Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Orticim böyle fotoğraflı paylaşmak çok daha iyi oluyor aslında. Hem fren oluyor insana net olarak o gün neler yediğini görmek.
Ben bir kaç gündür çok çalışıyorum kızlar bir çalışma döngüsüne ve iradesine girdim anlatamam. Hem iş anlamında hem de deli gibi astrolojiye gömüldüm çünkü ilerledikçe zorlanmaya başladım. Ciddi mesai harcamam, sürekli okumam gerekiyor.🙈 O yüzden gecikmeli menü ve spor paylaşımım için özür. Ders arasında kaç defa foruma girmeye yeltendim ama kopamadım.
Daha titiz ve özverili olmaya çalışacağım.😊
El_Em El_Em cim bugün yürüyüşümü de yaptım karnım ağrıyor olsa bile!😂
Programın fotosunu paylaşmaktan daha kolay🙈hem porsiyon kontrolüm sağlanmış oluyor.
Hahaha bence hiç vermeyelim ne de olsa geri alcaz ahhahahaa

Öyle deme şimdi demek ki her defasında verilebiliyor diyecekler daha da motive olacaklar 😂😂😂😂

Ben de aklından geçmeme çok sevindiimm😍😍😍😍 buradan birkaç kişiyle instadan da takipleşiyorız az çok haberdarız birbirimizden ama tek bağlantımın burası olduğu kişileri özledim inan ki😍
Swvgiiiiiiiiii😍😍😍hoşgeldin, özlettin balım kendini🥰🥰🥰

Günaydin arkadaslar hayirli nurlu cumalar 💞
Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
IMG_20210115_072303.jpg
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Bu hafta daha az bekliyodum gecen haftalarda cok gitti diye.. sevindim sonuca 😇
Kaptanim filigran actim karanlik diye tarih görünsün gece mi sabah mi demesinler
Hedefim 84.5

Hazirlaniyim simdi hepinize bol eksiler 🥰

Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
Kaptanim filigran actim karanlik diye tarih görünsün gece mi sabah mi demesinler
Hedefim 84.5

Çok iyisin ortim maşallah😍ben de erkenciyim bugün birazdan bildirimimi yaparım😂

Canım beni yanlış anlama lütfen ben artı gelirsin sabit gelirsin diye listeden çıkarmayı düşünmem öyle birşey de demedim :KK43: söz konusu durum daha listeye gireli bir hafta bile olmamışken sömestr izin vs tartılamayacağım vs denmesi beni inan üzüyor sonuçta tartıya endeksli birşey yapıyoruz burda sizden öncelikle istediğim şey düzenli kg bildirimi başka şey değil 😔
Durumunu yarına kadar netleştirirsen ona göre not düşelim ayrılma durumu var ise cuma sonrasında not düşmekte yasak çünkü.

Harika gidiyorsun canım bravo sporsuz hiç birşey olmuyor en güzel incelme sporla geliyor birde diyetin anlamı oluyor :)

🤩🤩🤩🤩 Harika

Aman canım dikkat et kabızlığa meyve yiyorsun değil mi ?

:halay: :halay: :halay: :halay:

Canım tartı olmazsa olmaz foto şart çünkü
Liste durumunu eskilerde daha öncede yazdığım gibi genel ortalamaya bakarak ekleyeceğim canım birde o var maalesef sende artı kg ile gireceksin ya listeye 😔 yarınki durum ne olacak birde onu bilmiyorum 👀

Kolay gelsin canım bende neden katılımı az diyordum menülerini aksatmayaya ve günde 3 4 paylaşım yapmaya çalışırsan iyi olur devamlılık olmayanları asıl listeye alamıyoruz biliyorsun:KK43:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
çok haklısın kaptanım evde 2 çocukla yeniden öğrencilik çok zormus .ben müsait olduğunda bu kez kızların canli dersi oluyor telefon onlarda da olabiliyor.tekrar kusuruma bakmayin

Afiyet olsun canim tuvalet sorunu yaşıyorsan haslanmis patates yemeseydin keskeo da kotu etkiler

Suraya bir masallah birakayim 🤗

Yine guzel menusuyle ortim 🤩🤩 yarina saatler kaldi heyecanla bekliyorum sonucunu

Sen de benim gibi az yiyenlerdensin canim 😂 afiyet olsun

Afiyet olsun.bugun keske tursu yemeseydin ödem yapabilir bir de göme ne merak ettim
GÖME Elazığ yöresine özgü bir yemek tabi hamur işi :) turşu yemesem bile sabahları uyandıkran 10-15 dk sonra tartıldığımdan şiş tartılmış oluyorum canım keşke tartı günümüz ctesi olsaydı :KK200:

Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
Hedefim 84.5

Tebrik ediyorum canım çok güzel bı ekşi😍😍
Eki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg 😍😍

İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal🥰
Sen insan mısın😍😍😍😍canım ya süpersin tebrik ediyorum🌷🌷🌷🌷🥰🌷🥰🌷
Tempus Tempus un geçen haftaki menülerini çok merak ettim bi bakım ben
Ben de hemen gidip bı bakayım ne yemiş içmiş bu kız😂😂

seni görünce kendimden çok utandım canim nasıl başardın bunu .eminim 3 kilo gidince çok rahatlamissindir
Öyle deme 🥺 evet çok hafifledi sanki 😍 herkese ilan ediyorum🙈
Tebrik ediyorum canım çok güzel bı ekşi😍😍

Sen insan mısın😍😍😍😍canım ya süpersin tebrik ediyorum🌷🌷🌷🌷🥰🌷🥰🌷

Ben de hemen gidip bı bakayım ne yemiş içmiş bu kız😂😂
😂😂😂🙈

Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
Hedefim 84.5

Canım harika ilerliyorsun
Eki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg 😍😍

İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal🥰
Aman yarabbim 3 kg mı 🤯
Masallah canım sana tebrik ederim

X