- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Tamamdir o zaman ki sartlara gore insallah baslarim05.02 cuma günü fotolu bildirim yaparsan 12 Şubat cuma listedesin C Cagrihilal1bak sıranı şimdiden aldın
Daha önce mezun olmuş sonrs kilo alıp geri gelmiş en son izinli ayrılmıştıKendini hazirliyordur. Gelir oda yakindaoda mezun olmustu demi
3. Ye de donme ihtimalimiz var yaniDaha önce mezun olmuş sonrs kilo alıp geri gelmiş en son izinli ayrılmıştı
Kadinin da psikolojisini bozmussunO değilde kaynanam letgodan koşu bandı almış utanınnnnnnn her gün 40 dk yapıyorum diyor68 kg
Kız o da bir koruma şekli kilo aldıkça geliyoruz3. Ye de donme ihtimalimiz var yanionemli olan vazgecmemek kilolarimiz kadr inatciyiz
Bence de vazgecmiyoruz. Zaten zayiflasak ne yapayacagiz. Rejim cok kutsal birsey. Vallaha ekonomiye bile katkisi var. Mesela biz butun yaz kabak yedik.Kız o da bir koruma şekli kilo aldıkça geliyoruz
Bak şimdi listedehawar da öyle bu 3. Listeye girişi herhalde daha öncede belki alt listelerde olmuştur ben resmi olanı biliyorm öyle böyle kilo üst sınıra geldi mi buraya geliyor bence çok akıllıca
Hee yaKadinin da psikolojisini bozmussun
Ekle kiz listeyeHee yaortak yön bulduk kadınla çok mutluyum
Utanmasam buraya çağırcam çok azimliakşam kaçta yedin geç olmasın spora yemekten hmen sonra başlama flan diyorum sabhta ılık limonlu su içiyor mideme iyi geldi diyor birde
Valla ben hurma ve ananas ile kocamın ekonomiyi çökertmiştim onu biliyorumBence de vazgecmiyoruz. Zaten zayiflasak ne yapayacagiz. Rejim cok kutsal birsey. Vallaha ekonomiye bile katkisi var. Mesela biz butun yaz kabak yedik.
Kaynanaaaa nasıl artı gelirsiiiinnn boşuyorumm oğlunuuuu bunu yapmayacaktınEkle kiz listeye
Yok ben cok ekonomiktim. Yememek icin evdekilere de pisirmemistimValla ben hurma ve ananas ile kocamın ekonomiyi çökertmiştim onu biliyorumarada kabakla dengelemişimdir belkide
Onu birdeYok ben cok ekonomiktim. Yememek icin evdekilere de pisirmemistimmesela patates 6 7 lira oldugu zamanlar bize hic koymadi niye nisasta var yemiyoruz
Evet canım yapabilirsin ben aldım fotoğrafları yarın diğer kaptanlarada duyuracağım
Öyle mi tmm canım 71.2 alalım tabi yarın düzeltirimEl_Em kaptancım ben cumartesi günü 71.2 kg dım pazartesi günü 69.9 kg. Hangisinden hesaplayacaksanız seçip beğenip alın ben 71. 2 yi baz alıyorum haberin olsun
Perşembe menüsü
Burda fotosu olmayan bir de tarçınlı sütüm var ,kahvaltıyı erken yapınca ara öğün yapmam gerekti.yaninda 2 yk kadar beyaz leblebi.bir de sabah 7 çiğ fındık kırdım ama fotodan sonra olunca görünmedi
900 zıp im var 180 puan.Adimlarkmi akşam yazarım evin içinde yürüyorum ara ara
El_Em Mehfam balpamuk
Ceylom sen buradan kaçla ayrılmıştın? Pekte almamışsın sanki?El_Em kaptancım ben cumartesi günü 71.2 kg dım pazartesi günü 69.9 kg. Hangisinden hesaplayacaksanız seçip beğenip alın ben 71. 2 yi baz alıyorum haberin olsun