Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle fark eder canım. Ben baya sıkılaştım ve bunu leslie ye boçluyum. Düzenli yapınca her şey etki ediyor.
belmayne hazır buraya girmişken daha iyisini yapmaya çalışırım canım ama benim basenler sıkıntı biraz
Ben aynıyım canım. Sıkıntı demiyoruz onlara. Namımız yürüsün diyoruz

Olur kaptanım Sabah atarım resimleri

belmayne ay bugün avmyr gittim de bi aynayla karşılaştım nasıl ince gösterdi nasıl ya da aynenın dururuşundan dolayı mıydı bilmem ama öyle olmak için devamama en zorlanacağım kilolara geldim vücut 56dan yukarısı için çok alışık değildi ama bu aralara çok alışık

Kaptanım ben haftaya cuma afyon da olucam. Tartı işini nasıl yapmam lazım. Bide 1 hafta kaynanam da 1 hafta annemde kalıcam 2 farklı tartı olacak. O yüzden 22 ocakta izne ayrılayım diyorum. Malumun memlekette yemek işleri zorlayabilir
İnşallah yağar canım sevinsinn cocuklar oğlunda kar görmüş olur
Oğlum yol kenarlarında gördüğünü saymazsak hiç kar görmedi garibim. Kızımda aksine Kars ta kara doydu. Aramız yok baksana Kars ve İzmir
Ya hep ya hiç

Maalesef yuklenemedim. Gece mide agrisiyla uyandim uyku tutmadi. Uyuyamayinca bas agrisi vs ama en kotu mide agrisiydi. Cok gec kahvalti yaptim. Yemekte guvenemedim sadece corba yaptim ictim. Su an bile biraz var ama sabaha gore cok daha iyiyim.

Canım 20 Kasım'da listeye resmi girişin yapılmış 20 ocakta izin hakkın olacak yani 22 Ocak cuması hatırlat izin yazalım onun öncesinde tartıların farklı olacağını ben bildiririm. İzne ayrılana kadar dikkat et ama dönüşte artık memlekette kilo alırsan ki şimdiden alacak gibi göründün dönüş kilonu verince listeye geri alırız seni ama sakın ipin ucu kaçmasın canım lütfen

Tamam canım 22 ocakta izne ayrılayım ben. İnşallah çok fark olmaz kilomda dikkat edicem diyorum ama gidince ne olur bilemiyorum. Gelince aynı kiloda olursam mı hemen listeye dönücem canım 1 2 kilo fark olursa listeye giremiyorum demi

Besamel sos cok kalorili degil mi ya afiyet olsun canim dinlenirsin
Geliyor gelmekte olan eksiler ortim bende de taze fasülye vardı
Ortim gelsin eksiler tabi cok da seyapmamak lazim beklentiyi benden taraf 4.5 kilo verdim 3 haftada bu hafta durgun olur ama senden umutluyum sabit geldigin icin
Ay ne güzel. Bir sürü mutluluk hormonu
Ben taze fasulye yedim canım. Ama dün türlü vardı
Ay mutluluk hormonu mu salgiliyomusuz o zaman hergun fasulye yapayik ben afiyet olsun canim
İyi akşamlar canım
Bizde de tarhana bulgur pilavı et sote salata vardı ancak yayıldım koltuğa
Kaptanim afiyet olsun ben de daha yeni yedim is arkadasim evlenicek birimde tek bayandim yillarca hepsinin ablasi gibiyim hepsinin esyalarini gostermeye cagirdi onlara bakmaya gittim eve geldim yarim saat olmadi

Ahahhaa
Onu köpek ve oynadığınız valeybol için söylemiştim canım.
Ama bende her türlü sebze mutluluk hormonu salgılatıyor o ayrı

Ayy kızlar bugün kuzenime gittim diyet yaptığımı söylemiyorum kimseye akşam yemeğinde ondaydı yoksa akşam yemek yemeği düşünmüyordum kahvaltımı güzel yaptığım için sütlü kahve içecektim ama malesef öyle olmadı. Yarın yine ona gidicem tavuk dolması yapıcam onun için yarın kahvaltım sütlü kahve olacak

Aynı soruyu ben de soracaktım kaptanım El_Em . Malum sömestr geliyor. Ben de 2 hafta memlekette olacağım. Annemde hassas tartı yok, kuzenime falan gitsem sabahtan aç karna, donla nası tartılayım milletin evinde bide her tartı farklı olabilir. Yine menülerimi yazayım ipin ucunu kaçırmamak için ama tartı kısmında 2 hafta izinli olsak olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…