Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
muhursuzpusula canim sen bugun erken mi kalktin yoksa daha yatmadin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.üzüldüm.ağrıyla yaşamak zorMide agrisinin neden oldugunu anladim. Bir gun oncesinde yemek bol soganliydi. Sogan hem migrenimi tetikliyor hem de midemde agriya sebep oluyor bir daha dikkat edecegim. Bacak agrilarim vs ms hastaligimdan kaynaklaniyor. Dun 17-18bin adim atmisimdir etkilemedi mesela. Sanirim yavas yavas eklemeliyim. Bugun 1 mile haftaya 2 mile gibi. Spor yap.asam bile agrim oluyor o yuzden hap kullaniyorum hatta bu hapi uyusturucu kullananlar kullandigi icin yesil receteli. Ben ilaci yazdirdigim an narkotige bilgi gidiyor o derece diyeyim.
Evet evet inşallah sıkı olsun. Ben gaza gelirsem ilerliyebiliyorum zatenOrticim teşekkürler. Hadi bu hafta muhteşem olsun! Sıkı bir hafta geçirelim birbirimizi motive edelim
Patlamış mısırın 1 su bardağı olarak ara öğünde yenebileceğini söylemişti benim diyetisyenim.Canım benim uyguladığım bir liste yok sadece porsiyonlarımı. Küçültmeye çalışıyorum
Dün cuma olduğu için istediğimi yedim
Mısır’da biz çocuklarla haftada bir akşam aile filmleri izliyoruz ya cuma ya cumartesi çocuklarla bende yedim
Yok canım hiç uyumadım, bugün yine uykumu düzenlemek için uykusuz kalmayı deneyeceğim artık yüzüme soğuk su çarparak kahve içerek denicem :)))muhursuzpusula canim sen bugun erken mi kalktin yoksa daha yatmadin mi
Çok az yağ ve tuz koymadan olabilir aslındaPatlamış mısırın 1 su bardağı olarak ara öğünde yenebileceğini söylemişti benim diyetisyenim.
Menün çok güzel bence canım. En son ara öğünün fazla gibi gelebilir ama gün içinde yediklerinin tamamına bakılırsa yine de kalori açığın var bence sorun yok
Aynen canim uyumamaya calis aksam 10a kadar bari dayanabilsen super olur.spor yapiyorsan bence bugun yapma kendini yorarsan uykun daha cabuk gelir. Yoğurt da tuketme insallah duzene girerYok canım hiç uyumadım, bugün yine uykumu düzenlemek için uykusuz kalmayı deneyeceğim artık yüzüme soğuk su çarparak kahve içerek denicem :)))
Ortim günaydınnasılsın?Aynen canim uyumamaya calis aksam 10a kadar bari dayanabilsen super olur.spor yapiyorsan bence bugun yapma kendini yorarsan uykun daha cabuk gelir. Yoğurt da tuketme insallah duzene girer
Cuma menüsü böyle.
Spor ile ödemi atmaya çalışıyorum
2000 zıp 400 p
40 dk Leslie 120 puan
10000 adım 100 puan
Toplam 620 puan.Mesajlara bakmaya fırsatım yokortim kim bilmediğim için etiketliyemiyorum,fırsat olursa birazdan bakacağım
Bir de yarım dilim kek ile yarım sigara böreği yedim 7 gibi sonra kendime kızım lesli yarım ve 1000 zıp daha
El_Em Mehfam
Baktım baktım @nikinik
Sağol canım inşallah :)Aynen canim uyumamaya calis aksam 10a kadar bari dayanabilsen super olur.spor yapiyorsan bence bugun yapma kendini yorarsan uykun daha cabuk gelir. Yoğurt da tuketme insallah duzene girer
Ortim günaydınnasılsın?
Aynen bacilar bakalim ne yapcak bu haftaBeni bacımla mı orti yaptın sen allahım sana geliyorum
Aynen canim cok mantikli M miraysu_ canim etiketleri goruyor musun?Ne güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))
selam canım haftaya güzel bir eksiyle gel listeye girene kadar biraz yüklerini at :)
ben çaydan soğudum yavan yavan içilmiyor diye
birde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaa
tüm takımlar detoks suları yapıyor bizde düzenli yapan çok az herkes kendine uygun birşeyler bulabilir bence onu geçtim normal suyu bile az içiyoruz ya
@gamzem23 eğer aktif olamaz ise @azaydidem i M miraysu_ ile eşleştirebiliriz gibi geldi @Elifcig93 de aktif değil çünkü
kızlar bu 4 lüden kimler aktif olabilecek ona göre eşleştirme yapalım haksızlık olmasın
ooo süper ortak kapmışsınnn :))
haftaya alıyorum inşallah canım ona göre güzel odaklan :)
Eline sağlık kuzummm düzeltmne yaparız dönsünn kızlar
Ablam da Nizip de oturuyor canim yegenimin dogum günü icin gittim gunubirlik kahvaltida nohut durum getirmisti enisteGaziantep merkez sen neredesin