Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim birsey daha soyliycem ben gecen hafta ikigun giremedimya buraya ustune hafta sonuda kalabaliktik bende denge menge kalmadi onun
evet zenanım haklısın dağıtınca toparlamak zor oluyor bayağı... o yüzden dağıttığın anda hemen toparlanmaya başlamalısın...

kızının tiyatroda rol alması ne iyi olmuş.. biz bazen farkında olamayabiliyoruz ama çocuklar sosyalleştikleri zaman çok mutlu oluyorlar... bizim de tiyatro sevdamız ufaklığın ben tiyatroya gitmeyi unuttum şu nasıl oluyordu bu nasıldı demesiyle başladı bir baktım aslında çocuk doğru söylüyor ben farketmeden öyle kopmuşum ki dünyadan... artık sık sık gidebiliriz inşallah..bir de çok komiktir ki çocuk oyunları için bilet fiyatları sadece bir ekmek parasına eşit...
kitap sevdası çok iyi olmuş zenanım benim de kızlarım ufaklığın dışında ikiside aşırı severler, yastıklarının altında sürekli kitap vardır bazen wc ye bile kitapla girerler zaman kaybetmemek için...ben çok uzun zaman ara vermiştim ama dün bir tane de kendime aldım gece okumaya başladım adapte olmam zor oldu ama toparladım durumu..

zenancım dün bir sorun yüzünden tüm üyelerin özel mesajları silinmiş bende senin mail adresini saklıyordum orada bana özelden yollayabilirmisin canım... kızım msn yi düzeltecek sanırım bu gün...

umarım peynirin tuzu çıkmaz ve künefeniz tuzlu olur da sende yiyemezsin sositososito

selam kızlar ne gezmesi ya bi dün anneme gitim ondan giremedim bugünde sabah tan beri elektirk yoktu bende bayansal işlerle uğraştım
bayansal işler heeedelikafadulden güzelmiş... sıhhatler olsun arkadaşım.
teyzenler için sevindim soğukluğun uzamaması iyi olmuş her iki taraf içinde...

efet efet o seni çok boşluyor elayetini ben alayım ben her yediğin fındık ceviz için bir aperin dedim sana bak ne kadar ilgiliyim değil mi... hem o sana merdaneyle vuracağını söylemiş.. şiddet yanlısı bir velin olsun istemezsin demi çocumm...:roflol:

ciktim ben kizlar bu aksam sadece salata yicem yatarkende sut cocuklari yikayacam yarin gorusuruz artik iyi aksamlar canlarim
zenanım süt dedin ya öyle hoşuma gitti ki.. her gün içiyormusun sütü.. ah ihmal etmememiz gerekiyor kızların var diye söyleyeyim dedim ergenlik dönemine girdikleri andan itibaren her gün düzenli içmeleri şartmış kemikler için... bende bu sorun yok çünkü sütü öyle severler ki bazen inek alacağım size derim... her gün 2 litre tüketilir düzenli olarak..

mehalim canım bak sebebini bilmeden sıcak kompres yapma canım tamam üşütmüşte olabilirsin ama başka şeyde olabilir.. aynı şey benim başıma geldi üstelik hamileydim o zamanlar evde soba vardı hafiften sırtımda bir sızı ama aynı üşütme ağrısı gibi.. ufak bir havlu alıp sobanın borusuna değdirip ısıttım eşime rica ettim sırtıma koydu aradan yeminle 5 dakika geçmişti ki ben nasıl istifra ediyorum ve ağrıdan duramıyorum, nasıl bağırarak ağlıyorum, eşime yalvarıyorum ölüyorum yardım et hastahaneye yetişemeyeceğim diye... sorun safra kesemmiş.. sıcak kompres yaparak bu hale getirmişim tabiki sıcağı hiç sevmezmiş... günlerce hastahanede yattım bu yüzden...

ben geldiiiiiiiiim

sabah 1 bardak greyfurt suyu, küçük bir kase cornflakes
canım nasıl yani açlıktan fenalaştın... şekerin tansiyonun hangisinde düzen bozuldu yada başka şey.. dikkat et kendine acıktığında ye neden aç duruyorsun ki.. hem az yemişsin sebze yok akşam bir kase çorbayla geçiştirilmez ki çok meyve yiyip sebze almamışsın... daha düzenli olmaya çalış bence.

gunaydın kızlar gunaydın mehalım ıyıyım ama bıraz uzgunum.annemlerı ve esımı yolcu
canım benim ya üzülme görüşürsün yine yakın zamanda.... ben de öyle oluyorum ablamla görüşüp sonra ayrılırken hep kötüleşiyorum bunalım takılıyorum bir kaç gün ama alıştık artık ne yapalım ...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
benim bugün ellerim şiş kalktım yine ya
yine depoladım sanırım
bugün işim yoğun gibi ama yarın tam maraton başlıyo
canım kilo bildirmeye çalışcam ama bildiremezsem nolcak bilmiyorum bu sabah tartılmadım çünkü
en kötü ihtimal mesaj atarım kallisim

hoşgeldin kadisim... bildirimi dert etme idare ederiz seni...yapamazsan öğlene kadar bekler hallederim canım.. işlerinde kolay gelsin..

ben faturalar için çıkıyorum arkadaşlar, bahaneyle yürüyüş yapıcam öğlen ancak burada olurum..

ii canım sevindim teyzenlere napacaksın ki çoçuğun bu mecbur onun mutlulluğu için katlanacaksın de mi hayat çoçuklarımız üzerine galiba ya
inşallah çok çok mutlu olurlar canım

geçmiş olsun canım
aman ihmal etme zorlama kendini canım

Canım dikkat et kendine bi dr göster belki önemli bişeydir. CADIARZU
Neyse cuma günü kupamı kaldırdığımda bol bol tebrik edersin artık beni :hooray: :teytey::dance:
canınım var mı değişiklik kilonda tartıldın mı

canım evet bende akşama kızkardeşimi yolcu edecem doymaın imkanı var ım ya
şimdiden ağır bastı ayrılık ya üff canım sıkkın birazzz
kendimi yemeğe veridim dermişim kaydirigubbakcemile
.onun dısında cok ıyı bı hafta gecırdım dıyet adına.hıc kacamagım yok.fıstıklar dısında.evde de neler var anlatamam bır ana once onları uzaklasdırmam lazım ama nasıl
caınım ne şansslısın ya tebrik ediyormu
bizdede nelr var neler
ben napcam bilmiyorum bakalım

canım görmedim bakayım hemen ya
Çok üzgünüm çoook

günaydın işim çok yoğun bir sorunum yok şimdilik beni merak etmeyin görüşmek üzere

cnm saol bilgin içinn ama sonra not alıcam ben bilgisayarımdaki bir resmi eklemeyi sormuştum. internetten deil. yinede saol.

Arkadaşlar kendi yaptığım takıları bu linke ekledim.Örgüleride birazdan ekleyeceğim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/250817-kendi-yaptigim-takilar.html
mehalim bende takı yapıyorum ay ne rastlantı ama malzemelerim duruyo bayadır ellemiyom ben kend çapımda yapıyom hediye ve kendşme.
ama yaptıkların gerçekden çok güsel. ben bukadar profosyonel deilim.

cnm geçmiş olsun üşüttün herhalde dikkat et kendine.
negüzel örgüler öyle örmüşünüzz oh ellerinize sağlık.. reyhan ablamda hırslanmış örmeye. yaza gelcenizya bize bende istiyom örgü bişiler şal mal atkı ne olursa mananeeee
zenanım yürüyüş derdinde pc bozma derdinde delikafadulden şaka zenanım..
kızlar evt bugün geldimm geçmişi okudum sabahdan beri. ama hepsine yorum yazmak baya zor olucak.. beni merak eden arkadaşlara çook teşekkür ederima.s. takım dediğin
budur işde. birlik beraberlik.. şimdi daha iyiyim şükür zor günü atlattım.
umutcum sanda geçmiş olsun ameliyat olmuşsun umarım bundan sonra iyi olur acı eksi baharat yasak biliyosundur. dikat et yemene. oğlunda son durum ne kaçırdım oraları oldumu sünnet cnm.
bende sizleri özledimm hasta halde sizleri düşündüm merak etmişlerdir diye kontrum yoktu ulaşmak için size ama saolsu kaptanım düşünmüş emelcime ara demiş aradı beni.
hastalık bahanesiyle diyet gitti( gitti derken aşırı yemk yada börek tatlı flndan ) gitmedi yeme düzenim bozuldu annem bol sıcak çorba ekmek yedirdi. diyet dedikce :mymeka: kızdılar. tansiyon için bol sıvı almam lazımdı meyva suyu fln içtim ( delikafaduldenzaten severim meyva syunu) pzartesi ve salı çorba ekmekle beslendim dünde kendime bayram ettirdim kızartma yedim reçel yedim ımmm başka aklıma gelmiyo ama vücut direncim yükselsin diye reçeli yedim tatlı direnç verir insana. ama haftaya toplarım diyetimi hastalık mahvetti mecbur ne verirlerse yiyosun zaten midem kötüydü cnm 2 gün bişi istemedi zorla çorba içtim.ee serumda yedim 1-2 kg almışımdır belki.:1shok: ptesi söz diyete kaldığım yerden devam tabi eşim izin verirse diyetden hasta oldum sanıyo.
neyse çok yazdımm sizleri gerçekden çok özledim a.s.

selam canlarım
bizim hastane maceralarımız devam ediyor.
oğlum boğaz enfeksiyonunu atlatamadığı için ameliyatı ertelendi.sabah gittik.
akşam da kendi dr.una yeni ilaçlar vermesi için götürücem.
herşey üstüste geliyor.herşeyde vardır bir hayır diyelim.
geçmişi okurum.
şu metobolizma hızlandırıcı çayın tarifini bulayım yapıcam şimdi.

gülcüm sağolasın.evet sünnet ve kasık ameliyatı olacaktı erteledik.hasta çünkü.senin de daha iyi olmana sevindim.

canlarım merhabalar... faturaları halledip geldim ama ne yoruldum ne yoruldum bir saatten fazla yürüdüm ve tempolu hiç durmadan, her yanım teriçinde kaldı havada ılık zaten soğuk değildi..

gülüm resim ekleme işini bence not al çünkü tarif ettğim biçimde zaten bilgisayarındaki resmi ekleyebiliyorsun :)) internettekileri değil...
canım istediğin örgü olsun ben sana getiririm...

umutum 1-2 elma -1 limon- bir tatlı kaşığı tane karabiberbir tatlı kaşığı karanfil birde çubuk tarçın canım 3 litre suda kaynatıyorsun.. ben ek olarak bu çayı demledikten sonra içine bir kaşıkta yeşil çay atıyorum sonra süzüyorum..

oğlun için çok geçmişler olsun canım dediğin gibi hayırlısı artık..

teşekkürler kallistecim.
evde tane karabiberim yo çubuk tarçınım da yok.tozları ile olmaz değil mi.

bişeyler yapmam lazım benim iştahımı engellemek için.kilom 80 malesef(

umutum tozlarını kullanma zaten içemezsin çok acı oluyormuş canım diğer malzemelerin varsa geçici olarak yaparsın az miktarda...

iştahını frenleyecek nane kokusu olabilir dereotun varsa salata yapabilirsin nane ve dereotu iştahı frenliyor ama geçici olur tabiki.. umutum krom işe yaramıyormu yaa...

oyyy kalisim saol cnm resim eklemeyi öğrendim ama dev bişi oldu kalisim bakıldıkdan sonra silebilirsiniz bu yiğenimin hastanedeki resmi maşallah kilo almı.

gülüm olmuş hemde süper... boyutu için şu seçeneği bir tıklatırmısın resize image?

images te gz at yaptığın yerin hemen altında.. bir dahakine bunu dene..

tamam canım sorun değil ben sonra silerim arkadaşlarda baksınlarda...

bir dahakinede dediğim gibi yaparsın ..

buda yaramaslık halii çok sevimli sizlerle paylaşmak istedim büyüdüe çikolata yermişşş.
anasının marifeti boyamış çocuğu

hay allah o çikolata mı yemiş ay dokunacak ta:1rolleyes: gülüm gurupta yer ayırtalım canım ona daha şimdiden çikolata yarese ohoo 6 ay sonra aramızda... gülüm maşallah diyeyim canım

a-a-aaa o şıkkı seçince bu kadar ufalıyormuymuş ben hiç yapmamıştım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…