Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3. Ye de donme ihtimalimiz var yani onemli olan vazgecmemek kilolarimiz kadr inatciyiz
Kız o da bir koruma şekli kilo aldıkça geliyoruz
Bak şimdi listede hawar da öyle bu 3. Listeye girişi herhalde daha öncede belki alt listelerde olmuştur ben resmi olanı biliyorm öyle böyle kilo üst sınıra geldi mi buraya geliyor bence çok akıllıca

Bence de vazgecmiyoruz. Zaten zayiflasak ne yapayacagiz. Rejim cok kutsal birsey. Vallaha ekonomiye bile katkisi var. Mesela biz butun yaz kabak yedik.

Herkese iyi geceler kızlar
Yarın bildirimlerde hata yapmayalım lütfen baskül fotosu -tarih - nick yazılı kâğıt ile öğlene kadar herkesten bildirimleri bekleriz

Orticim böyle fotoğraflı paylaşmak çok daha iyi oluyor aslında. Hem fren oluyor insana net olarak o gün neler yediğini görmek.
Ben bir kaç gündür çok çalışıyorum kızlar bir çalışma döngüsüne ve iradesine girdim anlatamam. Hem iş anlamında hem de deli gibi astrolojiye gömüldüm çünkü ilerledikçe zorlanmaya başladım. Ciddi mesai harcamam, sürekli okumam gerekiyor. O yüzden gecikmeli menü ve spor paylaşımım için özür. Ders arasında kaç defa foruma girmeye yeltendim ama kopamadım.
Daha titiz ve özverili olmaya çalışacağım.
El_Em cim bugün yürüyüşümü de yaptım karnım ağrıyor olsa bile!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…