Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mide agrisinin neden oldugunu anladim. Bir gun oncesinde yemek bol soganliydi. Sogan hem migrenimi tetikliyor hem de midemde agriya sebep oluyor bir daha dikkat edecegim. Bacak agrilarim vs ms hastaligimdan kaynaklaniyor. Dun 17-18bin adim atmisimdir etkilemedi mesela. Sanirim yavas yavas eklemeliyim. Bugun 1 mile haftaya 2 mile gibi. Spor yap.asam bile agrim oluyor o yuzden hap kullaniyorum hatta bu hapi uyusturucu kullananlar kullandigi icin yesil receteli. Ben ilaci yazdirdigim an narkotige bilgi gidiyor o derece diyeyim.
Geçmiş olsun canım.üzüldüm.ağrıyla yaşamak zor

Canım benim uyguladığım bir liste yok sadece porsiyonlarımı. Küçültmeye çalışıyorum
Dün cuma olduğu için istediğimi yedim😁

Mısır’da biz çocuklarla haftada bir akşam aile filmleri izliyoruz ya cuma ya cumartesi çocuklarla bende yedim
Patlamış mısırın 1 su bardağı olarak ara öğünde yenebileceğini söylemişti benim diyetisyenim.

Sabah:
-filtre kahve

Öğle:
-1 tabak karnabahar

Ara:
-1 muz
-kahve

Akşam:
-4 istavrit
-1 kase mercimek çorbası

Ara:
-tahin pekmezli yulaf karışımı🙈

Spor: bugün yok, anneannemi ziyarete gittim bugün günüm orada geçti.🤷🏻‍♀️
El_Em El_Em Mehfam Mehfam A asilr
Menün çok güzel bence canım. En son ara öğünün fazla gibi gelebilir ama gün içinde yediklerinin tamamına bakılırsa yine de kalori açığın var bence sorun yok😊

Yok canım hiç uyumadım, bugün yine uykumu düzenlemek için uykusuz kalmayı deneyeceğim artık yüzüme soğuk su çarparak kahve içerek denicem :)))
Aynen canim uyumamaya calis aksam 10a kadar bari dayanabilsen super olur.spor yapiyorsan bence bugun yapma kendini yorarsan uykun daha cabuk gelir. Yoğurt da tuketme 😇 insallah duzene girer

Cuma menüsü böyle.
Spor ile ödemi atmaya çalışıyorum
2000 zıp 400 p
40 dk Leslie 120 puan
10000 adım 100 puan
Toplam 620 puan.Mesajlara bakmaya fırsatım yok😔ortim kim bilmediğim için etiketliyemiyorum,fırsat olursa birazdan bakacağım😔
Bir de yarım dilim kek ile yarım sigara böreği yedim 7 gibi😔 sonra kendime kızım lesli yarım ve 1000 zıp daha🙊
El_Em El_Em Mehfam Mehfam
Baktım baktım @nikinik😍😍🤗🤗

Canimm 😍 etiket olamamis ben de simdi menuleri inceleyince gördüm.
Sporun cok iyi masallah. Menu de cuma gunu gormezden gelinebilir bence 😇 hem sporla yakmissindir 🤩

Ne güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))

selam canım haftaya güzel bir eksiyle gel listeye girene kadar biraz yüklerini at :)
ben çaydan soğudum yavan yavan içilmiyor diye :KK70:

birde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaa
tüm takımlar detoks suları yapıyor bizde düzenli yapan çok az herkes kendine uygun birşeyler bulabilir bence onu geçtim normal suyu bile az içiyoruz ya :KK43:

@gamzem23 eğer aktif olamaz ise @azaydidem i M miraysu_ ile eşleştirebiliriz gibi geldi @Elifcig93 de aktif değil çünkü
kızlar bu 4 lüden kimler aktif olabilecek ona göre eşleştirme yapalım haksızlık olmasın :KK200:

ooo süper ortak kapmışsınnn :))

haftaya alıyorum inşallah canım ona göre güzel odaklan :)

Eline sağlık kuzummm düzeltmne yaparız dönsünn kızlar
Aynen canim cok mantikli M miraysu_ canim etiketleri goruyor musun?

X