selam ben geldim.
emelcim sakın efeden vaz geçme o seni ayakta tutan en büyük şey. ver me çoçuğumuzu o adama.
emelim bende kopya cekebilirmiyim bu listeden ayyy ayyy ne kiskanc bir kariyim benya herseyede ben diye atlamasam olmaz hic eksik kalmiyim ben demi kizlar hii hii hiii
Herkese selam, Mehalim beni boşladığının farkındasın dimi? Hiç ilgilenmiyorsun benimle nasıl velilik bu bakim senağlama her sabah yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum daha napim hee Çok üzgünüm çoook bi aferin bile yok. Allah'tan diğer arkadaşlar destekliyoda motivasyonum azalmıyor. şakkıdı
Kızlar ayrıca 2-3 gündür sessiz olmamın bir nedeni daha var 1 haftadır sağ kürek kemiğimde şiddetli sancı var nefes aldırmıyor acayip canım sıkılıyor.hareket ediyorum sıcak koyuyorum banamısın demiyor canım birazda ona sıkkın
reyhan ablam bazal metabolizma hızın 1465 kalori
şimdi bunu saatlere bölücez
kalkar kalkmaz büyük bardak ılık su ve 2 kuru kayısı veya 4 adet kuru erik
9:00 kahve (az sütlü-tatlandırıcılı)
10:00 1 dilim ekmek-1 dilim peynir-5 adet siyah zeytin-domates-salatalık-biber veya bol yeşillik
12:00 1 adet meyve
14:00 1 bardak ayran- 1dilim ekmek veya 2 galeta-kraker vs.
16:30 3 servis kaşığı sebze yemeği-1su bardağı yoğurt-1dilim ekmek
19:00 1 adet meyve
20:30 120 gr et grubu-1 dilim ekmek-salata
22:30 3diyet bisküvi- 1 çay bardağı süt
ablacım bak değişmesini istediğin işey var mı
bunlara ait dönüşüm listeleri de var bulur eklerim
Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir.
bunu reyhan ablama bırakmaya geldim.. hemen kaçıyorum ilk fırsatta geleceğim.. iyi akşamlar..
Kızlar ayrıca 2-3 gündür sessiz olmamın bir nedeni daha var 1 haftadır sağ kürek kemiğimde şiddetli sancı var nefes aldırmıyor acayip canım sıkılıyor.hareket ediyorum sıcak koyuyorum banamısın demiyor canım birazda ona sıkkın