Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evt kalisim avatar modunda oluyomuş evt ya azcık çikolata yalatmışlarr oda yalanmış durmuş soytarı.. ben şimdiden bu klüpe üye edim bari çok yiyo sonu iyi deil diyete soalım :ecrin_bebek:

Selam ben geldim. Bugün 2,5 saat yürüdüm. Az daha yolda yığılıp kalıyordum. Tansiyonum düştü sanırım.:bbo: Bu saate kadar yediklerimi sayayım bu arada; sabah yürüyüşe çıkmadan 3 kayısı yedim. yürüyüşün ortasında 1 bardak sıkma nar suyu içtim. eve gelince 1 dilim tam buğday ekmeğiyle beraber baharatlanmış dere otu ve maydanozlu haşlanmış yumurta ve 1 bardak çay içtim. Sonra yürümenin ve duşun rahavetiyle mutlaka uyuyorum Nilgün'ün zayıflama cd buldum onu dinleyerek uyudum. Kadının sesi sinirlerime dokundu sinirden yemezsem iyidir delikafadulden saat 2,5 gibi kalktım çok acıkmıştım bi avuç kadar beyaz leblebi fındık badem yedim. Baktım kesmiyo minik bi sandeviç hazırladım ( light peynir dere otu maydanoz ve rokalı) onu yedim.

Kalisim evet velayetimi senin almanı istiyorum. Bu Mehalim'den bana fayda yok :1no2: Sen takip ediyosun farkındayım canım... :1hug:
Kadiscim kilo verdim ama net kilo bildirimimi yarın yapıcam için şimdi söylemiyim.
Gül yiğenine bayıldım çok tatlı bıcırık... :ecrin_bebek:
Gökcenk sağol canım inş derece yapıcaz bu hafta grupcak... :hooray: :teytey: :dance:

kallistecim yaptım ben bir çay.2 elma-1 limon-1 tutam kiraz sapı-biraz funda çayı-biraz toz tarçın-5 kuru erik.acayip bi karışım oldu ama evde olanlarla yapmak istedim.
işe yarar heralde.tadı güzel oldu.karabiber koymadım.tane karabiber alıp koymak lazım.bana dokunabilir idye vazgeçtim ondan da.
gülcüm maşallah yeğenin çok tatlı.Allah bağışlasın.çiklolatayı gerçekten yedirmemişsinizdir inşallah:))dokunmasın bebeciğe.çikolataları yiyecek zamanları da gelecek.benimki götürüyo kinder yumurtaları:))

şaşkınım umutum saolun evt azcık tadına baktı çikolatanın.. ama çok deil dokunur tabiki.. şaşkıncım iyi gidiyosun diyette sporda maşallah ah ah ahhh evde olcam ben nasıl yürürdüm.. ozaman hızıma yetişemezdi kimse ama çalışıyom malesef..
umutcum o karışım mideme acayip dokundu benim ama gastrit var bende reflüyle ondan dokunmuştur sen dene bakalım inşallah iyi gelir.

gülcüm bana da dokunurmu.ama ben eksik yaptım.karabiber yok içinde.deneyip göreyim bakalım.iştahı da kapatıyor mu bu çay.

umutcum oğlun nasıl biraz iyimi şuaralar hep salgın bu enfeksiyon grip hastaneler insan kaynıyo ateşlenen gelmiş.. ayakda serum takılıyo okadar yani dolu.. sen nasıl oldun benim ablamda geçen senelerde oldu ameliyat zor bir zaman bekliyor seni. onda görmüştüm çok acı çekti. inşallah kısa zamanda atlatırsın.

bilmiyorum umutcum dene bakalım bir iç hazır yapmışsın.. herkesin bünyesi farklı.. 2 gün iç dokunursa bırakırsın denemekden zarar gelmez.iştah konusunu bilmiyom. bende bişey yapmadı zaten midem alt üst oldu yiyemedim bişi.eskiden macun yerdim yemekden önce iştah kapardı ama baya vermiştim kilo. işde onu deneye bunu deneye miğdeyi mahvettim. en güzeli az yemeğe alışmak canım

gülcüm oğlum çok öksürüyor.yeniden kontrole götürcem akşam randevumuz var dr.unda.
ben de idare ediyorum.çok acı çektim.şimdi biraz daha iyiyim.ama hep bir korku var ya tekrarlarsa diye.yediklerime çok dikkat etmem lazım.şu beşi bir yerde çayı bende çok işe yarıyor ama içemiyorum malesef dokunuyor.
iştahımı ne güzel kesiyordu.onun yerine içebileceğim başka çay bulmalıyım.

doğru söylüyorsun az yemeye alışmalıyız.ama olmuyor.eski alışkanlıklar aniden hortluyor en ufak bir açığımızı gördüklerinde.
bir kalemde kökleşmiş alışkanlıklardan sıyrılmak zor.
ama az yemeye alıştım mı epey götürebiliyorum.şu geçiş dönemini bu tür çaylarla atlatmam lazım.haftalardır zaman kaybediyorum.78,5 tum.80 oldum.
biz yemekleri değil de tatlı pasta kek vs. ileri çok yemekten kilo alıyoruz.bunların bir dilimi bile o günkü diyetimizi mahvetmeye yeterli.

cnm ablamın tekrarladı sonra.. çok dikkat etmen lazım.oğlunda kısa zmnda iyileşir umarım.

ben geldim yineee..

buralardayım bir kaç konu açmam gerek sürekli takipteyim ama burayı :))

umutum canım belki bilirsinde bu çayları yaparken fazla kaynatmıyorsun değilmi ben suyu kaynatıp bitkileri içine atıyorum ve tam 2 dakika kaynatıp demlemeye bırakıyorum... kaynatmak iyi değilmiş zaten....

yaa işte korktuğum da bu.diyete asılamıyorum bi türlü.en ufak sıkıntımda demoralize olup tatlı bişeylere sarılıyorum

kallistecim ben de demleme usülü yapıyodum daha önce hep.bugün 10 dk.kadar kaynadı.bir dahakine seninki gibi yapayım.
toz tarçınla da güzel oldu.psikolojik olarak olsa bile işe yarasın da.
dün akşama kadar güzel götürdüm ama akşam bişeylere sinirlenince bi sürü bisküvi vs.yedim.valla şaşırdım be yapıcan ben.bu kiloda kalmak istemiyorum.
hoş kalmayı da beceremem ki.10 günde 1.5 kilo aldım ben.

şaşkınperi sağol canım.tatlı için önerin güzel aslında.denicem mutlaka.

SELAM KIZLAR GÜLCÜM ÇOK ŞEKER BİŞE BU YA aLLAH BAĞIŞLASIN CANIM
tuş açık kalmış pardon

umutcum elmayı blendırdan gecir tarçın ekle ye çok güzel oluyo tatlı isteğide geçiyo

kızlar kardeşim gidecek az sonra
kaptanım ya kilo bildirim işi ne olcak
bildiremezsem bu sabahda tartılamdım kilomdan bi haberim yani
mezuniyet de var
napsak ki ya
bir hafta ertelesek püskütüm beni döver miii
acaba yaaaaa

gul canım nasıl guzel bu mınık boyle allah ım bagıslasın ya.bende anlamıyorum gecen hafta bı arkadasım gelmısdı 2 yasında bebegı var.seker almısdım boyle dıs seklınde.elıne verıcekdım paketı.sımdıye kadar hıs seker yedırmedıgını soyledı.tadını bılmıyomus.varsa bıtter verebılırsın bı parca dedı .hanı amerıkalıların tatlı dıs dıye bı tabırı var.yanı benım gıbı ınsanlara dıyolar tatlıyı cok seven yemek yerıne tatlıyı tercıh eden.oyle olmasın dıye cocuga sekerlı seyler yedırmıyomus.nadıren bıtter verıyomus.ayol yazık cocuga benım en buyuk hayallerımden bırı cocuguma kakaolu kek yedırmek.gercı dogru degıl ama cıkulatasızda yasanmaz tabı kılon normalse.umut canım aman dıkkat et.aslında donem donem bende bu konudan rahatsızlanırım hanı doktora gıtsem kesın benıde operasyona alır.ama kendımce bı dısıplın kurdum.beyaz ekmek yememek gıbı.salatayı cok yemek gıbı.bıde sabah ac karnına ılık su ıcmek gıbı.bıde sımdı bol su ıcoyorumya cok yardımcı oluyor.ama zor gunlerde baharattan helekı acıdan tamamen uzak durmak gerekıyor.

ben de regl döenmindeyip diyip ne bulduysam yedim emin olun haftaya diyetisyene gitmezsem başaramıycam tek başıma anladım
sabredemiyorum tutamıyorum boğazımı ne bulsam yiyesim geliyor adeta tatlı tuzlu farketmiyor emin olun

Selam arkadaşlar nasılsınız sizinde gördüğünüz üzere ben bu hafta pek bi keyifsizim annemdeydim az evel geldim kızkardeşim bu gece gidiyor gerçekten üzülüyorum gittiğine keşke burda olsaydı hep sürekli kavga ederiz ama olsun varlığı bile güzel

Şaşkın cadısı demek benden sana fayda yok ha ben sana demedimmi bu hafta sana bişey demicem sadece yazdıklarını ve yaptıklarını dikkatle izliyorum diye:)) ses etmiyorum diye seni takip etmediğimi zannediyosun.gülüm ben öğretmenim benimde kendimce taktiklerim var elbet yarını sabırsızlıkla bekliyorum sen hele bi biri,nci olmak bak ozman sesim çıkıyormu çıkıkmıyormu:))( aferim bu arada yürüyüş yediklein falan fena değil )

Gülüm bebeğe hasret kaldık ya ne sevimli şey yeğenin allah nazardan korusun analı babalı büyütsün inşlh darısıda tüm isteyenlere nasip olsun

Umut canım midende sorunlar varsakarışımdan uzak dur derim.yoksa bir dene bakalım

Kadis kadis kadis.... mezun olmamak için elinden gelen entrikayı deniyosun hadi bakalım :)))

ay başka ne yazacaktım neyse aklıma gelince yazarım artık.ben gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendi,mi nedeni yok ama bilmiyorum yani belirli bişeyde yok aslında ama sürekli uyusam uyusam uyusam istiyorum

bugun bırazcık yaramazlık yapdım neler oldugunu yazmayım ama keyıfsızım dıye kendıme ızın verıym demısdım ama abarttım.yarın bu metabolızma cayını bende yapıcam.pazar aksamına kadar evde yalnızım ve 3kılo brokolım var.artık pazartesıye yesıl cıkarım heralde.bıde kızlar bız bahsetmısdım sıze alt katı almayı dusunuyoruz dıye olmadı .ıcı cok fenaydı bıde hıc pazarlıkpayı bırakmadılar.tadılat yapmak gerekecekdı ınsanları anlıyamıyorum maalesef ya.ıgrenc seyler gordum evde .cıkan kısılerın sacı bıle duruyodu kuvetın delıgınde ya.bende boyle pek pımpırıklıyım.ev tutacagımız zamanda banyoda jılet gordum dıye vazgecmısdım mesela.bılıyorum cunku sonradan devamlı aklıma gelır.ısde asagıyı ıptal ettık.bı baska daıre bulduk.saolsun babam pazarlıgını falan yapdı.sımdı ev sahıbınden onayı beklıyoruz 3 gundur.oda tamam olursa evı aldık dıyebılıcem ama en azından bı adım attık.heran gıdıp eve bakasım gelıyo ya cok komık bı hısmıs.hayırlısıyla bır kesınlesse cok mutlu olucam cok begendım evıde sıteyıde cunku.ayrıca en begendıgım tarafı sıtede yuzme havuzu var.sıze bahsettımmı bılmıyorum kızlar ben kapalıyım . o yuzden soyle ıcıme sınen bı spor salonu yuzme havuzu bulamıyorum.ama burda bayan erkek ayrı ve kapalı havuz.eger sorun cıkmazsa benım ıcın cok ıyı olacak:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…