Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı soruyu ben de soracaktım kaptanım El_Em El_Em . Malum sömestr geliyor. Ben de 2 hafta memlekette olacağım. Annemde hassas tartı yok, kuzenime falan gitsem sabahtan aç karna, donla nası tartılayım milletin evinde😂 bide her tartı farklı olabilir. Yine menülerimi yazayım ipin ucunu kaçırmamak için ama tartı kısmında 2 hafta izinli olsak olur mu.
Tartını yanında götüremez misin? 👀

Valla hiç aklıma gelmemişti.olabilir aslında. Amaa ne gülerler bana.3 çocuğun o kadar valizin yanında bide yartı götürmüşüm diye😂
Bence bir sakıncası yok 🙈 ama sen bilirsin yine de arabayla gidecekseniz atın bagaja 😬

Şuraya dosta sevinç duamana korku bir iki foto bırakayım🤪 tayt ve atlet demiştim ya din,ne kadar ter olduğunu gorun diye atletin üzerine giydim atleti sonuç🙈🙈
Bilin bakalim hangisi ön😂😂😂 El_Em El_Em balpamuk balpamuk

Eklentiler

• IMG_20210113_222629~2.jpg
    IMG_20210113_222629~2.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210113_222554.jpg
    IMG_20210113_222554.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 29
Düzenli kullandıktan sonra yazsam daha doğru olur ama acayip terletiyor.İc çamaşırlarım sirilsiklamdi🙈atletini de aldım ben

Buraya da gönder🤩

Burda bı binanın çatısı uçtu😔
Tamamdir canim insallah ise yarar☺️
Maalesef yuklenemedim. Gece mide agrisiyla uyandim uyku tutmadi. Uyuyamayinca bas agrisi vs ama en kotu mide agrisiydi. Cok gec kahvalti yaptim. Yemekte guvenemedim sadece corba yaptim ictim. Su an bile biraz var ama sabaha gore cok daha iyiyim.
Olsun canim saglik daha onemli🥰
Ögle
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
1,5 cay kasigi bal

Ara
Krqker
1/2 avuc leblebi

Aksam
1 kase corba

Su : 1.5 lt
Gercekten cok az yemissinsin canim 🙈
Valla hiç aklıma gelmemişti.olabilir aslında. Amaa ne gülerler bana.3 çocuğun o kadar valizin yanında bide yartı götürmüşüm diye😂
Ben 2 sene once tatile giderken bavuluma koyup goturmustum 😂 her sabah tartiliyodum ve otelde bile yediklerime hep dikkat etmisyim yinede 1 kilo almistim okadr yuzmeye ama eve gelir gelmez 1 gunde o odemi atmis o hafta sabit gelmistim 4 gunlugune gitmistik cunku persembede dikkat edince sbitle yirtmistim😂😂😂

Kızlar yediklerimin fotosunu atsam canınız çeker mi🙈 porsiyon kontrolünü sağlamakta zorlanıyorum sanırım

Kızcelerr yarın yine ikizimdeyim ama protein gunu yapicam insllah ozman cok guzel kilo verebiliyorum pazartesi gunku kilomda olsam bana gene yeter cunku yarin aksam eve gecicem insallah cuma sabahi tarti bildirimi yapabilirim 🥰

Adım sonuçlarını beklemiştim ama gelmedi🙈 uyuyorum efenim,hayırlı geceler🌷🌷🌷🌷

Aynı soruyu ben de soracaktım kaptanım El_Em El_Em . Malum sömestr geliyor. Ben de 2 hafta memlekette olacağım. Annemde hassas tartı yok, kuzenime falan gitsem sabahtan aç karna, donla nası tartılayım milletin evinde😂 bide her tartı farklı olabilir. Yine menülerimi yazayım ipin ucunu kaçırmamak için ama tartı kısmında 2 hafta izinli olsak olur mu.
Canım 🙈 kuralları okuyorsunuz değil mi ? Yada burda konuşuyoruz ediyoruz izin hakkın yok var iizn alabiliyor muyum alamıyor muyum 👀 yani elbet denk gelmiş olman lazım sen llsteye gireli daha 1 hafta bile dolmadan keşke böyle şeyleri listeye sizi sokmadan söyleseniz ben mi hata yapıyorm bundan sonra listeye her girene kuralları okuyayyım ama işte geçen hafta yoldaydım üstüne düşemedim:KK43:

Tartıyı valize flan sokabilirsen çok memnun olurum WC den tartılırsın sonuçta yok olmaz dersende saygım var cuma günü yarışmadan ayrılmak istiyor yazarız ama 6 ay birdaha listeye giremezsin :KK43:

Maalesef yuklenemedim. Gece mide agrisiyla uyandim uyku tutmadi. Uyuyamayinca bas agrisi vs ama en kotu mide agrisiydi. Cok gec kahvalti yaptim. Yemekte guvenemedim sadece corba yaptim ictim. Su an bile biraz var ama sabaha gore cok daha iyiyim.
Geçmiş olsun canım 😔

X