Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyy gökcenk havuz bende istiyorum ya çok mutlu oluyorum yüzerken suyun içindeyken okadarki çocuklar gibi şen oluyorum mesela şimdi bir havuza gitsem tüm dertlerimi unuturum süper olur.tristik yerdeyim otel havuz çok ancak ufak yerdeyiz eşim burda hayatta götürmüğyor havuza illaki güneye inecez oda ancak yazın oluyor.offf off banyoya girip bir leğene su koyup onamı otursam acabaaa:roflol:

emel dıyetısyen dısıplınıne ıhtıyac duyuyosun heralde.bende kendı basıma dıyet yapamıyanlardanım ama dıyetısyenınde aaa bunu yeme onu yeme tarzından cok sıkılmısdım.burda olmak bana cok ıyı geldı hafta ıcı dıyetımı guzel yapıp cuma gunude canımın cok ıstedıgı bıseyden bırazcık yeme olayını cok sevdım.gercı dıyet yapmayı ogrenmek lazım ama bızım gurupda herkes cok bılınclı.bakıyorumda hıc oyle dengesız beslenen yok.bazen dıger gurupları okuyorum.gun boyu sadece yumurta yıyenler sadece lahana corbası ıcenler ustelık bır hafta boyu neler var neler.ama bızde herkes az ve dengelı yemepesınde

mehalım ben sana soylemedım ama benımde anne tarafım nevsehırlı gayet ıyı bılıyorum orayı esınde bence haklı.belkı artık degısmısdır ama kucuk yerlerde genelde ımkanlar az.ben denızde cok ıyı yuzerım ama havuzda panıklıyorum.oda unv dede arkadaslarımla sosyal tesıslere gıtmısdık havuza bı atladım meger olımpıkmıs her yer 3 kusur metre cok korkmusdum.o yuzden korkuyorum.planım zaten baharda bı havuza yazılıp korkumu yenmekdı ama bu ev olursa cok ıyı olacak.bende suyu cok severım hamam tutkumu bılmeyen yok zaten:eek:

aa gökcenkim yarı hemşeri olduk senle desene annenler nevşehir merkezdenmi acaba belkide tanıdıktır.ne hoş

Arkadaşlar bu arada geçen sene okuduğum bir kitaba yeniden başlayacam geçen sene kilo vermeye başladığımda okumuş oldukça yardımını görmüş ve bilinçlenmiştim tekrar kiştabı okuma ihtiyacı hissediyorum mutlaka adını duymuşunuzdur.Siz diyettesiniz--prof.dr Mehmet Öz ve prof dr.Michael roızen kitabı oldukça bilimsel bir kitap ordan ilginç gelen bölümleride yeri geldikçe sizlrle paylaşırım

canlar ben yemek hazırlamaya kadarolan vaktimi tükettim yazdıklarınızı takip ettim ama ben yazamadım... artık eşim mesaiye kalırsa gelirim yok olmazsa sabaha artık... hoşkalın...

Son düzenleme:
mehalim kitap dedin de birileri daha bir kitabı okuyarak bize paylaşımda bulunacaktı:nazar: ısrar hiç sevmediğim şeylerin başında gelir ama bunu çok merak ettiğim için istemeyerekte olsa ısrar ediyorum... ve bekliyorum..naniknanik

evet mehalım merkezdenler.ama yıllardır gelmıyoruz zaten hıc akrabaları kalmamıs.babamda aksaraylı orda dogdum buyudum.lıse sondayken anyalya ya yerlesdık.herkes orda yanı.bu arada bende nıl gun un kıtabını okudum yarın sabaha bıter ıns bende sıze kısa bı ozet gecerım soz verdıgım gıbı

Evet size ilk bilgi yapılan araştırmalar gösteriyormuşki gece 6 saatten az uyuyan kişilerin iştahı % 15 daha fazla oluyormuş

kallisim mesajın hemen yerine ulaşmış bak gökcenkim seni duymadan cevap yazmış:)))

evet mehalım merkezdenler.ama yıllardır gelmıyoruz zaten hıc akrabaları kalmamıs.babamda aksaraylı orda dogdum buyudum.lıse sondayken anyalya ya yerlesdık.herkes orda yanı.bu arada bende nıl gun un kıtabını okudum yarın sabaha bıter ıns bende sıze kısa bı ozet gecerım soz verdıgım gıbı
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kallisim mesajın hemen yerine ulaşmış bak gökcenkim seni duymadan cevap yazmış:)))
evet sorma hiç.. hislerimiz kuvvetli işte janıtı..janıt ne yahu kanıt kanıtt:roflol: kaçtım kaçtım tutmayın beni aç kalacağız...

askolsun kallıs tecıgım bırılerımı oldum sımdı.bu arada ben msj ı yazarken yazmısın canım aklımda ama vaktım olmadı bu gece yada engec yarın erkenden yazıcam kaptanım benım:1hug:

duse kalka okudum gecmisi kizlar hepinize selam nassiniz bakalim ben dun ve bugun duzenliyim ama siskinlik duruyo hala karnimda olsun kafamm rahat cunku dun ve bugun hic kacamak yok
gulum yegenin cok tatli hangi bebek tatsizki ben bebek hastasiyim zaten butun bebekleri icime katasim gelir
umutcugum bugunler gececek hayirlisiyyla canim allah dermansiz dert vermesin oglusunada buyuk gecmis olsun canim kendinede dikkat et canim
mehalim bencede doktora git ihmal etme gecmis olsun kardesin gidecekmis allah tekrar kavustursun insallah, legene su koyup oturma fikri guzel havuz gibi olmaz ama idare eder demi
gokcenkcim ev isi sizin icin hayirliysa icinede sindiyse olsun canim insallah insanin kendi evi olmasi guzel bir duygu allah herkeze tattirsin aileni ugurlamissin allah tekrar kavustursun canim
kadis evdeki yiyecekleri kocana yedir bitanem sakin kendin yeme puskuut karnene zayif yazar bak karismam seninde kardesingil gitceklermis allah sizede tekrar kavustursun canim
emelim benimde reglim yaklasti acayip istahliyim ama dun bugun zorla frenleyebiliyorum yarina kadarda bozmassam devam edebilirim insallah allah yardimcin olsun canim islerin yogunmus
kallisim kucuk kizinin tiyatroya ilgisi cok guzel dedimya bizimki dellendi cok heycanli, bende sehirde olsak gotururum cocuklari sinemaya tiyatroya ama koyde olunca ehliyet sart seneye efe okula baslayinca yazilcam insallah kursa alabilirim belki ehliyet, az dil bilenlere yardimci oluyolarmis,
sutu cok severim ben benim babam besicilik ciftcilikle ugrasir ben kendimi bildim bileli bizim hep inegimiz vardi hala vardir babamin kuzulari danalari besler hic ahiri bos kalmaz hatta gecen yaz atida vardi eylulde satmis burdada koydeyiz ya ciftlikler var ben her hafta 10 litre sut alirim 5 lt sini cokelek 5 lt sini yogurt yaparim cocuklar sabahlari icerler hergun ben geceleri icerim napim seviyorum cocukluktan aliskinim kendi cocuklarimada alistirdim
iste boyle kizlar ha birde surekli dusuyom iki saate yazdim mesaji busefer valla benim sucum yok kendi gidip gidip geliyo

saol zenan cıgım.ılk gun epey zor gecdı onlarsız.ınsan alısıyo ısde.ev ıcıme cok sundı sadece sımdıkı evıme gore bıraz daha merkezı yerlere uzak ama alısırım dıye dusunuyorum.bende ıst da sut almak ıcın bazı haftasonu ta sıle ye kadar gıdıyorum nerdeyse 1 saatlık yol.ama onu sadece yogurt ıcın alıyorum bıze agır gelıyor ıcemıyoruz.sadece paztorıze sut ıcebılıyorum.ama hazır yogurdu hıc sevmem tadı sekerlı gıbı oluyor.sen ne sanslısın dogal seyler elının altında.bende koyde yasasam ınek tavuk bakardım kesın.

Selam arkadaşlar nasılsınız sizinde gördüğünüz üzere ben bu hafta pek bi keyifsizim annemdeydim az evel geldim kızkardeşim bu gece gidiyor gerçekten üzülüyorum gittiğine keşke burda olsaydı hep sürekli kavga ederiz ama olsun varlığı bile güzel

Şaşkın cadısı demek benden sana fayda yok ha ben sana demedimmi bu hafta sana bişey demicem sadece yazdıklarını ve yaptıklarını dikkatle izliyorum diye:)) ses etmiyorum diye seni takip etmediğimi zannediyosun.gülüm ben öğretmenim benimde kendimce taktiklerim var elbet yarını sabırsızlıkla bekliyorum sen hele bi biri,nci olmak bak ozman sesim çıkıyormu çıkıkmıyormu:))( aferim bu arada yürüyüş yediklein falan fena değil )

Gülüm bebeğe hasret kaldık ya ne sevimli şey yeğenin allah nazardan korusun analı babalı büyütsün inşlh darısıda tüm isteyenlere nasip olsun

Umut canım midende sorunlar varsakarışımdan uzak dur derim.yoksa bir dene bakalım

Kadis kadis kadis.... mezun olmamak için elinden gelen entrikayı deniyosun hadi bakalım :)))

ay başka ne yazacaktım neyse aklıma gelince yazarım artık.ben gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendi,mi nedeni yok ama bilmiyorum yani belirli bişeyde yok aslında ama sürekli uyusam uyusam uyusam istiyorum
bi ben kalmışım yazmadığın,hatırlatayım didim.ama beni yazarken beyaz rengi tercih et oldu mu şekerim.ne yazdığını okuyamam sanada laf atmam hemi.
yok ya duramam bu seferde ne yazdın gözükmüyo diye seni yerim.
ya ben seni çok özledim .öpmek neyim istiyom(bi doktora gözükmeliyim galiba):uhm:

merhaba canlarim. daha ceketimi cikarmadan oturdum okudum gecmi. nasilsiniz?
gülüm yegeniin cook seker tatlim allah sanada versin insallah tüm stiyenlerede.
zenan cökelegi nasil yapiyorsun canim ya bende peynir yapardim peynir mayasiyla ama cökellek icin baaska islemmmi gecerli?
koca bir kutu daha yün geldi bugün ya ne zaman örecegim bunlari ben?yyine hepsi ince yün:kızgın: ya vazgectim ismarlama yünmü alinirmis görmeden ele almadan peeeeeeeeehhhhhh. ama renkleri harika.
himmmm emelim ben o turuncu kazagin öndeki yirtmacini beceremedim yaaaaafisfisfis
yap sök yap sök hasat oldum bende kol ördüm bitirdim

reyhan abla ıyı geceler.bugun bende gecmısı okurken gordum mehalım kare kare orulen bı model eklemıs.bızde burdan bı orgu dergısı almısdık bebek ıcın.o modelın aynısı ıle bebek battanıyesı ormusler pembe mavı ve beyaz ıle 3 renk kare kare cok guzel olmus.kenarlarınıda tıglamıslar aklıma geldı sanada soyleyım dıye

iyi geceler gökcenim. bayildim bende o kareli modele renkli dahada hos olur herhalde.
ama cok uzun zaman oldu örgüyü birakali bayagi beceriksizlemisim. bir kac kazak ceket örürsem kendime gelirim :)

bende annemle bayıldım ama ben pek anlamadıgımdan boyle orulecegını dusunmemısdım zor bır model ama pofuduk pofuduk cok guzel duruyodu dergıde

merhaba şekerlerdelikafadulden
ben bu günde spora gittim ama regl olduğum için çok koşturamadım hatta mekik çekerken de belimi ağrıttım kocam duymasın kaydirigubbakcemile3
yediklerimi de hemen onayınıza sunayım
sabah 1 dilim ekmek üstüne krem peynir ,1 kase k-flakes
öğle yarım simit tek şekerli çay
akşam 3 kaşık yoğurt,3 tane içli köfte(valla başka yemek yoktu dolapdan çıkarıp hemen haşlayıverdim)
ara 2tane bisküvi,kahve,1 portakal
kallistem şimdi diyecek yine sebze yok yeşillik yok haklısın kaptanım ama alışverişe giden yokki evde yeşillik olsun :eek:
bakalım yarın sabah tartıda kaç çıkacağım aslında bu hafta veremeyeceğimi biliyorum ama eminim haftaya daha çok kilo vereceğim bu arada gül yiğenine bayıldım ne tatlı birşey yaaa allah nazarlardan esirgesin :nazar:maaşallah darısı isteyen herkesin başına(amin)
ben kaçar hadi iyi geceleeeeeeeeeer:eek:

ay bende yetiştim sizehihoyyyt aklım sizde kalıyo fallaha adam tv izlerken sızsın diye gözünün içine baktım:roflol:

geçmişe bir taraftan göz atayım bakimm neler konuştunuz...

X