Aslinda canim haftada uc gun et hakkim var ve et ya da tavuk yersen oglen sadecr aksam balik yiyebilirsin dedi ama bu sefer yapamadimCanım menün çok güzel. Akşam et tüketmek favorim. Gece hiç acıkmıyor insan.Ben de bu hafta biraz et ekleyeceğim menüme. Fazla tüketmediğimi fark ettim.
Kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versinKızlar günaydın.
Mutlu bir cumartesi olsun
Benim hafta sonum çok yoğun geçecek. İki gün tamamen derse ayırmam gerekiyor. Tezimin bölümünü bitirmeliyim. Pek aktif olmayabilirim. Hafta sonu böyle hareketiz geçirince de pazartesi artı gelme ihtimali oluyor. Ama genelde o artı ödem olduğu için hafta içi halledebiliyorum. İki durum için de şimdiden affınızı isteyeyim
El_Em Namaria
Harika yapiyirsun canim, Gec olsun da gic olmasin. Hedefibimize amacimiza eninde donunda ulasalim onemli olan o. Dgs yi kazanip umarim istedigin bolume gecis yaparsin. Ben de burda 3 sene once 32 yasindayken ve 1 yasinda kizim varken isimden memnun degilim, hem calistim hem de aksamlari haftasonlari derse hidip tezli yuksek lisanstan mezun oldum hem de lisans egitimimle hic alakasi olmayan bilisim bolumunden. Sonra da istedigim sirkette (hatta hayal bile edemedigim sirkette diyeyim) hayal ettigim pozisyonda calismaya basladim. Istersen yaparsin canim benim. Neden olmasin. Dgs tarihi ne zaman? Sen yine de calis. Hala bu sene icin sansin var.Bende izmirde yaşıyorum tatlım 33 yaşındayım bekar mı yoksa dul mu demek lazım bilemedim.1 senedir işsizim malesef bende bunu değerlendiriyorum 2. Üniversitemi okuyorum bu sene mezun olucam 2 hafta sonra da dgs için ders çalışmaya başlıcam bakalım bu yıl yeni bir ben olmak için çabalıcam kısacası. Mayıs ayına zayıf girmicem hazirana kadar mezun olucam temmuz da dgs girip nasip olursa hukuk kazanıcam dgs çalışmak için biraz geç kaldım bu yıl olmazsa seneye artık
Ahahhaah çok hızlı adapte olmuşum ben de farkettim oysa ki bu sen değilim gönlüm de sende kaldı. Ama bir yandan da gönlüm oldukça geniş ne yapalım hayat şartlarıVaayy dahaa yanağındaki opucugumun sıcaklığı dururken sen başka ortilerle planlar mi yapıyorsun
Kolay gelsin canimKızlar günaydın.
Mutlu bir cumartesi olsun
Benim hafta sonum çok yoğun geçecek. İki gün tamamen derse ayırmam gerekiyor. Tezimin bölümünü bitirmeliyim. Pek aktif olmayabilirim. Hafta sonu böyle hareketiz geçirince de pazartesi artı gelme ihtimali oluyor. Ama genelde o artı ödem olduğu için hafta içi halledebiliyorum. İki durum için de şimdiden affınızı isteyeyim
El_Em Namaria
Amin canım allah razı olsunKolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canim
Ah akşam o tatlı krizi ile sınanmasam şu regl dönemleri daha sorunsuz geçecek. Zaten tüm düzenimi bozan regl dönemi oluyor. Ayda bir kere tepetaklak oluyorum bu yüzden. Onu sağlıklı bir şekilde atlatsam sonrası çok iyi biliyorum ama çok zorluyor beni.Menün çok güzel bence canım. En son ara öğünün fazla gibi gelebilir ama gün içinde yediklerinin tamamına bakılırsa yine de kalori açığın var bence sorun yok
Var ya şu yazdığımı tekrar okudum da sanki google dan yabancı bir dili Türkçe’ye çevirmiş saçma sapan kötü bir Türkçe tercüme gibi olmuş!Ahahhaah çok hızlı adapte olmuşum ben de farkettim oysa ki bu sen değilim gönlüm de sende kaldı. Ama bir yandan da gönlüm oldukça geniş ne yapalım hayat şartları
Şaka maka iyi ikiliydi suskuncum yaa özleyeceğim seni ex aşkım
Severek ayrılanlarAhahhaah çok hızlı adapte olmuşum ben de farkettim oysa ki bu sen değilim gönlüm de sende kaldı. Ama bir yandan da gönlüm oldukça geniş ne yapalım hayat şartları
Şaka maka iyi ikiliydi suskuncum yaa özleyeceğim seni ex aşkım
Ah ah anla işte bensizlik yaramamış sanaVar ya şu yazdığımı tekrar okudum da sanki google dan yabancı bir dili Türkçe’ye çevirmiş saçma sapan kötü bir Türkçe tercüme gibi olmuş!
Düzeltmeler;
*bu ben değilim
*iyi ikiliydik
S Suskunhanim
Kız siz baya duygusal takılmaya başlamışsınız, yine etiketleyin birbirinizi, yorumlayın menülerinizi, ben aranıza girmiş olmayımSeverek ayrılanlarelbet bir gün buluşuruz
Uzaktan takibindeyim
Ah ah anla işte bensizlik yaramamış sana
Kız siz baya duygusal takılmaya başlamışsınız, yine etiketleyin birbirinizi, yorumlayın menülerinizi, ben aranıza girmiş olmayım
Hiç sanmıyorum
Tmmdır o haldeBu hafta kaçamaklara spor cezası verelim tamam mı kuzum inşallah bu benim çarşambaya kadar son kaçamağım olacak. Sonrası için de bakıp görücez artık
Gordum evet yeni okudum mesaji ama ben aktif olabilirim daha. Malum evdeyim. Virusten dolayi pek gelen giden de olmuyo.
Iýiyim ortağım temizlik işine girdim geç kalktık bugün. Sen erkencisin maşallah kahveler bile içilmiş