Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

66.2 kg ayrılmışım kuzum ama 64 kg a kadar sonradan verdim size süpriz yapacaktım ama geri alınca utancımdan gelemedim işte
Var ya aynı şeyleri yaşamışız! Ben de yaz tahilinde kilo verip döndüm İstanbul’a. Sürpriz yapacaktım ama bana sürpriz oldu misliyle aldım!

Tarih tekerrurden ibaret
Hahaha bence hiç vermeyelim ne de olsa geri alcaz ahhahahaa
Öyle demeyelim caanım listedekileein motivasyonunu niye şey ediyorsunuz siz sopayla kovarım sizi
Öyle deme şimdi demek ki her defasında verilebiliyor diyecekler daha da motive olacaklar
Ya sevgiiiiiiii enerjimiz çekti mi seni de! Kaç bin defa aklımdan geçtin biliyor musun....
Çok sevindim geri dönmene!
Ben de aklından geçmeme çok sevindiimm buradan birkaç kişiyle instadan da takipleşiyorız az çok haberdarız birbirimizden ama tek bağlantımın burası olduğu kişileri özledim inan ki

birsevgi geldi yine beklenen kişi gözümün nuru Hoşgeldin balım. Kız o kadar aldın mı hiç belli olmuyor durumlarında takipteyim biliyorsun
Hahaha ya pantolonlarım falan da hala oluyor ama çoğu ödem sanırım çünkü suyu baya bıraktım yani eminim 1 haftaya 5 gidecek

Var ya aynı şeyleri yaşamışız! Ben de yaz tahilinde kilo verip döndüm İstanbul’a. Sürpriz yapacaktım ama bana sürpriz oldu misliyle aldım!
Veririz kuzum biz yaa iyi ders aldık bulduk birbirimizi. Ablam sözde diyette bugün ne cipsler ne çikolatalar almış kahvenin yanına ayrı her ayrıntıyı düşünmüş ama yemicem dedim. Yoksa nasıl gidecek bu kilolar

Hahaha ya pantolonlarım falan da hala oluyor ama çoğu ödem sanırım çünkü suyu baya bıraktım yani eminim 1 haftaya 5 gidecek
Hahahah bu nasıl bir giriş oldu kız haftaya 5 kg neyse birinciliği alıp benimki gibi yapmayıp doğru grupta güzel bir yazı paylaşırsın artık. Yazın lütfen bana hitafen olsun. Hatırlarsın yanlış grupta yazmıştım

Yaaa alt listede Olcam ama uzun bir süre

Ya bu 71.8-71.9 lar nedir nasıl bir kader bu böyle birsevgi ben de 71.8 le başladım Ceylan da o kilolardaydı. Nedir bu 70’ler enerjisi

Hahahah ay kahkaha attım El_Em vallahi patlıyoruz aşağıda ki ben hala regl olamadım tam patlıyorum!

Canim selam ben dönemiyorum simdilik, saglik sorunlarim var burda yazamiyorum kusura bakmayin ayrintili. Opuyorummm hepinizi.

Uygundur kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…