiyim
kallisim kusura bakma canim benim hesap dogrumu bir bakiver onumuzdeki cuma iyice ogreniyim eklemeyi de o zamn ekliyeyim canim cocuklar okuldan gelseler yemek yok gidip onlara yemek hazirlayayim hic okumadim gecmisi insallah bu hafta guzel derece alalim hepinizi cok optum
Bu yorumda sana katılmadan yapamayacağım ablam... Çünkü öyle çok ihtiyaç molası veriyorum ki dün sokak dönüşü köpeğimle kavga ettim wc ye koşana dek saymadığım laf kalmadı altıma yapacağım senin yüzünden diye :roflol: suyu çok içmeye başladım ve bu hafta yeme düzenim öyle güzeldiki wc de her türlü rahatlama oldugünde kaç kez gittiğimi bilmiyorum ve en güzeli acıkmıyorum metabolizmam çalışmıyor diyordum ya bu hafta hep acıktım... neyse... sokaktayım eve geldim köpeğim bahçede karşıladı seviniyor üzerime atlamaya çalışıyor bende anahtar arıyorum.. kapı deliğine sokup wc ye koşmaya çalışırken o da benimle sevgi yarışına girdi merdivenlerden birbirimizi iterek çıkıyoruz derken merdiven başında wc kapısına dayandı hayvanı öyle bir ittirmişimki aşağı inip bana küstü :çok üzgünüm:
ama ben bu molalardan ve ağır gitmeden bu hafta çok memnunum... haftaya daha umutlu bakabiliyorum çünkü her gün ara öğün yaptım önemli olanda bu benim için... umarım devam ettirebilirm.
kallistecim sanki fazla işe yaramamaya başladı krom emin değilim.dereotunu bi ara yiyodum ama sürekli yapamıyorum.iştahını frenleyecek nane kokusu olabilir dereotun varsa salata yapabilirsin nane ve dereotu iştahı frenliyor ama geçici olur tabiki.. umutum krom işe yaramıyormu yaa...
beyaz ekmekten ben de vazgeçeyim o zaman.kepekliyi sürekli bulundurmam lazım evde.aslında ben çok su içerim salata da her akşam vardır ama anlamadım niye böyle sorun yaşıyorum.umut canım aman dıkkat et.aslında donem donem bende bu konudan rahatsızlanırım hanı doktora gıtsem kesın benıde operasyona alır.ama kendımce bı dısıplın kurdum.beyaz ekmek yememek gıbı.salatayı cok yemek gıbı.bıde sabah ac karnına ılık su ıcmek gıbı.bıde sımdı bol su ıcoyorumya cok yardımcı oluyor.ama zor gunlerde baharattan helekı acıdan tamamen uzak durmak gerekıyor.
emelcim diyetisyenine başvur bence acilen.belik ilerde ben de düşünücem.boğazımı tutmak konusunda benim de yardıma ihtiyacım var.şu an maddi olarak sıkıntıdayım gidemem.ben de regl döenmindeyip diyip ne bulduysam yedim emin olun haftaya diyetisyene gitmezsem başaramıycam tek başıma anladım
sabredemiyorum tutamıyorum boğazımı ne bulsam yiyesim geliyor adeta tatlı tuzlu farketmiyor emin olun
Umut canım midende sorunlar varsakarışımdan uzak dur derim.yoksa bir dene bakalım
gökcencim inşallah kesinleşir.hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberini..hayırlısıyla bır kesınlesse cok mutlu olucam cok begendım evıde sıteyıde cunku.ayrıca en begendıgım tarafı sıtede yuzme havuzu var.sıze bahsettımmı bılmıyorum kızlar ben kapalıyım . o yuzden soyle ıcıme sınen bı spor salonu yuzme havuzu bulamıyorum.ama burda bayan erkek ayrı ve kapalı havuz.eger sorun cıkmazsa benım ıcın cok ıyı olacak:teytey:
sağolasın zenancım.haklısın ben de hep öyle dua ediyorum.zorluklar da olacak tabi hayatta.umutcugum bugunler gececek hayirlisiyyla canim allah dermansiz dert vermesin oglusunada buyuk gecmis olsun canim kendinede dikkat et canim
emelcim gidişatına dur demen lazım.kilo çok kolay alınıyor ama verilmiyor.800 gr mı vermek için ne kadar uğraşacaksın şimdi.bak ben de aldım kilo şimdi çaylardan medet umuyorum iştahımı kapatsın diye.diyet konusunda bilgin çok fazla aslında.ama bir müddet sonra bilmek te işe yaramıyor sanki.içimizden yükselen ye komutuna dur dememiz lazım.sen sabahları o bahsettiğin meşhur boyozlardan mı yiyosun de bakayım:))günaydın ben bu yeme performansıyla tabiki kilo aldım 2 haftada 800 gr ama aldım sonuçta
motivasyona ihtiyacım var acayip şişkinlik ve tembellik var kendimi kötü hissediyorum
şakıncım kzıdınmı bana yoksa kilo vermemiz tabiki güzel şaka yaptım sanabenn
canım eger kılo vermemıze yardımcı olacaksa yarısalım valla.ben hızlı veremıyorum bu aralar maalesef.olsun almayımda .bu arada cok sukur ıyıyım esımde yok evde bana kaldı keyfım pek yerınde yanı ama ozlemeye basladım bıle yasenağlama[QUOTEgökcencim bu hafta aynı oranda vermişiz..az kaldı bana yetişmene ben hızlanmalıyımbende kendi çapımda sanki senle yarışıyomkaydirigubbakcemile3