Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenancım merhaba canım...

mehalimi hiç sorma, biz de tatile girdiğinde bizimle olacak sanıyorduk ama o geziyor, canı sağolsun....

ben de kızlarımla dışarı çıktım, su aldık sayacımıza, sonra ufaklık için tiyatro bileti aldık ama beraber gideceğiz...sonra ortanca için bolca kitap aldık benim içinde pazara uğrayıp bollca yeşillik ve salata malzemesi aldık :)) salata hastası oldum artık salata olmadan yemek yiyemiyorum...işlerimizi halledip evimize gelebildik hemen pc başına geçtim....

kallisim birsey daha soyliycem ben gecen hafta ikigun giremedimya buraya ustune hafta sonuda kalabaliktik bende denge menge kalmadi onun iicin dengeli beslenme kelimesi bana cok onemli geliyo bir kere bozuldumuydu yeni baslamak hem zor hemde zaman aliyo
iste hala hafta sonu yediklerim sanki karnimda ve kendimi frenlemesem dahada yerim cunku karnim davul gibi olsada gozum ac iyiki esim bu hafta oglenci yoksa aksam yemeklerinde acayip yerdim bu siralar ve bence sen bu hafta guzel sonuc alcaksin eminim

selam ben geldim.
emelcim sakın efeden vaz geçme o seni ayakta tutan en büyük şey. ver me çoçuğumuzu o adama.

vermiycem zaten hiç merak etme kanunlar benden yana göze göz dişe diş bundan sonra

emelim bende kopya cekebilirmiyim bu listeden ayyy ayyy ne kiskanc bir kariyim benya herseyede ben diye atlamasam olmaz hic eksik kalmiyim ben demi kizlar hii hii hiii

kopya çekme yaş boy kilo ve 1 günlük ortalama bir yaşamını anlatır ir mesaj at sana özel listen hazır olsun

telefon hatları kampanyası gibi oldu :roflol:

ne guzel kitap okumayi bende cok severim izine gittigimde bol bol kitap alirim elalem baska sey alir ben kitapalirim kizlarimada ogrettim kitap okumayi her gece yatarken uyuyana kadar okurlar sirf kitap okumayi sevsinler okusunlar diye yataklarinin basucuna tek tek lamba taktirdim yazin
benimde tiyatro hakkinda guzel bir haberim var buyk kizim 10 yasinda olan okullar arasi tiyatro varmis seneye ve bunlar bu donem baslamislar kucuk oyunlar oynamaya benimki rol almis sevincten dellendi
mehalim tatilde bol bol yazisiriz demisti ama cani sagolsun dedigin gibi onu anliyorum bacisi annesi hep beraberler ne guzeldir simdi
20 dakika sonra birdaha yurumeye gitcem su siskinlik hissinden kurtulmam lazim

emelcim guldurdun beni canim anladim herkeze ayri liste oluyo ozaman aslinda guzel olurduda reglimin gecmesini bekliyim ben davul gibiyim su gunlerde sanki 3 4 aylik hamileler gibi birde uyamam bu gunlerde acayip istahliyim zor tutyom kendimi cok tesekurler canim benim

bir mesaj yazana kadar uc kere dustum en iyisi cikam ben once sut almaya gitcem yogurt mayaliycam gece, sonra yuruyuse iyi aksamlar canlarim ben sizlersiz bir hicim bunu anladim hepinize cok opuyorum emelcim tekrar tesekurler ilgilendigin icin canim

alışverişten geldim. kendimi biraz şımarttım saç şekillendirici aldım.
manav ve market alışverişide yaptım.
şimdi arkadaşa gidiyoruz eşimle beraber künefe yapmayı denicekler ama onun için tuzsuz peynir lazımmış galiba aradık bulamadık. tuzlu peyniri suya ıslıcaklar. kötü olursa ne ala kalori almam. iyi olursa çok abartmamalıyım.

selam kızlar ne gezmesi ya bi dün anneme gitim ondan giremedim bugünde sabah tan beri elektirk yoktu bende bayansal işlerle uğraştım sonrada kuaföre gittim oh be elim yüzüm açıldı çok fena haldeydiydim salmıştım kendimi.ama beni aramanızada sevinmedim değil hani:) zenanım tatilde yazışırız dedik ancak anlaşmayı bozan daha doğrusu pc bozan sen oldun :))) Kız kardeşimde yarın gidiyor yarın öğleden sonrada onla anneanneme teyzeme falan gidecez bu tatil bi yere çıkamadık ya bu arada teyzemler yumuşadı yakında bir düğünümüz var yaşasın atacam göbecikleri:))
bugün sabah 2 dilim kepek eklmekle kahvaltı yaptım az öncede kepekli makarna yedim salatayla bi acıkmışım sormayın gitsin hadi görüşürüz öpüldünüz

Herkese selam, Mehalim beni boşladığının farkındasın dimi? Hiç ilgilenmiyorsun benimle nasıl velilik bu bakim senağlama her sabah yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum daha napim hee Çok üzgünüm çoook bi aferin bile yok. Allah'tan diğer arkadaşlar destekliyoda motivasyonum azalmıyor. şakkıdı

Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir.

bunu reyhan ablama bırakmaya geldim.. hemen kaçıyorum ilk fırsatta geleceğim.. iyi akşamlar..

mehalim haklisin bacim sadece pc yi bozsam iyi yeme duzenimide bozdum simdi yurumeye merak saldim dur bakalim nolacak aslinda azar azar basladiydim emme grup taki bazi arkadaslar birde su saskin cok yuruyolar bende gaza geldim yeme duzenim degilsede yurume duzenimi oturttum insallah devam eder
kuaforede gidilmis oh oh sihhatler olsun bacima yarasin dugunde varmis teyzen ve gencler icin iyi olmus sevindim allah mutlu mesut etsin insallah
ciktim ben kizlar bu aksam sadece salata yicem yatarkende sut cocuklari yikayacam yarin gorusuruz artik iyi aksamlar canlarim

Şaşkın cadısı ben sana ne dedim şimdi susma zamanı sanmaki senle ilgilenmiyorum derin ve sessizce seni takip ediyorum öyle kolay eferim yok sana cuma günü gelsin ozman bakacaz eferimi hak ediyonmu yoksa merdaneyimi.hadi bakalımnaniknanik

Kızlar ayrıca 2-3 gündür sessiz olmamın bir nedeni daha var 1 haftadır sağ kürek kemiğimde şiddetli sancı var nefes aldırmıyor acayip canım sıkılıyor.hareket ediyorum sıcak koyuyorum banamısın demiyor canım birazda ona sıkkın

Canım dikkat et kendine bi dr göster belki önemli bişeydir. CADIARZU
Neyse cuma günü kupamı kaldırdığımda bol bol tebrik edersin artık beni :hooray: :teytey::dance:

emelim canim benim cok zahmet verdim güzelim ya. ama cok mutlu oldum. ben cok daha siki bir diyet plani düsünmüstüm. bunlarin hepsini yiyebilirmiyim gercekten? gec saattede olsa ha? valla cok iyi. bunlar 1465 kalorimi yapiyormus? yada benimgünde ihtiyacim olan kalorimi 1465 mis?
yok hayatim hicbir degisiklige gerek yok. ben bu sekilde yiyerek kilo verebileceksem, daha ne isterim. ellerine saglik birtanem tesekkür ederimŞeniz

oyyy oyyy sagol kallisim tamam yarin sabah yapayim bu cayi bayatliyacak bendeki otlar caylar nerdeyse . sagol canim benim:1hug:

gecmis olsun mehalim soguk alginligi olabilirmi? yada benim gibi yatakta dirsegine dayanip kitap falanmi okuyorsun? bendede cok olurda o sanci. ama öyle rahat ediyorum ne yapayim.insallah önemli birsey yoktur. tekrar gecmis olsun:teselli:

ben geldiiiiiiiiim
tam kimse yok diyecektim reyhan abla burdaymış tabii ben yazana kadar o da gitmiş olur:)
merhaba reyhan abla nasılsın?(bi şansımı deneyeyim dedim hala gitmemişse cevap verir)
geceleri bi sen bi ben bi de zenan oluyo zaten ama bu gece zenan da yok
kaçak zenan nerdesin?(ben yazarken belki gelirse cevap verir)
ben bugün açlıkdan fenalaştım valla eşimde kızdı bana bayılacaksın diye ama kafaya koydum ben 2 haftam var zayıflamak için yemiycem işte banane yemiycem yemiycem
bu gün yediklerim
sabah 1 bardak greyfurt suyu, küçük bir kase cornflakes
öğlen 1 haşlanmış tavuk ,2 çatal pilav, 3-4 kaşık yoğurt ,1 dilim ekmek
ara 1portakal
akşam 1 kase çorba, 2 dilim ekmek
ara 1 portakal
çokmu abarttım bilmiyorum yaa ?ama acıkınca su içiyorum şekersiz çay içiyorum idare etmeye çalışıyorum işte spora gitmedim bugün ama yarın mutlaka gideceğim inş.
hadi öptüm hepiniziiiii

merhaba honey iyiyim canim. sen nasilsin?
yok güzelim yediklerin hic abartili degil ve saglikli üstelik. böyle gidersen istedigin zaman zarfinda istedigin kiloya düsersin kesinlikle.

Günaydın .saol ablacım vallaha bilmiyorum üşüttüm sanırım.dün gece kas gavşetici iştim bu seferde mide arınsından kıvrandım.bi tarafı yaparken diğer tarafı bozuluyor.
gökcenk canım aşşada görüyorum seni nasılın.

gunaydın kızlar gunaydın mehalım ıyıyım ama bıraz uzgunum.annemlerı ve esımı yolcu ettım.onun buruklugu var.yogunlugum azaldı.artık sıksık gorusucez eskısı gıbı.cok yogun bı hafta gecırdım ama nasıl gecdı ama anlamadım doyamadım hıcbırıne.daha evı toplamadım yataklarını kaldırmak bıle zor gelıyor.olsun fızıksel ayrılıklar halledılıyor.baska turlusu olmasın yeterkı

ohh be nıhayet gecmısı okuyup geldım.ne cok yazmısınız.umut gul mehalım gecmısler olsun.tez zamanda daha ıyı olursunuz ıns.honeybayby be saskınperı bu hafta hızlık gelıyor.ıns bırıncı ve ıkıncı olursunuz kızlar.bızde grupca bırıncı olma sansımızı artırırız bı hafta.bende bu hafta ıyı kılo verıcegımı sanıyodum ama hıcbısey yemeyıp yemeyıp 3 4 3 4 antep fıstıgı yemısdım sanırım o yuzden cok degısıklık yok.bıde dun aksam pılav yedım ıkı kasık.ama bugun toparmamayı dusunuyorum kısmetse.tabı hıc yuruyusde yapamadım ama bırazdan yaparım.onun dısında cok ıyı bı hafta gecırdım dıyet adına.hıc kacamagım yok.fıstıklar dısında.evde de neler var anlatamam bır ana once onları uzaklasdırmam lazım ama nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…