- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Programın fotosunu paylaşmaktan daha kolayOrticim böyle fotoğraflı paylaşmak çok daha iyi oluyor aslında. Hem fren oluyor insana net olarak o gün neler yediğini görmek.
Ben bir kaç gündür çok çalışıyorum kızlar bir çalışma döngüsüne ve iradesine girdim anlatamam. Hem iş anlamında hem de deli gibi astrolojiye gömüldüm çünkü ilerledikçe zorlanmaya başladım. Ciddi mesai harcamam, sürekli okumam gerekiyor.O yüzden gecikmeli menü ve spor paylaşımım için özür. Ders arasında kaç defa foruma girmeye yeltendim ama kopamadım.
Daha titiz ve özverili olmaya çalışacağım.
El_Em cim bugün yürüyüşümü de yaptım karnım ağrıyor olsa bile!
SwvgiiiiiiiiiiHahaha bence hiç vermeyelim ne de olsa geri alcaz ahhahahaa
Öyle deme şimdi demek ki her defasında verilebiliyor diyecekler daha da motive olacaklar
Ben de aklından geçmeme çok sevindiimmburadan birkaç kişiyle instadan da takipleşiyorız az çok haberdarız birbirimizden ama tek bağlantımın burası olduğu kişileri özledim inan ki
Çok iyisin ortim maşallahGünaydin arkadaslar hayirli nurlu cumalar
Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
yarimuhendis El_Em
Bu hafta daha az bekliyodum gecen haftalarda cok gitti diye.. sevindim sonuca
Kaptanim filigran actim karanlik diye tarih görünsün gece mi sabah mi demesinler
Hedefim 84.5
Hazirlaniyim simdi hepinize bol eksiler
Elf gozlerim neler görüyorEki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg
İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal
2 yaparım diyordum, 3 e bende şaşırdım canımElf gozlerim neler görüyor
Masallah canim harika sonuc
Aman yarabbi bu ne böyleeeeeEki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg
çok haklısın kaptanım evde 2 çocukla yeniden öğrencilik çok zormus .ben müsait olduğunda bu kez kızların canli dersi oluyor telefon onlarda da olabiliyor.tekrar kusuruma bakmayinCanım beni yanlış anlama lütfen ben artı gelirsin sabit gelirsin diye listeden çıkarmayı düşünmem öyle birşey de demedimsöz konusu durum daha listeye gireli bir hafta bile olmamışken sömestr izin vs tartılamayacağım vs denmesi beni inan üzüyor sonuçta tartıya endeksli birşey yapıyoruz burda sizden öncelikle istediğim şey düzenli kg bildirimi başka şey değil
Durumunu yarına kadar netleştirirsen ona göre not düşelim ayrılma durumu var ise cuma sonrasında not düşmekte yasak çünkü.
Harika gidiyorsun canım bravo sporsuz hiç birşey olmuyor en güzel incelme sporla geliyor birde diyetin anlamı oluyor :)
Harika
Aman canım dikkat et kabızlığa meyve yiyorsun değil mi ?
Canım tartı olmazsa olmaz foto şart çünkü
Liste durumunu eskilerde daha öncede yazdığım gibi genel ortalamaya bakarak ekleyeceğim canım birde o var maalesef sende artı kg ile gireceksin ya listeyeyarınki durum ne olacak birde onu bilmiyorum
Kolay gelsin canım bende neden katılımı az diyordum menülerini aksatmayaya ve günde 3 4 paylaşım yapmaya çalışırsan iyi olur devamlılık olmayanları asıl listeye alamıyoruz biliyorsun
seni görünce kendimden çok utandım canim nasıl başardın bunu .eminim 3 kilo gidince çok rahatlamissindir
GÖME Elazığ yöresine özgü bir yemek tabi hamur işi :) turşu yemesem bile sabahları uyandıkran 10-15 dk sonra tartıldığımdan şiş tartılmış oluyorum canım keşke tartı günümüz ctesi olsaydıAfiyet olsun canim tuvalet sorunu yaşıyorsan haslanmis patates yemeseydin keskeo da kotu etkiler
Suraya bir masallah birakayim
Yine guzel menusuyle ortimyarina saatler kaldi heyecanla bekliyorum sonucunu
Sen de benim gibi az yiyenlerdensin canimafiyet olsun
Afiyet olsun.bugun keske tursu yemeseydin ödem yapabilir bir de göme ne merak ettim
Tebrik ediyorum canım çok güzel bı ekşiGünaydin arkadaslar hayirli nurlu cumalar
Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
yarimuhendis El_Em
Kaptanim filigran actim karanlik diye tarih görünsün gece mi sabah mi demesinler
Hedefim 84.5
Sen insan mısınEki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg
Ben de hemen gidip bı bakayım ne yemiş içmiş bu kızTempus un geçen haftaki menülerini çok merak ettim bi bakım ben
Canim regl oncesindendir haftaya gider devam insallahbugünkü tartı sonucum.gecen hafta 80.3 bugün 81.1 .+ 800 var
Öyle demeseni görünce kendimden çok utandım canim nasıl başardın bunu .eminim 3 kilo gidince çok rahatlamissindir
Tebrik ediyorum canım çok güzel bı ekşi
Sen insan mısıncanım ya süpersin tebrik ediyorum
Ben de hemen gidip bı bakayım ne yemiş içmiş bu kız
Canım harika ilerliyorsunGünaydin arkadaslar hayirli nurlu cumalar
Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
yarimuhendis El_Em
Hedefim 84.5
Aman yarabbim 3 kg mıEki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg