- 30 Nisan 2007
- 9.109
- 59
- 55
evet zenanım haklısın dağıtınca toparlamak zor oluyor bayağı... o yüzden dağıttığın anda hemen toparlanmaya başlamalısın...kallisim birsey daha soyliycem ben gecen hafta ikigun giremedimya buraya ustune hafta sonuda kalabaliktik bende denge menge kalmadi onun
kızının tiyatroda rol alması ne iyi olmuş.. biz bazen farkında olamayabiliyoruz ama çocuklar sosyalleştikleri zaman çok mutlu oluyorlar... bizim de tiyatro sevdamız ufaklığın ben tiyatroya gitmeyi unuttum şu nasıl oluyordu bu nasıldı demesiyle başladı bir baktım aslında çocuk doğru söylüyor ben farketmeden öyle kopmuşum ki dünyadan... artık sık sık gidebiliriz inşallah..bir de çok komiktir ki çocuk oyunları için bilet fiyatları sadece bir ekmek parasına eşit...ne guzel kitap okumayi bende cok severim izine gittigimde bol bol kitap alirim elalem baska sey alir ben kitapalirim kizlarimada ogrettim kitap okumayi her gece yatarken uyuyana kadar okurlar sirf kitap okumayi sevsinler okusunlar diye yataklarinin basucuna tek tek lamba taktirdim yazin
benimde tiyatro hakkinda guzel bir haberim var buyk kizim 10 yasinda olan okullar arasi tiyatro varmis seneye ve bunlar bu donem baslamislar kucuk oyunlar oynamaya benimki rol almis sevincten dellendi
kitap sevdası çok iyi olmuş zenanım benim de kızlarım ufaklığın dışında ikiside aşırı severler, yastıklarının altında sürekli kitap vardır bazen wc ye bile kitapla girerler zaman kaybetmemek için...ben çok uzun zaman ara vermiştim ama dün bir tane de kendime aldım gece okumaya başladım adapte olmam zor oldu ama toparladım durumu..
zenancım dün bir sorun yüzünden tüm üyelerin özel mesajları silinmiş bende senin mail adresini saklıyordum orada bana özelden yollayabilirmisin canım... kızım msn yi düzeltecek sanırım bu gün...
umarım peynirin tuzu çıkmaz ve künefeniz tuzlu olur da sende yiyemezsin sositosositoalışverişten geldim. kendimi biraz şımarttım saç şekillendirici aldım.
manav ve market alışverişide yaptım.
şimdi arkadaşa gidiyoruz eşimle beraber künefe yapmayı denicekler ama onun için tuzsuz peynir lazımmış galiba aradık bulamadık. tuzlu peyniri suya ıslıcaklar. kötü olursa ne ala kalori almam. iyi olursa çok abartmamalıyım.
bayansal işler heeedelikafadulden güzelmiş... sıhhatler olsun arkadaşım.selam kızlar ne gezmesi ya bi dün anneme gitim ondan giremedim bugünde sabah tan beri elektirk yoktu bende bayansal işlerle uğraştım
teyzenler için sevindim soğukluğun uzamaması iyi olmuş her iki taraf içinde...
efet efet o seni çok boşluyor elayetini ben alayım ben her yediğin fındık ceviz için bir aperin dedim sana bak ne kadar ilgiliyim değil mi... hem o sana merdaneyle vuracağını söylemiş.. şiddet yanlısı bir velin olsun istemezsin demi çocumm...:roflol:Herkese selam, Mehalim beni boşladığının farkındasın dimi? Hiç ilgilenmiyorsun benimle nasıl velilik bu bakim senağlama her sabah yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum daha napim hee Çok üzgünüm çoook bi aferin bile yok. Allah'tan diğer arkadaşlar destekliyoda motivasyonum azalmıyor. şakkıdı
Şaşkın cadısı ben sana ne dedim şimdi susma zamanı sanmaki senle ilgilenmiyorum derin ve sessizce seni takip ediyorum öyle kolay eferim yok sana cuma günü gelsin ozman bakacaz eferimi hak ediyonmu yoksa merdaneyimi.hadi bakalımnaniknanik
zenanım süt dedin ya öyle hoşuma gitti ki.. her gün içiyormusun sütü.. ah ihmal etmememiz gerekiyor kızların var diye söyleyeyim dedim ergenlik dönemine girdikleri andan itibaren her gün düzenli içmeleri şartmış kemikler için... bende bu sorun yok çünkü sütü öyle severler ki bazen inek alacağım size derim... her gün 2 litre tüketilir düzenli olarak..ciktim ben kizlar bu aksam sadece salata yicem yatarkende sut cocuklari yikayacam yarin gorusuruz artik iyi aksamlar canlarim
mehalim canım bak sebebini bilmeden sıcak kompres yapma canım tamam üşütmüşte olabilirsin ama başka şeyde olabilir.. aynı şey benim başıma geldi üstelik hamileydim o zamanlar evde soba vardı hafiften sırtımda bir sızı ama aynı üşütme ağrısı gibi.. ufak bir havlu alıp sobanın borusuna değdirip ısıttım eşime rica ettim sırtıma koydu aradan yeminle 5 dakika geçmişti ki ben nasıl istifra ediyorum ve ağrıdan duramıyorum, nasıl bağırarak ağlıyorum, eşime yalvarıyorum ölüyorum yardım et hastahaneye yetişemeyeceğim diye... sorun safra kesemmiş.. sıcak kompres yaparak bu hale getirmişim tabiki sıcağı hiç sevmezmiş... günlerce hastahanede yattım bu yüzden...Kızlar ayrıca 2-3 gündür sessiz olmamın bir nedeni daha var 1 haftadır sağ kürek kemiğimde şiddetli sancı var nefes aldırmıyor acayip canım sıkılıyor.hareket ediyorum sıcak koyuyorum banamısın demiyor canım birazda ona sıkkın
canım nasıl yani açlıktan fenalaştın... şekerin tansiyonun hangisinde düzen bozuldu yada başka şey.. dikkat et kendine acıktığında ye neden aç duruyorsun ki.. hem az yemişsin sebze yok akşam bir kase çorbayla geçiştirilmez ki çok meyve yiyip sebze almamışsın... daha düzenli olmaya çalış bence.ben geldiiiiiiiiim
sabah 1 bardak greyfurt suyu, küçük bir kase cornflakes
canım benim ya üzülme görüşürsün yine yakın zamanda.... ben de öyle oluyorum ablamla görüşüp sonra ayrılırken hep kötüleşiyorum bunalım takılıyorum bir kaç gün ama alıştık artık ne yapalım ...gunaydın kızlar gunaydın mehalım ıyıyım ama bıraz uzgunum.annemlerı ve esımı yolcu