ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizevet mehalım merkezdenler.ama yıllardır gelmıyoruz zaten hıc akrabaları kalmamıs.babamda aksaraylı orda dogdum buyudum.lıse sondayken anyalya ya yerlesdık.herkes orda yanı.bu arada bende nıl gun un kıtabını okudum yarın sabaha bıter ıns bende sıze kısa bı ozet gecerım soz verdıgım gıbı
evet sorma hiç.. hislerimiz kuvvetli işte janıtı..janıt ne yahu kanıt kanıtt:roflol: kaçtım kaçtım tutmayın beni aç kalacağız...kallisim mesajın hemen yerine ulaşmış bak gökcenkim seni duymadan cevap yazmış:)))
bi ben kalmışım yazmadığın,hatırlatayım didim.ama beni yazarken beyaz rengi tercih et oldu mu şekerim.ne yazdığını okuyamam sanada laf atmam hemi.Selam arkadaşlar nasılsınız sizinde gördüğünüz üzere ben bu hafta pek bi keyifsizim annemdeydim az evel geldim kızkardeşim bu gece gidiyor gerçekten üzülüyorum gittiğine keşke burda olsaydı hep sürekli kavga ederiz ama olsun varlığı bile güzel
Şaşkın cadısı demek benden sana fayda yok ha ben sana demedimmi bu hafta sana bişey demicem sadece yazdıklarını ve yaptıklarını dikkatle izliyorum diye:)) ses etmiyorum diye seni takip etmediğimi zannediyosun.gülüm ben öğretmenim benimde kendimce taktiklerim var elbet yarını sabırsızlıkla bekliyorum sen hele bi biri,nci olmak bak ozman sesim çıkıyormu çıkıkmıyormu:))( aferim bu arada yürüyüş yediklein falan fena değil )
Gülüm bebeğe hasret kaldık ya ne sevimli şey yeğenin allah nazardan korusun analı babalı büyütsün inşlh darısıda tüm isteyenlere nasip olsun
Umut canım midende sorunlar varsakarışımdan uzak dur derim.yoksa bir dene bakalım
Kadis kadis kadis.... mezun olmamak için elinden gelen entrikayı deniyosun hadi bakalım :)))
ay başka ne yazacaktım neyse aklıma gelince yazarım artık.ben gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendi,mi nedeni yok ama bilmiyorum yani belirli bişeyde yok aslında ama sürekli uyusam uyusam uyusam istiyorum