Kesinlikle fark eder canım. Ben baya sıkılaştım ve bunu leslie ye boçluyum. Düzenli yapınca her şey etki ediyor.Aynen canım kilo almaya müsait bir yapımız varken ve çok kilo vermiş bireylerden cidden baskül hep göz önünde olmalı :)
Bencede sporsuzluktan gevşedi yaylarama tekrar cardio gözümü geriyor bisikletime biner yürüyüş yaparım dün bindim bi 50 dk bugünde bincem haftada 3 eksik etmezsem belki yeniden bir sıkılaşma olur yani inşallah
Ben aynıyım canım. Sıkıntı demiyoruz onlara. Namımız yürüsün diyoruzbelmayne hazır buraya girmişken daha iyisini yapmaya çalışırım canım ama benim basenler sıkıntı biraz
Olur kaptanım Sabah atarım resimleriAradaki farkı net anlamamız için birde tartı farkı kayıtlı olması için eski yeni tartı diye 2 baskülüde yarın sabahtan tartılıp paylaşır mısın canım ona göre aradaki fark düşülüyor sorun olmaz yarışma açısından
Kaptanım ben haftaya cuma afyon da olucam. Tartı işini nasıl yapmam lazım. Bide 1 hafta kaynanam da 1 hafta annemde kalıcam 2 farklı tartı olacak. O yüzden 22 ocakta izne ayrılayım diyorum. Malumun memlekette yemek işleri zorlayabilirAradaki farkı net anlamamız için birde tartı farkı kayıtlı olması için eski yeni tartı diye 2 baskülüde yarın sabahtan tartılıp paylaşır mısın canım ona göre aradaki fark düşülüyor sorun olmaz yarışma açısından
Oğlum yol kenarlarında gördüğünü saymazsak hiç kar görmedi garibim. Kızımda aksine Kars ta kara doydu. Aramız yok baksana Kars ve İzmirİnşallah yağar canımsevinsinn cocuklar oğlunda kar görmüş olur
Maalesef yuklenemedim. Gece mide agrisiyla uyandim uyku tutmadi. Uyuyamayinca bas agrisi vs ama en kotu mide agrisiydi. Cok gec kahvalti yaptim. Yemekte guvenemedim sadece corba yaptim ictim. Su an bile biraz var ama sabaha gore cok daha iyiyim.Ben diyete girdigim an hemen kabizlik basliyo oyuzden mecbur form cay iciyorum yesil cay flnda iciyorum atistirmalik diyetine
Bende kendime bole bi liste yaptim kaptanim buraya girmeden once bakalim tutucakmi
Ya ise yariyomu ama ablamda soledi gecenler bana beden inceltiyomus sanirim benim kilolar govek asagisinda oyuzden tayt ise yarasa bende alirdim
Ahh demeeenese gercekten 2 dilimle durabilmissin ne gzel ben yedimmi tam yiyorum oyuzden hic yememeye calisiyorum bgun ve yarin proteine yuklenirsen daha iyi kilo vericegine inaniyorum canim odem flnda kalmaz
Umarım eksi çıkarız kuzum çok spor yapmıyorum yürüyorum geneldeUmarım güzel bi eksi çıkar tartıda. Senin menülere de bi bakayım . Sporun nasıl? Ben de hiç yok gibi. IF yine de işe yarar mı acaba?
Evet kuzum benim çok teşekkür ederim Ayyy çok utandım kızGubaydin canim, masallah guzelligine. Fotograftaki sensin degil mi?
Canım 20 Kasım'da listeye resmi girişin yapılmış 20 ocakta izin hakkın olacak yani 22 Ocak cuması hatırlat izin yazalım onun öncesinde tartıların farklı olacağını ben bildiririm. İzne ayrılana kadar dikkat et ama dönüşte artık memlekette kilo alırsan ki şimdiden alacak gibi göründünKaptanım ben haftaya cuma afyon da olucam. Tartı işini nasıl yapmam lazım. Bide 1 hafta kaynanam da 1 hafta annemde kalıcam 2 farklı tartı olacak. O yüzden 22 ocakta izne ayrılayım diyorum. Malumun memlekette yemek işleri zorlayabilir
Tamam canım 22 ocakta izne ayrılayım ben. İnşallah çok fark olmaz kilomda dikkat edicem diyorum ama gidince ne olur bilemiyorum. Gelince aynı kiloda olursam mı hemen listeye dönücem canım 1 2 kilo fark olursa listeye giremiyorum demiCanım 20 Kasım'da listeye resmi girişin yapılmış 20 ocakta izin hakkın olacak yani 22 Ocak cuması hatırlat izin yazalım onun öncesinde tartıların farklı olacağını ben bildiririm. İzne ayrılana kadar dikkat et ama dönüşte artık memlekette kilo alırsan ki şimdiden alacak gibi göründündönüş kilonu verince listeye geri alırız seni ama sakın ipin ucu kaçmasın canım lütfen
Off ya su challenge gunlerini unutuyorum hep. Yurydum ama saatsizKimler yürüyor bakalim
Besamel sos cok kalorili degil mi yaBizde yemek faslı yenı bitti fırında besamelsoslu kıymalı kabak, pilav ,corba yaptım. Tam oturacagım kızım kurabiye istedi onu yap. Daha yeni kendimi koltuga kızı babasına attım. nasıl kalkıp spor yapacam bilmiyorum bu yorgunluga.
Ortim gelsin eksiler tabi cok da seyapmamak lazim beklentiyi benden taraf 4.5 kilo verdim 3 haftada bu hafta durgun olur ama senden umutluyum sabit geldigin icinGeliyor gelmekte olan eksiler ortim bende de taze fasülye vardı
Ay mutluluk hormonu mu salgiliyomusuz o zaman hergun fasulye yapayik benAy ne güzel. Bir sürü mutluluk hormonu
Ben taze fasulye yedim canım. Ama dün türlü vardı
Kaptanim afiyet olsun ben de daha yeni yedim is arkadasim evlenicek birimde tek bayandim yillarca hepsinin ablasi gibiyim hepsinin esyalarini gostermeye cagirdi onlara bakmaya gittimİyi akşamlar canım
Bizde de tarhana bulgur pilavı et sote salata vardı ancak yayıldım koltuğa
Senin kilonda 1 kilo eksi baya yuzde demek eksi olsun bizim olsun masallahNamaria ortim ben eksi görürüm de öyle çok göremeyecek gibiyim 1 kg eksi görmek isterdim ama olmayacak gibi bakalım
AhahhaaBesamel sos cok kalorili degil mi yaafiyet olsun canim dinlenirsin
Ortim gelsin eksiler tabi cok da seyapmamak lazim beklentiyi benden taraf 4.5 kilo verdim 3 haftada bu hafta durgun olur ama senden umutluyum sabit geldigin icin
Ay mutluluk hormonu mu salgiliyomusuz o zaman hergun fasulye yapayik benafiyet olsun canim
Kaptanim afiyet olsun ben de daha yeni yedim is arkadasim evlenicek birimde tek bayandim yillarca hepsinin ablasi gibiyim hepsinin esyalarini gostermeye cagirdi onlara bakmaya gittimeve geldim yarim saat olmadi
Ahahaha nasi acsam yemege yordumAhahhaa
Onu köpek ve oynadığınız valeybol için söylemiştim canım.
Ama bende her türlü sebze mutluluk hormonu salgılatıyor o ayrı
Ay inşallah ortim inşallahSenin kilonda 1 kilo eksi baya yuzde demek eksi olsun bizim olsun masallah
Aynı soruyu ben de soracaktım kaptanımKaptanım ben haftaya cuma afyon da olucam. Tartı işini nasıl yapmam lazım. Bide 1 hafta kaynanam da 1 hafta annemde kalıcam 2 farklı tartı olacak. O yüzden 22 ocakta izne ayrılayım diyorum. Malumun memlekette yemek işleri zorlayabilir