- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Suoer canim, ee olsun o kadar guzel spor yaptin ki masallahAyy ben bugün bir hafta önce giydiğim pantolonu giydim de geçen hafta pantolondan da çıkan göbek bugün yok olmuş gibi dümdüz durdu pantolonun içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suoer canim, ee olsun o kadar guzel spor yaptin ki masallahAyy ben bugün bir hafta önce giydiğim pantolonu giydim de geçen hafta pantolondan da çıkan göbek bugün yok olmuş gibi dümdüz durdu pantolonun içinde
Coook guzel gorunuyir canim. Bizim burda da kar var. Benim kizim da surekli disari cikiyor esimle, ayy camdan bakmasi bile guzel kara ben de ciktim gerci yuruyuse onlar eve donunce. Kar havasi super. Bizim burda eskiden vok kar yagardi, son bir iki yildir kar 5-10 gun ya duruyor ya durmuyor yerde.Ayyy kızlar kar kar kar bitirdi beni kar bugün 2 kere çıktık durmuyor çocuk evde valla gir çık üst baş at kurulan yorgunluktan bitik haldeyim saat oldu 4 yemek yapmam lazım
Buda kardan adam görünümlü süs köpeğimiz
Yook olmaz menumde aksama kaptancim. Tamam o zaman umarim girerim haftaya listeye cunku liste birayri motive ediyor.Canım önden birşey söylemiyorum çünkü eski üyelerr biliyorsun izne ayrıldıkları kilodan hesap edilip listeye giriyolar yani seni listeye aldığımda 68.9 dan nereden baksan 8 8.5 kg kadar bir artı olacak listeye o haftaki duruma bakarak ( nota ve öncelik sırası senden önce bekleyen balpamuk var sanıyorum ) tümmmm bunları düşünürek menülerinde de aksama olmazsa alacağım listeye
bizim kilolar hep degisibce kontrol edince cocuk kendininkinde de degisiklik olacagini saniyirfur yavrumAlırken şahidi olsak zaten almayız ki görsek kilolar 1 2 3 geliyor durdururuz 10 15 kg aldığım dönemler aylarca baskül üstüne çıkmadığım dönemler olur benim şimdi baş köşede çocuk bile deli oldu habire tartılıyor anne boyum kaç kilo olmuş bak
Ankara Ankara seni görmek ister her bahtı karaKarlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar
Yaa benimkilerde çıldırıyor kar diyeAyyy kızlar kar kar kar bitirdi beni kar bugün 2 kere çıktık durmuyor çocuk evde valla gir çık üst baş at kurulan yorgunluktan bitik haldeyim saat oldu 4 yemek yapmam lazım
Buda kardan adam görünümlü süs köpeğimiz
Canım ben bu 79 u Bi türlü geçemedim ama inat ettim geçicem şimdi biraz önce tartıldım 79.4 geldim yani cumaya göre +100 ama 2 gün var cumaya inşallah _500 gelirim umudum o yönde yaniPazartesi artılarımızda son durum nedir kızlar
hawar +400
ummhnisa +500
@asilr +400
DeryaOnDiet +100 başka var mıydı kızlar
Tşk ederim cnm,çalışma saatlerine göre ayarlama yapacam, ama genelde akşam yemeği19.30 gibi oluyo bende. Bu durumda saat 12 30 da mı kahvaltı yapacam acaba?Biz de bekliyoruz heyecanla
Off bitsin bu şarkı. Bu son olsun.
Eşim dün incecik oldun dedi. Karnımda kelebekler Arkasından da yine alacak mısın dedi Dedim planlamıyorum ama nasip
Ben de Bayadır yapıyorum canım. Benim için bu düzen çok iyi oldu. Ben 6'da bırakıyorum yemeyi. Ama işin sırrı bence en geç yedide bırakmak ve gün içinde dengeli beslenmek. Bunlara uyuduğun sürece sana uyan farklı beslenmeler de deneyebilirsin
16 saat açlık olacaksa ve en geç yemeği 19.30 da yiyeceksen 11.30 la 12 30 arasında yap kahvaltını. İf beslenecektin dimi canım senTşk ederim cnm,çalışma saatlerine göre ayarlama yapacam, ama genelde akşam yemeği19.30 gibi oluyo bende. Bu durumda saat 12 30 da mı kahvaltı yapacam acaba?
Bizde yemek faslı yenı bitti fırında besamelsoslu kıymalı kabak, pilav ,corba yaptım. Tam oturacagım kızım kurabiye istedi onu yap. Daha yeni kendimi koltuga kızı babasına attım. nasıl kalkıp spor yapacam bilmiyorum bu yorgunluga.Yemek yapiyorum isten geldim kopegimiz var şila bahcede onu gezdirdik komsularin kizlari voleybol oymamaya gelmis onlarla az oynadim
Eve geldim yemek yapıyorum simdi karnim gurulduyo bende turlu var aksama sizde neler var
Geliyor gelmekte olan eksiler ortim bende de taze fasülye vardıİyi aksamlar arkadaslar
Yemek yapiyorum isten geldim kopegimiz var şila bahcede onu gezdirdik komsularin kizlari voleybol oymamaya gelmis onlarla az oynadim
Eve geldim yemek yapıyorum simdi karnim gurulduyo bende turlu var aksama sizde neler var
Aynen öyle düşünüyorum canım. Çok yaşadım bunu ben. O yüzden arada derede bırakmak istemiyorum. İlk hedef 65 ama allahın izniyle 60 ı görmek istiyorum. Ondan sonra da artık baskül en yakın dostumuz olacakKendine alacak kadar bir pay bırakman iyi olur dikkat edilse bile 3 4 kg geri gelebiliyor birde kilo geri gelmese bile incelik gidiyor sanki ya bende öyle oldu gibi bilmiyorm psikolojik mi tartıda 1 kg + ama benim göbeğim çıktı kalçam çıktı sanki sıkılık gitti gibi cardio yapmıyorm bence ondan
Ay bu nasıl ölçü kuzum. Manken mi olacan sen maşallah sanaKaptanım beslenmeyi ne kadar dikkatli yaparsan yap spor olmayınca sıkı kalamıyorsun hiç ben de hep aynı sonuçları yaşadım 50 kiloya sporsuz düştüm mesela ama 53 kiloda full spor yaptım ve 50 kilodaki ölçümle 53 kilodaki ölçümlerim aynıydı. Şu anda da belim 64.5cm 53 54 kilodaki halimle aynı spora borçluyum bunu 7 8 aydır düzenli spor yapmama
Canım üç farklı şekilde yapan var. 23 saat açlık, 18 saat saat açlık ve 16 saat açlık. Ben 16 saatle başladım. 12/20 arası yiyordum. Başlangıç için bu iyi oluyor. Kahvaltıyı geç yapsam bile akşam yemeğini 19.30 dan sonraya bırakmıyordum. Buna alışınca akşamı 18 e çekmek kolay oldu. Youtube de açıklayıcı güzel videolar var. Ben izlediklerimi bulabilirsem atarım sana.Tşk ederim cnm,çalışma saatlerine göre ayarlama yapacam, ama genelde akşam yemeği19.30 gibi oluyo bende. Bu durumda saat 12 30 da mı kahvaltı yapacam acaba?
Ay ne güzel. Bir sürü mutluluk hormonuİyi aksamlar arkadaslar
Yemek yapiyorum isten geldim kopegimiz var şila bahcede onu gezdirdik komsularin kizlari voleybol oymamaya gelmis onlarla az oynadim
Aradaki farkı net anlamamız için birde tartı farkı kayıtlı olması için eski yeni tartı diye 2 baskülüde yarın sabahtan tartılıp paylaşır mısın canım ona göre aradaki fark düşülüyor sorun olmaz yarışma açısındanAnkara Ankara seni görmek ister her bahtı kara
Ayy özlemişim Ankara’yı karlı resimleri görünce daha iyi anladım
bu gün az bir eksi gördüm canım bide eşime tartı al demiştim almış 2 gündür bagajdaymış ben A101 den almayı düşünüyordum yarın
Bu aldığı tartı ile benimki arasında 2 kilo fark var. İade edip yarın mı yenisini mi alsam bilemedim
bu aradaki fark kabul oluyor demi kaptanım
Aynen canım kilo almaya müsait bir yapımız varken ve çok kilo vermiş bireylerden cidden baskül hep göz önünde olmalı :)Aynen öyle düşünüyorum canım. Çok yaşadım bunu ben. O yüzden arada derede bırakmak istemiyorum. İlk hedef 65 ama allahın izniyle 60 ı görmek istiyorum. Ondan sonra da artık baskül en yakın dostumuz olacak
Canım psikolojik de olabilir kendini kalın hissetmen. Çünkü belli bir kilodayken 1 kilo bile batıyor insana. Ama sporda acayip sıkılaştırıyor.
Biraz dinlenip yapmaya çalış canım herşey başlayana kadar inan yapınca daha zinde olacaksınBizde yemek faslı yenı bitti fırında besamelsoslu kıymalı kabak, pilav ,corba yaptım. Tam oturacagım kızım kurabiye istedi onu yap. Daha yeni kendimi koltuga kızı babasına attım. nasıl kalkıp spor yapacam bilmiyorum bu yorgunluga.
İyi akşamlar canımİyi aksamlar arkadaslar
Bende öyle düşünüyorum canım bakalım kendime hafiff bir spor programı yaptımKaptanım beslenmeyi ne kadar dikkatli yaparsan yap spor olmayınca sıkı kalamıyorsun hiç ben de hep aynı sonuçları yaşadım 50 kiloya sporsuz düştüm mesela ama 53 kiloda full spor yaptım ve 50 kilodaki ölçümle 53 kilodaki ölçümlerim aynıydı. Şu anda da belim 64.5cm 53 54 kilodaki halimle aynı spora borçluyum bunu 7 8 aydır düzenli spor yapmama
İnşallah yağar canım sevinsinn cocuklar oğlunda kar görmüş olurYaa benimkilerde çıldırıyor kar diye
Tatilde Afyon a gidicem inşallah biz ordaykende yağar umarım