Kendine alacak kadar bir pay bırakman iyi olur dikkat edilse bile 3 4 kg geri gelebiliyor birde kilo geri gelmese bile incelik gidiyor sanki ya bende öyle oldu gibi bilmiyorm psikolojik mi tartıda 1 kg + ama benim göbeğim çıktı kalçam çıktı sanki sıkılık gitti gibi cardio yapmıyorm bence ondanOff bitsin bu şarkı. Bu son olsun.
Eşim dün incecik oldun dedi. Karnımda kelebeklerArkasından da yine alacak mısın dedi Dedim planlamıyorum ama nasip
En güzel hedef herhalde elbise hedefi olsa gerek daha gerçekçi oluyor insana verdiği haz çok güzel gerçektenSelam kizlar, nasil geciyor gununuz? Ben kahvaltimi yaptim. Sonra bebis az da olsa sakinlesince 30 dk sporumu yaptim, dusunu aldim. Simdi ogle yemegi zamani.
Su siralar zaradaki indirimden birkac kiyafet almistim, eski hilelik onceki bedenime gire. Ama bir elbise cook hosuma gitti ve icine gurmek icin hamilelik oncesinden de cok zayiflamam lazim. Geri vermedim, duruyor evde. Hedefim yaza kadar o elbisenun icine girmek.
Evet evet tartıya kaldı son 2 gün bugün ve yarın bol sebze bol protein karbonhidrat artık şöyle bir kenaraaa hanımlar..
Aynen canim, ay bayilfim elbiseye tril trilEn güzel hedef herhalde elbise hedefi olsa gerek daha gerçekçi oluyor insana verdiği haz çok güzel gerçekten
Vayyyyy harikasın canım tebriklerAyy ben bugün bir hafta önce giydiğim pantolonu giydim de geçen hafta pantolondan da çıkan göbek bugün yok olmuş gibi dümdüz durdu pantolonun içinde
Canım önden birşey söylemiyorum çünkü eski üyelerr biliyorsun izne ayrıldıkları kilodan hesap edilip listeye giriyolar yani seni listeye aldığımda 68.9 dan nereden baksan 8 8.5 kg kadar bir artı olacak listeye o haftaki duruma bakarak ( nota ve öncelik sırası senden önce bekleyen balpamuk var sanıyorum ) tümmmm bunları düşünürek menülerinde de aksama olmazsa alacağım listeyeAynen canim, ay bayilfim elbiseye tril triltabii susnda dugmeler bile yaklasmiyir o ayri . Kaptancim, haftaya cuma giriyorum listeye degil mi?
Aynen ya bizde Sana tümden kilo almış muamelesi yaptık bencede kovid olmasaydı almayacaktın onun psikolojik etksi yeter insana hayata yeniden dönüyorsun diyet miyet gözü mü görür adamınYa ben 5 ay almadım. Çok güzel korudum. Ama ağır geçirdim kovidi ağustos ayında. İlaçlar vs derken birde vücyt direncim çok düştü. Annemlerde kaldım annem baktı. Ee bi anneninde nasıl bakacağını zorla yedireceğini bilirsin
Ve iştahım çok açıldı. Ne hikmetse kovidi geçiren herkes de aynısını söylüyor.
Sonrası 5 kilo aldım ve tekrar diyete başladım işte
Alırken şahidi olsak zaten almayız ki görsek kilolar 1 2 3 geliyor durdururuz 10 15 kg aldığım dönemler aylarca baskül üstüne çıkmadığım dönemler olur benimVerirken kilolarin gramina bile sahitiz ama alirken takip edemiyoruz. Bi bak 2 3 almisiz.
Günaydın canım.menüler diğer gruba
Bu hafta senin ortak dur durak bilmediGünaydın canım.menüler diğer grubamevlana şekerinden kaptan hoşlanmayacak bence
Kaptanım beslenmeyi ne kadar dikkatli yaparsan yap spor olmayınca sıkı kalamıyorsun hiç ben de hep aynı sonuçları yaşadım 50 kiloya sporsuz düştüm mesela ama 53 kiloda full spor yaptım ve 50 kilodaki ölçümle 53 kilodaki ölçümlerim aynıydı. Şu anda da belim 64.5cm 53 54 kilodaki halimle aynı spora borçluyum bunu 7 8 aydır düzenli spor yapmamaKendine alacak kadar bir pay bırakman iyi olur dikkat edilse bile 3 4 kg geri gelebiliyor birde kilo geri gelmese bile incelik gidiyor sanki ya bende öyle oldu gibi bilmiyorm psikolojik mi tartıda 1 kg + ama benim göbeğim çıktı kalçam çıktı sanki sıkılık gitti gibi cardio yapmıyorm bence ondan
Eksilme az gibi olsa da sporun etkisini baya görüyorum galiba kaptanımVayyyyy harikasın canım tebrikler
Ben de bugün dar gelen bir eteğimi rahatça kapattımAyy ben bugün bir hafta önce giydiğim pantolonu giydim de geçen hafta pantolondan da çıkan göbek bugün yok olmuş gibi dümdüz durdu pantolonun içinde
Eksiye düştüm canım ama hedeflediğim eksiye düşemedim henüz. Peşpeşe ip atlayamıyorum diye ders aralarında 50şer zıp yapıyorumPazartesi artılarımızda son durum nedir kızlar
hawar +400
ummhnisa +500
A asilr +400
DeryaOnDiet +100 başka var mıydı kızlar
Ooo 2 kilo mu? 2 neki tüm kiloları verdim benAynen ya bizde Sana tümden kilo almış muamelesi yaptık bencede kovid olmasaydı almayacaktın onun psikolojik etksi yeter insana hayata yeniden dönüyorsun diyet miyet gözü mü görür adamın
5 kilonun 2 sini verdin mi doğru söyle
Yaşlanmanın tabi ama :))Eksiye düştüm canım ama hedeflediğim eksiye düşemedim henüz. Peşpeşe ip atlayamıyorum diye ders aralarında 50şer zıp yapıyorumeskiye göre neredeyse yediğimin yarısını yiyorum valla gayret ediyorum ama yaşlanmışım heralde metabolizma eskisi gibi cevap vermiyor. Eskiden olsa haftada 1kg eksi olurdu
Listeye alamadan mezun olcanOoo 2 kilo mu? 2 neki tüm kiloları verdim ben
Tabiki ya. Bir ilk gerçekleşecek. Ama malesef. O liste stresini yaşamak istiyorum tekrarListeye alamadan mezun olcan
Kontrol etmedim tartifa ama hafif hissediyorum kendimiPazartesi artılarımızda son durum nedir kızlar
hawar +400
ummhnisa +500
A asilr +400
DeryaOnDiet +100 başka var mıydı kızlar