Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menün çok güzel. Akşam et tüketmek favorim. Gece hiç acıkmıyor insan. Ben de bu hafta biraz et ekleyeceğim menüme. Fazla tüketmediğimi fark ettim.
Aslinda canim haftada uc gun et hakkim var ve et ya da tavuk yersen oglen sadecr aksam balik yiyebilirsin dedi ama bu sefer yapamadim havalar soguk gidiyo ya haslama iyi olur dedim gercekten tok tutuyor

Kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin

Harika yapiyirsun canim, Gec olsun da gic olmasin. Hedefibimize amacimiza eninde donunda ulasalim onemli olan o. Dgs yi kazanip umarim istedigin bolume gecis yaparsin. Ben de burda 3 sene once 32 yasindayken ve 1 yasinda kizim varken isimden memnun degilim, hem calistim hem de aksamlari haftasonlari derse hidip tezli yuksek lisanstan mezun oldum hem de lisans egitimimle hic alakasi olmayan bilisim bolumunden. Sonra da istedigim sirkette (hatta hayal bile edemedigim sirkette diyeyim) hayal ettigim pozisyonda calismaya basladim. Istersen yaparsin canim benim. Neden olmasin. Dgs tarihi ne zaman? Sen yine de calis. Hala bu sene icin sansin var.

Vaayy dahaa yanağındaki opucugumun sıcaklığı dururken sen başka ortilerle planlar mi yapıyorsun
Ahahhaah çok hızlı adapte olmuşum ben de farkettim oysa ki bu sen değilim gönlüm de sende kaldı. Ama bir yandan da gönlüm oldukça geniş ne yapalım hayat şartları
Şaka maka iyi ikiliydi suskuncum yaa özleyeceğim seni ex aşkım

Kolay gelsin canim

Menün çok güzel bence canım. En son ara öğünün fazla gibi gelebilir ama gün içinde yediklerinin tamamına bakılırsa yine de kalori açığın var bence sorun yok
Ah akşam o tatlı krizi ile sınanmasam şu regl dönemleri daha sorunsuz geçecek. Zaten tüm düzenimi bozan regl dönemi oluyor. Ayda bir kere tepetaklak oluyorum bu yüzden. Onu sağlıklı bir şekilde atlatsam sonrası çok iyi biliyorum ama çok zorluyor beni.

Var ya şu yazdığımı tekrar okudum da sanki google dan yabancı bir dili Türkçe’ye çevirmiş saçma sapan kötü bir Türkçe tercüme gibi olmuş!
Düzeltmeler;
*bu ben değilim
*iyi ikiliydik

S Suskunhanim

Severek ayrılanlarelbet bir gün buluşuruz
Uzaktan takibindeyim
Ah ah anla işte bensizlik yaramamış sana

Kız siz baya duygusal takılmaya başlamışsınız, yine etiketleyin birbirinizi, yorumlayın menülerinizi, ben aranıza girmiş olmayım
Ahan da kumam geldi Nayır nolamaz size saadetler diliyorum Ben balpamuk un hasretiyle zayıflamayı tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…