Tam Bi perşembe menüsü olmuş canım13:00 1 yumurta ile ispanakli peynirli omlet, 1 dilim ekmek
18:30 5 kofte, 1 dilim ekmek, salata
su: 2.5 litre
Spor: 4000 adim
ummhnisa
Tebrikler AlmilacımGünaydin arkadaslar hayirli nurlu cumalar
Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
yarimuhendis El_Em
Bu hafta daha az bekliyodum gecen haftalarda cok gitti diye.. sevindim sonuca
Kaptanim filigran actim karanlik diye tarih görünsün gece mi sabah mi demesinler
Hedefim 84.5
Hazirlaniyim simdi hepinize bol eksiler
Eki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg
İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal
Sadece regliden dolayı mı canım bu artı eğer öyle ise yeşil çay içseydin keşke çok şişirmiş demkki senibugünkü tartı sonucum.gecen hafta 80.3 bugün 81.1 .+ 800 var
Günaydın canım Cumartesi günü bile 57.5 dun değil mi
Tebrikler canımmmm
Tebrikler ortim iyi is.cikardik
Oooo bu ortaklar yıktı ortalığı
Çok iyisin maşallah darısı başıma darısı başıma
Harikasın ball
Harika sonuc canim masallah irade budur
Canım çok geçmiş olsun iyi olursun inşallahCanim selam ben dönemiyorum simdilik, saglik sorunlarim var burda yazamiyorum kusura bakmayin ayrintili. Opuyorummm hepinizi.
Bende bu yorumu bekliyordum :) herşey için teşekkürler hepinize başarılar diliyorum sizlerle olmak güzeldi....Tebrikler Almilacım
aman Allahım mm harikasın canımmm
Sadece regliden dolayı mı canım bu artı eğer öyle ise yeşil çay içseydin keşke çok şişirmiş demkki seni
Günaydın canım Cumartesi günü bile 57.5 dun değil mi
Gamzecim ben bunu sadece erken kalkmaya bağlamıyorum hamur işi ve turşu yiyip yatarsan cuma günü ödemli kalkarsınmenülerin beni çok üzdüğü için her ne kadar eksi gelsende seni izninle bu hafta izne ayırıyorum yani sadece asıl listeden çıkarmak istiyorum yine takımda olabilirsin çünkü liste için beslemediğini görüyorum üzülüyorum
Birde idealine ulaştığını görüyorum sende artık biraz o hava varve haklısın w.ap durumda gördüm çok çok iyi duruyorsun buda senin bence diyete asılmana engel oluyor yanlış mı düşünüyorum senden de dönüş rica ederim ona göre izin yazalım tatlım ben biraz yoruldum senin menüleri görünce kalbimiz kırılmasın senide kırmak istemiyorum
Kaptanim gunaydin. ben de anlamadim hic kacamagim yoktu ama inemedim bi turluGünaydın canım iyi gitmişti menülerin sanki bir şey mi kaçırdım ben niye oyle oldu