Öyle demeyelim caanım listedekileein motivasyonunu niye şey ediyorsunuz siz sopayla kovarım siziHahah her zayıflayan kişi bir gün tekrar kilo alıp gelecek
Alt liste çıldırdı nikiO nasil hir alt liste
Bu kadar kalabalil miyiz biz ya
Kız sende kantar fotosunu Çek gönder bildirim yapBenden once alt listeye girdiniz ha ben gelince de herkesin mezun zamani gelir
Yok kaptanim kovalama bize cok iyi ders oldu.vermek onemli degil korumak onemli bunu cok iyi anladikÖyle demeyelim caanım listedekileein motivasyonunu niye şey ediyorsunuz siz sopayla kovarım sizi
Gaz veriyoruz. Sizin gibi olmayacagiz diye hirs yapsinlar diyeÖyle demeyelim caanım listedekileein motivasyonunu niye şey ediyorsunuz siz sopayla kovarım sizi
Atayim bari gozunuz tarti gorsunKız sende kantar fotosunu Çek gönder bildirim yapyarışmada bir ilk olsun
Ya sorma nikicim zaten gördüğün gibi çoğu izinli üye aslında hedefe varmadan ayrıldılarYok kaptanim kovalama bize cok iyi ders oldu.vermek onemli degil korumak onemli bunu cok iyi anladik
Kotu bi durumYa sorma nikicim zaten gördüğün gibi çoğu izinli üye aslında hedefe varmadan ayrıldılar
2 güne geleceğiz dediler vııııınnnn gittiler
Ön başvuru almıyoruzBenim eve donmedigim hayirli olmus. Ben gelene kadar yarisi yarisi uste cikar yarisi mezun olur ancak bana sira gelir. Ya da siraya girsem mi acaba kuyruk uzarmi ki daha
Ele gune karsi hemen zayiflayip mezun olmamiz lazim. Basimiz onden kalkmayacak yoksaYa sorma nikicim zaten gördüğün gibi çoğu izinli üye aslında hedefe varmadan ayrıldılar
2 güne geleceğiz dediler vııııınnnn gittiler
Kim o kizÖn başvuru almıyoruz
Valla biri daha yolda geçen gördüm bence o da gelecek en sevdiklerimden daimi 5.takım üyesi sıkıştırmak istemediğim için yazmasını bekliyorum
Bende surem dolsun diye acele etmiyorum. Iyiki mezun olmusum seni dinleyip bana kalsa izne ayrilacaktimC Cagrihilal1 bu arada seni listeye alırken bekletmem mezun üyesin nasılsa
İzne ayrılan üyelerde sorun oluyor izne çıktıkları kg den hesap ediliyor ya sıkıntı orda sende öyle olmayacak ne ise yeni kilon ordan başlayacağız mezuniyet avantajı
Aynen 7 Şubat'ta 6 ay doluyor şimdi ona baktımBende surem dolsun diye acele etmiyorum. Iyiki mezun olmusum seni dinleyip bana kalsa izne ayrilacaktim
Kardelelen321Kim o kiz
Evet. Donemezsem eve kantarla yoluma burda devam edeceğimAynen 7 Şubat'ta 6 ay doluyor şimdi ona baktım
Kendini hazirliyordur. Gelir oda yakindaKardelelen321