Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off bitsin bu şarkı. Bu son olsun.
Eşim dün incecik oldun dedi. Karnımda kelebekler Arkasından da yine alacak mısın dedi Dedim planlamıyorum ama nasip
Kendine alacak kadar bir pay bırakman iyi olur dikkat edilse bile 3 4 kg geri gelebiliyor birde kilo geri gelmese bile incelik gidiyor sanki ya bende öyle oldu gibi bilmiyorm psikolojik mi tartıda 1 kg + ama benim göbeğim çıktı kalçam çıktı sanki sıkılık gitti gibi cardio yapmıyorm bence ondan

En güzel hedef herhalde elbise hedefi olsa gerek daha gerçekçi oluyor insana verdiği haz çok güzel gerçekten

@Naz03 ortagım ne alemdesin. Bugün bol sebzeli bol sporlu bir gun olsun inşallah.
Evet evet tartıya kaldı son 2 gün bugün ve yarın bol sebze bol protein karbonhidrat artık şöyle bir kenaraaa hanımlar..

Kabızlık Şişlik ödemi olanlar lütfen bol su yeşil çay eksik etmesin sadece yarın içmeyle olmaz

Aynen canim, ay bayilfim elbiseye tril tril tabii susnda dugmeler bile yaklasmiyir o ayri . Kaptancim, haftaya cuma giriyorum listeye degil mi?
Canım önden birşey söylemiyorum çünkü eski üyelerr biliyorsun izne ayrıldıkları kilodan hesap edilip listeye giriyolar yani seni listeye aldığımda 68.9 dan nereden baksan 8 8.5 kg kadar bir artı olacak listeye o haftaki duruma bakarak ( nota ve öncelik sırası senden önce bekleyen balpamuk var sanıyorum ) tümmmm bunları düşünürek menülerinde de aksama olmazsa alacağım listeye

Aynen ya bizde Sana tümden kilo almış muamelesi yaptık bencede kovid olmasaydı almayacaktın onun psikolojik etksi yeter insana hayata yeniden dönüyorsun diyet miyet gözü mü görür adamın
5 kilonun 2 sini verdin mi doğru söyle

Verirken kilolarin gramina bile sahitiz ama alirken takip edemiyoruz. Bi bak 2 3 almisiz.
Alırken şahidi olsak zaten almayız ki görsek kilolar 1 2 3 geliyor durdururuz 10 15 kg aldığım dönemler aylarca baskül üstüne çıkmadığım dönemler olur benim şimdi baş köşede çocuk bile deli oldu habire tartılıyor anne boyum kaç kilo olmuş bak

Günaydın canım.menüler diğer grubamevlana şekerinden kaptan hoşlanmayacak bence

Kaptanım beslenmeyi ne kadar dikkatli yaparsan yap spor olmayınca sıkı kalamıyorsun hiç ben de hep aynı sonuçları yaşadım 50 kiloya sporsuz düştüm mesela ama 53 kiloda full spor yaptım ve 50 kilodaki ölçümle 53 kilodaki ölçümlerim aynıydı. Şu anda da belim 64.5cm 53 54 kilodaki halimle aynı spora borçluyum bunu 7 8 aydır düzenli spor yapmama

Ayy ben bugün bir hafta önce giydiğim pantolonu giydim de geçen hafta pantolondan da çıkan göbek bugün yok olmuş gibi dümdüz durdu pantolonun içinde
Ben de bugün dar gelen bir eteğimi rahatça kapattım tartıda hala istediğim eksiyi göremedim ama belimden baya fark etti

Pazartesi artılarımızda son durum nedir kızlar
hawar +400
ummhnisa +500
A asilr +400
DeryaOnDiet +100 başka var mıydı kızlar
Eksiye düştüm canım ama hedeflediğim eksiye düşemedim henüz. Peşpeşe ip atlayamıyorum diye ders aralarında 50şer zıp yapıyorumeskiye göre neredeyse yediğimin yarısını yiyorum valla gayret ediyorum ama yaşlanmışım heralde metabolizma eskisi gibi cevap vermiyor. Eskiden olsa haftada 1kg eksi olurdu

Ooo 2 kilo mu? 2 neki tüm kiloları verdim ben

Yaşlanmanın tabi ama :))
Evet haklısın bende son kilo verişimde çok zor verdim o yüzden almaktan çok korkuyorum artık diyet yapa yapa metabolizma pert oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…